در چهاردهمین سفر استانی رئیس دولت چه گذشت؟
گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری از سفر رئیس دولت سیزدهم به استان هرمزگان را در ادامه میخوانید:
«آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح روز پنجشنبه وارد فرودگاه بندرعباس شد و در بدو ورود از سوی نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و مسئولین استانی مورد استقبال قرار گرفت.
بازدید از پروژههای استان، دیدار با اقشار مختلف مردم، نخبگان، جانبازان، خانواده شهدا و ایثارگران ، شرکت در جلسه شورای اداری و نشست خبری از مهم ترین برنامه های سفر رئیس جمهور به استان هرمزگان خواهد بود.
آیت الله رئیسی را در این سفر، رئیس دفتر رئیس جمهور، معاون اجرایی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزرای کشور، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و ورزش و جوانان همراهی میکنند.
آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح پنجشنبه در جریان چهاردهمین سفر استانی و در بدو ورود به استان هرمزگان درباره اهداف و برنامههای این سفر گفت: شکلگیری استان هرمزگان همراه با مقاومت مردم در برابر متجاوزان بوده و تاریخ این استان ایستادگی، شجاعت و شهامت مردم را ثبت کرده است.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه پیش از انجام سفر، هیاتهایی به استان اعزام شده و با کمک نماینده محترم ولی فقیه، استاندار و فعالان اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نیازهای هرمزگان شناسایی شده است، افزود: این استان در عرصههای تجاری، معدنی، صنعتی، کشاورزی، گردشگری و اقتصاد دریا زمینهها و ظرفیتهای بسیار خوبی برای توسعه دارد و با وجود این ظرفیتها نباید شاهد برخی نارساییها، فقر و بیکاری در استان باشیم.
دکتر رئیسی با بیان اینکه سطح بالایی از امنیت در استان برقرار است که باعث ایجاد امنیت مطلوبی در خلیجفارس نیز شده است، اظهار داشت: لازم است از نیروهای مسلح استان که با حضور آگاهانه و بابصیرت خود توانستهاند به خوبی امنیت را در دریا و آسمان هرمزگان و خلیجفارس ایجاد کنند قدردانی کنم.
آیتالله رئیسی تصریح کرد: در پرتو امنیت موجود در هرمزگان میتوان هر نوع سرمایهگذاری در استان را تضمین کرد و با اتکا بر این سرمایهگذاریها بر توسعه هرمزگان همت گماشت. دولت سیزدهم برنامهریزیهای خوبی در راستای توسعه هرمزگان در عرصههای مختلف انجام داده تا بتواند در این زمینه گامهای موثری بردارد و مردم و فعالان اقتصادی احساس کنند که در این جهت گامهای موثری برداشته میشود.
رئیس جمهور در جمع سیلزدگان منطقه هشتبندی شهرستان میناب با ابراز خوشحالی از حضور در جمع مردمان زحمتکش و اهل کار، کشاورزی و تولید این منطقه گفت: افتخار ما و همه اعضای دولت این است که خدمتگزار شما مردم باشد.
آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در جریان سفر به استان هرمزگان به منطقه سیلزده هشتبندی شهرستان میناب سفر کرد و در جمع مردم این منطقه گفت: با تلاش دولت و صبر و همت مردم نسبت به جبران خسارتهای سیل به این منطقه و احیای کشاورزی اقدام خواهد شد.
رئیس جمهور با اشاره به مطالبات مردم در زمینه تغییر در تقسیمات کشوری و ایجاد جاده افزود: از صبر، تلاش و روحیه انقلابی شما تشکر می کنم و اطمینان میدهم که دولت سیزدهم تمام تلاش خود را برای پیگیری مطالبات شما به کار خواهد گرفت.
آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در ادامه چهاردهمین سفر استانی خود در استان هرمزگان از منطقه زلزله زده گیشان غربی بازدید و از نزدیک با مردم این منطقه گفتگو کرد.
دکتر رئیسی با تشکر از اقدامات استاندار هرمزگان و بنیاد مسکن نسبت به رسیدگی به مشکلات مردم زلزله زده منطقه گیشان غربی، به اقدامات عمرانی صورت گرفته اشاره کرد و گفت: نیاز به بودجه بیشتری برای حل مشکلات در این منطقه است که در جلسه شورای اداری استان در این خصوص تصمیم گیری خواهد شد.
رئیس جمهور اظهار داشت: خدمت به این مردم عزیز وظیفه دولت است و در این راه از هیچ اقدامی دریغ نخواهیم کرد.
آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در ادامه برنامههای سفر خود به استان هرمزگان از مرکز کنترل ترافیک و جستجو و نجات دریایی مجتمع بندری شهید رجایی و اتاق مدیریت و مانیتورینگ این مجموعه بازدید کرد.
بازدید از طرحهای توسعهای، زیرساختهای گمرکی و اموال تملیکی از دیگر برنامههای حضور رئیس جمهور در این مجتمع بود.
همچنین دکتر رئیسی در جریان روند تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در این مجتمع بندری قرار گرفت.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در دیدار با قشرهای مختلف مردم هرمزگان، این استان را برخوردار از منابع متنوع توصیف کرد و گفت: هرمزگان دریا، معادن، صنایع، نیروی انسانی کارآمد و تحصیلکرده و آماده کار و تلاش دارد.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه نشان صدق مردم هرمزگان تقدیم بیش از ۱۲۰۰ شهید و حضور ایثارگران و فرهیختگان در این استان است، گفت: انسجام خوبی در بین همه اقوام و گرایشهای این منطقه وجود دارد که در سالهای متمادی این وحدت و انسجام زبانزد بوده و این سرمایه باید حفظ و تقویت شود.
دکتر رئیسی با اشاره به تقدیم شهدای غواص و نقش این استان در جنگ تحمیلی، گفت: نیروهای مسلح در حفاظت از دریا و در مقابل نظامیان آمریکایی و نیروهایی که غاصبانه در منطقه حضور دارند، از حریم کشور صیانت کردند.
رئیس جمهور با طرح این پرسش که چرا در هرمزگان با این میزان صنایع و سرمایهگذاری شاهد فقر هستیم، تصریح کرد: دولت و استاندار این استان از پژوهشگرانی که روی این موضوع کار کردهاند، استفاده کنند.
آیتالله رئیسی با تأکید بر اینکه استفاده از نیروهای بومی بر نیروهای غیربومی تقدم دارد، گفت: این موضوع مسأله مهمی است که نیروهای بومی در صنایع، کشاورزی و پیشرفت استان نقش ایفا کنند و باید در جلسه شورای اداری استان نیز به این موضوع توجه شود.
رئیس جمهور با اشاره به اهمیت سواحل مکران، گفت: در هیأت دولت استفاده حداکثری از ظرفیتهای این سواحل را مطرح کردیم و ساز و کاری برای آن تصویب شد تا در سطح ملی و با همکاری وزارتخانهها بتوانیم از این سرمایه به نحو کامل استفاده کنیم.
دکتر رئیسی با بیان اینکه صنایع ملی، سهم مهم و مسئولیت اجرایی در آبادانی و عمران هرمزگان دارند گفت: همه صنایع فعال استان باید نقش خود را ایفا و درصدی از درآمد خود را در همین منطقه هزینه کنند.
رئیس جمهور یکی از نوآوریهای بودجه ۱۴۰۱ را ایجاد صندوق پیشرفت برشمرد و گفت: با تشکیل صندوق پیشرفت در استانها از ابتدای سال آینده، دولت یک تنخواه به همه صندوقها پرداخت میکند و درآمدهای استان همچون مازاد مالیات، حق مالکانه معادن و اموال مازاد دولت به این صندوق واریز خواهد شد؛ به نحوی که بتواند با اشتغالزایی پروژههای نیمه تمام را تکمیل کند.
آیتالله رئیسی با اشاره به فروش محصولات کشاورزی به همسایگان، اظهار داشت: موافق ایجاد بازار مشترک مرزی برای فروش محصولات کشاورزی استان به کشورهای همسایه هستیم.
رئیس جمهور با رد خامفروشی خاطرنشان کرد: فعال کردن صنایع پاییندستی همچون پتروشیمی میتواند ارزش افزوده ایجاد کند و استان هرمزگان ظرفیت ایجاد صنایع تبدیلی برای جلوگیری از خامفروشی را دارد.
دکتر رئیسی با اشاره به ضرورت مسألهمحوری در کشور گفت: رهبر معظم انقلاب هم بر مسألهمحوری تاکید دارند و و ارائه «نظام مسائل» و تحقق مشارکت مردمی و دولت مردمی می تواند در برون رفت از مشکلات بسیار مؤثر باشد.
آیتالله رئیسی درباره کمبود پزشک، کادر درمان و مراکز درمانی در هرمزگان گفت: این موضوع در شورای اداری استان پیگیری میشود و عدالت ایجاب میکند پزشک در دسترس همه مردم ایران باشد زیرا اصلاً قابل قبول نیست که یک بیمار به دلیل نبود پزشک از بین برود.
رئیس جمهور در پاسخ به درخواست یکی از سخنرانان مبنی بر تأسیس مهد کودک در ادارات، گفت: این موضوع خواسته به حقی است و پیگیری خواهد شد و در قانون جمعیت هم تأسیس مهد کودک در ادارات و نهادها آمده است و از کارهایی است که دولت باید پیگیری کند.
آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر پنجشنبه در ادامه برنامههای سفر به هرمزگان در جمع نمازگزاران مسجد شهرک امام علی (ع) با بیان اینکه امیدوارم رشادتها، شهامتها، ایستادگیها و افتخارآفرینهای مجموعه سپاه با قوت تداوم پیدا کند، گفت: در دوران دفاع مقدس پاسداران انقلاب اسلامی در کنار دیگر نیروهای مسلح و انقلابی کشور، در جبهههای جنوبی و غربی و نیز در مناطق دریایی حقیقتا خوش درخشیدند.
رئیس جمهور افزود: پس از پایان دفاع مقدس نیز نیرو و توان سپاه در جهت سازندگی کشور بکار گرفته شد. هر جا که یک پروژه مهم و یک کار بزرگ در جهت رفع مشکلات کشور میبینیم، یک نیروگاه، یک پل، یک مجموعه عظیم صنعتی، راهها و بزرگراهها، مجموعه قرارگاههای سازندگی مرتبط با سپاه آنجا مشغول تلاش و کار هستند.
دکتر رئیسی با گرامیداشت یاد شهید سلیمانی و اشاره به حضور میدانی وی در رسیدگی به مشکلات ناشی از سیل سال ۹۸ خوزستان اظهار داشت: تلاشها و اقدامات نیروهای مسلح و نیروهای بسیج در امدادرسانی به مردمی که گرفتار بلایای طبیعی شدهاند، بهترین کمک به دولت است.
آیتالله رئیسی تصریح کرد: خانواده افراد شاغل در نیروهای مسلح چه در دوران دفاع مقدس و چه در حال حاضر که دوران سازندگی است، گاهی روزها همسر و پدر خود را نمیبینند. این صبر و بردباری شما خیلی نزد خداوند متعال پاداش و اجر دارد. رهبری معظم انقلاب همواره به همه ما به عنوان سربازان نظام، این تأکید را دارند که در انجام خدمت به مردم به هیچ عنوان نباید کوتاهی کرد.
رئیس جمهور ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در عین حال به همه توصیه میکنند که در کنار خدمتگزاری از خانواده غافل نشوند. ایشان تاکید دارند که باید کار و تلاش کنیم اما خانوادهها هم دارای جایگاه و حقوقی هستند. خوشبختانه در نیروهای مسلح و به ویژه در سپاه به تربیت و تحصیل و رشد فرزندان توجه خوبی میشود.
دکتر رئیسی در ادامه سخنانش به افتخارآفرینی نیروهای سپاه در منطقه دریایی هرمزگان خاطرنشان کرد: نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صیانت درخشانی از مرزهای آبی و هوایی کشور به ویژه در برابر آمریکاییهایی که به منطقه آمدند انجام دادند که از جمله این رشادتها به اسارت گرفتن نیروهای متجاوز آمریکایی بود.
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت حفظ هوشیاری گفت: در حال حاضر در منطقه جنگی نداریم، اما این بیداری و هوشیاری، رصد کردن و زیر نظر داشتن اوضاع از ضرورتهای این منطقه است. امروز بحمدالله در منطقه آرامش داریم اما در عین حال باید اوضاع را زیر نظر داشت و رصد کرد و همواره هوشیار بود.
آیتالله رئیسی افزود: امروز نیروهای مسلح ما و سپاه پاسداران به صورت خاص، این هوشیاری و بصیرت را در مسایل مختلف دارند.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی صبح روز جمعه در ادامه سفر خود به استان هرمزگان در بازدید از نمایشگاه دستاوردها و توانمندی های نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در منطقه یکم دریایی، ضمن تقدیر و تشکر از فرماندهان و پرسنل این یگان، تصریح کرد: این نمایشگاه اثبات کرد که تحریم و تهدید مانع پیشرفت نیست.
رئیس جمهور افزود: اقدامات شما به بهترین شکل جلوه «ما میتوانیم» است. آنچه در این نمایشگاه دیده شد نماد توانایی و اقتدار برای سپاه پاسداران و کشور است.
آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه حجم محدودیت و تحریمهای نظامی و هسته ای در هیچ صنعت دیگری وجود ندارد، اظهار داشت: اما علی رغم این تحریم ها بیشترین پیشرفت را در این حوزه داشته ایم.
دکتر رئیسی با اشاره به اراده قوی و توانمندی در نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهار داشت: تا وقتی این روحیه انقلابی و بسیجی باشد، دشمن هیچ کاری نمیتواند انجام دهد. آنچه امروز به کشور قدرت داده اراده پولادین است.
رئیس جمهور تصریح کرد: امروز مردم خیالشان از امنیت کشور در بخش های مختلف آسوده است زیرا هیچ حرکتی از چشم دلاوران نیروهای مسلح پوشیده نیست.
آیت الله رئیسی خاطرنشان کرد: این احساس امنیت بدلیل اقتدار سپاه، ارتش و بسیج است. ارتش و سپاه در دل مردم جای دارند و ارتباط مردم با نیروهای مسلح بسیار نزدیک است.
آیت الله رئیسی در این بازدید از آخرین دستاوردها و توانمندی های نیروی دریایی سپاه در یک سال و نیم اخیر شامل یگان پهپادی، سامانه های موشکی، سامانه های جنگال، شناورهای راکت انداز، موشک انداز و اژدرافکن، تجهیزات زیرسطحی، ناوچه های موشک انداز، شناورهای رزمی تندرو و قایق های پرنده اطلاع یافته و از نزدیک در جریان پیشرفت های نیروی دریایی سپاه که تماما به دست متخصصان داخلی انجام شده، قرار گرفت.
آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در ادامه برنامه های سفر خود به استان هرمزگان با حضور در جزیره هرمز با مردم و مسئولین این جزیره دیدار و گفتگو کرد.
رئیس جمهور در جمع مردم جزیره هرمز گفت: از افتخارات جزیره هرمز تقدیم شهید به کشور و حضور خانواده شهدا در آن است.
دکتر رئیسی با اشاره به کمبود مرکز بهداشتی در جزیره هرمز اظهار داشت: یک مرکز فعال برای خدمت رسانی به مردم این جزیره و مسافران و گردشگران ایجاد شود.
آیت الله رئیسی تاکید کرد: یکی از برنامه های دولت ساخت مسکن است و قرار شد در طرح ملی مسکن تعدادی مسکن نیز در این جزیره ساخته شود و استاندار هرمزگان این موضوع را پیگیری میکند.
رئیس جمهور تصریح کرد: معنا ندارد در جزیره هرمز با اینهمه ظرفیت مردم مشکل بیکاری داشته باشند و مسأله اشتغال از محوری ترین موضوعاتی است که باید در این جزیره حل شود.
دکتر رئیسی با تاکید بر فعال کردن اقتصاد گردشگری در هرمز خاطر نشان کرد: معتقدم با فعال شدن ظرفیت گردشگری در جزیره هرمز اشتغال نیز ایجاد میشود.
همچنین در این بازدید آیت الله رئیسی با خانواده شهدا و ایثارگران این جزیره دیدار و گفتگو کرد و بر حفظ فرهنگ و سیره شهدا در این منطقه و پاسداری مقاصد و اهداف شهیدان تاکید کرد.
آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در ادامه برنامه های سفر خود به استان هرمزگان، با حضور در روستای گورزین با مردم این روستا دیدار و گفتگو کرد و از نزدیک در جریان مشکلات آنها قرار گرفت.
رئیس جمهور گفت: در جزیره قشم به برکت جمهوری اسلامی کارهای زیادی انجام شده است و چهره این جزیره با قبل از انقلاب قابل قیاس نیست.
دکتر رئیسی خاطر نشان کرد: بخشی از مردم این منطقه در پروژه های گردشگری مشغول هستند که با توسعه این صنعت، اشتغال افزایش خواهد یافت
آیت الله رئیسی با اشاره به درخواست مردم برای حل مشکل بازپرداخت تسهیلات خود که برای سالهای گذشته بوده، تصریح کرد: قرار شد استاندار این موضوع را پیگیری کنند تا بازپرداخت تسهیلات فشاری بر مردم نیاورد.
آیتالله دکتر سید ابراهیم رئیسی ظهر جمعه در دومین روز سفر به هرمزگان پس از افتتاح فاز اول پروژه پالایشگاه نفت فوق سنگین قشم در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به این سوال که افتتاح این طرح چه تأثیری در جلوگیری از خامفروشی دارد؟ گفت: هدف احداث این پالایشگاه جلوگیری از خامفروشی و ایجاد ارزش افزوده است.
دکتر رئیسی با بیان اینکه محصولات این پالایشگاه از جمله قیر موارد استفاده گستردهای دارد، اظهار داشت: این اقدام از آن گامهای بسیار خوبی است که وزارت نفت با همکاری بخش خصوصی برداشته است.
رئیس جمهور گفت: بانکهای کشور در این طرح مهم سرمایهگذاری کردهاند که هم خودشان سود میبرند و هم محصولش برای مردم خواهد بود.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر جمعه در پایان سفر به هرمزگان درباره برنامههای دولت برای استفاده از ظرفیتهای کمنظیر هرمزگان در مسیر ارتقای این استان اظهار داشت: بر اساس نیازسنجیای که پیش از سفر از سوی همکاران ما در دولت انجام شد، در این سفر دو روزه، سرکشیهایی به بخشهای مختلف داشتیم و مقرر شد مشکلاتی که قابلیت حل سریع دارد، در زمان کوتاهی برطرف شود.
رئیس جمهور افزود: برای مشکلاتی که نیاز به بررسی در مرکز و تخصیص بودجه دارد، دستورهایی صادر و مقرر شد در سازمان برنامه و بودجه پیگیری شود.
دکتر رئیسی با اشاره به دغدغه دولت برای رسیدگی به آسیبهای سیل و زلزله در هرمزگان اظهار داشت: خدا را شاکریم که خسارات این دو حادثه در هرمزگان بسیار اندک بوده اما دولت همین خسارات اندک به ویژه خسارت به کشاورزان و دامداران را جبران خواهد کرد.
رئیس جمهور با اشاره به بازدید خود از مناطق سیلزده و زلزلهزده هرمزگان گفت: اقدامات خوبی در زمینه آواربرداری و آغاز بازسازی خانهها انجام شده که قرار شد برای تکمیل آنها، تأمین اعتبار شود.
آیتالله رئیسی در ادامه با اشاره به گلایههای مطرح شده در جلسات و دیدارهای مختلف مبنی بر استفاده نشدن از نیروهای بومی در صنایع و طرحهای بزرگ استان گفت: در شورای اداری اعلام کردم اولویت مدیران استان بر بومیگزینی باشد.
رئیس جمهور با اشاره به سفر وزیران دولت به مناطق مختلف استان و احصای مشکلات و کمبودها از جمله در زمینه امکانات بهداشتی و درمانی، و تصمیمگیری برای رفع آنها، بر ضرورت ساماندهی صید در دریا هم تاکید کرد و اظهار داشت: صید ترال به شکلی که به آبزیان، دریا و صیادی سنتی آسیب بزند، ممنوع میشود و صیادی در دریا زیر نظر شیلات به صورت قانونی و نظاممند صورت میگیرد.
دکتر رئیسی همچنین به تصمیم دولت برای ساماندهی تجارت تهلنجی اشاره کرد و گفت: مقرر شد فهرست و میزان کالاهایی که ملوانان میتوانند وارد کشور کنند، مشخص شود تا هم زندگی ملوانان و نیازهای کشور تامین شود و هم آسیبی به بخش تولید وارد نشود.
آیتالله رئیسی ساماندهی تجارت تهلنجی را عامل رونق تجارت هرمزگان با کشورهای همسایه دانست و از استاندار خواست برای تسهیل تجارت مرزی استان تلاش کند.
دکتر رئیسی ضمن درخواست از مدیران صنایع بزرگ هرمزگان برای عمل به مسئولیت اجتماعی و پرداخت سهم استان، تصریح کرد: با توجه به استفاده این صنایع از منابع استان و تبعات زیست محیطی آنان برای هرمزگان، پرداخت سهم استان باید یک تکلیف تلقی و صرف توسعه و پیشرفت هرمزگان شود.
رئیس جمهور به ظرفیتهای گردشگری هرمزگان اشاره کرد و گفت: اگر اقتصاد گردشگری استان فعال شود، وضع بغرنج بیکاری در استان سامان مییابد و به بهبود معیشت و اقتصاد مردم نیز کمک خواهد کرد.
رئیس جمهور به بازدید خود از جزایر هرمز و قشم هم اشاره و خاطرنشان کرد: جزیره هرمز ظرفیت عظیمی برای گردشگری دارد اما متاسفانه وقتی وارد هرمز شدیم، با خانوادههایی روبهرو شدیم که از بیکاری و وضع مسکن گلهمند بودند که باید این مشکلات مرتفع شود.
آیتالله رئیسی ضمن اشاره به دیدار خود با خانواده شهدای جزیره هرمز، این جزیره را نماد مقاومت در هرمزگان و خانواده شهدای منطقه را چشم و چراغ ملت ایران توصیف کرد و گفت: یکی از خواستههای عامه مردم هرمز احداث یک مرکز بهداشتی و درمانی بود که مقرر شد کار احداث آن به سرعت آغاز شود.
رئیس جمهور، دولت را در ساخت مسکن و اجرای برنامه نهضت ملی مسکن، مصمم توصیف کرد و گفت: برخیها ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال را رد میکنند که در پاسخ میگویم دولت مصمم است این کار را دنبال کند و با ظرفیتها و امکانات کشور این کار شدنی است.
دکتر رئیسی جزیره هرمز را یکی از مراکز مستعد برای ساخت مسکن دانست و از استاندار هرمزگان خواست ساخت مسکن در جزیره هرمز را با مشارکت بخش خصوصی پیگیری کند.
رئیس جمهور با بیان اینکه در بازدید از جزیره قشم نیز مشاهده کردیم که وضع این جزیره با گذشته بسیار متفاوت شده است، گفت: این جزیره به توسعه جدی نیاز دارد که تصمیمات لازم برای رفع این مشکلات و رونق منطقه اتخاذ شد.
دکتر رئیسی در ادامه با تاکید بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر مصوبات سفر دولت به هرمزگان خاطر نشان کرد: از مدیران استان خواستم و اینجا هم میگویم برای اجرای مصوبات، همت مضاعف به کار بگیرید و اهالی رسانه نیز همانند چشمان تیزبین، اجرای این مصوبات را رصد کنند.
آیتالله رئیسی پیشرفت احداث پل خلیج فارس بین قشم و بندرعباس را حداکثر ۲۰ درصد اعلام کرد و گفت: احداث این پل برای رونق تجارت و گردشگری منطقه حیاتی است و راههای تامین منابع برای تکمیل آن در جلسات امروز بررسی و استاندار موظف شد با جدیت تکمیل این طرح را دنبال کند و مردم را هم در جریان پیشرفت کار قرار دهد.
رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره نگرانی مردم هرمزگان درباره الحاق بخشهایی از این استان به استان فارس هم گفت: هم اکنون چنین تصمیمی در دستور کار دولت نیست».
انتهای پیام