خرید تور تابستان

نامه‌ای به بزرگان جریان اصلاحات و اعتدال و لاریجانی و روحانی

یکی از مخاطبان انصاف نیوز به نام سعید در ایمیلی ارسالی با عنوان «نامه‌ای مهم به بزرگان جریان اصلاحات و اعتدال و دکتر علی لاریجانی و دکتر روحانی» نوشته است:

بسم الله الرحمن الرحیم. با عرض خسته نباشید و آرزوی توفیق برای دکتر حسن روحانی و حزب اعتدال و توسعه و دکتر علی لاریجانی و جریان نزدیک به ایشان و جریان اصلاحات.

پیشنهادی را خطاب به این بزرگواران در مورد استراتژی احیای روحیهٔ حاکم بر دولت یازدهم و دولت دوازدهم و مجلس نهم و دهم در طیف منتقدان دلسوز دولت جناب آقای دکتر رییسی و مجلس محترم یازدهم عرض می‌نمایم:

۱. این ائتلاف وسیع باید ارتباط خود را با نظام اسلامی و به ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی و شورای محترم نگهبان حفظ کند و این ارتباط ارتباطی نزدیک و دلسوزانه و غیر قابل خدشه باشد و بدون حفظ مواضع اصولی و اساسی مورد قبول نظام اسلامی شدنی نیست و اساسی‌ترین این مواضع اعتقاد به ولایت مطلقهٔ فقیه است.

۲. با توجه به اجرای برنامه‌های موفق لیبرالی بدون اجرای دموکراسی در دوران ناپلئون بناپارت در فرانسه این برنامه‌ها قابلیت اجرا در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با تجربهٔ موفق مردمسالاری دینی و در نظر گرفتن بخش‌های سازگار و قابل اجرای این برنامه‌ها با دین مبین اسلام و قانون اساسی می‌توان درهای نوینی را برای پیشرفت و استقلال کشور گشود.

۳. تجربهٔ توسعه در چین در قبل و بعد از دوران مائو در زمینهٔ اقتصادی و سیاست خارجی می‌تواند کمک شایانی به ارتقای برنامه‌های پیشرفت در نظام اسلامی کند.

۴. نکتهٔ مهم در ارتقای مردمسالاری در کشور این است که آیا در اقتصاد کشور به چه میزان بنگاه‌های اقتصادی خصوصی شده و یا بنگاه‌های اقتصادی در چه بخشی از دولت و سایر بخش‌های حاکمیت و مردم قرار دارد تا بتوان مجلسی را متناسب با این بنگاهها در معرض رأی ملت قرار داد که کارآمد باشد و شایستهٔ مردم و در جهت سیاست‌های کلان نظام به ایفای نقش بپردازد.

۵. ترویج فکر عملگرایی و اجرایی فکر کردن متناسب با شرایط در بین مردم و بزرگان کشور در اجرای برنامه‌های فرهنگی اقتصادی سیاسی در کشور کمک شایانی می‌کند.

با تشکر و آرزوی موفقیت برای این بزرگواران و پیشرفت روز افزون نظام اسلامی و ارتقای عزت و منزلت مسلمین

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. حزب کارگزاران سازندگی و احزاب ائتلاف جمهور 1400 در کنار حزب اعتدال و توسعه و جریان لاریجانی رای زیاد و شگفت انگیزی برای ورود به مجلس 1402 نیاز ندارند زیرا رقیب حتی از سال 1398 در موضع ضعیف تری قرار میگیرد. همان لیست 1398 رای خوبی در برابر رقیب در 1402 می آورد ولو کم . امیدوارم این تحلیل به گوش دلسوزان برسد.

  2. به نام خدا

    یادداشتی را تحت عنوان “مردمسالاری دینی الگوی نوآوری بومی در برابر تجدد مقلدانه از غرب” ارسال می نمایم.

    مرجعیت شیعه و قشر مذهبی جامعه همواره وزنه ی سنگینی در برابر مطالبات اصلاح طلبانه دموکراسی و آزادی و جامعه مدنی از انقلاب مشروطه تا کنون بوده است. به نظر میرسد وقت آن رسیده اصلاح طلبان که قشر منورالفکر و روشنفکر جامعه هستند به نفع وحدت و انسجام ملی به سود منافع ملی دست از تجدد مقلدانه از غرب و راهکارهای مغایر با شرع بردارند و به سمت نوآوری سازگار با شرع حرکت کنند و پروژه ی روشنفکری دینی را نیز بی امکان و نامحتمل در اجرا در کشور بپذیرند. مشکلی ندارد شعار آزادی و جامعه مدنی و مردمسالاری داده شود اما باید استراتژی و راهکارهای سازگار با شرع و قابل اجرا از سوی نظام اسلامی باشد. بدون ایجاد ارتباط موءثر با نظام اسلامی و مقام معظم رهبری و رفع ابهام با نهادهای نظارتی و امنیتی اصلاح طلبان نمی توانند کنش موءثری را انجام دهند و صرفا امنیت روانی جامعه را خدشه دار می کنند.باید مطالبه کرد اما این مطالبه نباید مطالبه ی خواسته های تقلیدی از غرب باشد. اصلاحات که از دوم خرداد تا کنون دم از شعار آزادی می زند چه راهکار عملی برای تحقق آن در کشور با در نظر گرفتن سایر بازیگران اصلی صحنه دارد ؟ به جای دمیدن در شکافها با طلب کردن تجدد مقلدانه از غرب باید مانند تجربه ی مردمسالاری دینی نوآوری بومی آفرید تا دین و دستاوردهای روز جمع گردند نه اینکه دائم در القای شکاف بین آن دو دمید! پیشنهاد می دهم آقایان جهانگیری و مجید انصاری و حسن روحانی و علی لاریجانی و سید حسن خمینی رابط اصلاح طلبان با حاکمیت شوند و بیشتر از این طرح بی فایده غیر عقلانی و غیر اجرایی صورت نگیرد.
    امیدوارم این نامه به دست سران اصلاحات و اعتدال برسد.

    با تشکر

  3. پیامی به اصلاح طلبان

    به نام خدا

    با سلام و درود خدمت بزرگواران نکاتی را در ارتباط با انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 1402 عرض می نمایم.
    با توجه به عدم امکان حضور جبهه اصلاحات در انتخابات های پسا88 که با توجه به تصمیم احساسی آنان در آن بازه ی زمانی شکل گرفت. جریان اصلاحات باید از سیاستمداران معتدل و مستقل توسعه گرا که رویکرد اصلاح طلبی دارند در انتخابات حمایت کند حتی اگر اصولگرا باشند. مانند : عبدالناصر همتی – حسن روحانی – علی لاریجانی – سید حسن خمینی – … . آنچه که اصلاح طلبان خواستند و آنچه که تحقق پیدا کرد در دولت سازندگی و پسادوم خرداد در سینما – فرهنگ – اقتصاد – سیاست خارجی – رسانه – … نسخه ای از مدرنیته و نوگرایی بود که با مدرنیته پهلوی تفاوت هایی داشت و مورد خواست آن بخش از مردم بود که هم به دنبال مدرنیته بودند و هم به دنبال احترام به دین مبین اسلام. اصلاح طلبی منحصر در اصلاح طلبان نیست. اصلاح طلبی یک روش و فکر است . اصلاح طلبی درمان دردها و شکافهای بافت تشکیل دهنده جامعه از پسامشروطه تا کنون به واسطه ی ارتباط جامعه ایرانی با غرب و پیشرفت های آن است. اصلاح طلبی وفاداری به شعارهای اساسی انقلاب اسلامی یعنی استقلال آزادی جمهوری اسلامی است. اصلاح طلبی یعنی هم اسلام و هم نوگرایی سازگار با آن.
    اصلاح طلبی به دنبال مدرنزاسیون ماشینی جامعه و مدرنیته زوری و ضد دین و دولتی نیست. اصلاح طلبی خواستار توسعه ی ایران در همه ی عرصه های اقتصادی – فرهنگی – سیاسی – … از طریق شکل گیری انسجام یک ملت با هر رنگ و مذهب و دین و سلیقه مختلف در کنار هم در زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران است. اصلاح طلبی یعنی نو شدن و نو شدن یعنی قوی شدن و اصلاح طلبی یعنی صدای قشر نوگرای جامعه بودن همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای حکم انتصاب جناب آقای سید عباس صالحی به عنوان نماینده ولی فقیه و رییس موسسه و روزنامه ی اطلاعات فرمودند : ” روزنامه‌ی کهنسال اطلاعات در دوران نظام جمهوری اسلامی همواره نماینده و نمایشگر یکی از اضلاع نظام و انقلاب و سخنگوی قشرهائی از مردم عزیز بوده که غالباً سخن آنان بیش از هر جای دیگر در این روزنامه انعکاس می‌یافته است. چند وجهی بودن نگاهها و سلایق سیاسی در میان نخبگانی که در اعتقاد راسخ به انقلاب و نظام اسلامی مشترکند، وجود روزنامه‌ئی با این خصوصیت را مفید و شاید الزامی میکرده، و اکنون نیز آن‌چنان است. ”
    به طور مثال و به عنوان یکی از بلندگویان قشر نوگرای جامعه یعنی روزنامه ی اطلاعات به فرموده ی مقام معظم رهبری : نماینده و نمایشگر یکی از اضلاع نظام و انقلاب و قشری از مردم که عموما در گذشته پایگاه اجتماعی جریان دوم خرداد به شمار میرفتند بوده است. بیاییم در انتخابات پیش رو در سال 1402 و حتی قبل از آن به دنبال یک گفت و گو میان سیاستمداران مستقل با شورای محترم نگهبان باشیم تا سیاستمدارانی که شاید از جناح و قبیله ای خاص نباشند اما رویکرد اصلاح طلبی و توسعه گرا داشته باشند تا بلندگوی این ضلع از اضلاع نظام و قشر مهمی از مردم باشند. لزوما همیشه اصلاح طلبان بلندگوی این قشر تا قیامت نخواهند بود. بیاییم نگذاریم این سیاستمداران و این قشر که ائتلاف حماسی سال های 92 و 94 را آفرید و پس از دولت یازدهم هدف عملیات روانی و جنگ نرم و فریب رسانه های فارسی زبان مورد حمایت غرب و ائتلافش در منطقه قرار گرفت از داخل نا امید شده و بی صدا بماند و خدای ناکرده به ضد انقلاب امید ببندد و در دام شیطان بزرگ قرار بگیرد. بیاییم در صدر خواسته های این قشر و به خاطر همدلی با بخش های دیگر جامعه که منتقد یکدیگر نیز به شمار می آیند اولویت احیای برجام و ایجاد روابط سازنده ی همه جانبه به خصوص اقتصادی با جهان و همسایگان و حفظ ثبات و امنیت کشور را تابلوی خود قرار دهیم.

    با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا