خرید تور نوروزی

اعتراضات ایرلند به تبعیض نژادی، تحریم ها و حقوق بشر انتخابی

نماینده پارلمان ایرلند از برخورد دوگانه غرب در قبال جنایات رژیم اسرائیل که ۷۰ سال است در سرزمین های اشغالی ادامه دارد با « پوتین » رئیس جمهوری روسیه پس از پنج روز حمله به اوکراین، انتقاد کرد.

به گزارش ایرنا، رسانه‌های فلسطین امروز (شنبه) با پخش تصاویری از سخنرانی «ریچارد بوید» نماینده مردم ایرلند از حزب «People before profit» در پارلمان این کشور به نقل از وی نوشتند:  جامعه بین‌المللی ظرف پنج روز تحریم‌هایی را علیه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه اعمال کرد در حالیکه علیه رژیم اشغالگر اسرائیل که دهه‌ها است فلسطین را اشغال کرده و به مردم این کشور حمله می‌کند، تحریمی را اعمال نکرده است. 

نماینده پارلمان ایرلند در سخنرانی خود در پارلمان این کشور که برای بحث درباره بحران اوکراین انجام شد، گفت: با مردم عرب و مردم فلسطین بطور کلی نژاد پرستانه برخورد می‌شود. 

وی با بیان اینکه از همه می‌خواهم در واژه‌هایی که مورد استفاده قرار می‌دهند، دقت کنند، خطاب به نمایندگان پارلمان ایرلند افزود: شما خوشحال هستید و می‌خواهید با زبانی قوی‌تر جنایات «ولادیمیر پوتین» را جنایت علیه بشریت توصیف کنید اما شما از همان زبان قاطع برای توصیف رفتار [ رژیم ] اسرائیل با فلسطینی‌ها که توسط دو نهاد مهم حقوق بشر در جهان مستند شده است، استفاده نمی‌کنید. 

«ریچارد بوید» ادامه داد: صادقانه بگویم، هر شخصی به ده ها سال آزار و اذیت وحشیانه و غیرانسانی علیه فلسطینیان مانند حمله به غزه، الحاق اراضی و اعمال قوانین آپارتاید، منصفانه نگاه می‌کند اما شما نمی‌خواهید از کلمه آپارتاید استفاده کنید. 

وی با عصبانیت گفت: طی پنج روز علیه پوتین و اراذل او از تحریم استفاده کردید اما طی ۷۰ سال ظلم علیه فلسطینی‌ها چه کلمه‌ای استفاده کردید؟

نماینده مردم ایرلند از حزب «People before profit» در پارلمان این کشور با بیان اینکه «عفو بین‌الملل خواستار ارجاع [ رژیم ] اسرائیل به دادگاه کیفری بین‌المللی برای جنایت علیه بشریت است» خطاب به سایر نمایندگان ایرلندی افزود:  آیا از آن حمایت خواهید کرد؟ 

وی افزود: این سازمان‌ها خواستار پیگرد قانونی مقامات اسرائیلی به دلیل اعمال نظام «آپارتاید» هستند و آن‌ها دقیقاً همان نوع تحریم‌هایی هستند که شما به تازگی علیه «ولادیمیر پوتین» آغاز کرده اید. 

«بوید» دوباره از نمایندگان مجلس ایرلند پرسید که آیا شما از آن حمایت خواهید کرد؟ 

وی اظهار داشت: من فکر می‌کنم پاسخ واضح است که شما این کار را نمی‌کنید. 

این نماینده پارلمان ایرلند با اشاره به اینکه نمایندگان احزاب «فینا فِیل»، «فینا گِیل» و «سبزها» با احساسات قوی ایستاده‌اند تا جنگ افروزی و وحشیگری پوتین را به شدیدترین وجه محکوم کنند، اضافه کرد: ما برای اقدام فوری دستمان بسته است اما بیکار نخواهیم نشست و باید مراقب فلسطینی‌ها باشیم.

الفباخبر – گروه سیاسی: نماینده ایرلند در اتحادیه اروپا اظهار داشت که خلق مشکلات ایجاد شده از لوله های تفنگ امریکا از سوی این اتحادیه نادیده گرفته می شود؛ وی به تبعیض قایل شدن میان پناهجویان اوکراینی و افغانستانی واکنش نشان داد.
به گزارش الفباخبر ، متن سخنرانی نماینده ایرلند در اتحادیه اروپا به شرح ذیل است:


هیچ شکی نیست که ما در دورانی به سر می‌بریم که پر از بحران‌های فاجعه ساز است. دورانی که جان انسان‌های بی‌گناه در جنگ‌های اربابان قربانی می‌شوند. بله در اوکراین اما نه فقط آنجا! از آخرین مجمع عمومی به این سو، ده‌ها هزار شهروند افغان برای تأمین امنیت و خوراک، ناچار به ترک وطن شدند. پنج میلیون کودک از سوء‌‌تغذیه رنج می‌برند و با مرگ دردناک و عذاب‌آور مواجه‌اند. کودک همسری و فروش کودکان برای آن که فقط زنده بمانند، افزایش پانصد درصدی داشته است و هیچ‌جا به آن اشاره نمی‌شود‌؛ نه این جا و نه هیچ جای دیگر، بدون پوشش مستقیم لحظه به لحظه در تلویزیون‌ها، بدون امدادرسانی اضطراری و بشر دوستانه، بدون برگزاری مجامع عمومی ویژه و حتی در این جلسه (پارلمان اروپا) به آن اشاره ای نشد؛ بدون حضور هئیت‌های افغانستانی و بدون ارائه سخنران، خدای من! آنها می‌بایست متعجب باشند که چه چیزی، بحران‌های انسانی‌شان را این چنین بی‌اهمیت کرده است. به خاطر رنگ پوستشان است؟ چون که سفید پوست نیستند؟ اروپایی نیستند؟ به این دلیل که معضلاتشان از لوله اسلحه‌های آمریکایی بیرون نمی‌آید؟ به این دلیل که تصمیم به چپاول ثروت ملی‌شان توسط رئیس‌جمهور مستبد آمریکا گرفته شده است نه رئیس جمهور روسیه؟ همه جنگ‌ها اهریمنی هستند و همه قربانی‌ها شایسته حمایت، تا وقتی که به این درک نرسیده باشیم؛ اعتبار لازم را نداریم.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا