واکنش رئیس دولت به انتقادات رهبری از وضعیت اقتصادی
رئیس دولت سیزدهم در واکنش به سخنان رهبری در دیدار فعالان حوزه تولید و صنعت به معاون اول دستور داد تا با «حرکت جهادی و با تشکیل کارگروهی متشکل از متخصصان، صاحبنظران و متولیان این حوزه در دولت و مجامع علمی و دانشبنیان و کارآفرینان نسبت به اجرایی نمودن رهنمودهای رهبرمعظم انقلاب، اقدام نماید».
بهگزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، متن نامه آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی به این شرح است:
«بسمه تعالی
با صلوات بر محمد و آل محمد
جناب آقای دکتر مخبر
معاون اول محترم رئیس جمهور
سلام علیکم،
با عنایت به بیانات مهم و راهبردی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار فعالان حوزه تولید و صنعت و لزوم اجرایی نمودن رهنمودهای معظم له، بدینوسیله به جنابعالی مأموریت داده میشود تا با حرکت جهادی، کارگروهی متشکل از متخصصان و صاحبنظران و متولیان این حوزه در دولت و مجامع علمی و دانشبنیان و کارآفرینان تشکیل داده و اولاً: با لحاظ فرمایشات اخیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و سایر اسناد بالادستی اعم از سایر فرامین و رهنمودهای ایشان و قوانین موجود و سند تحول دولت، نسبت به تدوین نقشه راهبردی صنعتی و ارتقاء تولید داخل اقدام نمایید.
ثانیاً: راهکارهای عملیاتی و اجرایی آن با تعیین زمانبندی و دستگاههای متولی و نهادهای همکار و شرح وظایف هر کدام در حوزههای مدیریت، نظارت، هدایت و حمایت مشخص گردد.
ثالثاً: گزارش اقدامات انجام شده و نتایج حاصله به صورت ماهانه ارایه تا به استحضار ایشان و اطلاع عموم رسانده شود.
توفیق جنابعالی و سایرین را در انجام موفق مأموریت محوله از درگاه خداوند متعال خواستارم.
سید ابراهیم رئیسی
رئیس جمهوری اسلامی ایران»
بر اساس این گزارش آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر امروز (یکشنبه) در جلسه هیات دولت با اشاره به تاکیدات مکرر رهبر انقلاب درخصوص رونق تولید گفت: تولید نجات دهنده کشور از مشکلات است لذا لازم است جهتگیری و برنامهریزی اصلی همه دستگاههای اجرایی، تلاش برای رونق تولید و حمایت از تولید گران باشد.
رئیس جمهور تهیه سند نقشه راه صنعتی کشور را اقدامی ضروری دانست و گفت: دولت با پرهیز از تصدی گری، بدنبال مدیریت، نظارت و هدایت فعالان اقتصادی و بخش خصوصی است.
دکتر رئیسی وجود ثبات در مقررات را برای فعالان اقتصادی حائز اهمیت دانست و گفت: بیثباتی در مقررات و تصمیمگیریهای موردی باعث سردرگمی مردم، تولیدکنندگان و صادرکنندگان می شود و باید با اقدام جهادی به این بی ثباتی خاتمه داده شود تا فعالیت اقتصادی و بازار برای مردم و فعالان عرصه تولید قابل پیش بینی باشد.
آیت الله رئیسی بیانات مقام معظم رهبری را دغدغه مردم و فعالان اقتصادی دانست و از معاون اول خواست با تشکیل کارگروهی متشکل از اعضای دولت، نخبگان اقتصادی و تولید کنندگان موارد مطرح شده در دیدار معظم له با فعالان اقتصادی را پیگیری و اجرایی کند.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت یوم الله دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: آنچه در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ اتفاق افتاد ظهور قدرت الهی بود لذا یوم الله نامیده می شود. در آن روز رژیم تا دندان مسلح و مورد حمایت قدرتهای بزرگ جهانی کنار زده شد و ملتی با نام خدا و برای اجرای قوانین الهی به قدرت رسیدند. این روز را نباید فراموش کرد چرا که هم روز پیروزی جریان حق و هم روز اضمحلال جریان باطل بود.
دکتر رئیسی گفت: یادآوری ایام دهه فجر الزاماتی دارد که باید مورد توجه همگان باشد. گرامیداشت ایام دهه فجر ۱۳۵۷صرفا برای بیان یک رخداد تاریخی نیست بلکه باید فلسفه و علل وقوع آن با توجه به ویژگیهای دهه فجر ۱۴۰۰ مورد تحلیل و تبیین قرار گیرد.
انتهای پیام
نسبت ریاست جمهوری به اقای رئیسی بالاتر از نسبت آیت الله و دکتر. تاکیدتان بی مورد است، زیرا هم دکتر زیاد داریم و هم آیت الله. اما یکگ رئیس جمهور داریم.
سلامدرچهلوچندسالگذشتهیک
تجاربیحاصلشدهآقایمعاوناول
فعلیبااینسیستمنمیتواندهمانگونه
کهمعاوناولهایقبلیدرمواردمشابه
قبلینتوانستتدسیستممتمرکزاداره
کشوریادگاردورانرضاشاهکهسهوا
ویاغفلتاویاعمداعینادرقانوناساسی
جمهوریاسلامیکپیشدهمانعاصلی
استکشوربایدبهمناطقتقسیموبه
صورتفدراتیوهایاقتصادیوفرهنگی
تحتنظارتحکومتمرکزیمدیریت
وادارهشودمجالسمحلیباید
استاندارانوفرمانداراننظارتکنند
ورهنمودهایمقاممعظم
رهبریدراینصورتتوسطدولتهای
محلیقابلیتتحققپیدامیکند…آقا
تجربهگذشتهبایدمدنظرگیرد