خرید تور نوروزی

مجلس به دنبال به سرانجام رساندن «صیانت»

ایرنا نوشت: شورای عالی فضای مجازی امروز سه شنبه – در آخرین جلسه سال ۱۴۰۰ این شورا که به ریاست سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، بررسی وضعیت فضای مجازی کشور را در دستور کار قرار داد.

اعضای شورای عالی فضای مجازی تاکید کردند با توجه به اینکه وظیفه قانون‌گذاری بر عهده مجلس شورای اسلامی است، طرح صیانت از فضای مجازی نیز در مجلس به سرانجام برسد.

تاکید شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیسی : طرح صیانت در مجلس به سرانجام برسد

بیشتر بخوانید:
دبیر شورای عالی فضای مجازی هم با “طرح صیانت” مخالفت کرد/ این موضوع ربطی به مجلس ندارد
طراحان صیانت مشغول کارند / فعال سیاسی : اگر مخالفت دبیر شورای‌عالی فضای‌مجازی کارساز بود، باید موردتوجه قانون‌گذاران قرار می‌گرفت
نماینده مجلس : قالیباف و رئیسی مخالف طرح صیانت هستند
رمزگشایی از اعلام موضع قالیباف درباره طرح صیانت
شورای عالی فضای مجازی امروز – سه شنبه – در آخرین جلسه سال ۱۴۰۰ این شورا که به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، بررسی وضعیت فضای مجازی کشور را در دستور کار قرار داد و روند پیشرفت ایجاد شبکه ملی اطلاعات را پیگیری کرد که مقرر شد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارش اقدامات سایر دستگاه‌ها را در جهت تحقق شبکه ملی به نخستین جلسه شورای عالی فضای مجازی در سال آینده ارایه کند.

به گزارش خبرآنلاین ، دبیر شورایعالی فضای مجازی با بیان اینکه طرح حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی پختگی لازم را ندارد، گفت: باتوجه به مخالفت وسیع اجتماعی و سایر اشکالات، صلاح نمی دانم که این طرح ادامه پیدا کند. ابوالحسن فیروزآبادی دوشنبه گذشته با بیان اینکه، اینکه یکی از کمیسیون‌های مجلس بخواهد راجع به کل فضای مجازی طرحی را ارائه دهد قاعدتاً دچار نقص و اشکال است، افزود: ما همان ابتدا که این طرح مطرح شد در مکاتبه با رئیس مجلس چند نکته را به عنوان اشکال مطرح کردیم. به اعتقاد ما راه اندازی تشکیلاتی موازی شورای عالی فضای مجازی با اختیار معادل این شورا در قالب کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی نیازمند اجازه از رهبری است. در همین حال به اعتقاد ما برخی از مواردی که در این طرح مطرح شد، چندان مناسباتی با حوزه فرهنگی نداشت مانند قضیه گیت وی. وی با اشاره به اینکه ما ملاحظاتی داشتیم اما به دلیل جایگاه فراقوه ای مرکز ملی فضای مجازی در تمام مراحل کمک کردیم تا اشکالات طرح کاهش یابد، خاطرنشان کرد: از این رو در یک پروسه زمانی با توجه به انتقادات در سطح جامعه، به این نتیجه رسیدیم که بهتر است این طرح به نظام تنظیم مقررات فضای مجازی تغییر یابد. ما معتقدیم که این نظام تنها بعد فرهنگی ندارد و حتماً باید دولت پیشنهاد آن را بیاورد و از شئونات مجلس نیست.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا