خرید تور نوروزی

تضاد منافع با پزشکان عمومی: «نیاز به متخصص طب اورژانس نداریم»

در حالی که وزیر بهداشت یک سال و نیم پیش گفته بود «حداکثر تا سه ماه آینده، همه‌ی اورژانس‌های کشور باید تحویل متخصصان طب اورژانس شود»، معاون درمان یکی از دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با انصاف نیوز درباره‌ی انصراف از حضور چند متخصص طب اورژانس با بیان این که مساله تضاد منافع با پزشکان عمومی است، می‌گوید: نیاز آنچنانی به متخصص طب اورژانس نداریم!

چندروز پیش خبری با عنوان «روابط نامتعارف اداری و سوء مدیریت در دانشگاه علوم پزشکی قم باعث ترک قم توسط متخصصان طب اورژانس اعزامی از وزارت بهداشت شد» [لینک] منتشر شد.

طبق قوانین وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و آیین نامه‌ی ابلاغی طرح تحول سلامت، متخصصان طب اورژانس متولی اصلی تشخیص و درمان بیماران مراجعه کننده به اورژانس‌ها هستند. در بیمارستان‌هایی که اورژانس آن در گذشته توسط پزشکان عمومی اداره می‌شد، ورود متخصصان طب اورژانس و ارائه‌ی خدمات تخصصی اورژانس به همه‌ی بیماران، در ابتدا با چالش‌هایی مواجه می‌شود به دلایلی از جمله نبود یا نقص ساختارهای قبلی برای ارائه‌ی خدمات تخصصی، نبودن امکانات درمان اورژانس تخصصی، چالش منافع میان پزشکان عمومی مستقر و متخصصان اورژانس جدید و نیز ناآشنایی کادر درمان و مسوولین با وظایف و حیطه‌ی اختیارات متخصصین اورژانس.

آیا چالش منافع میان سیستم سنتی درمان و قوانین و دستورالعمل‌های طرح تحول سلامت که دریافت خدمات تخصصی اورژانس را در اولویت این طرح قرار داده به راحتی قابل رفع است؟ نقش مسوولین و کادر درمان در این میان چگونه است؟ آیا مسوولین حق دارند برخلاف قانون و دستورالعمل تصمیم بگیرند؟

تاکید گذشته‌ی وزیر بهداشت

وزير بهداشت درباره‌ی طب اورژانس در ششم اسفندماه سال 93 در دانشگاه علوم پزشكى قم گفته بود:

«حداکثر تا سه ماه آینده، همه‌ی اورژانس‌های کشور باید تحویل طب اورژانس شود. اگر ناراضی هستید، بگویید که «کار بلد نیستند، وقت نمی‌گذارند یا کم توجهی می‌کنند»، وگرنه اورژانس باید در دست طب اورژانس باشد. اتفاقا یک کاستی‌هایی وجود داشت، چون طب اورژانس حضور نداره یا صاحب اختیار نیست. بقیه نسبت به اینها کم طلفی می‌کنند، قلبی‌ها مخالف بودند، داخلی‌ها مخالف بودند، جراح‌ها که حتما مخالف بودند. وقتی ما پزشک برای این کار تربیت کرده‌ایم، نمی‌شود که کار او را به پزشک عمومی بدهیم که انجام بدهد، اصلا درست نیست. پزشک عمومی کار دیگری دارد که انجام بدهد. ولی اگر متخصص طب اورژانس که متخصص است، بخواهد زیر نظر یک متخصص دیگر کار کند یا زیر نظر پزشک عمومی کار کند، این ظلم است».

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم: نیازی نداریم

متن گفت‌وگوی خبرنگار انصاف نیوز با دکتر مظفری، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم در پی می‌آید:

چند روز پیش خبری را درباره‌ی بیمارستان «کامکار» بازنشر کردیم که چند متخصص طب اورژانس در اعتراض به وضعیتشان بیمارستان را ترک کرده‌اند. نظری درباره‌ی این خبر دارید؟

طب اورژانسی‌ها از ابتدای تیرماه نیامدند منتها اینها کاملا غیرقانونی عمل کردند و ما هم آنها را به هیات تخلفات اداری معرفی‌شان کرده‌ایم. اینها هر شرایطی خواستند را فراهم کردیم منتها می‌خواستند زیاده خواهی بکنند.

در چه موردی زیاده‌خواهی می‌خواستند؟

در دریافتی‌هایشان. یعنی عمده‌ی اختلاف دانشگاه با آنها، بر سر «اتاق عمل سرپایی» بوده، البته وظیفه‌ی متخصص طب اورژانس خدمت‌رسانی به بیماران اورژانسی است. بحث دریافت حقوق و مزایا هم وظیفه‌ی ماست که به آنها پرداخت کنیم. در سطح بندی بیماران چیزی به نام «تریاژ» داریم که بیماران را سطح بندی می‌کند، از یک تا پنج. طبق قانون، سطح یک تا سه باید توسط طب اورژانس – اگر هست – انجام شود، وگرنه پزشک عمومی. سطح چهار و پنج که سرپایی می‌شود، مال پزشک‌های عمومی است.

طبق کدام قانون؟ طبق طرح تحول سلامت، این متخصص طب اورژانس است که در اورژانس نظر می‌دهد و پزشک عمومی در اورژانس جایگاهی ندارد.

بله، خیلی از افرادی که به اورژانس بیمارستان مراجعه می‌کنند در حقیقت باید به درمانگاه مراجعه کنند. منتها سال‌های سال یعنی از 50 – 60 سال پیش که بیمارستان کامکار افتتاح شده، ورودی بیمارستان کامکار پزشک عمومی بوده، تا دیماه سال گذشته که ظب اورژانسی‌ها آمدند، اینها هم کامل نمی‌توانستند پوشش بدهند، فقط چهار نفر بودند …

پنج نفر!

بله پنج نفر. اما نمی‌توانستند کامل پوشش بدهند، چون اگر کامل بخواهد پوشش داده شود، حداقل به هشت – نه نفر نیاز داریم، هر شیفت باید دو نفر بایستند. 1440 ساعت در ماه حساب کنید، حداقل 8 نفر باید باشند.

البته خودشان مدعی هستند که می‌توانند کامل پوشش بدهند.

خودشان که ادعا کنند، ولی من اجازه نمی‌دهم که 24 ساعته. طب اورژانس 12 ساعت. چون طب اورژانس با پزشک‌های دیگر فرق می‌کند. در پزشک‌های عمومی شاید شب سه – چهار ساعت بتواند بخوابد، ولی نه پزشک اورژانس که باید بیدار باشد.

بله آنها هم شیفتی می‌ایستند خب.

در کامکار اگر می‌خواستیم پزشک عمومی‌اش را حذف کنیم، باید دو تا طب اورژانس می‌گذاشتیم. چون ورودی کامکار در 24 ساعت بین 500 تا 600 مراجعه کننده داریم.

آقای دکتر! حرف آنها هم حذف پزشک‌های عمومی نیست، سطح بندی است اما به همان نحوه‌ی سطح بندی اعتراض داشتند.

بله، اختلاف ما با اینها هم همین است. ما در کامکار یک اتاق عمل سرپایی داریم که سطح یک تا سه مال طب اورژانس است و چهار و پنج آن مال پزشک عمومی است. بالاخره پزشکان عمومی، کارمندهای رسمی ما هستند، بیش از 20 سال سابقه دارند و قانون هم تعریف کرده که چهار و پنج مال پزشک عمومی است. بله یک زمانی می‌گوید که اصلا نباید راه بدهی، آن یک بحث دیگر است، ولی بیمارستان کامکار که مرکز شهر است و 50 سال است مردم یاد گرفته‌اند که سرما می‌خورند به این بیمارستان بیایند، من نمی‌توانم بگویم که تو را راه نمی‌دهم. مسایل فرهنگی راه هم باید در نظر بگیریم. این بیمارستان کنار حرم است، منطقه‌ی شلوغی است. بعضی از افراد امکان دارد که بیماری قلبی داشته باشند و می‌گویند برو بیمارستان کامکار که اگر لازم بود پزشک متخصص هم دارد. این است که باید این مسایل را کنار هم ببینیم. این دوستان اصلا مجاز به ترک بیمارستان نبودند. من به وزارتخانه هم این را گفته‌ام.

اینها طب اورژانسی‌ها سرباز من هستند، دارند تعهداتشان را می‌گذرانند، یک روزی به سرباز می‌گویند که باید به سیستان و بلوچستان یا کردستان بروند. رایگان رفته‌اند تحصیل کرده‌اند، وظیفه‌شان این است که خدمت بدهند. در مورد حق و حقوقشان هم آنها نباید خط بکشند، دانشگاه ترسیم می‌کند. دانشگاه هم طبق قانون. حتی اینها گفتند که یک اتاق عمل سرپایی هم برای ما ایجاد کنید، با توجه به محدودیت شدید فضایی که در بیمارستان کامکار ایجاد کنید، اما گفتیم اشکالی ندارد و یک اتاق عمل سرپایی برای شما در پایین فراهم می‌کنیم.

هر امکاناتی خواستند برایشان فراهم کردیم، منتها یک مقدار دوستان توقعاتی که در سایر استان‌ها داشتند، فکر می‌کردند که در استان ما هم ایجاد می‌شود.

توقع یا قانون؟

توقع! دوستان چهار روز می‌رفتند در یکی از شهرهای جنوب کشور، که این خلاف قانون است، چهار روز یعنی 96 ساعت می‌ایستادند، رقمی بین 25 تا 30 میلیون تومان می‌گرفتند. این را نقل قول از خودشان می‌گویم، اما مجاز نیستم اسمشان را بگویم. یکی از این افراد به خود من می‌گفت که «من می‌رفتم به فلان شهر، چهار روز بیشتر نمی‌رفتم، بین 25 تا 30 میلیون تومان پول می‌گرفتم، کمری خریدم، آپارتمان خریدم، هر چه الان دارم از آن موقع دارم». اما در قم از این خبرها نیست.

از آن طرف، آنها هم می‌گویند که منافع پزشکان عمومی فعال در اورژانس به خطر افتاده و برای همین مقاومت می‌شود.

اصلا به پزشکان عمومی ربطی ندارد. جایگاه طب اورژانس و پزشک عمومی مشخص است.

خیلی خب! چه کسی تصمیم می‌گیرد که بیمار سطح چند است؟

پرستار تریاژ بر اساس شاخص‌ها مریض را سطح بندی می‌کند.

آیا پرستارهای تریاژ آموزش دیده‌اند؟

بله آموزش دیده‌اند.

خیر، آموزش ندیده‌اند!

چرا آموزش‌شان داده‌ایم. خود دوستان طب اورژانس تا حدی آموزش دادند، ما هم تا حدی آموزش‌شان داده‌ایم.

در کلاس‌ها شرکت نکرده‌اند!

حرف آنها که ملاک نیست. شما با من مسوول مصاحبه می‌کنید. بعضی در این شبکه‌ها چیزهایی می‌گویند، اما من که ذی‌نفع نیستم، نه پزشک عمومی هستم و نه طب اورژانسم. بنده وظیفه‌ام اداره‌ی امور بیمارستان‌هاست، قانون هم می‌گوید که سطح یک تا سه مال طب اورژانس است و چهار و پنج مال پزشک عمومی است. خودشان هم قبول دارند.به وزارتخانه هم گفته‌ام، وزارتخانه هم حق را به بنده داده است. چون نامه‌نگاری‌هایی هم که می‌کنند، فوری رونوشت به مسوولین وزارتخانه می‌زنند. منتها ما در مقابل قانون گردنمان از مو باریک‌تر است.

بالاخره این مرزها خیلی به هم نزدیک است، تمام اینها، تضاد منافع است! دلشان برای مردم نسوخته، همه می‌خواهند بکشند طرف خودشان. آن می‌گوید من یک تومان بیشتر بگیرم، این می‌گوید من یک تومان بیشتر بگیرم. من متاسفم که پزشکی ما به سمتی کشیده شده، به جای این که هدفشان خدمت به مردم باشد هدفشان کسب درآمد بیشتر است و من متاسفم. امیدوارم که اخلاق پزشکی یک روزی جایگاهش را در مراکز درمانی و در بین اطباء ما پیدا کند.

آقای دکتر! من هم چنین برداشتی دارم که بالاخره تضاد منافع «هم» در این موضوع دیده می‌شود اما موضوعی که مطرح است از بعد قانونی اعتراضشان را مطرح کرده‌اند. مثلا این که جطور اتاق عمل سرپایی در اورژانس دیده نشده و زیر نظر درمانگاه دیده شده در حالی که اتاق عمل سرپایی قاعدتا زیرمجموعه‌ی اورژانس باید باشد.

بله، ببینید یک چیزهایی سرپایی است مثلا در چشم طرف یک پلیسه هست، این پلیسه سطحی است و با یک ابزار مخصوصی است که ظرف 10 ثانیه درمیاید. در کامکار 50 – 60 سال است که پزشکان عمومی دارند این کار را انجام می‌دهند، نمی‌توانستند؟! شاید تجربه‌شان از یک لحاظ‌هایی خیلی بیشتر از پزشکی است که تازه فارغ التحصیل می‌شوند. ما هم به قانون و تحصیلات دوستان احترام می‌گذاریم. روز اول هم به آنها گفتم که این طبیعی است وقتی کسی وارد خانه‌ای می‌شود آنهایی که درون آن خانه هستند گارد بگیرند؛ چون منافعشان باید تقسیم شود. اما یواش یواش جا می‌افتد.

اما بالاخره مسوولیت اتاق عمل سرپایی بر عهده‌ی متخصص طب اورژانس است یا نه؟

بر اساس همان سطح‌بندی.

کدام قانون؟

قانون خدمات درمانی تریاژ. خودشان هم می‌دانند.

اما من شنیدم که به لحاظ قانونی، تریاژ یک تا پنج کلا زیر نظر طب اورژانس باید باشد.

نخیر، چهار و پنج مال پزشک عمومی است. اشتباه راهنمایی کرده‌اند، خودشان هم قبول دارند. چرا این مساله را در بیمارستان‌های شهید بهشتی و نکویی نداریم؟ مساله‌ی اصلی تضاد منافع است و متاسفانه بعضی از این سایت‌ها و اصحاب رسانه یک مقدار این مسایل را با مسایل جانبی و مسایل سیاسی مخلوط کرده‌اند.

ببینید! خیلی‌ها مخالف بودند اما بنده گفتم دستور وزارتی است، تکلیف است، زمانی متخصص اورژانس نداشتیم و الان داریم در کشور تربیت می‌کنیم. هر چند من گفته‌ام که بیمارستان کامکار نمی‌خواهد، چون هم متخصص قلب مقیم داریم، هم متخصص عفونی مقیم داریم، هم متخصص بیهوشی مقیم داریم، و عملا شاید نیاز آنچنانی در اورژانس بیمارستان کامکار به متخصص طب اورژانس نداشته باشیم. وقتی بیمار قلبی می‌آید، متخصص قلب خیلی بهتر می‌تواند یک بیمار قلبی را منیج کند.

4651
بخشی از تفاهم نامه ی معاونت های آموزشی و درمانی وزارت بهداشت «در زمینه ی مقیمی پزشکان و اورژانس»

انتهای پیام

بانک صادرات

پیام

    1. عجب دیکتاتوری !!!! خجالت نمیکشی اینطور با پزشکان زیرمجموعه ات صحبت می کنی ؟ کی به تو اجازه این ادبیات رو داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. کی سیاسیه؟ مسوولین دانشگاه با پزشکان عمومی که از یک گروهند! جون مردم هم که کشک. مردم رو باید یه متخصص ویزیت کنه نه عمومی
    انصاف نیوز منتشر کن

  2. خوب چه اشکالی داره مردم رو متخصصها ویزیت کنن پولش رو هم بهشون بدن! اگه به اونها مربوط میشه خوب ببینن، وزیر هم که همینو گفته چرا عمل نمیشه چرا نمیذارید

    1
    1
  3. نیاز نداشتید چرا وزارتخانه اعزامشان کرده به قم؟
    پولتان تقسیم میشود لابد،
    رفتند راحت شدید.
    حالا مصاحبه کردید که برنگردند

  4. متخصصان اورژانس زیاده خواهند یا جنابعالی با باندتون؟!!!مثلا معاون درمان هستی که بیماران رو با وجود متخصص طب اورژانس میسپری دست پزشک عمومی که آموزش کافی برای اورژانس ندیده فقط به خاطر منافع مالی؟ اونوخ میگی متخصص زیادی خواهه؟! متخصص اورژانس برای چی اونجاست وقتی قراره عمومی هر بیماری رو که دلش خواست رو ببینه؟ خجالت هم خوب چیزیه

    1. مسئولین بی درد
      ضد مسئولیت
      پوپولیست های موج سوار حماقت
      گروه های […] و مچ بند داران رنگی

      اینا بفکر دوتا چه چه به به [بعضی] هستند تا
      فردا وزیر بشن
      رانت کنن چپاول کنن و الکی قیافه مظلوم و کا کن بگیرن

      آشغالن اینا

  5. از این مصاحبه معلوم شد جناب مظفری معاون ورمان یک دانشگاه چقدر از حیطه وظایف متخصص طب بی اطلاع هست جناب معاون! این کلمه تریاژ را طبی ها بهت یاد دادند وقتی طب آمد تریاژ را هم با خودش آورد قبل از آن نبود . هر بیمار اورژانس بیمار متخصص طب اورژانس هست

    3
    1
  6. پزشک عمومی دکتر نیست؟ کار نمیخاد؟ زن و بچه نداره؟ از وقتی طبی ها اومدن تو اورژانسها ،پزشکای عمومی مصیبت کشیدن و تحقیر شدن،سالها بدون اینکه طب اورژانس باشه اورژانسها رو چرخاندن، الان نمیتونن؟

    1
    2
  7. بابا قم متخصصش کجا بود. من خورم ترجیح میدم اگه مربض شدم رفتم اورژانس یه متخصص منو ببینه نه پرشک عمومی پولش هم هر چه باشه میدم

  8. آقای مظفری پزشک هستن واقعا؟ چه طرز حرف زدنه، همش تناقض.من که نفهمیدم چی گفت

  9. در مورد تیتر خبر باید بگم که کلا در وزارت بهداشت اگه ماشیا آقای وزیر هم ریب بزنه مقصر پزشکان عمومی هستن و متخصص ها همشون گلن…..

  10. درمورد مشكل ايجاد شده در مورد بيمارستان كامكارعلت اصلي پائين بودن دريافتي پزشكان طب اورژانس دراين بيمارستان به علت نوع بيماران پذيرش شده در اورژانس ( عمدتا داخللي و قلب ) مي باشد كه پزشكان طب اورژانس براي رفع مشكل به فكرتصاحب بيماران سطح سه و چهار افتادند كه اين امر موجب ايجاد هزينه درماني چند برابر در قبال ارائه خدمات درماني مشابه قبل براي بيماران مي شود وگرنه تضاد منافع با پزشكان عمومي ظاهر مسئله مي باشد

    1. تصاحب؟! بیماران اورژانس همگی حق دارند خدمات تخصصی در اورژانس بگیرند، یعنی پزشک عمومی و متخصص خدمت درمانی مشابه میدهند؟! کدوم یک از پزشکان عمومی دستشون به نخ بخیه خورده؟ میدن پرستارها بخیه میزنن! زخم اندانها رو هم که دست نمیزنن و بیمار رو علاف بیمارستانهای دیگه میکنن، بچه دو تا بخیه داخل دهنش نیاز داره عمومی ها بستریش میکن بخش تا فرداش متخصص گوش و حلق و بینی و بیهوشی ببرندش اتاق عمل بیهوش کنن بخیه بزنن، آیا این تحمیل هزینه چند برابر هست تا حدمات طب اورژانس در داخل اورژانس؟! متخصص طب اورژانس بخیه های کودکان رو با تحمیل درد و جیغ و فریاد بچه ترمیم میکنه یا بچه رو آرامبخشی میده و بعد؟ اینها خدمات مشابه درمانیه؟

      1. خدمات مشابه؟؟؟
        همکار گرامی خدمات مشابه یعنی خدماتی که زیر نظر پزشک عمومی باشد یا طب اورژانس توسط پرشتار انجام میشود فقط تفاوت آن تحمیل هزینه چند برابر به بیمار در قبال ارایه خدمات مشابه است در ضمن آیا ملاحظه فرموده اید چند درصد از کدهایی که برای ارایه خدمات به بیماران پذیرش شده از طریق همکاران طب اورژانس در پرونده ثبت میشود توسط خود ایشان انجام میشود که اتفاقا همین موضوع مورد اعتراض و اعمال کسورات توسط بیمه ها نیز میباشد و درصورتیکه مشکل کسوراتی که بیمه ها اعمال میکنند حل شود و جرء حرفه ای طبق کدهای تعریف شده محاسبه گردد نیازی نخواهد بود که همکاران طب اورژانس بیماران سطح چهار و پنج را برای ترمیم کسری جزء حرفه ای ویزیت و پذیرش و یا بهتر بگویم تصاحب نمایندلازم است اشاره کنم که در سیستم بهداشت و درمان که عمدتا توسط متخصصین رده بالا اداره میشود هیچگونه حمایتی از پزشک عمومی وجود نداردواگر در موضوع مورد بحث صرفا منافع پزشکان عمومی مطرح بودیقینا مسئله شکل دیگری به خود می گرفت
        پس بهتر است قدری دقیقتروموشکافانه تر به موضوع نگاه کرده و بدنبال احقاق حقوق قانونی خود باشیم

        1
        1
        1. اصولا در طب اورژانس چیزی بنام پروسیجر توسط پرستار نداریم. اینها ظلم به بیمار هست که توسط همکاران پزشک عمومی انجام میشود. بد نیست یک نگاهی به کتاب رفرنس پروسیجرهای طب اورژانس بنام هجز بندازید خواهید فهمید که یک بخیه به ظاهر ساده هم قلق های علمی متفاوت دارد و شاید بخیه ای که به نظر شما پزشکان عمومی ساده میرسد قله کوه یخ باشد که بارها اتفاق افتاده که در زیر اون بخیه یک جسم خارجی یا یک پارگی تاندون با چیز دیگری باشد که نمونه های آن بسیار زیاد بوده. از طرفی تاکید میکنم متاسفانه همکاران پزشک عمومی هیچ پروسیجری انجام نمیدهند و مشکلشان فقط تصاحب مالی قضیه است و این هم کاملا غیر قانونی و ظلم به بیمار است.
          از طرفی وقتی شما حرف از تریاژ میزنید دیگر یعنی وارد حیطه تخصصی طب اورژانس شده اید. تریاژ اصطلاحی مخصوص طب اورژانس برای اولویت بندی ارایه خدمات تخصصی است بنابراین بیمار سطح 4 هم نیاز به خدمت تخصصی دارد منتهی میتوان بهش زمان داد. بیمار سطح 5 کاری به اورژانس ندارد و ارجاع میشود به درمانگاه جایی که پزشکان غیر طب اورژانس مستقر هستند اما تشخیص اینکه بیمار سطح پنج هست هم بعهده طب اورژانس هست. هر پروسیجر و اقدام عملی روی بیمار حداکثر سطح 4 و یا سه هست که در حیطه کاری اورژانس است. جدا کردن بیماران اورژانس و خارج کردن بخشی از بیماران به ظاهر سطح 4 که بالقوه میتونه سطح دو یا سه باشه یا بعدا تبدیل به سطح دو با سه بشه و دور کردن اونها از حیطه تسلط طب اورژانس امری غیر علمی و غیر قانونی و محیرالعقول هست که تنها توسط کسانی که دانش و اطلاع کافی در اینمورد ندارند انجام میشود و کاملا غیر قانونی و قابل پیگرد قضایی است

  11. سلام آقای دکتر مظفری درست می گویند افرادی که به عنوان متخصص طب اورژانس وارد قم شدند چند تاشون در مناطق دور بودند وبا التماس والتجاءو گرفتن اعلام نیاز از قم والتماس اومدند حالا که اومدند خرشون از پل گذشته شاخ شدند وشاخ وشونه مکشند یادتون باشه اینجا قم هست بذارید عرق پیشونیتون خشک بشه بعد این کارها رو بکنید

    1. دانشگاه قم به کسی اعلام نیاز نداده و اتفاقا بر ضد منافع خودشون میدونن که متخصصان بیان اینجا! وزارتخونه یه چیزی میدونسته که نیرو فرستاده اینجا تا جان مردم بخصوص بیماران اورژانسی بازیچه کثافتکاری های مالی آقایون مستقر در قم نشه

  12. سلام دلسوز تر از دکتر مظفری کسی را ندیدم تمام اینهائیکه چرت وپرت پیام دادند همشون متخصص طب اورژانس هستند که در مرکز بهشتی ونکوئی هستند که بارها هم به پرسنل اینا رو گفتند چه دلیلی داره که آنژیوکت که پرستار میزنه پولشو متخصص طب اورژانس بگیره چه دلیلی داره آمپول وسرم رو پولشو متخصص طب اورژانس بگیره.آقایون احساس خطر کردند حالا وزارت خونه رو به جون دانشگاه میخوان بندازند البته در همومن وزارتخونه هم در قسمت مدیریت تعالی همین طب اورژانس ها پلاس شدند.

    1. پولش رو پزشک عمومی بگیره خیالتون راحت میشه و میذارید متخصصین طب اورژانس کار تخصصی شون رو بکنن و به داد مردم برسن؟
      مشکل اصلی قم باند محفلی-سیاسی هست که یه سرش پزشکان عمومی هستن و یه سرش مسوولین دانشگاه که معمولا خارج از دانشگاه محفل مشترکشون برپاست و دانشگاه رو ملک شخصی خودشون کرده اند.

    2. حالا کجاش رو دیدید، چشم بدخواهها کور، مدیریت سیستمهای درمانی و بهداشتی و نیز کنترل بحرانها و حوادث طبیعی در حیطه تخصصی طب اورژانس هست و طبیعیه که در آینده ای نزدیک اغلب پستهای مدیریتی وزارت بهداشت در اختیار متخصصین طب اورژانس قرار خواهد گرفت، اونوقت مدیرانی که به خاطر باندبازی و چشمداشت مالی جلوی کار متخصصان اورژانس رو سد کرده اند و دشمن طب اورژانس شناخته شده اند رو با تیپا میندازن بیرون تا کار دست کاردان بیوفته و مردم اینقدر از بی لیاقتی و بی وجدانی آقایون متضرر نشن

  13. واقعا متاسفم …
    متخصص طب اورژانس چندین سال درس و مطلب علمی روز دنیا رو طی کرده ….
    سطح پزشکی ایران که تو ادعامون خیلی بالاست ؛ باید تو اورژانس با پزشک عمومی اداره بشه !!!
    یه آدم بیسواد هم میتونه در این مورد اظهار نظر کنه
    به نظرم جناب دکتر باید ایتعفا بدن با این تفکرشون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا