خرید تور نوروزی

زاکانی عقب نشست حکم داماد لغو شد

علیرضا زاکانی، شهردار اصولگرای تهران، نتوانست در مقابل فشار افکار عمومی مقاومت کند و یک روز پس از دفاع از صدور حکم دستیاری برای داماد خود، این حکم را لغو کرد.

به گزارش انصاف نیوز، زاکانی پس از صدور حکم برای دامادش و دفاع از این کار، با فشار شدید افکار عمومی مواجه شد که به ادعای مخالفت خودش با فامیل‌بازی در انتخابات خردادماه تاکید می‌کرد ولی رفتارش در مورد اطرافیانش متفاوت بوده است.

متن لغو حکم داماد شهردار تهران به نقل از کانال تلگرامی علی قلهکی، فعال رسانه‌ای اصولگرا در پی می‌آید:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

در برنامه‌ای که به شورای اسلامی شهر تهران ارائه کردم، هوشمندسازی کامل مدیریت شهری آنچنان اهمیت داشت که این حوزه را از ابتدا شخصا به عهده گرفتم. یکپارچه‌سازی و دسترسی به داده‌ها و اطلاعات حساس محرمانه نیازمند ایجاد تمرکز مسئولیت در فردی متخصص و کاملا مورد اعتماد و دارای فهم مشترک در کنار اینجانب بود. آنچنان که این مسئله حتی از برخی مناصب حساس و نظارتی سپرده شده به نزدیکترین بستگان مسئولان طراز اول که در ادوار گذشته توصیه و تایید شده بود هم برایم مهم‌تر و حیاتی‌تر بود.

برای رسمیت بخشیدن و رعایت شفافیت حکم رسمی صادر کردم و برای پرهیز از مضرات احتمالی به دفتر خود دستور دادم هیچگونه اثر استخدامی، مالی و حق امضا بر آن مترتب نباشد. اما این انتصاب به دلیل نسبت فامیلی، موجب شکل‌گیری ابهام و گلایه در برخی دلسوزان انقلاب و دلخوری مردم عزیزتر از جانم شد. مردمی که از ابتدای انقلاب همواره خود را در سنگر جانفشانی و فداکاری برای آنها دیده‌ام.
می‌خواهم برای مردم نوکری کنم و شهر با رای و نظر مردم اداره شود. با احترام به نظر این ولی‌نعمتان انقلاب حکم صادره برای آقای حیدری را ملغی می‌کنم.

علیرضا زاکانی شهردار تهران»


تحول از «آقازادگی» به «داماد زادگی»/ چرا زاکانی به قولش وفا نکرده است؟

روزنامه شرق امروز در گزارشی به موضوع انتصاب اخیر شهردار تهران پرداخته و افرادی که به واسطه نسبت سببی با مسئولان به مقامی در نظام سیاسی ایران رسیده‌اند را بررسی کرده است.

در منظومه سیاسی ایران اتفاقات زیادی رخ می‌دهد. به جایی رسیده‌ایم که نه‌تنها فردی که مسئولیت می‌گیرد به مقامی می‌رسد، بلکه راه برای دیگر منصوبان سببی و نسبی او نیز باز می‌شود. چند سالی است از پدیده «آقازادگی» به «حکم برای داماد» رسیده‌ایم و آخرین و داغ‌ترین آن، داماد علیرضا زاکانی، شهردار تهران است که به سمت دستیاری ویژه پدرزن نائل آمده‌. این در حالی است که در بهار امسال زاکانی به‌عنوان نامزد ریاست‌جمهوری در مناظره‌های انتخاباتی رو به دوربین اعلام کرد: «بستگان خود را سر کار نمی‌آوریم».

او البته موضوع را این‌گونه توجیه کرده که دامادش از شهرداری تهران حقوقی نخواهد گرفت و استخدام شهرداری نمی‌شود؛ اما چه کسی است که نداند در نظام‌های سیاسی، «مقام» می‌تواند قدرت تولید کند. به‌خصوص که طبق بخش‌نامه‌ای که زاکانی در مقام شهردار تهران ابلاغ کرده است هرگونه صدور حکم و استخدام ولو برای استفاده از خدمات رایگان را ممنوع کرده و در بند ۲ بخش‌نامه زاکانی قید شده است:«جذب و به‌کارگیری نیروی انسانی جدید تحت هر عنوان و با هر نوع وضعیت استخدامی اعم از «تمام‌وقت، نیمه‌وقت و پاره‌وقت، پیمانکاری، شرکتی، مشاوره‌ای و… حتی انجام خدمت به‌طور رایگان و افتخاری» ممنوع بوده است». همچنین براساس ماده 10 مصوبه تعارض منافع در شهرداری تهران به‌کارگیری بستگان در شهرداری در دوره فعالیت مدیران شهرداری و اعضای شورا ممنوع است؛ بنابراین زاکانی همچنان که خلاف قانون عمل کرده، رسما خلاف بخش‌نامه رسمی خود نیز حکم برای دامادش زده است. به این بهانه مروری داشته‌ایم بر دامادهایی که دنیای سیاست گاهی به آنها روی خوش نشان داده و گاهی هم خیر.

محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

از او به‌عنوان مدیرعامل جدید بانک صادرات نام برده می‌شد که تکذیب شد. سایت خبر فوری توییت کاربری را منتشر کرد که نوشته بود: «از داماد آقای رضایی (‌احمدی) درمورد انتصابش به‌عنوان مدیر عامل بانک صادرات پرسیدم، در جوابم گفت: «سلام، استخاره کردم، بد آمد انصراف دادم». او عضو هیئت‌مدیره و قائم‌مقام بانک شهر است. سال 97، رحمت‌الله حافظی، عضو سابق شورای شهر تهران، به ماجرای انتصاب مهدی احمدی که برادر عروس قالیباف و داماد محسن رضایی است، واکنش نشان داد و در توییتی نوشت: «انتصاب برادر عروس قالیباف به‌عنوان معاون ارزی بانک شهر تداعی‌کننده مطالبی بود که در استیضاح وزیر تعاون در صحن مجلس درمورد انتصابات فامیلی ردوبدل شد. این انتصابات برای جامعه قابل درک و پذیرش نیست و از طرفی هم نشانه نفوذ تیم قبل بر مجموعه شهرداری است».

علی‌اشرف ریاحی، داماد محمدرضا  نعمت‌زاده

او با پاسپورتی با نام جعلی از کشور فرار کرده است. او علیه وزیر سابق که پدرخانمش است، مستنداتی ارائه داده است.

علی‌اشرف ریاحی همسر زینب نعمت‌زاده است که به اتهام۶.۶ میلیارد یورویی پرونده پتروشیمی ممنوع‌الخروج بود،اما متواری شد.بنا بر اعلام دادستانی،ریاحی به معاونت در اخلال کلان در نظام اقتصادی و تحصیل مال از طریق نامشروع متهم است.دیگر متهمان این پرونده به‌عنوان مدیران شرکت و خریداران آنها که ازخریداران خارجی بودند،پول‌های کلان دریافت می‌کردند و تحت عنوان دورزدن تحریم‌ها، شرکت‌هایی را در خارج تأسیس کرده بودند.

حسین میرخلیلی، داماد  احمد خاتمی

او که روحانی است و کارشناسی‌ارشد علوم سیاسی دارد، در دولت حسن روحانی با حکمی از سوی محمدباقر نوبخت، به‌عنوان رئیس حوزه ریاست سازمان برنامه و بودجه انتخاب شده بود. حجت‌الاسلام احمد خاتمی، امام‌جمعه تهران، در واکنش به این انتصاب گفته بود: هیچ‌گاه برای هیچ‌یک از دامادهایم سفارشی برای کاری نداشته، ندارم و نخواهم داشت. در رابطه با مسئولیت آقای میرخلیلی نه در این مسئولیت و نه در مسئولیت قبلی، بنده نه تلفنی، نه پیامکی و نه کتبی هیچ سفارشی نداشته‌ام. می‌توانید از آقای محمدی (رئیس محترم سابق سازمان اوقاف و امور خیریه) و آقای دکتر نوبخت بپرسید.

کامبیز  مهدی‌زاده‌فرساد، داماد حسن روحانی

مهدی‌زاده در خرداد سال 97 به‌عنوان دبیر ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری رئیس‌جمهور انتخاب شد. او همچنین در دولت حسن روحانی از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت به‌ عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان زمین‌شناسی کشور منصوب شد که سروصدای زیادی کرد. رضا رحمانی، وزیر صمت، گفته بود آقای مهدی‌زاده بر اساس شایسته‌سالاری انتخاب شده و انتصاب او ربطی به داماد رئیس‌جمهور بودن ندارد؛ اما داماد روحانی در نامه‌ای استعفا داد و خطاب به وزیر این‌گونه نوشت:‌ «از اینکه این‌جانب را قابل دانستید و در این مقطع از بنده دعوت نمودید که در این وزارتخانه همراهتان باشم، کمال تشکر و قدردانی را دارم. اجازه می‌خواهم از خدمتتان مرخص شوم و به فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود در سنگر قبلی‌ام ادامه دهم». او در یازدهمین دوره انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو ثبت‌نام کرد و گفته بود: «من به‌عنوان فرزند شخصیت خاص یا داماد شخصیت خاصی شرکت نمی‌کنم، بلکه من فرزند آذربایجان هستم و افتخار می‌کنم که آذربایجانی هستم. بنده به‌عنوان رابطه پدر و فرزندی با رئیس‌جمهور، از پدر اجازه گرفته و در انتخابات شرکت می‌کنم»؛ هرچند در نهایت از سوی شورای نگهبان ردصلاحیت شد.

محمدهادی  رضوی، داماد محمد شریعتمداری

او مدیرعامل گروهی اقتصادی به نام فاطمی و سرمایه‌گذار اصلی سریال معروف شهرزاد بود که نامش به‌عنوان متهم در پرونده بانک سرمایه نیز به چشم می‌خورد. رضوی در اولین جلسه محاکمه متهمان بانک سرمایه گفته بود: «برخی افراد فضای رسانه‌ای برایم ایجاد می‌کنند و می‌گویند داماد شریعتمداری هستم که این ظلم است؛ با زبان روزه درخواست دارم مرا خارج از این عنوان محاکمه کنید». محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت حسن روحانی، در واکنش به اتهامات داماد خود گفته بود: «بنده چهار فرزند دارم که هیچ‌کدام قراردادی با هیچ‌کجای دولت ندارند. داماد من هم همین‌طور. در این مدت که من مسئول بوده‌ام، دامادم هیچ‌وقت نه برای ارتباطی از من درخواست کرده و نه من برای او انجام داده‌ام. اگر دامادم خطایی کرده باید با او برخورد کنند و اگر من مداخله‌ای کرده‌ام باید مورد اعتراض قرار بگیرم؛ اما نکرده‌ام. نباید حیثیت من مورد تعرض قرار بگیرد. اگر کسانی فکر می‌کنند حتی بچه من را در جلوی چشمم ذبح کنند، من باج می‌دهم، بدانند که من به کسی باج نخواهم داد».

مرداد سال 98 سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد رضوی به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور به ۲۰ سال حبس، رد مال، ۷۴ ضربه شلاق و محرومیت از خدمات دولتی محکوم شده‌ است.

روح‌الله رحمانی، داماد حدادعادل

روح‌الله رحمانی داماد آمریکایی حدادعادل بعد از دو ماه فعالیت در وزارت ارتباطات در سمت مدیرکل دفتر امور نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری، به دلیل قانون مدیریت خدمات کشوری و دوتابعیتی‌بودن از مدیرکلی دفتر امور نوآوری و حمایت از سرمایه‌گذاری این وزارتخانه استعفا داد. غلامعلی حدادعادل در یک برنامه تلویزیونی گفته بود: «دامادم شهروند آمریکایی و از خانواده‌های شهیدپرور آمریکاست».

مهدی خورشیدی، داماد احمدی‌نژاد

در دی سال 90 به ریاست سازمان استاندارد منصوب شد، اما این حکم با واکنش نمایندگان مجلس مواجه و یک هفته بعد لغو شد.خورشیدی یک ماه به‌عنوان معاونت امور قوا در دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام گمارده شد.شهریور سال 91 هم به ریاست بیمارستان فیروزآبادی شهرری درآمد. او همچنین با حکم معاون‌اول پدرزن خود،به سمت مشاور نهاد و دبیر شورای مشاورین رئیس‌جمهور منصوب شده بود.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. اینجا ست که فرق خادم انقلابی وافسادطلب مشخص میشه خوبه نگفت ضخیره ی انقلاب شهرداری است/

  2. منقول است درزمان ماضی درشهرمعاون اول رییس جمهور یکی از خوانین برای تخفیف وتحقیرطلبه جوانی ازوی مطالبه سال تولیدخودش را با حروف ابجد بسراید…طلبه مخاطب پس ازاندکی تامل تولدخوان را چنین شمرد…ظهرالفساد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا