رجاییتراشی از ابراهیم رئیسی!
حجتالاسلام احمد حیدری در یادداشتی ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «آقای «حداد عادل» و «رجایی» تراشی جدید از «ابراهیم رئیسی»!» نوشت:
آقای حداد عادل به عنوان «رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» و به نمایندگی آنان در فرازهایی از بیانیه به مناسبت آغاز به کار دولت جدید، مینویسد: «مردم ایران در شخصیت و رفتار آقای رئیسی همان ارزشها و منشها و روشهایی را میبینند که چهل سال پیش در رجایی و باهنر دیده بودند. مردم وقتی ایشان را در فردای شکلگیری دولت، در گرمای چهلوهفت درجۀ خوزستان در میان مردم خونگرم و رنجدیدۀ اهواز و روستاهای اطراف آن میبینند، به یاد شهید رجایی و سادهزیستی و صمیمیت و پرکاری و انقلابی بودن او میافتند.»
آقای حداد؛
- اگر مردم نگاه شما به ایشان را داشتند با اکثریت قاطع در انتخابات شرکت میکردند نه این که کمتر از 49 درصد مردم در انتخابات شرکت کنند و ایشان با کسب 64 درصد آراء شرکت کنندگان و آراء کمتر از 32 درصد واجدان شرایط رئیس جمهور شود! در حالی که چهار سال پیش با نزدیک به همین رأی از راهیابی به کاخ ریاست جمهوری محروم گردید!
- آقای رجایی بعد از ریاست جمهوری و با توجه به سیره ساده و بیآلایش و عملکرد مردمدارانهاش و بعد از به شهادت رسیدنش «رجایی ماندگار در تاریخ» شد نه فوری با انتخاب شدنش؛ البته امیدواریم آقای رئیسی هم بعد از ریاست جمهوری با توجه به سیره و عملکردش به محبوبیت ماندگار شود، ولی هنوز برای قضاوت زود است.
- آقای حداد؛ شما و دوستانتان سال 84 و 88 هم همین حرفها را برای رئیس جمهور منتخب آن زمان در سطحی بسیار گستردهتر زدید و مردم هنوز شعاری که برای او میدادید: «بوی رجایی آمد» را در گوش دارند و سادهزیستی و پرکاری خاص او نیز در ذهن همگان ثبت است و فراموش نشده ولی چه خاطرههای سیاهی از او و دوران حکومتش در ضمیر مردم ثبت شد! و خود شما هم بعدها او را منحرف و … خواندید و حاضر نیستید او را در جرگه خود بپذیرید و فریاد برائتجوئی شما از او گوشها را کر کرده و اجازه حضور دوباره به صحنه را به او ندادید تا حداقل مردم سخن دل خود را در بارهاش اظهار کرده و برای همیشه او را از صحنه محو کنند، پس عجله نکید و شعری نگویید که مبادا فردا در قافیهاش بمانید!
در ادامه جناب حداد به نمایندگی از «ائتلاف نیروهای انقلاب» شرط موفقیت دولت را این میداند که«وزرا در انتخاب همکاران، معیارهای اسلامی و انقلابی را ملاک قرار داده و افرادی حداقل از جنس رجایی و باهنر برگزینند». با توجه به این جمله زیبای شهید چمران که در دعوای تقدّم «تدین یا تخصّص» میگفت: «من ضمن اعتراف به تقدم تدیّن، بر این باورم که اگر کسی “تخصص کاری” را نداشته باشد و آن منصب را قبول کند، قطعاً انسان “بی تقوا و بیدینی” است»[نقل به مضمون]؛ میبینیم توصیه ایشان بنا بر ظواهر محسوس و ملموس از طرف خود رئیس جمهور انقلابی و مجلس انقلابی در انتخاب وزیران لحاظ نشده لذا به جای شخصیتی چون دکتر ظریف که دنیا به توانمندی و کاردانی او معترف است، آقایی برگزیدهاند که حتی عربی را از رو هم نمیتواند به خوبی و روانی بخواند و در هنگام گرفتن عکس یادگاری رسمی، ظاهراً به ادعای عزتآفرینی، رعایت آداب پذیرفته شده دیپلماسی را نمیکند! و به جای مدیری همچون آقای صالحی که دانشمندی شناخته شده و دیپلماتی در قامت وزیر و مورد توجه جهانیان است، مهندس راه و ساختمانی که حداکثر برای وزارت راه و شهرسازی مناسب است، میگمارند یا شخصی که سابقه اصلی و طولانیاش نظامی است، به جای یک اقتصاددان ماهر و با تجربه در جایگاه سکاندار اقتصادی دولت مینشیند و…! معلوم میشود که ملاکهای تخصص و توانمندی تا چه حد مدّ نظر این دولت و مجلس انقلابی است! البته امید داریم حالا که انتخابها صورت گرفته، این نمونهها در آینده با توانمندی ویژه و کمنظیر خود نشان دهند ما در باره جایگزینی آنها اشتباه میکردیم.
آقای حداد در فرازی هم به خاطر «توفیقات ملت ایران در یک سال و نیم اخیر» شاکر درگاه خدا شده است! حال آن که در یک سال و نیم اخیر کاری که بتوان آن را به ملت ایران نسبت داد، جز انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و شوراها سراغ نداریم؛ در حالی که در این انتخاباتها کمتر از نصف مردم شرکت کردهاند و منتخبان هم با کمترین رأی انتخاب شدهاند، حالا چگونه ایشان و «نیروهای انقلاب»! انتخاب اقلیت را به «مردم» نسبت داده و «توفیق مردم»! میخوانند؟!
انتهای پیام
از خوتون بپرسید چه کار ها و چه کسانی در ۸ سال گذشته با دروغ گویی و وعده های توخالی و بازی با امید و اعتماد مردم باعث حضور کم مردم در انتخابات شدن.
پاسخ : کل مسئولان بدون استثنا و با اولویت بر اساس سلسله مراتب
بیدار شو مریم . اون تموم شد. الان یه ماهه این یکی اومده تخم مرغ شد شونه ای 50. شیر بطری ای 15 . کره 50 گرمی 7 تومن. پنیر 400 گرمی آشغالی 25 تومن. بگاز بریم پیش دوستامون تو کره شمالی و ونزوئلا