دیدار نوروزی آغاز فعالیت انتخاباتی روحانی بود؟
انصاف نیوز: محمد عطریانفر، عضو ارشد حزب کارگزارن سازندگی در پاسخ به این سوال که «آیا میتوان دیدار نوروزی اخیر رئیسجمهور پیشین ایران با جمعی از چهرههای سیاسی را آغاز فعالیتهای انتخاباتی روحانی دانست؟» گفت:
نیازی به چنین برداشتی نیست؛ اگر آقای روحانی قصد فعالیت سیاسی برای آیندهی خودشان در هر زمینهای داشته باشند میتوانند افرادی از دوستانشان را دعوت به همکاری کنند و با آنها گفتوگو و برنامه ریزی داشته باشند؛ اصلا نیازی ندارند که این اتفاق در پوشش دیدار نوروزی باشد. آقای روحانی میتوانند به صورت شفاف اقدام موثر و فعالیت سیاسی داشته باشند.
آقای عطریانفر دربارهی عدم حضور جواد ظریف، وزیر امور خارجه دولتهای یازدهم و دوازدهم در این دیدار نیز گفت:
آقای ظریف تشریف نداشتند؛ وقتی ملاقاتها به صورت باز هست یک بازهی زمانی یک تا دو ساعته را تعیین میکنند و در طول این زمان دوستان میآیند و شاید در فرصتهای بعد آمده باشند اما تا آن زمانی که بودم آقای ظریف حضور نداشتند.
بهگزارش انصاف نیوز، حسن روحانی، رئیسجمهور پیشین ایران روز گذشته در دیداری که در منزل او برگزار شد میزبان جمعی از وزرا، استانداران، سیاسیون و روزنامهنگاران بود. بنا بر خبری که در این باره منتشر شده این دیدار، دیداری نوروزی بوده و در فضایی صمیمانه و دوستانه برگزار شده است.
بر اساس تصاویر منتشر شده از این دیدار چهرههایی مانند علیاکبر صالحی، بیژن نامدار زنگنه، علی ربیعی، محمود واعظی، محمدباقر نوبخت، محمد نهاوندیان، سیدمحمود علوی، معصومه ابتکار، محمود حجتی، سیدرضا صالحی امیری، لعیا جنیدی، علی جنتی، محمد عطریانفر، بهروز نعمتی، علیرضا رزمحسینی، هوشنگ بازوند و… به دیدار روحانی رفته بودند.
محمد عطریانفر در گفتوگو با انصاف نیوز با اشاره به دیدار روز گذشتهی حسن روحانی با جمعی از وزرا و استانداران سابق و همینطور برخی چهرههای سیاسی و رسانهای گفت: بزرگانی که مسئولیتی در کشور دارند به خصوص شخصیتهای برجستهای مانند آقای حسن روحانی زمانی که از موقعیت حقوقی خودشان فارغ میشوند چنین دیدارهایی را با دوستانشان برگزار میکنند. آقای روحانی به عنوان رئیس جمهور سابق اولین عیدی بود که میتوانستند فارغ از مسئولیت با برخی از دوستانشان در منزل خود دیدار کنند.
وی در ادامه افزود: بنده هم توفیق پیدا کردم زیارتشان کردم و نیم ساعتی هم در خدمتشان بودیم؛ دوستان دیگری هم بودند. در این دیدار صحبتهای کلی مطرح شد و نکتهی خاصی هم نبود. آنجا کمی در خدمتشان بودیم و بعد مرخص شدیم.
عطریانفر دربارهی اظهارات روحانی در این دیدار گفت: به لحاظ شرایط عمومی ایشان وضعیت امیدوارکنندهای داشتند و همیشه موضع امیدبخشی را به دوستانشان منتقل کردهاند، در این دیدار هم با موضع همدلی و همراهی گفتوگو میکردند اما نسبت به دولت صحبت خاصی نداشتند. به هر حال موضع موضع ملی است و نیروهای موثر باید در کنار شخصیتهای کلیدی مثل رئیسجمهور سابق و یا رئیسجمهور اسبق (آقای خاتمی) با روحیهی امیدبخش دوستانشان را دعوت به فعالیت به نفع مردم و کشور کنند و فعالیت امیدبخشی را از موضع ملی داشته باشند.
این عضو ارشد حزب کارگزاران در واکنش به گمانهزنیها دربارهی آغاز فعالیت انتخاباتی روحانی با این دیدار گفت: نه، چنین گمانهزنیهایی را نباید برایش چندان اهمیتی قائل شد. اگرچه چهرههایی مثل آقای خاتمی و آقای روحانی، شخصیتهایی که مسئولیتها و موقعیتهای رفیعی در کشور داشتند شخصیت های موثر سیاسی نقشآفرین هستند. آنها حتی اگر خودشان هم تمایلی به فعالیت سیاسی نداشته باشند به نفع منافع کشور است که دوستان اینها را به حضور جدی دعوت کنند. ولی اینکه این ملاقاتها را حمل بر این کنیم که یک تلاش سیاسی است نه نیازی به این کار نیست.
عطریانفر در ادامه میگوید: اگر آقای روحانی قصد فعالیت سیاسی برای آیندهی خودشان در هر زمینهای داشته باشند با علاقه مندی میتوانند افرادی از دوستانشان را دعوت به همکاری کنند و با آنها گفتوگو و برنامه ریزی برای فعالیت سیاسی و انتخاباتی داشته باشند. نیازی ندارند که چنین کاری در پوشش دیدار نوروزی انجام شود. ایشان میتوانند اقدام موثری داشته به صورت شفاف فعالیت سیاسی داشته باشند.
وی در پایان دربارهی عدم حضور جواد ظریف در این دیدار نیز گفت: آقای ظریف تشریف نداشتند؛ وقتی ملاقاتها به صورت باز هست یک بازهی زمانی یک تا دو ساعته را تعیین میکنند و در طول این زمان دوستان میآیند و شاید در فرصتهای بعد آمده باشند اما در آن زمانی بودم آقای ظریف حضور نداشتند اما عزیزانی مثل آقایان زنگنه، حجتی، نهاوندیان، واعظی، صالحی امیری، نوبخت و… را در خدمتشان بودیم.
انتهای پیام
اقای دکتر روحانی و دکتر لاریجانی حتی اگر در انتخابات های آینده ردصلاحیت شوند باید نقش محوری و نخ تسبیح اصلاح طلبان و اصولگرایان معتدل باشند و با هر سیاستمداری به غیر از جبهه پایداری تعامل سازنده در داخل کشور برقرار کنند و سیاست های اعتدالی و برنامه های اجرایی را با هماهنگی و تعامل با رهبری پیش ببرند. آنها نباید اشتباه خاتمی و حتی بعضا در برخی جهات اشتباه خانواده ی آقای هاشمی را مرتکب شوند در تعامل با رهبری!
این دو عزیز باید چتر همه ی اصلاح طلبان و اصولگرایان معتدل باشند! باید از هر دولتی که برجام را پی میگیرد ولو با گرایش رادیکال در سیاست خارجی حمایت کرد! بنده دولت آقای رییسی را در جهتی که حرکت میکند معتدل و عاقلانه می دانم و تعامل ایشان با اصلاح طلبان خط امامی را از سوی شخصی که مورد حمایت جبهه پایداری است می ستایم.
جناب عطریانفر زیارتتان قبول ان شاء الله باز هم روزیتان شود توفیق زیارت جناب روحانی ،
ولی تو رو جان هرکی دوسش دارید اگر می تونید توفیق زیارت ایشون رو کلا برای خود تون نگه دارید ( توفیق زیارت آقای احمدی نژاد هم اشانتیون روش برای شما !!!!) ومردم رو از شر حضور و دیدار ایشون خوشحال کنید.
خدا وکیلی تنم لرزید
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام و تشکر از جناب مجتهد شبستری می خواهم نکاتی را در مورد مسئله دین و مدرنیته در ایران مطرح کنم :
1. اگر مسلمان هستیم و اسلام را اصل قرار داده ایم باید بدانیم که رویکرد روشنفکری دینی و فرآیند آن وسیله ای برای سازگار کردن دین با ارزش های مدرن شده است نه مدرنیته با ارزش های دین و امیدوارم رهبران آن به دنبال ایجاد ورژن توخالی از دین مانند بهائیت برای سازگاری با جهان مدرن نباشند.
2. تعارض تضادهای ارزش های دینی با ارزش های مدرنیته در روشنفکری دینی به نفع مدرنیته نادیده گرفته میشود در صورتی که اگر دلسوز باشیم و بازیگران قدرتمند را در داخل ایران بشناسیم باید رویکردی برای توسعه را ارائه دهیم که با ارزش های دینی کشور تعارض نداشته باشد لذا اگر نسخه های تماما مبتنی بر ارزش های سکولار و مدرن را ارائه دهیم موجب هرج و مرج و تشنج در جامعه میشود که در تضاد با منافع ملی می باشد.
3. راه صحیح حل مشکلات کشور ایجاد نسخه ای جدای از مدرنیته برای سازگاری با دین مبین اسلام است. اما اینکه این مدل چیست ؟ باید گفت همه ی نخبگان بر سر آن به تفاهمی غیر قابل خدشه باید دست یابند.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته