وظیفه شما ساختن بهشت در زندگی مردم است نه بعد مرگشان!
غلامرضا بنیاسدی، روزنامهنگار در یادداشتی با عنوان «وظیفه شما ساختن بهشت در زندگی مردم است نه بعد مرگشان!» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، نوشت:
شما برای این دنیای مردم مسئولیت دارید. اینجا از مردم رای گرفتهاید. اینجا قانون اساسی نوشتهاید. اینجا قوا را تشکیل دادهاید. اینجا قدرت را در اختیار گرفتهاید. اینجا ساخت و ساز به ید قدرت شماست. اینجا را باید بهشت بسازید. حوزه ماموریتی شما اینجاست.
نمیشود گفت ما شما را به بهشتِ ابدی رهنمون می شویم. نه، شما زندگی ما را بهشتی بسازید، ماموریت شما این است. ما خود آنقدر به تکالیف ایمانی و انسانی خود آشناییم که به یاری خدا و توکل خالصانه بر حضرتش، جوری زندگی کنیم که بهشت ابدی ادامه آن باشد.
شما بر اساس همان قانون اساسی که باید رسم الخط سیاست گذاری و سیاستمداری شما باشد مکلف هستید زمینه های رشد همه جانبه آحاد ملت را فراهم کنید. رفاه و سلامت، سعادت و شرایط بهتر زندگی کردن، حقِ امروز ماست. این ها را نمیشود به فردا حواله داد چه رسد به دنیای دیگر.
اینها در ذهنم فهرست شد و بر کاغذ نشست وقتی خبر خطبههای نماز جمعه حضرت آقای سیداحمد خاتمی را خواندم. به ویژه آنجا که فرمودند ” این نماز جمعه، بهشت را تولید میکند”. ما هم می خواهیم نماز جمعه بهشت را در زندگیمان جریان دهد. میخواهیم تقوا را به سیره عملی زیستی جامعه تبدیل کند. اما آنچه در کوچه و خیابان تا در عمل مسئولان مشاهده میکنیم با این گزاره فاصله فراوان دارد. جناب ایشان در بخشی دیگر از سخنان خود گفتند که “قانون اساسی جمهوری اسلامی، مترقی ترین قانون اساسی در دنیاست.” ما هم می خواهیم همه اصولِ این “مترقیترین قانون اساسی دنیا” بدون تنازل و تمام ساحتی اجرا شود. قطعا توقع از ایشان، به عنوان عضوی از فقهای شورای محترم نگهبان قانون اساسی، تلاش همه جانبه برای تحقق همه اصول قانون اساسی است. فکر میکنم اگر همه اصول قانون اساسی محقق شود، وضع زندگی ما هم آنقدر بهتر خواهد شد که بتوانیم به بهشت بیشتر فکر کنیم.
انتهای پیام
سلام و عرض ادب به زحمتکشان سایت انصاف نیوز و مخاطبان عزیز که همگی سروران بنده هستند.روزنامه نگار عزیز به نکات جالبی اشاره کرده اند هر چند سخن گفتن از تناقضات ائمه جمعه و نمک بر زخم پاشیدن آنان برای شما و مردم ایران خستگی به همراه دارد اما این نکته را میگویم که قانون اساسی ایران از چه نظر مترقیست؟آیا روحانیون که بعضا مفاهیم ترقی و توسعه و رشد و امثالهم را وارداتی و غربی میدانند اینجا سخن از قانون اساسی مترقی میکنند؟آیا میتوان گفت تجمعات مردم و گروه ها آزاد است به شرطی که مخل با مبانی اسلام نباشد!!!آن وقت مبانی اسلام را وزارت کشور وحیدی و رحمانی فضلی!!!تشخیص میدهند یا مثلا اگر فردی چون آیت الله صافی دغدغه های مردم را بیان کند میشود دشمن شاد کن و باید مراقب بیت خود باشد؟زمانی که احمد خاتمی از وکالت به جای ولایت سخن میگوید آیا نمیداند وکالت در هر زمان که موکل بخواهد باید لغو شود؟و آیا نباید نسبت وکالت و ولایت را بیان کند؟به یاری پروردگار اعظم اگر فرصتی پیش آمد به بیان تناقضات دیگر این سخنگویان جمعه و نواقص قانون اساسی مترقی!!!جمهوری!اسلامی!که زمینه انواع برداشت های انحرافی را فراهم میکند خواهم پرداخت و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته.
بنده هم با نظرنویسنده موافق هستم من بیش از بیست سال سابقه فعالیت در حوزه رسانه بویژه در کشورهای اروپائی را یدک می کشم در مورد نوشته حاضر من هم تجربه هم بر این باورم که گذاشتن تناقضات در گفتار و رفتار مسئولین اگر بدون حب و بغض باشد می توان بسیار مفید و کار ساز باشد من در یکی از موارد که آقای خاتمی در نماز جمعه بیان کرده بود تنها آن فرموده را در کنار فرموده های و آموزه های اسلامی ایشان در یکی از رسانه های داخلی گذاشتم و ایشان مجبور شد در سخنان بعدی از موضع خود عقب نشینی کند یعنی اعتراف بهداشتی به این اشتباه که همین اندازه هم قابل تقدیر بود
رسانه ها در این زمینه رسالت سنگینی دارند و با رعایت اصل اپژکتیویته که همان اصل بی طرفی در کار رسانه می باشد می توانند کمک بزرگی به جامعه ارائه دهند ولی کو گوش شنوا؟
فعلا که این احمقا هم دنیا و هم آخرت ما را به باد داده اند!
اشتباه آقای بنی اسدی این است که فکر میکند احمد خاتمی به حرف هایی که میزند باور دارد , حقیقت این است که احمد خاتمی مأمور است و معذور , ایشان پول می گیرد و آنچه را که از او میخواهند در نماز جمعه به زبان می آورد