توصیه میرحسین به مصطفی معین
به گزارش انصاف نیوز، دکتر مصطفی معین، کاندیدای نهمین دوره ی انتخابات ریاست جمهوری سال 1384، در اینستاگرام نوشت:
به مناسبت سالگرد ۲۷ خرداد ۱۳۸۴ و دور اول انتخابات نهم ریاست جمهوری، بخشی از مصاحبه با “زنده یاد روزنامه بهار” را که با امیر کلهر عزیز انجام گرفته بود برای روشن شدن برخی ابهامات به حضور دوستانم تقدیم می کنم، تاچه قبول افتد و چه درنظر آید!
*اگر به سال ۸۴ بر می گشتید حاضر بودید انصراف بدهید؟ چرا آن سال کسی سراغ محسن مهرعلیزاده، رییس سازمان تربیت بدنی نرفت؟ بهتر نبود جدیش می گرفتید؟ منصرف کردن مهرعلیزاده سخت تر از عارف که نبود؟
– مطمئناً من اگر به سال ۸۴ باز گردم به همان تصمیمات سال ۸۴ خواهم رسید. فرقی نمی کند، اگر شما بر روی معیارها و اصولی پیشنهاد کاندیدا توری از سوی احزاب اصلاح طلب را می پذیری و بر نامزدی شما در جبهه اصلاحات اجماع وجود دارد، پایش می ایستی و به آن متعهد می شوی. نمی شود شرایط سال ۸۴ را با ۹۲ مقایسه کرد، شرایط بکلی متفاوت بود. در سال ۹۲ مدیریت جناب آقای خاتمی به عنوان لیدر اصلاحات باعث شد که آقای عارف به نفع روحانی کنار بکشد، ولی در سال ۸۴ اقای خاتمی رئیس جمهور بودند و محدودیت قانونی داشتند که رسما دخالت کنند. البته اگر خاطرتان باشد در همان سال هم به طور غیر رسمی، نظر ایشان به سمت من بود. پیام یکی از پوسترهایی هم که در آن زمان چاپ شده بود، این گفته ی رییس دولت اصلاحات بود که “معین باید بیاید”. نظر ایشان این بود که بعد از ردصلاحیت، من نباید صحنه را ترک کنم. درست است که رئیس جمهور نمی تواند دخالت کند که بگوید کی کنار برود و کی بماند اما نظر شخصی ایشان حمایت از من بود. اینها به نظرم کافی بود که دوستان اصلاح طلب بیایند و تن به پیشنهادم برای نظرسنجی از مردم و ائتلاف بدهند تا آراء تقسیم نشود.
*مير حسين در اسفند سال ۸۷ به يكي از چهره هاي اصولگرا گفته بود به معين گفتم كانديدا مي شوي بر روي ساده زيستي و خط امامي بودنت تاكيد كن ولي با شعارهای خاص نتيجه آن شد. آيا اين نقد را قبول داريد؟
آقای مهندس موسوی به حامیان و احزاب حامی من این را گفته بودند و نه به خود من. بنده یکی برای هفتمین دوره ی ریاست جمهوری در سال ۷۶ بود که از سوی گروههای اصلاح طلب با آقای مهندس موسوی مذاکره کردم و یکی هم در سال ۸۳ بود که برای کاندیداتوری ایشان در دوره ی نهم ریاست جمهوری در سال ۸۴ صحبت کردم که ایشان هر بار با دلایل مختلف نپذیرفتند و می گفتند “شما از من بهتر هستید و ده سال هم از من هم جوان ترید”. و اما در مورد ساده زیستی و اینطور مسائل که در سوال شما مطرح شد، من این نقد را قبول دارم و به نظرم در آن انتخابات می شد یک مقداری راحت تر با مردم گفت و گو کرد. نه فقط خود من، هم خودم و هم حامیانم.
انتهای پیام