خرید تور تابستان

پایان خرمدین؛ از هولناک‌ترین قتل تا مرگ در زندان

فرارو نوشت: اکبر خرمدین فوت کرد. درست ۱۵۸ روز پس از آنکه کارگر شهرداری جسد مثله شده بابک خرمدین را در شهرک اکباتان پیدا کرد. او تنها ۵ ماه و ۶ روز را به اتهام قتل دو فرزند و دامادش در زندان سپری کرد. برخی رسانه‌ها مدعی اند که اکبر خرمدین بر اثر ایست قبلی در زندان رجایی شهر کرج به کام مرگ رفته است.

پرونده قتل شهرک اکباتان احتمالا شوک آورترین پرونده سال ۱۴۰۰ بود. اما هیچ کس فکرش را هم نمی‌کرد که پرونده قتل خرمدین‌ها این چنین معمولی مختومه شود.

مرگ معمولی اکبر خرمدین در شرایطی اتفاق افتاد که رای پرونده خرمدین هنوز صادر نشده است. برخی حقوقدان‌ها معتقدند که او احتمالا برای قتل دو فرزنداش به ۱۰ سال حبس و برای قتل داماد اش به ۳ تا ۱۰ سال حبس محکوم می‌شد.

حالا قاتل پرونده مشهور امسال با گذشت ۵ ماه از زندانی شدنش، آن هم بر اثر بیماری جان باخته است.

اکبر خرمدین در همان اردیبهشت ماه پر هیاهو، اعتراف کرده بود که دامادش فرامرز را در سال ۱۳۹۰ و آرزو خرمدین را در سال ۱۳۹۷ به قتل رسانده است.

کمتر کسی پیدا می‌شود که تصاویر ژست‌های عجیب و غریب اکبر خرمدین را پس از بازداشت و در مسیر دادسرا ندیده باشد. او در حالی که می‌دانست عکاس می‌خواهد تصویری از او بردارد، انگشت هایش را به شکل (V) که نمادی از پیروزی است، بالا برد تا نشان دهد از کارش هیچ هم پشیمان نیست.

او حتی زمانی که در مقابل قاضی پرونده قرار گرفته بود، از قتل دو فرزند و دامادش ابراز پشیمانی نکرد.

اکبر خرمدین گفته بود که تغییر رفتار، رویه و عقاید مقتول‌ها باعث شده تا ساطور به دست بگیرد و بابک و آرزو و فرامز را مثله کند.

البته آنطور که خودش گفته، تمام فرایند مثله کردن دو فرزند و داماد را با حوصله و در چند ساعت انجام داده. بعد جسد را در کیسه زباله‌های متعدد در مناطق مختلف تهران رها کرده است. بدون اینکه لحظه‌ای تاسف بخورد و پشیمان باشد.

اما ۵ ماه پس از قتل سوم، اکبر خرمدین در ۸۰ سالگی جان اش را از دست داد. مرگی که پرونده او را برای همیشه به بایگانی فرستاد.

واکنش‌ها به مرگ اکبر خرمدین

البته مرگ اکبر خرمدین واکنش‌هایی متفاوتی میان افکار عمومی داشته است. اما بیشتر آن‌ها معتقدند که او پاسخ قتل دو فرزند و دامادش را با مرگ اش گرفته است.

بخشی از کاربران فرارو و شبکه‌های اجتماعی با انتشار ضرب المثل «هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی» به پایان داستان زندگی اکبر خرمدین واکنش نشان داده اند.

اما دسته دیگر بر این عقیده اند که مرگ طبیعی برای عموم مردم عادلانه است، اما برای آن‌هایی که مرتکب چنین جنایت‌هایی می‌شوند، خارج از عدالت است.

البته گروه سومی هم وجود دارند که در واکنش به مرگ اکبر خرمدین می‌گویند که او فکرش را هم نمی‌کرده که روزی می‌میرد، از این رو در فواصل ۷۰ تا ۸۰ سالگی سه نفر را کشت، چون خلاف عقایدش رفتار می‌کردند. اما مرگ پاسخی به افکار او بود.

برخی از کاربران هم نوشته اند که مرگ او رباعی خیام را در ذهن‌ها تداعی می‌کند: «آن قصر که جمشید در او جام گرفت/ آهو بچه کرد و روبه آرام گرفت/ بهرام که گور می‌گرفتی همه عمر/ دیدی که چگونه گور بهرام گرفت.»

انتهای پیام

بانک صادرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا