مردم را حرامخوار نخوانیم!
غلامرضا بنیاسدی، روزنامهنگار در یادداشتی با عنوان «مردم را حرامخوار نخوانیم!» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده است، به بهانهی سخنان امام جمعه موقت تهران نوشت:
یکی از حضرات – به گواه آنچه در خبرها آمده است – گفته، “برخی دوست ندارند محبت و عدالت حاکم باشد و مدام دنبال بهانه هستند تا سر و صدا کنند. این به طینت و به لقمه هایی که خورده اند بازمیگردد. حرام خوارها از دین خدا، عمامه و پاکی خوششان نمی آید.”
این قضاوت ایشان درباره منتقدان البته به خود ایشان مربوط است و امروز و قیامتی که باید پاسخگو باشد. این را اما توجه داشته باشیم که ما خود برای مردم سفره پهن کردهایم. 43 سال است که خود ما متولی تربیت اخلاقی و تمشیت امور زندگی مردم هستیم. آنچه میبینیم – خوب یا بد – نتیجه عملکرد خود ماست. مایی که تریبون داریم، رسانه داریم، مسجد و محراب داریم، مدرسه و دانشگاه داریم، زبان داریم، قلم داریم. نتیجه عملکرد خود ماست آنچه میبینیم و حاصل استانداردهای چندگانهای که بدان عمل کردهایم. به این نکته هم توجه نداریم که ارزشها ثابتاند، با جابهجایی دولتها تغییر نمیکنند. ملت هم تغییر نمیکند. این ما هستیم که ارزشها را متناسب با نسبتی که با دولتها داریم تعریف میکنیم. نتیجهاش هم می شود این موج بلند بی اعتمادی که هر روز هم – با هزار تاسف – قامتش بلندتر میشود.
وقتی در دولت گذشته و مذاکرات گذشته، برخی سخنانی بر زبان میراندند که با گفتههای نتانیاهو تفاوتی نداشت، خود را انقلابی میخواندند و پای “نیت” را به میان میکشیدند که با نیت نتانیاهو و بن سلمان و…. فرق داشت. توجه نداشتند که در عالم سیاست، “الاعمال” نه “بالنیات” که به نتایج است. این لبه قیچی با لبه دیگرش در عمل فرقی ندارد وقتی به کمک هم یک چیز را میبُرد. بینشان به لحاظ نیت اگر فاصله از ثری تا ثریا هم باشد باز فرق نمیکند. جالب این که همان حضرات امروز اندک هوشیارباشی را هم به تیم مذاکره امروز، همسخنی با دشمن میدانند و مستحق محاکمه صحرایی!
این چندگانههای رفتاری، در جامعه جوری ترجمه میشود که به عینه میبینیم. واقعا اگر آنچه مقام بلند پایه دولت فعلی در باره نقل و انتقال پول توسط سفرا گفت را از زبان همتراز او در دولتِ پیش میشنیدیم چه میگفتیم؟ چه اتهامها ردیف میکردیم و چه فریادها میزدیم که راه دورزدن تحریمها را به دشمن نشان داد و هزار حرف دیگر اما امروز، کمتر تذکری داده میشود از بیان محترمین هشدار دهنده؟
بگذریم، حالِ جامعه خوش نیست دوستان هم در رقابت با خودشان دارند به مشکل میخورند. برخی سخنان، شلیک به پای خود است. مراقب باشیم برای ایران و انقلاب و مردم که جان هزاران رعنا جوان پاک نثار عظمت آن شده است. ما و آنها و صد چون ماها فدای یک قطره خون شهدا. رفتارمان را درست کنیم. همه کنار هم باشیم تا به موفقیت برسیم. برای مردم فرقی نمیکند که اصولگرا گره بسته بگشاید یا اصلاحطلب. همه را به پای نظام مینویسند. بیاییم و همه ظرفیتها را فعال کنیم تا بهترین نتایج رقم بخورد برای ایران و تحریمهای ظالمانه و رفتارهای ظالمانه، از ریشه بر اُفتد. ما درست کار کنیم، مردم عاشق پاکی و محبت و عدالتاند. ما درست رفتار کنیم، باز هم مردم به عمامهها اعتماد میکنند و احترام میگذارند. ما درست رفتار کنیم!
انتهای پیام
اساسا چراشخصی خودرا درجایگاهی می نشاند که اشخاص منتقدرا چنین بی باکانه چنان میشمرد؟؟اگر بحرام لقمگیست نشانه های بسیار متقن وغیرقابل انکاری را میتوان دربسیاری از مدعیان نشان داد..چرااظهاراتی را بدون امعان وتامل بیان می کنید؟؟
حرام زمانی وارد این مُلک و ملّت شد که بنام اسلامیت ایرانیت را کنار گذاشتند و یک دوگانگی وحشتناک ایجاد کردند و صادقانه تر بگویم حرام زمانی وارد این کشور شد که در هر اداره مانند درخت کریسمس یک روحانی و یک بسیج کاشتند!!!
جمله : “حرام خوارها از دین خدا، عمامه و پاکی خوششان نمی آید.”
بشرطی که “عمامه” را از آن برداریم جمله درستی خواهد شد و میتوان گفت نتیجه این تعدیل با قرآن نیز همخوانی خواهد
داشت….مشکل “عمامه” است….
آقای امام جمعه مااگر لقمه حرام خورهستیم شماومسئولین هستید که لقمه حرام سازید ولاجرم ماهم مجبور به خوردنش میشویم.