خرید تور تابستان

معشیت مردم مهم‌تر از انقلابی‌گری

علی‌رضا ایمانخانی در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «معشیت مردم مهم‌تر از انقلابی‌گری» نوشت:

آخرین مراحل تایید صلاحیت وزرای دولت جدید در حال انجام است و با توجه به گرایش و ذائقه نمایندگان مجلس به احتمال بسیار زیاد، بیشتر وزرا پیشنهادی، از نمایندگان مجلس، رای اعتماد لازم را خواهند گرفت و اندک مخالفت‌هایی که می شود را نیز نباید چندان جدی گرفت و باید جزو رویه‌های معمول و مرسوم مجلس دانست که معمولا جهت ابراز وجود بعضی، به جهت گرفتن رای مجدد در حوزه انتخابیه و امتیازگیری بعضی دیگر از نمایندگان قومیت‌گرا، دانست.

ولی، نکته نگران کننده، برنامه‌های ضعیف و عجیب، بعضی از وزاری پیشنهادی است.

قطعا در این که دولت جناب رئیسی هیچ جذابیت و همگرایی برای دیگر گروه‌های سیاسی و زنان و اقلیت‌های مذهبی نظیر اهل سنت را نخواهد داشت علی رغم بعضی وعده‌ها قابل پیش بینی بود. ولی حداقل با توجه به شعارهای ایشان و طرفدارانشان که مشکل اصلی جامعه و مردم را اقتصادی می‌دانستند این مهم از یاد کسی نخواهد رفت. بله، آنان بودند که دغدغه اصلی مردم را فقط و فقط معشیت دانسته و تاکید می‌کردند که مردم کف جامعه، دغدغه سیاسی و اجتماعی خاصی نداشته و این خواست‌ها، خاص طبقه مرفه و متوسط جامعه است.

ولی، حالا وزرای پیشنهادی که قرار است بر کلیدی‌ترین وزارتخانه ها از جمله نفت و آموزش و پرورش و رفاه مستقر شوند یا برنامه‌‌های ضعیف و ناپخته دارند و یا طرح‌های ضد توسعه‌ای و یا طرح‌های به ظاهر انقلابی جهت انسداد ولی با ظاهر صیانت!

قطعا بازار هوشمند بوده و در همین مدت کم از حضور ریاست جمهوری جدید و شنیدن پالس‌های منفی از معاون اول ایشان مبنی بر نامیدی از مذاکرات با دول غربی و طرح‌های وزرای پیشنهادی با یک موج سنگین تورم دیگر روبرو هستیم که ظاهرا حاصل بی اعتمادی بازار به دولت جدید است.

شاید خیلی‌ها تصور کنند برای قضاوت در مورد دولت جدید بسیار زود بوده و یا افزایش قیمت‌ها، پس‌لرزه‌های دولت قدیم بوده و چند ماه دیگر همه چیز اصلاح می‌شود.

ولی مشکل اصلی، آرمان‌گرایی وزرا و معاونین دولت جدید و همفکرانشان است که گمان می‌کنند می‌توان با بگیر و ببند و بستن فضای اجتماعی و سیاسی و طرح‌های انقلابی و جهادی، نان را به سفره مردم برگرداند و معشیت آنها را تامین کرد.

استفاده از افرادی مانند اوجی و میرکاظمی و عبدالملکی با سابقه نه چندان درخشان در پست‌های اقتصادی و معرفی شخصی کم ادب برای وزارتخانه‌ای که فرزندان ما را آموزش دهد چندان افق روشنی از دولت جدید در اذهان متبادر نمی‌کند.

جناب رئیسی، واقعا با وجود همگرایی هر سه قوه در دستان شما و دوستان شما و حمایت قطعی تمام ارکان نظام آیا در آینده بهانه‌ای برای سستی و کاستی و خالی ماندن سفره مردم دارید؟ قطعا دخالت در ریز ماجرا وظیفه شما نبوده و نخواهد بود و این وظیفه وزرا و معاونین محترم شما خواهد بود ولی آیا کسی که با وعده دروغ در مورد واکسن برکت، امروز متهم بزرگ کشته شدن هزاران هم وطن است می‌تواند وظیفه هدایت کابینه را به عنوان معاون اول داشته باشد؟

آیا سپردن پست کلیدی ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی به عنوان قلب تپنده اقتصاد کشور به شخصی که در تمامی پست‌های مشابه شکست خورده ریسک بالایی ندارد؟

شک نکنید که خدایی ناکرده در صورت شکست احتمالی جنابعالی، آیا افکار عمومی حق ندارد بپرسد که حضرت عالی چرا، ریاست یک قوه دیگر را که اتفاقا تخصص جنابعالی هم بود رها کردید و در کار غیر تخصصی گام نهادید؟

در هر صورت خدا کند که، تامین نیاز و معشیت مردم باز هم به رویای شیرین تبدیل نشده و مردم ایران بعداز چند سال سختی و گرفتاری، در دولت شما حداقل برای معشیت دغدغه نداشته باشند حال رفاه بماند برای دولت‌های بعدی!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. شما فکر نمیکنید که بعد از 8 سال سستی و نگاه به کدخدا تجربه کافی ووافی را بهمه داده .
    حال ایا درست کردن این 8 سال زمانی طولانی در پی نخواهد داشت .
    وراهکار انقلابی نمیتواند کمک به بهتر شدن زندگی مردم داشته باشد .وبازهم نگاه به کدخدا در تمامی قلمتان موج میزند .
    وبا وجود افرادی بمانند شما چرا کمک نمیکنید برای حل شدن بهتر مشکلات .البته نگاهتان را از کدخدا کوتاه کنید ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا