خرید تور نوروزی

چند نکته‌ی مدیرکل مطبوعات داخلی درباره‌ی یارانه‌ی مطبوعات ۱۴۰۰

ایمان شمسایی، مدیرکل مطبوعات داخلی وزارت ارشاد درباره‌ی یارانه‌ی مطبوعات در صفحه‌ی شخصی خود در اینستاگرام نوشت:

امشب آخرین نوبت یارانه مطبوعات ۱۴۰۰ به حساب مدیران مسئول واریز شد. از دیدگاه شخصی و نه لزوما جایگاه حقوقی چند نکته به ذهنم می رسد:

ایمان شمسایی
ایمان شمسایی

۱. یارانه مطبوعات، مثل یارانه معیشتی صرفا برای کم برخورداران نیست. بلکه سهمی از بودجه عمومی برای کسانی است که بیشتر برای ارتقای کمی و کیفی سبد مطالعه مردم، ارائه مطالب غنی، مفید و با گستره توزیع مناسب تلاش می کنند. لذا هرکه بهتر کار کند و محصول شایسته تری ارائه دهد بیشتر مورد توجه قرار می گیرد. البته در این میان باید نشریات و پایگاههای تخصصی، علمی، محلی، ادبی، معرفتی و نخبگانی را بیشتر مدنظر قرار داد. چراکه شایسته است برای تولید اثر فاخری که شاید اقبال عمومی کمتری با آن همراه باشد اما پشتوانه ای برای محتوای فضای کلی رسانه ای کشور است، سرمایه گذاری کرد. همچنین رسانه هایی که در جغرافیایی محدود با تمام توان خود نشان می دهند که ایران، تنها تهران نیست را باید قدر دانست.

۲. اگرچه محتوا اصل و اساس یک محصول فرهنگی ست اما رسانه طبق ماده ۱۸، ۲۰ و ۴۶ قانون مطبوعات مصوب مجلس شورای اسلامی، گذرگاه نیست بلکه اقامتگاه است. لذا از رسانه ای طبق این مواد از قانون و ماده ۳۱ آیین نامه اجرایی مصوب هیات وزیران حمایت می شود که یک سازمان حرفه ای قلمداد شود. با داشتن نیروی انسانی متخصص، مجرب و تحت نظر قانون کار و بیمه.

۳. نیروی انسانی، اصلی ترین سرمایه یک جریده است چرا که صد درصد محتوا توسط انسان تولید می شود و رسانه ی بی دبیر و خبرنگار مثل زمین بی آب و حیات است. لذا با توجه به شرایط سخت اقتصادی و ضرورت حفظ امنیت شغلی خبرنگاران، یارانه مطبوعات باید نسبت معقول و قابل لمسی با نیروی انسانی شاغل در آن مجموعه داشته باشد. البته نیرویی که به واقع اهل خبر و تولید محتوا باشد نه خبرنگارنما.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا