خرید تور نوروزی

واکنش مولوی عبدالحمید به اعتراضات خوزستان

مولوی عبدالحمید ضمن تأکید بر حل مشکلات مردم خوزستان، مسئولین را به شنیدن فریاد خوزستانی‌ها و حل معضل آب فراخواند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان، مولوی عبدالحمید طی سخنانی کوتاه پس از اقامه نماز عید قربان (30 تیر 1400) با توجه به اعتراض مردم خوزستان به مشکل کم‌آبی، ابراز داشت: مردم خوزستان که عضوی از ملت ایران هستند، در استانی نفت‌خیز و پرآب زندگی می‌کنند، اما تشنه‌اند و آب ندارند. مسئولین تا کنون برای حل مشکل آب این مردم کاری نکرده‌اند، در حالی که آب نیاز اولیه انسان است.

مولوی عبدالحمید ادامه داد: مسئولین این همه فرصت داشته‌اند، ولی نتوانسته‌اند برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند و به این مردم آب‌رسانی کنند، در نتیجه امروز فریاد مردم خوزستان بلند شده است و اعتراض دارند. همه ما اعتراضات و فریاد این مردم عزیز را درک می‌کنیم و صدای آنها به همه ملت ایران و همچنین به مسئولین رسیده است.

وی خطاب به مسئولین و مردم خوزستان اظهار داشت: توصیه بنده به مسئولین آن است که فریاد مردم خوزستان و اهواز را بشنوند و فکری برای آنها بردارند، چون خواسته آنها برحق است. از طرفی دیگر به مردم شریف خوزستان توصیه می‌کنم که آرامش خود را حفظ کنند، چون صدایشان به گوش همه رسیده است.

مولوی عبدالحمید افزودند: همچنین از دولت جدید می‌خواهیم که آب‌رسانی به نقطه‌نقطه استان خوزستان را در اولویت کاری خود قرار دهد. آب مایه حیات است و نمی‌توان در مورد آن مسامحه و تعلل کرد.

وی در پایان این بخش از سخنان‌شان ابراز امیدواری کردند آیت‌الله رئیسی و دولت جدیدی که سرکار می‌آید به مردم خوزستان رسیدگی کنند و به فریاد آنها پاسخ مثبت بدهند.

مردم افغانستان بر اجرای عدالت و حق توافق کنند

امام‌جمعه اهل سنت زاهدان در بخشی دیگر از سخنان‌ کوتاهشان به قضیه صلح در افغانستان پس از خروج نیروهای خارجی اشاره کرد و بیان داشت: دعای ما آن است که ملت افغان به صلح و ثبات و امنیت برسند و این زمانی امکان‌پذیر است که این مردم بین خود به توافق و مصالحه برسند.

مولوی عبدالحمید تصریح کرد: بخش بزرگی از ملت افغانستان خواستار نفاذ شریعت اسلام هستند و این چیز خوب و پسندیده‌ای است؛ شریعت اسلام چیزی نیست که کسی از آن وحشت کند؛ ملت افغانستان مسلمان‌اند و اعتقاد به دین دارند.

وی بر ضرورت «توافق بر اجرای عدالت و حق» تأکید کرد و افزود: چه اشکالی دارد که همه مردم افغانستان، اعم از دولت و ملت و جنبش طالبان، همه بر اجرای عدالت و حق توافق کنند و امنیت در کشور حاکم باشد. افغانستان نیاز به امنیت دارد تا این ملت، کشور خود را بسازند و با دنیا ارتباط سازنده داشته باشند و کشوری داشته داشته باشند که مایه افتخار و ثبات باشد. افتخاری بالاتر از حق، عدالت، مساوات و دین نیست.

مولوی عبدالحمید ادامه داد: بنده قبلا در یک سخنرانی گفتم هر نظام اسلامی زمانی موفق می‌شود که سیره پیامبر و خلفای راشدین را الگوی خود قرار دهد؛ اگر از ظرفیت قرآن، حضرت رسول صلی‌الله‌علیه‌وسلم، خلفای راشدین و اهل بیت رضی‌الله‌عنهم استفاده شود، مطمئنا همه مردم اعم از مسلمانان و غیر مسلمانان و حتی سایر مردم دنیا راضی می‌شوند. باید از ظرفیت و تحمل حضرت رسول صلی‌الله‌علیه‌وسلم و بزرگان صحابه در تحمل مخالفان الگوبرداری شود.

وی افزود: بنده بارها گفته‌ام آن شخصیتی را قبول دارم که با مخالفان بنشیند و حرف آنها را بشنود و حرف خوب و درست آنها را بپذیرد. تحمل و ظرفیت اگر بالا باشد، تبدیل به رحمت می‌شود.

مولوی عبدالحمید ضمن آرزوی تحقق صلح در افغانستان اظهار داشت: دعا می‌کنیم خداوند آینده افغانستان را که با ما هم‌مرز است، روشن بگرداند. هر دو طرف که در جنگ افغانستان کشته می‌شوند، از یک ملت هستند و هر دو گوینده کلمه اسلام هستند. امیدواریم دو طرف به مصالحه برسند و بر اجرای عدالت و مبارزه با فساد توافق بکنند.

وی ادامه داد: اسلام بر اخلاق و امانت‌داری و وفای به عهد تأکید دارد. البته این‌طور نباشد که کسی نام اسلام را بیاورد، ولی حرف خودش را بر کرسی بنشاند و از نام اسلام سوء استفاده کند. اگر همان چیزی که پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم و خلفای راشدین رضی‌الله‌عنهم و شریعت گفته‌اند، انجام بگیرد، همه راضی می‌شوند.

امام‌جمعه اهل سنت زاهدان در پایان تأکید کرد: دنیا تشنه آن است که اسلام واقعی را ببیند. اگر دستورات خداوند متعال و راهنمایی حضرت رسول صلی‌الله‌علیه‌وسلم اجرا شود، این می‌تواند رضایت خلق را در پی داشته باشد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. لطفا در مورد وضعیت اینترنت اهواز هم پیگیری کنید.لطفا اگر خودتون رو صدای مردم میدونید لطفا بیشتر تلاش کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا