خرید تور تابستان

احمدی نژاد چه اسنادی را از وزارت اطلاعات برداشت؟

روزنامه ی ایران نوشت:

از بسیاری افراد که دارای نقاط ضعفی بودند، سوژه‌ای دارد. به همین دلیل است که کسی جرأت نمی‌کند به احمدی‌نژاد بگوید بالای چشمت ابروست.

ماجرای مسئول وزارت اطلاعات شدن رئیس جمهور سابق  

عضو پیشین کمیسیون اصل 90 می‌گوید: از نظر من در آن دوره‌ای که احمدی‌نژاد وزیر اطلاعاتش را کنار گذاشت و مسئولیت این وزارتخانه را به عهده گرفت، توانست به اطلاعات درجه یک وزارتخانه دست پیدا کند و از بسیاری افراد که دارای نقاط ضعفی بودند، سوژه‌ای دارد. به همین دلیل کسی جرأت نمی‌کند به او بگوید بالای چشمت ابروست.

روزنامه «قانون» با اشاره به مصاحبه عضو پیشین کمیسیون اصل 90 مجلس با خبرآنلاین، نوشته است: خرداد 92 و قبل از انتخابات بود که روزنامه بهار در تیتر یک خود از انتشار یک لوح فشرده مرموز خبر داد. این رسانه نوشت: حامیان دولت در یک قدمی پروژه جدید «بگم بگم» «سی‌دی» باشد، «قرمز» هم باشد، حتما «مهم» هم می‌شود و حتما «خطرنا‌ک». اصلا قرمز رنگ خطر است؛ رنگ اتفاق‌های ناجور و جورواجور. «سی‌دی» هم که مایه اصلی «حرف‌های مگو» و «قصه‌های نگو»؛ مثل فیلم‌های پلیسی!

خبرگزاری فارس نیز نوشت: «عوامل جریان انحرافی در جلسات خود اعلام کردند ما یک سی‌دی قرمز داریم که در آن ناگفته‌ها و افشاگری‌های فراوانی موجود است؛ اگر این سی‌دی پخش شود سرنوشت انتخابات عوض می‌شود.»

آن روزنامه اصلاح‌طلب و این رسانه اصولگرا هرکدام با یک چشم به سی‌دی قرمز نگاه می‌کردند! گزارش‌ها از ناگفته‌هایی خبر می‌داد که قرار بود علیه برخی در فضای سیاسی ایران تاریخ‌ساز شود ولی خبری نشد.

چند روز بعد از این هیاهو، یکی از سایت‌های بی‌هویت محافظه‌کار در گزارشی نوشت: «جریان فتنه و جریان انحرافی قرار است طی یک اقدام هماهنگ و برنامه‌های از پیش تعیین‌شده به‌زودی یک سی‌دی (سی‌دی قرمز) حاوی اسناد مجعول و مطالب ساختگی علیه یکی از نامزدهای اصولگرا منتشر کرده و یکی دیگر از نامزدها را مورد حمایت قرار دهند. این اقدام هماهنگ برای برهم زدن موازنه سیاسی و آرایش سیاسی انتخابات پیش روست. خبرها حاکی از آن است که باند فتنه قرار است در دو سه روز مانده به انتخابات ائتلافی تاکتیکی را با جریان فتنه شکل داده و به سرعت از نامزدی خاص حمایت کنند تا میزان آرای وی را بالا ببرند. بسیاری از تحلیلگران از مدت‌ها قبل نزدیکی دو جریان فتنه و انحراف را پیش‌بینی کرده بودند.»

افشاگری دیرهنگام

این سروصداها به زودی خاموش شد و در زمزمه‌های درگوشی تنها برخی اخبار جابه‌جا می‌شد که هیچ‌یک از مسئولان اصلی کشور اشاره‌ای به آن نمی‌کرد.

حال بعد از چندین سال، فاضل حسینی، نماینده مجلس هشتم و عضو کمیسیون اصل 90 آن روزها در رابطه با دلیل عدم تمکین احمدی‌نژاد از احضارهای دستگاه قضا می‌گوید: «از نظر من در آن دوره‌ای که احمدی‌نژاد وزیر اطلاعاتش را کنار گذاشت و خودش مسئولیت این وزارتخانه را به عهده گرفت، توانست به اطلاعات درجه یک وزارت اطلاعات دست پیدا کند. برهمین اساس از بسیاری افراد که دارای نقاط ضعفی بودند، سوژه‌ای دارد. به همین دلیل است که کسی جرأت نمی‌کند به احمدی‌نژاد بگوید بالای چشمت ابروست.»

این نماینده مجلس هشتم، ارجحیت منافع شخصی به جای منافع ملی و عمومی را دلیل اصلی به سرانجام نرسیدن نتایج اکثر تحقیق و تفحص‌ها در مجلس دانست و افزود: «ما حتی پس از جلسه سوال از رئیس‌جمهور به دلیل رفتاری که ایشان در این جلسه داشتند، با همراهی 79 نماینده، شکایتی را با محوریت توهین احمدی‌نژاد به مجلس، بیان نکات خلاف واقع، در رأس امور ندانستن مجلس و خودداری از اجرای قوانین، تنظیم کردیم و سرانجام چند بخش ازآن از سوی کمیسیون تأیید و به قوه قضائیه ارسال شد. اما این شکایت هم نتیجه‌ای در برنداشت و می‌بینیم که احمدی‌نژاد هنوز هم خیلی راحت در مورد هر موضوعی حرف می‌زند.»

کارهای خلاف شرع احمدی‌نژاد!

موسوی با بیان این نکته که “بسیاری، پیگیری پرونده‌های احمدی‌نژاد را به مصلحت نمی‌دانستند”، افزود: احمدی‌نژاد‌ برخاسته از اصولگرایی بود و به همین دلیل برخی مصلحت نمی‌دانستند که ایشان پاسخگوی منتقدان باشند.

او در رابطه با قانون‌گریزی‌های دولت احمدی‌نژاد، گفت: در دوران حضورم در کمیسیون اصل 90، من مدارکی را دیده‌ام که طبق آن، وزیر احمدی‌نژاد اجرای خواسته رئیس‌جمهور مبنی بر خرید کالاهای غیرضروری را برخلاف شرع و قانون می‌دانست و حتی با وجود تأکید بر این نکات، احمدی‌نژاد به وزیرش گفته بود که باید آن کاری را که من می‌گویم، انجام دهید.

نادیده‌گرفتن اصل 90

این عضو کمیسیون اصل 90 در مجلس هشتم در تشریح پرونده‌های تخلف احمدی‌نژاد، گفت: در مجلس هشتم ما برای بررسی تخلفات احمدی‌نژاد، 11 حوزه سیاسی، اقتصادی و غیره تعیین کردیم که در هر حوزه هفت یا هشت مورد تخلف صورت گرفته بود و ما آن‌ها را احصا کردیم. براین اساس بیشترین تخلفات در حوزه اقتصادی بود. موسوی افزود: 8 ماه قبل از اتمام مجلس هشتم، بنده براساس آیین نامه مجلس، این تخلفات را به صورت نامه‌ای به هیات رییسه فرستادم تا به کمیسیون اصل 90 ارسال و تأیید شود. روندی که نزدیک به سه ماه طول کشید و سرانجام کمیسیون اصل 90، این درخواست را با بیان این دلیل که جزو اختیارات کمیسیون نیست، رد کرد و به هیات رییسه برگرداند. اما هیات رییسه مجددا درخواست بررسی تخلفات احمدی نژاد را به کمیسیون اصل 90 ارسال کرد و آن را جزو وظایف این کمیسیون دانست.

بی‌توجهی به قوه‌قضاییه!

حسینی با تأکید بر این نکته که تا به حال، قوه قضائیه در رابطه با پرونده‌های ارسالی، هیچ خروجی‌ای نداشته است، اظهار کرد: البته من چندین‌بار از جانب برخی دوستان کمیسیون اصل 90 شنیدم که احمدی نژاد چندبار از سوی قوه قضائیه احضار شد اما تمکین نکرده است.

موسوی با بیان این موضوع که در مجلس به جایگاه قانونی و مهم کمیسیون اصل 90 توجهی نمی‌شود، گفت: در واقع کمیسیون اصل 90 به کمیسیونی برای خالی نبودن عریضه که چندان به جایگاهش توجهی نمی‌شود، تبدیل شده است. در این کمیسیون تصمیمات جدی در مورد قانون گرفته می‌شود، اما متأسفانه روسای قوا، چندان توجهی به مستندات این کمیسیون ندارند؛ نکته‌ای که موجب بروز فسادهای مختلف در کشور شده است.

موسوی پیگیری پرونده تخلف احمدی‌نژاد را دلیلی دانست که مانع حضورش در دو دوره نمایندگی مجلس نهم و دهم شده است.

لزوم بازخواست پشتیبانان احمدی‌نژاد

انتقاد‌های این نماینده پیشین مجلس، به کمیسیون‌اصل 90 است که در آن یاران احمدی‌نژاد حضور داشتند و همان چهره‌‌هایی بودند که وی را در انتخابات سال‌88 پشتیبانی کردند و در ادامه از او برائت جستند و به طور حتم از این کمیسیون نمی‌توانستیم انتظار بازخواست احمدی‌نژاد را داشته باشیم! باید از آن افرادی که در دوره‌های گذشته اقدامات خلاف شرع و عرف احمدی‌نژاد را لاپوشانی کردند نیز شاکی بود و از آن‌ها به کمیسیون اصل 90 مجلس دهم شکایت کرد و تا استیفای کامل حقوق مردم از پا ننشست!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا