خرید تور نوروزی

گزینه‌های احتمالی برای شهرداری تهران؛ از زاکانی تا رستم قاسمی

خبرگزاری فارس نوشت: یکی از مهمترین اقدامات منتخبین ششمین دوره شهر تهران انتخاب شهردار آینده است. گمانه‌زنی‌های زیادی صورت گرفته و هربار اسامی متعددی مطرح می‌شود.

محسن پیرهادی عضو شورای چهارم شهر تهران و نماینده فعلی مجلس شورای اسلامی یکی از گزینه‌های احتمالی است. پیرهادی متولد 1359 در تهران است و در حال حاضر عضو هیأت رئیسه مجلس یازدهم است و مدیرمسئولی روزنامه رسالت را برعهده دارد. وی در شورای چهارم شهر تهران هم عضو هیأت رئیسه شورا و همچنین مدتی رئیس سازمان بسیج شهرداری تهران و … بود..

یکی دیگر از گزینه‌های مطرح برای شهرداری تهران مازیار حسینی معاون اسبق شهرداری تهران است. وی معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در دوره محمد اسلامی بود. مازیار حسینی متولد سال 1349 است و مدرک دکترای تخصصی در رشته مهندسی عمران داشته و استاد دانشگاه است. وی حدود ۱۵ سال در شهرداری تهران بوده و در حوزه معاون فنی عمران شهرداری،‌ معاون حمل و نقل ترافیک، جانشین شهردار تهران در ستاد مدیریت بحران، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران و … مشغول به کار بود. حسینی همچنین مجری طرح صنعتی سازی ساختمان وزرات دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را هم در کارنامه خود دارد.

علیرضا زاکانی یکی دیگر از کاندیداهای احتمالی تصدی پست شهرداری است. زاکانی در حال حاضر رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و نماینده قم در دوره یازدهم مجلس است. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، مسوول سازمان بسیج دانشجویی،‌‌ عضو شورای جمعیت هلال‌احمر، نماینده تهران در دوره هفتم، هشتم و نهم و… از جمله سوابق وی است.

یکی دیگر از گزینه‌های احتمالی برای شهرداری تهران، رستم قاسمی است که در دولت دهم، وزیر نفت بود. رستم قاسمی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران است. او فعالیتهایی هم در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا داشته است.

یکی دیگر از کاندیداهای احتمالی برای شهرداری تهران، پژمان پشمچی‌زاده معاون اسبق شهرداری تهران است. پشمچی‌زاده در حال حاضر معاون نظارت مجلس یازدهم است. پشمچی‌زاده همچنین در کارنامه خود معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، مشاور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی – درمانی ایران در طرح‌های عمرانی دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ایران و معاون پشتیبانی مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و… را دارد. البته پشمچی‌زاده مسئولیت‌های دیگری هم در شهرداری تهران داشت.

مجتبی عبداللهی که در سوابق کاری خود معاونت اجتماعی شهرداری ومعاونت خدمات شهرداری را داشته است، یکی دیگر از گزینه‌های احتمالی برای شهردار آینده تهران است. عبداللهی در سوابق خود مدیرکل پشتیبانی، شهردار مناطق 20 و 7 را داشته و در حال حاضر هم مدیرکل اوقاف استان تهران است.

علیرضا جاوید معاون قالیباف در شهرداری تهران یکی دیگر از گزینه‌های احتمالی شهرداری تهران است. وی در سوابق کاری خود مشاور اجرایی، قائم‌مقام شهردار منطقه، شهردار منطقه 17، قائم مقام معاونت شهرسازی و معماری، معاون فنی و عمرانی، شهردار منطقه 4 و 1، مشاور شهردار تهران در امور طرح‌های جامع و تفصیلی و همچنین معاون شهرسازی و معماری داشته است.

لطف‌الله فروزنده متولد 1340 از دیگر کاندیداهای احتمالی شهرداری آینده تهران است. فروزنده معاون توسعه مدیریت و سرمایه‌گذاری دولت دهم و معاونت پارلمانی رئیس‌جمهور را در سوابق خود دارد ودر حال حاضر به عنوان دستیار تولیت آستان قدس در امور استان‌ها منصوب شده است. وی همچنین دارای مدرک دکتری در رشته دکتری مدیریت استراتژیک از دانشگاه تهران است و عضو هیأت علمی دانشکده مدیریت دانشگاه تربیت مدرس است.

اولین جلسه منتخبین ششمین دوره شهر تهران برای انتخاب شهردار، عصر روز گذشته برگزار شد. منتخبین تأکید دارند که باید شهرداری متخصص برای پایتخت انتخاب شود و از حاشیه گریزان باشد.

شهردار منتخب تهران باید حاشیه‌گریز باشد

پرویز سروی منتخب شورای ششم شهر تهران در این باره می گوید: شهردار منتخب تهران باید حاشیه‌گریز باشد و باید متمرکز بر امور شهر باشد. دنبال کار سیاسی نباشد.

وی در ادامه گفت:شهردار آینده تهران باید بتواند نقایص را جبران کند. شهردار باید به دنبال هم‌افزایی برود. ما فرصت اختلاف نداریم و حرف اول را هم‌افزایی می‌زند.ما باید یک شهردار متعامل داشته باشیم تا بتواند از ظرفیت‌های کشور برای اداره شهر استفاده کند و همین‌طور ظرفیت‌های تهران را دراختیار مدیریت کشور قرار دهد و دولت از شهرداری برای رسیدن به اهداف استفاده کند و شهرداری برای توسعه از ظرفیت دولت استفاده کند.

منتخب شورای ششم شهر تهران اضافه کرد:شهردار باید کسی باشد که اشراف کامل به موضوعات مدیریت شهری داشته باشد و به سرعت بعد از ورود بتواند کارهای شهر را آغاز کند و همچنین با شورا هم‌افزا و همدل باشد.

همچنین مهدی پیرهادی منتخب شورای ششم شهر تهران در خصوص انتخاب شهردار آینده تهران گفت:انقلابی‌گری هم در قول و هم در فعل، تعهد، تخصص حوزه شهری و کارآمدی از اصلی‌ترین شاخصه‌های شهرداری است که اعضای منتخب ششمین دوره شورای شهر تهران در نظر دارند.

شهردار تهران باید به دور از سیاسی‌کاری و کاملا آشنا به حوزه شهری باشد

وی ادامه داد:مردم شهر تهران، تخصص و تجربه مدیریت شهری، توجه به مسائل فرهنگی و اجتماعی، شفافیت در عملکرد و تأکید به نقش مردم در اداره امور شهر را از نمایندگان خود در پارلمان شهری مطالبه می‌کنند. بنابراین ما موظف به شناسایی و انتخاب فردی با این خصوصیات و توانمندی‌ها هستیم. تلاش خواهیم کرد شهردار تهران علاوه بر صفات پیش‌گفته، به‌دور از سیاسی‌کاری و کاملا آشنا به حوزه شهری باشد.

شهرداری باید انتخاب کرد که رویکرد جوانانه داشته باشد

نادعلی منتخب ششمین دوره شورای شهر تهران هم گفت شهرداری باید انتخاب کرد که رویکرد جوانانه داشته و متناسب با نگاه‌های سند گام دوم باشد و این ویژگی‌ها را باید در افراد مختلف جستجو کرد؛ سپس تلاش کنیم بهترین فردی که این فضا را می‌شناسد و در پیشبرد اهداف و نیازهای امروز تهران کارآمد است، روی کار بیاید

از 15 مرداد منتخبین، مدیریت شهری را تحویل می‌گیرند و از 1 شهریور هم رسماً کار خود را آغاز می‌کنند. حال باید دید 21 عضو منتخب شورای شهر که همگی جزو لیست شورای ائتلاف بودند، چه کسی را برای شهرداری تهران انتخاب خواهند کرد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا