توییت انصاف | واکنشها به درگذشت «نخستین رئیسجمهور»
واکنشهای توییتری به خبر درگذشت ابوالحسن بنیصدر، نخستین رئیسجمهور نظام جمهوری اسلامی را به انتخاب خبرنگار انصاف نیوز میخوانید:
احسان سلطانی: بنیصدر یک ملیگرای تمام عیار بود.
در تمام این سالها قدمی علیه ایران برنداشت.
وقتی رجوی به او گفت میخواهد با صدام ملاقات کند به او گفته بود « کدام بیوطنی با دشمنی که به کشورش حمله کرده همکاری میکند.؟»
کسانی که میگویند بنیصدر خائن بود حرفهای شمخانی را باید بارها بشنوند.
سیدیاسر جبرائیلی: در جریان بررسی کفایت سیاسی بنیصدر در مجلس، آیتالله خامنهای ۱۴ دلیل بر عدم کفایت وی اقامه کردند و یکجا از او دفاع. اتهامی درباره نقش بنیصدر در شهید شدن رزمندگان در هویزه توسط برخی نمایندگان مطرح شده بود که ایشان به عنوان شاهد به شرح ماجرا پرداختند، بنیصدر را از این اتهام مبرا دانسته و فرمودند:”درباره آقای بنیصدر ما آنقدر اشکال و ایراد وارد و منطقی داریم که محتاج این نیستیم که با این مسئله که هیچ راه اثباتی ندارد، ایشان را متّهم کنیم”.
حسین دهباشی: آقای بنیصدر با اعدامهای آقای خلخالی مخالفت کرد؟ با بالارفتن از دیوار سفارت آمریکا چطور؟ با مصادرهی کارخانهها چی؟ یا دولتی کردن بانکها؟ یا اخراج کارکنان کاربلد به اسمِ پاکسازی؟ اصلا دعوا سرِ چی بود؟
امیرحسین ثابتی: یکی دیگر از کسانی که سالها در توهم سقوط جمهوری اسلامی بود، خودش ساقط شد و جمهوری اسلامی ایران با همه کم و کاستی هایش همچنان رو به جلو در حرکت است.
حیف از زندگی و عمری که به جای تقویت جبهه حق، در مسیر مقابله با حقیقت سپری شود و در نهایت به “عبرت تاریخ” تبدیل گردد…
میثم مطیعی: حالا بنیصدر است و محاسبه اعمالش!
ایلیا: بنی صدر خاطراتش رو از 3 سال اول انقلاب تا فرارش توی کتابی به اسم “ایستاده بر آرمان” نوشته. اینکه چقدر درست هست یا نه بماند ولی اطلاعات خوبی درباره تاریخ سالهای اول انقلاب به خواننده میده. اینکه چه بلائی سر آرمانهای انقلاب آوردن. دانلود کنید و بخونید.
عماد بهاور: میپرسند چرا بازرگان استعفا داد و کنار کشید؛ یک پاسخ این است که اگر استعفا نمیداد با او همان میکردند که بعدها با بنیصدر کردند.
گفتمان اسلام سیاسی و بنیادگرایی دینی در حال غلبه بر تمام گفتمانهای رقیب و حذف ملیگرایی و اسلام نواندیش بود.
روحش شاد
حسین یکتا: بنیصدر هم اگر باشد، در سرزمینِ ایمان، سرنوشتِ محتومِ نفاق؛ عزل، فرار و عاقبت زوال است
آرمین سلیمانی: اگر تاریخ مهم است و اگر آینده مهم است، پس امثال ابوالحسن بنیصدر هم مهم هستند؛ البته نه برای الگو گرفتن، بلکه برای عبرت شدن.
حاج حیدر: بنیصدرِ مزدورِ خائنِ بیوطنِ بیشرف هم مُرد و به زودی خوراک مار و مور خواهد شد، اما جمهوری اسلامی ایران همچنان ایستاده است.
شهرزاد: در محکومیت تحریم گفته بود: وابستگان بدانند که تحریمهای آمریکا به ضرر مردم است، خیال نکنند که برایشان فرش قرمز پهن میکنند.
وطن را به شیوه خودش دوست داشت..کودتای ٢٨مرداد را که در ٢٠سالگی شاهد بود، بهمراه خرداد۶٠ در قامت نخستین ر.ج ایران، از تلخترین روزهای زندگیش میشمرد
هادی مهرانی: ابوالحسن بنی صدر نخستین رئیس جمهور جمهوری اسلامی در پاریس درگذشت.
او باتمام تلاشی که برای ایران کرد مورد بی مهری شدید قرار گرفت و در نهایت توسط تندروهای وقت عزل شد، نام بنی صدر را در جنگ میتوان کنار افرادی چون [آیتالله] خامنه ای و هاشمی رفسنجانی دید، اما او همیشه در خاطرات جنگ سانسور شد.
رضا صالحی: اصطلاح “بیوطن” رو تو حرفهام از بنیصدر به عاریه گرفتم. اگر اشتباه نکنم تو مصاحبهی با دهباشی خطاب به رجوی میگه، میگه بهش گفتم کدوم “بیوطنی” با دشمنی که به کشورش حمله کرده همکاری میکنه؟ انتقادات زیادی به بنیصدر وارد بود اما “بیوطن” نبود و این مهمه.
امید دانا: سال 88 گفت کار نظام تمامه، در اغتشاشات 96 و 98 مصاحبه های تندی کرد و گفت کار آقای خامنهای رو به اتمام است.
ولی امروز 17مهر او ابوالحسن بنیصدر با کوله باری از خیانتهایش به میهن مُرد و ایران هنوز پابرجاست.
این عاقبت تمام وطن فروشان هست خواهند مُرد و ایران باقی خواهد ماند!
مهسا جزینی: #شمخانی: #بنیصدر در عملیات سال۵۹که میخواست خرمشهر را آزاد کند وشکست خورد و فاجعه هویزه رخ داد قصد خیانت نداشت
#میرسلیم:شخصاً سند محکمی که نشاندهنده وابستگی بنیصدر به بیگانگان باشد نیافتهام
#رحیم_صفوی: من هم نمیتوانم کلمه خیانت رابه کار ببرم،البته از مسئله جنگ هم چیزی نمیفهمید
حسن کوهستانی: بنی صدر سقوط کرد ، پرچم این انقلاب تا ابد بالاست
درس عبرتی باشه برای اونهایی که به فکر براندازی و دشمنی با این انقلاب هستند …
پیمان عارف: ابوالحسن بنیصدر ملیگرایی بود که همواره بر سبیل آرمان آزادیخواهی توام با استقلالخواهی ماند.
هرگز به ایران خیانت نکرد
تحریم و جنگ علیه ایران نخواست!
گرچه اطرافیان خوبی نداشت و به سبب همآنان نیز رابطه ما به سردی گرایید اما همواره برایم شخصیتی محترم بود.
زمانیکه در ترکیه به اتهام توهین به اردوغان در BBC فارسی بازداشت شدم او به عنوان رییسجمهور سابق ایران به اردوغان نامه نوشت و آزادیام را خواست.
در زمان تبعیدم به لبنان نیز مداوما احوالپرسم بود.
خدایش بیامرزاد و قرین رحمت کناد.
ایران امروز یکی از فرزندان نیک خود را از دست داد.
فامیل دور: ابوالحسن بنی صدر هم مُرد!
همه دشمنان جمهوری اسلامی به درک واصل میشن ولی جمهوری اسلامی همچنان پابرجا میمونه
مردن مثل بنی صدر بهترین پایان برای دشمنان ماست
فاطمه فردوس: رفت پیش رفیق جنایتکارش …
خیانت های بنیصدر مهمترین عامل در سقوط خرمشهر بود و امروز …
روز پاسخگویی در قبال قطره قطره خون شهدای ۸ سال جنگ تحمیلیه !
علیرضا گرایی: و سرانجام بنیصدر کیلومترها دور تر از خاک ایران مُرد و خبر مرگش مایه شادی ملت شد در حالی که جمهوری اسلامی در اوج اقتدار است…
این سرانجام خیانت است!
فواد شمس: بنیصدر واقعا حیف شد. کسی که واقعا یک چهره سیاسی لیبرال درست و حسابی میتوانست باشد.
همان اشتباهش در همراهی موقتی با مجاهدین ضربه بدی بهش زد اما خب در سالهای بعد همیشه مواضع مردمی و میهندوستانه داشت. مخالف جنگ و تحریم ایران بود.
روحیه آزادیخواهانه هم داشت.
آقاسیدحبیب: عرزشیا دارن روحانی و ظریفو تهدید میکنن که آخر و عاقبتشون میشه عین بنیصدر
یارو نود سال عمر کرده آخرشم از پیری مرده
دیکه عاقبت به خیرتر ازینم داریم مگه؟
آدم: ابوالحسن بنیصدر اول که رفت، ایشالا همین جمع حسن بنیصدر ثانی
مهرگان: مرگ منافقان، پايان توطئهگرى و آغاز عذاب و شکنجه آنهاست… #بنیصدر
آریو: مرحوم ابوالحسن بنیصدر با اینکه از طرف انقلابیها ستم زیادی در حق او شد، برخلاف امثال بختیار و پهلوی پلشت که به خاطر چند دلار مواجب، آویزان هر نکبتی شدند، هیچ وقت نه به ایران پشت کرد و نه با دشمنان ایران دست دوستی داد.
خدایش رحمت کند.
انتهای پیام
نام بنی صدر در کنار نام شخصیت هایی چون قائم مقام، امیرکبیر و مصدق آورده می شود. حق گرایی، وطن دوستی و مردم مداری سه ویژگی شاخص این شخصیت ها می باشند. روحشان شاد.
این جماعت ارزشی فکر می کنند مرگ فقط برای دیگران است. اگر خودشان و محبوبانشان بمیرد، چه خواهند گفت؟
آنها هم خواهند مرد، و همانگونه که در باره غیر خودی هایشان میگویند بدرک واصل شد، دیگران هم همین عبارت (به درک واصل شد) را برایشان بکار خواهند برد.
رنج نامه آقای شمعخانی در روزهای مقاومت در خرمشهر هم خواندنی هستش. ایشون نامه ای به بنی صدر نوشته و از رئیس جمهور وقت درخواست کمک میکنه ولی هیچ مشکلی حل نمیشه.
افراط آقای بنی صدر در اوایل انقلاب باعث هرج و مرج و باعث رواج تفکر خاصی شد که به ضرر مملکت و پیشرفت کشور شد. خدا همه ما رو ببخشه و بیامرزه.