خرید تور تابستان

افزایش کرایه تاکسی های اینترنتی

گویا مردم در روزهای پایانی سال با معضل جدیدی روبرو شده‌اند. از یک طرف کرایه‌های تاکسی اینترنتی افزایش یافته و از طرف دیگر، تعداد تاکسی‌های خطی فعال در پایانه‌ها کاهش یافته چراکه رانندگان تاکسی هم مشغول کار در تاکسی‌های اینترنتی شده‌اند.

به گزارش تجارت‌نیوز، پیش از این مسافران از افزایش ناگهانی قیمت اسنپ و تپسی در روزهای بارانی گلایه می‌کردند اما حالا این گلایه به روزهای پایانی سال هم تسری پیدا کرده است. بسیاری از مسافران می‌گویند در روزهای اخیر، کرایه اسنپ و تپسی گاهی دو برابر شده اما با این همه هیچ راننده‌ای سفر قبول نمی‌کند.

افزایش کرایه اسنپ در یک ماه اخیر!

پیش از این هم رانندگان تاکسی‌های اینترنتی از کم بودن کرایه‌ها گله می‌کردند. حالا به نظر می‌رسد اسنپ و تپسی برای راضی نگه‌داشتن رانندگان خود کرایه‌ها را کمی افزایش داده‌اند. اتفاقی که باعث نارضایتی مسافران می‌‌شود.

واکنش برخی از کاربران به افزایش قیمت‌ها را در ادامه می‌خوانید:

«از دیروز با شروع باران نرخ کرایه اسنپ و تپسی به طور فزاینده بالا رفته. اما جالب اینجاست که هیچکس سفر قبول نمی کنه!!! یا الحمدالله خیلی وضع ملت خوب شده، یا خیلی طمع کار شدیم …»

«اسنپ ترافیک رو هم روی کرایه حساب میکنه. مسیری که ترافیک داره کرایه‌ش خیلی بیشتر از وقتای معمولیه. ضمنا همین الانشم تا عجله دارم نزنی کسی قبول نمیکنه. بنظرم بیشتر بدعادتشون نکنیم.»

«ساعت چهار نوبت دکتر داشتم،خیلی واجب بود. از ساعت سه تا سه و۴۰ دقیقه درخواست اسنپ دادم. جدیدا کرایه‌ای که من این مسیر رو همیشه با ۴۰ یا ۵۰ تومن میرفتم شد ۹۵ تومن!با این وجود بازم راننده ای قبول نکرد. مجبور شدم نوبتم رو لغو کنم و یک هفته ی دیگه بهم نوبت داد.»

«من که جدیدا برای یه مسیر یه ربع یا بیست دقیقه‌ای ۸۰ -۹۰ تومن پول اسنپ میدم. واقعا نمیفهمم وقتی میگید کرایه‌های اسنپ کم و ناعادلانه ست از چی حرف میزنید؟»

از طرفی رانندگان بیشتر به خدمات اسنپ مانند دریافت کمیسیون زیاد، ارائه ندادن خدمات مختلف برای تعمیر یا نوسازی خودرو … اعتراض دارند.

براساس گزارش تاکسی‌های اینترنتی، نرخ کرایه‌ها در سیستم و باتوجه به شرایط تعیین می‌شود. به نظر می‌رسد که افزایش نرخ کرایه اسنپ و تپسی نیز متناسب با ترافیک سنگین این روزها در شهرهای بزرگ افزایش یافته است.

تاکسی‌های خطی به اسنپ روی آوردند

تاکسی‌های خطی به عنوان یکی از پایه‌های حمل‌ونقل عمومی، همواره مورد استقبال و استفاده اغلب شهروندان قرار می‌گیرند. اما به تازگی برخی از مسافران ادعا کردند که تعداد تاکسی‌های خطی در پایانه‌های شهرها به خصوص تهران، به دلیل تمایل برای کار در اسنپ و تپسی کاهش یافته است.

« ساعت ۱۹:۰۷ اومدم میدان کاج که برم آزادی. تاکسی های خط که نیستند رفتند سر اسنپ. تازه یکی دو تا تاکسی هم که هست میگن بجای ۳نفر… ۴نفر سوار می کنیم و تازه کرایه هم نه ۱۱ هزار تومان نفری ۲۰ هزار تومان. این یعنی مدیریت ضعیف شهرداری تهران در حمل و نقل عمومی …»

«مدت‌ها تو ایستگاه منتظری تاکسی خطی بیاد و نمیاد. اسنپ می‌گیری. تاکسی میاد.»

«بارون که میاد همه‌چی خیلی خوبه … . تا وقتی که قرار باشه بری تو خیابون! ترافیک و تاکسی‌های خطی که پیچیدند به بازی. قیمت نجومی تاکسی‌های اینترنتی یه جوری محکم میکوبه تو صورتت تا یادت بیاد داری تو تهران زندگی میکنی!»

رانندگان معتقدند که فعالیت در تاکسی‌های خطی با نرخ کرایه‌های پایین در این شرایط اقتصادی کشور و استهلاک بالای خودرو در شهر تهران برای آن‌ها به صرفه نیست. به همین دلیل آن‌ها فعالیت در تاکسی‌های اینترنتی را ترجیح می‌دهند.

مسئولان مدیریت و نظارت بر عملکرد تاکسی‌های تهران می‌گویند که معمولا در روزهای آخر سال نظارت بر روی فعالیت تاکسی‌ها صورت می‌گیرد تا تخلفی مانند افزایش کرایه‌ها صورت نگیرد. همچنین، کمبود تاکسی به دلیل ترافیک ایام پایان سال است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. کمیسیون اسنپ چرا باید ۱۵ الی ۲۰ درصد باشه؟
    قبلا هزاران تاکسی تلفنی داشتیم که کمیسیون ۱۵ درصد میگرفتند به دلیل مکان استراحتی که داده بودند و خدمات بعضا پذیرایی که در اختیار قرار میدادند.
    الان روی چه حسابی این هزاران آژانس تبدیل شده به یک اپلیکیشن ساده با همان کمیسیون ۱۵ درصدی بلکه بیشتر.
    روی همین حساب است که نه راننده راضی است به جهت کمیسیون بالایی که میدهد و در نتیجه خالص دریافتی بسیار کمی که دریافت میکند و نه مسافر به جهت ۲۰ درصدی که به اسنپ میدهد.
    این وسط فقط اسنپ است که بینهایت سود میبرد!
    اون اول هم که اسنپ قرار به کار در ایران گرفت بنا بود کمیسیون یک و نیم درصد بگیرد که در عمل کمیسیون ده برابری معین گردید.
    دو سال پیش هم زمزمه برگشت کمیسیون به همان یک و نیم درصد مطرح گشت که متاسفانه پیگیری نشد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا