خرید تور نوروزی

«پارتی بازی» آزمون استخدامی برای متاهلین و صاحبین فرزند

آزمون استخدامی برای متاهلان راحت تر خواهد بود. طبق اعلام دفترچه نهمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور؛ به ازای تاهل و نیز هر فرزند دو (۲) درصد، مجموعاً حداکثر تا ده (۱۰) درصد به امتیاز مکتسبه آزمون کتبی داوطلب اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا، در دفترچه نهمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی ذکر دو نکته قابل توجه است، در بخش سوم از بند ج در دفترچه آزمون استخدامی به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اشاره شده است. بدین صورت که به ازای تاهل و نیز هر فرزند دو (۲) درصد، مجموعاً حداکثر تا ده (۱۰) درصد به امتیاز مکتسبه آزمون کتبی داوطلب اضافه می‌شود.

در این دفترچه همچنین ذکر شده است که؛ به ازای تاهل و نیز داشتن هر فرزند، یکسال به سقف محدوده سنی داوطلب که در متن دفترچه راهنمای ثبتنام امتحان مشترک فراگیر درج گردیده، اضافه خواهد شد. حداکثر سنوات قابل افزایش برای تاهل و داشتن فرزند، پنج (۵ )سال می‌باشد.

امتیازات فوق الذکر، مشروط به آن است که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه داوطلب یا فرزند وی، بالای ۵/ ۲ نباشد.

نرخ باروری، آخرین اعلام رسمی وزارت کشور در زمان برگزاری امتحان مشترک فراگیر می‌باشد.

به گزارش ایلنا، طی دوره یک‌ساله مهارت آموزی توسط پذیرفته شدگان با رعایت شرایط و ضوابط ذیل است:

  • به استناد مجوز شماره ۷۲۷۶ مورخ ۱۴۰۰/۰۲/۱۹ سازمان اداری و استخدامی کشور و مفاد ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، پذیرفته شدگان استخدام پیمانی مشاغل آموزشی در آموزش و پرورش، ملزم به گذراندن دوره یک‌ساله مهارت آموزی (این دوره شامل مجموعه‌ای از دروس تربیتی، تخصصی و کارورزی (نظری، مهارتی) است که برای دانش آموختگان رشته‌های مختلف دانشگاهی و حوزوی پذیرفته شده در آزمون‌های استخدامی آموزش وپرورش برابر آیین نامه خاص خود برگزار می‌شود)، در دانشگاه فرهنگیان (رشته‌های شغلی دبیری، آموزگاری، مربی امور تربیتی، مشاوره، مراقب سلامت) و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی (رشته شغلی هنرآموزی)، بدون دریافت حقوق و مزایا بوده و صدور حکم استخدامی منوط به کسب موفقیت در دوره مذکور است.
  • مهارت آموزانی که از حضور در کلاس درس، امتحانات مواد درسی خودداری کنند به عنوان انصراف از ادامه روند استخدام تلقی می‌شود و مشمول پرداخت هزینه‌های دوره آموزشی و خسارت‌های وارده خواهند بود.
  • بخشی از هزینه‌های برگزاری دوره یک‌ساله مهارت آموزی (خدمات آموزشی و رفاهی) بر عهده داوطلب خواهد بود و چنانچه هریک از پذیرفته شدگان در طول برگزاری دوره یک‌ساله مهارت آموزی از ادامه تحصیل و اشتغال منصرف شوند، وزارت آموزش و پرورش می‌تواند به تشخیص خود نسبت به محاسبه و اخذ هزینه‌های مربوط اقدام کند.
  • شرایط، ضوابط و نحوه ثبت نام در دوره یک‌ساله مهارت آموزی بعد از قبولی نهایی و تأیید صلاحیت‌های عمومی توسط گزینش، از سوی دانشگاه‌های مجری دوره یک‌ساله مهارت آموزی (دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی) اعلام خواهد شد. رعایت ضوابط و مقررات اعلام شده از سوی دانشگاه مجری دوره مزبور الزامی است.
  • پذیرفته شدگان نهایی رشته‌های شغلی هنر آموزی جهت اطلاع از نحوه ثبت نام و شرکت یک‌ساله مهارت آموزی می‌بایست از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به نشانی www. Sru. ac. ir و پذیرفته شدگان نهایی رشته‌های شغلی آموزگاری، دبیری، مراقب سلامت، مشاوره، مربی امور تربیتی نیز از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه فرهنگیان به نشانی www. cfu. ac. ir موضوع را پیگیری کنند.
  • مدت دوره یک‌ساله مهارت آموزی جزء سنوات خدمتی محسوب نخواهد شد و صرفا شرط استخدام پیمانی در آموزش و پرورش است. گواهی پایان دوره مهارت آموزی دارای ارزش برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی نیست.
  • محل مهارت آموزی دوره یک ساله، براساس شغل محل پس از اعلام نتایج قطعی تعیین خواهد شد.
  • تغییر محل مهارت آموزی، صرفا در صورت وجود شغل، با رعایت جنسیت از طریق دانشگاه فرهنگیان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
  • مهارت آموزان در زمان ثبت نام در مراکز مجری دوره یک‌ساله مهارت آموزی ملزم به ارائه مدرک روخوانی و روانخوانی قرآن کریم و مدرک ICDL هستند، در غیر این صورت باید تعهد کنند که قبل از اتمام دوره یک‌ساله مهارت آموزی، مدارک مزبور را ارائه کنند.
  • دانشگاههای مجری دوره مهارت آموزی، مسئولیتی در قبال اسکان و تغذیه مهارت آموزان ندارند در صورت وجود امکانات و تقاضای افراد، ارائه خدمات با اخذ هزینه مربوط امکان‌پذیر خواهد بود.
  • پذیرفته شدگان شغل محل‌های آموزش و پرورش عشایری بعد از گذراندن موفقیت‌آمیز دوره یک‌ساله مهارت آموزی جهت تعیین محل خدمت در اختیار اداره کل آموزش و پرورش استان مربوط قرار خواهند گرفت.
  • متقاضیان شرکت در مشاغل هنرآموز (استادکاری)، می‌بایست دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم پیوسته بوده و یا در صورت دارا بودن مدرک تحصیلی فوق دیپلم ناپیوسته، باید مدرک تحصیلی دیپلم هنرستان داشته باشند
  • با توجه به مصوب جلسه ۹۶۵ مورخ ۱۳۹۸/۴/۱۷ شورای عالی آموزش و پرورش و همچنین تبصره ۴ ماده واحده «نحوه جذب منابع انسانی در مشاغل آموزشی و تربیتی وزارت آموزش و پرورش» مصوب جلسه ۸۳۳ مورخ ۲۷/۸/۱۳۸۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی، هرگونه گزینش و استخدام در مشاغل آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش، بر اساس نیاز برای بوم خدمت» خواهد بود که به صورت استانی صورت می‌پذیرد بنابراین بعد از طی فرایند استخدامی، خارج شدن نیرو (فرد قبول شده) از بوم خدمت استانی به منزله قطع رابطه استخدامی است و ابقای ردیف برای بوم استان خواهد بود.
  • فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم (سابق)، دانشگاه فرهنگیان و فارغ التحصیلان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی که دارای تعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش هستند، حق ثبت نام در آزمون استخدامی را ندارند.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام برای شرکت در نهمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور در دسترس قرار گرفته است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. ظلمی در حق مجردها
    کسانی که پول ندارند جهیزیه تهیه کنند وازدواج نمی کنند تا شاغل شوند وبا عزت وشرافت خود جهیزیه خود را تهیه کنند فاقد سهمیه هستند.
    حال آنکه برای کسب هر یک نمره بالا باید چندین درصد بالاتر از رقیب خود نمره کسب کنی .
    من از افرادی که این قوانین را تصویب می کنند نخواهم گذشت دیدار به قیامت

    64
    13
    1. منه نفر اول چرا باید حقوقم خورده بشه اگه پول داشتم ازدواج میکردم چرا با زندگیم با ارزوهام با حقم بازی کردین حلالتون نباشه انشالله

      29
      7
    2. کسی ک متاهله دو سه تا بچه داره ۲۰سال وقت وهزینه کرده مدرک گرفته الانم تواین شرایط اقتصادی مستاجرهم هست ماهی حداقل۵.۶بارمسیرش دکترمیخوره خرج اجاره خونه واب وبرق وگازو خوراک وپوشاک ودعوتی هایی ک میشه و…..چرانبایدامتیاز بیشتر داشته باشه حداقل باید۵۰امتیازداسشته باشه اصلابایدبدونه ازمون استخدام بشن.مجردخونه باباش مفت میخوره ومفت میخابه ازهیچ چیز جامعه خبرنداره اینجاادعای شغل هم میکنن.متاهل گناه نکرده ک ازدواج کرده قانون خدابوده

      4
      4
  2. مجرد باید به هرزگی سوق پیدا کنه برای کسب درآمد ولی متاهل که تمام نیازهاش برطرف شده و خرجشم کس دیگه میده با ازدواج باید حتی شغل هم داشته باشه،

    33
    8
  3. مامجردا اگ شرایط داشتیم چرا ازدواج نمیکردیم دور از عدالته یه نفر شبانه روز بشینه درس بخونه که شاید تونست شرایطش محیا بشه و ازدواج کنه و یه نفر دیگه شرایط داشت ازدواج کرد خونه و زندگی و بچه داره امتیاز هم بهش بدن,,, بی عدالتی تا کی ؟؟؟ تبعیض تاکی؟؟ بزارید هرکی به حق خودش برسه به هیچکس امتیاز ندین.. اگ میخواین جوانها رو تشویق کنید به ازدواج اگ راست میگید شرایطو براشون محیا کنید اقتصاد درست کنید چرا دارید حق یه عده جونو پایمال میکنید بخاطر یه عده دیگه

    47
    5
    1. اونوقت که خواستگارا میاند و میرند و ردشان میکنید میگید قصد ازدواج نداریم میخایم آزمون بدیم باید زندگی و ازدواج رو اولویت میدادی

      15
      23
      1. هیج کسی از موقعیت خوب فراری نیست بهتره برا خودتان نگه دارید قضاوتتان را با این اوضاع اقتصادی هر کسی مشکل خودشو داره

        16
        2
  4. دختری که مجرد چکار کنه ، مگه ازدواج کردن دست خود ادامه همه امتیاز ها رو به متاهل دادید خدا ازتون نگذره که ذره ای امید و انگیزه واسه مجرد نزاشتید

    38
    3
  5. این سهمیه متاهل و بچه در استخدام تاثیری روی جمعیت نداره، کسی که ۲ الی ۴ تا بچه دارد که بعد از استخدام بچه ای به دنیا نمیاره. فردی هم که متاهل بدون استخدام هم توی این جاده قرار گرفته.
    فردی که بی سواد هست با این سهمیه ها و سهمیه بومی استخدام می شوند. افراد مجرد متخصص با تحصیلات بالا هم مجبورند مهاجرت کنند. افراد مجرد با این طرح مجرد باقی می مانند در حقیقت این افراد می توانند بعد از استخدام روی جمعیت کشور تاثیر مثبت بگذارند. در آینده غیر از اینکه کشور پیشرفتی نمی کند چون افراد بی سواد استخدام می کند با معضل جدیدی که جمعیت میانسال تنها و فقر هست رو به رو می شود.
    در سند تحول بنیادین بیان شده بود که کشور از لحاظ علمی و فناوری و اقتصادی رتبه یک منطقه را کسب کند. آیا با استخدام افراد که بر اساس علم و سواد نیست چنین پیشرفتی حاصل خواهد شد؟

    26
    5
  6. فردی که با فقر و نداری شرافتمندانه زندگی کرده و با مدرک تحصیلی بالا مجرد باقی مانده و تمام تلاش برای استخدام کرد ولی سهمیه بومی و متاهلی وجود دارد که استخدام شدن سخت شده، برای استخدام در بخش های خصوصی باید حجاب و چادر کنار گذاشته و با موهای بیرون ریخته رفت زمینه فساد ایجاد خواهد کرد. ما از فردی که چنین پیشنهادی طرح کرده نخواهیم گذشت هم این دنیا و هم آخرت دچار عذاب الهی شود.

    21
    5
  7. خدا خیرشان ندهد این قانون گذاران را…چرا شایسته سالاری را فدای سهمیه هایمان درآوردی میکنید نامردا
    اگه راست میگید بودجه بزارید برا ازدواج آسان…چرا ما به شما رای میدیم که اینجوری قانون بزارید

    10
    5
  8. همه فکر می‌کردیم این امتیاز واقعا دو درصد هست مثلا
    دو درصد از نمره ی مکتسبه که امتیاز ناچیزی میشی

    اما با دقتی نتایج ازمون اموزش پرورش اومد دیدم
    وای بر من دو نمره بوده یعنی یک شخص متاهل که یک فرزند داشته دو نمره تأهل و دو نمره فرزند به نمره ی مکتسبه اضافه شده ،
    وقتی رقابت سر صدم نمره هست دو نمره هم زیاد هست من بخاطر یک نمره رد شدم چون مجرد بودم رقصیم با دو فرزند ۶ نمره مفت گرفت

    واقعا اگر من قبول میشدم خب میرفتم سراغ ازدواج

    این شدیدترین خنجر تبعیض مجلس و دولت بود که مانع ازدواج جوان ها شد

    مگر نگفتند خدا فرزند بده روزی هم میده ؟ چرا پس این همه امتیاز میدین به فرزند و حق من که مجردم رو میدید؟

    من عهد بستم تا استخدام نشم ازدواج نمیکنم الانم ۳۳ سالمه ببینم با این طرحهای بی اساستون به ازدواج جوان ها کمک میکنید یا فرزنداوری

    19
    5
    1. کسی که فرزند داره چطوری میتونه مثل شما مجردها وقت بزاره و بخونه؟ شما درست وقت بزاری بخونی حتما موفق تری

      2
      1
  9. خاک بر سر سیاستی که پیش رو گرفته اید با زور میخوان مردم رو تشویق به ازدواج کنند و البته همه چیز را به هم ربط دادن حالا کسی که مجرد است کار نمی خواهد متاسفانه وضعیت استخدام برای افراد مجرد خیلی خیلی سخت شده

    11
    3
  10. بنده یک خانم متاهل هستن که فرزند ندارم و بل شخصه با این طرح مخالفم چون حق کسانی که مجرد یا متاهل بدون فرزند هستند ضایع میشه البته این بگم من سال ۱۴۰۱درازمون استخدامی شرکت کردم اصلا امتیاز تاهل به بنده ندادن و به نظرم تاهل برای آقایان لحاظ شده چند نفر دیگه هم این گفتن اما فرزنداوری هم برای خانم ها هم آقایان لحاظ شده در ضمن امتیاز بومی برای من ۱.۴ بود طبق اونچه توی دفترچه اومده اما نمونه کارنامه ها تعدادی توی سایت استخدامی دیدم بعَضی ها ۲۳.۵ فقط امتیاز بومیشون بوده اصلا سردرنمیارم چه طوره این موضوع؟

    6
    2
    1. نهایتا 10 نمره!یا ده درصد. اصلا در مقابل سهمیه های دیگه چیزی نیست. در یکی از آزمون ها شرکت کردم و کلی متاهل اومده بودن. توی مصاحبه من یک متاهل هم ندیدم چون درصدش اونقدری نبود که خیلی تاثیر اشته باشه. مگه اینکه نمره ها هم سطح بوده و امتیاز تاهل باعث پیشتازی یکی از اونها بشه

      2
      4
  11. با سلام چقدر در حق مجردها ظلم می کنید مگه ازدواج دست خود آدمه اگه شرایط مناسب برای ازدواج پیش میامد کسی مجرد نمی موند و اگر قراره لطف کنید خانه به متاهلین با نرخ پایین بدهید یا کارهای دیگه نه اینکه در حق مجردها ظلم بشه با نداری می سازه و تلاش می کنه تا به جایی برسه و ازدواج مناسب داشته باشه
    یک زمان می گید که جمعیت تون زیاده برین بمیرید و امکانات صفر میشه الان دوباره ظلمی که قبلا در حق ما کردید مضاعف می کنید و از زندگی خیر ندیدیم ااالانم بسازیم و بسوزیم.

    12
    2
  12. در مورد کسانی که متاهل ان خوب بهشون خونه بدهید اونها که همه چی دارن شوهر ، بچه که دلشون خوشن اما مجرد گناهش چیه مگه قسمت و سرنوشت دست خود آدمه مجرد داره با نداری می سازه تلاش بکنه تا دستش به جایی برسه و زندگیش روبراه بشه

    11
    2
    1. سلام مجرد خونه ی باباش می خوره ولی افراد متاهل خرجی زندگی باید فراهم کنند. آره قربونش

      3
      2
  13. متاهل به اندازه مجرد وقت خوندن نداره ، ی مادر با دوتا بچه میهمان سر زده ، مریضی بچه ، کارهای خونه ، غذا پختن لباس شستن و ظرف و … با اونهمه دغدغه چرا باید با ی دختر مجرد که از صبح تا شب میشینه و میخونه یکسان باشه؟ همتون گفتید حق خوری شده لکن حتی فکر نکردید شرایط یک زن یا مرد متاهل ک بچه داری و زندگی چرخوندن داره با ی مجرد که شبانه روز وقت داده یکی نیست؟ یکم تفکر کنید . اینقدر ساده ب موضوع نگاه نکنید این سهمیه ها همگی بررسی شدن اونهم ب صورت تجربی

    9
    3
    1. خب بنظرت خانم متاهلی که خودت توصیف کردی با ااستخدام شدن وقت کار کردن و خدمت به مردم داره؟

      7
      4

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا