خرید تور تابستان

«فراکسیون امید، اصلاح طلبان را ناامید کرد»

به گزارش انصاف نیوز، «علی نظری»، نماینده ی اصلاح طلب مجلس ششم در یادداشتی تلگرمی نوشت:

سه شنبه 22 تیرماه سه تن از حقوقدانان شورای نگهبان برای اخذ رای به مجلس دهم معرفی شدند.

هر سه حقوقدان با آرای باور نکردنی بالای 80 درصد حد نصاب موفق شدند آرای لازم را کسب کنند.

در این ماجرا چند نکته ی جالب وجود دارد که بایستی مورد توجه قرار گیرد:

1 – در مجلس نهم که برای حقوقدانان رای گیری شد، آقای کدخدایی نتوانست از مجلس اصولگرای نهم رای بگیرد؛ ولی ایشان از مجلس دهم که بیش از 120 نماینده ی آن عضو فراکسیون امید هستند رای حیرت انگیز بالای 200 را کسب کرد، و به عنوان نفر اول در بین سه حقوقدان به شورای نگهبان راه یافت!

2 – انفعال رییس فراکسیون امید در این رای گیری کاملا مشهود است؛ وی در هدایت اعضای فراکسیون امید کاملا منفعلانه عمل کرده است.

3 – در اینجا این سوال مطرح می شود که بدنه ی اصلاح طلبان که در ماجرای انتخابات هیات رییسه ی مجلس دهم به عنوان نماد تغییر برای انجام ماموریت های اصلاح طلبانه دکتر عارف را بر دکتر لاریجانی ترجیح می دادند، آیا اکنون این نحوه ی مدیریت دکتر عارف را بر می تابند؟! همچنین کسانی که عارف را منجی اصلاحات در مجلس دهم قلمداد می کردند، اکنون چه توجیهی برای این اقدام ضد اصلاح طلبانه ی فراکسیون امید دارند؟!

4 – و نیز این سوال مطرح می شود که آقای کدخدایی که عقل منفصل آیت الله جنتی به شمار می آید و با توجه به مشی ضد اصلاحاتی که داشته است، چگونه توانسته رای یکپارچه ی فراکسیون امید را کسب کند؟!

5 – آقای دکتر عارف ریاست محترم فراکسیون امید به خوبی می داند که از بین شش گزینه ی حقوقدان معرفی شده به مجلس، می بایست سه حقوقدانی را انتخاب کنند که دارای مشی متعادلتری باشند؛ نه فردی مانند آقای کدخدایی که مواضع مشخصی با اصلاح طلبان دارد.

به هر حال انتخاب سه حقوقدان شورای نگهبان نقطه ی ابهام آمیز فراکسیون امید است؛ که با بی تجربگی کاری را صورت دادتد که اصولگراها در مجلس نهم از تایید حقوقدانانی چون جناب کدخدایی امتناع ورزیده بودند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. همكلاسى عزيز جناب نظرى ، با سلام از شما بعيد است منش و روش دكتر عارف را زير سؤال ببريد، گيريم مديريت ايشان بر فراكسيون ايراد دارد پس تكليف شخصى و گروهى اصلاح طلبان / آنها قبل از اينكه نماينده و عضو فراكسيون اميد باشند اصلاح طلبند / چه ميشود ؟ آيا قابل پذيرش است كه بگوئيم آقايون از نامزد مذكور شناختى نداشتند ؟ از اينها گذشته چرا حضرتعالى زمانيكه اعضاء فراكسيون اميد در دو مقطع نسبت به ايشان خيانت كردند هيچ مقاله اى ننوشتيد ؟ خيلى از اصلاح طلبان قبل از تشكيل مجلس جديد و حتى بعد از پيروزى يكپارچه اصلاح طلبان در مجلس خطر خيانت را به بزرگان اصلاحات گوشزد كردند و هشدار دادند كه تجربه الهه خانوم راستگو در شوراى شهر دوباره تكرار نشود ! دكتر عارف چند بار تلويحاً اعلام كردند كه من با ورود برخى از اصولگراها و اعتداليون به ليست اميد مخالف بودم، ما قبل از مقصر اعلام كردن دكتر عارف يا ديگران بايد خود را ملامت كنيم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا