خرید تور تابستان

کاترین شکدم: من جاسوس نیستم

کاترین پرز شکدم که اخیرا حضورش در ایران و یادداشتش برای “تایمز اسراییل” خبرساز شده بود، در مصاحبه‌ای با بی‌بی‌سی فارسی گفت “من جاسوس و مامور هیچ کشوری نیستم، من صرفا تحلیلگر سیاسی بودم”.

او که تا پیش از این «کاترین شکدم» شناخته می‌شد، دوشنبه شب در این مصاحبه در پاسخ به اینکه چرا یادداشت خود را به “تایمز اسرائیل” دادید، گفت که “من تصمیم گرفتم داستان خودم را به این روزنامه اسرائیلی بدهم. احساس کردم که مردم هم در ایران و هم در اسرائیل باید بدانند و نگاه متفاوتی نسبت به تحولات خاورمیانه پیدا کنند”.

بی‌بی‌سی نوشته که نام کاترین پرز شکدم پس از آن مطرح شد که او در یادداشتی در پایگاه خبری اینترنتی “تایمز اسرائیل” از تجربه حضور خود در ایران نوشت و در آن نسبت به “یهودی‌ستیزی” در میان مدیران ایرانی و برنامه‌ هسته‌ای این کشور هشدار داد.

برخی از منابع ایرانی با توجه به یادداشت شکدم، از او به عنوان عامل “نفوذی” اسرائیل یاد می‌کنند.

کاترین پرز شکدم اما گفت هرگز به اسرائیل سفر نکرده است و با مقامات این کشور ارتباط نداشته است.

او در پاسخ به اینکه چرا حجاب بر سر داشته گفت چون همسر سابقش “مسلمان” و “اهل یمن” بود، به “درخواست شوهرش” تن داده است. او گفت پس از آنکه طلاق گرفته حجاب را برداشته است.

او گفت “من هرگز وانمود نکردم کس دیگری هستم و اصل و نسب من چیست”.

به گزارش انصاف نیوز، شکدم در سال‌هایی که با رسانه‌هایی در ایران همکاری داشت، همواره خود را مسلمان و شیعه، دارای دیدگاهی چپ گرایانه و ضدصهیونیستی و ضداسرائیلی معرفی می‌کرد.

او عقاید خود با این مواضع را به کررات در قالب مصاحبه، یادداشت و حتی کتاب در آن سال‌ها مطرح کرده بود ولی حالا مدعی است که اعتقادش تغییر نکرده است.

کاترین پرز شکدم در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی گفت به ایران رفت تا ببیند که نفرت در ایران نسبت به دولت اسرائیل است یا یهودیان و متوجه می‌شود “این مشکل با یهودیان است”.

او گفت هدفش از سفر به ایران جاسوسی نبود.

کاترین پرز شکدم اضافه کرد که “من سعی نکردم به رسانه‌های ایران نفوذ کنم، وارد دالان‌های قدرت شوم یا به کسی نزدیک شوم. من از طرف دولت جمهوری اسلامی دعوت شدم. این ایران بود که از من دعوت کرد. و این برای من فرصت بود. من از کسی بهره‌برداری یا سوء‌استفاده نکردم”.

او در پاسخ به اینکه آیا نادر طالب‌زاده، فیلم‌ساز، از او برای شرکت در کنفرانس فلسطین دعوت کرده یا نه گفت که با او ملاقات کرده اما او دعوت کننده نبوده است. بلکه یکی از نهادهای نزدیک به مجلس او را دعوت کرده است.

اما کاترین پرز شکدم در ادامه مصاحبه خود با بی‌بی‌سی تایید کرد که آقای طالب‌زاده شرایط را برای مصاحبه او با ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، مهیا کرده است اما شبکه آر تی (راشا تودی)، روسیه از او خواسته بود این مصاحبه را انجام دهد.

خانم پرز شکدم سال ۱۳۹۶ در جریان سفر انتخاباتی ابراهیم رئیسی به رشت با او مصاحبه کرده بود.

او پیشتر در یادداشت خود برای تایمز اسرائیل نوشته از سوی یکی از هواداران و افراد نزدیک به ابراهیم رئیسی که در آمریکا تحصیل کرده بود برای مصاحبه با نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۶ و تولیت وقت آستان قدس رضوی معرفی شده بود.

او همچنین مدعی شد که برای نگارش یادداشت در سایت نشر آثار رهبری از سوی این سایت با او تماس گرفته شد. او گفت مقالات را برای آنها ایمیل می‌کرده است و افزود “دست شما نیست که کدام را منتشر می‌کنند و کدام را نه.”

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. بجای این و آن فرض کردن وظیفه شما رسانه ها از ماهیت شوهر این خانم و داستان به اصطلاح ازدواج نمی دانم موقت – جاسوسی- عشقی او را به زیر زره بین ببرید اگر به اصطلاح شوهر یهودی – مخفی از طایفه هفت امامی را همچنان شوهر موقت را داشته خود گواه بر جاسوسی بودن او است بیوگرای هم کترین هم حاج آقای شوهر ش را موشکافی کنید !

  2. درود بیکران خدمت همه دوستان و عزیزان ایران.
    چندین سال پیش که یادم نیست کجا خواندم یا دیدم یا شنیدم که تقریباً ۱۰۰ سال پیش حالا کمی کمتر یا بیشتر در مجلس ایران قانونی تصویب شده بود به این شرح
    هیچ کدام از رجال سیاسی و حکومتی ایران به هیچ عنوان نباید دو تابعیتی یا ساکن کشورهای دیگری باشند چه خودشان و چه خانواده هاشون و چه افراد فامیل نزدیکشان و چقدر این قانون خوب و حساب شده بود و الآن چقدر این قانون برای تصویب در مجلس شورای اسلامی ایران جاش خالیه.
    امیدوارم در یکی از این روزها یک وطن پرست واقعی از میان نمایندگان مجلس این قانون را پیشنهاد و تصویب کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا