خرید تور نوروزی

هشدار محسنی اژه‌ای: عده‌ای قصد فتنه‌گری دارند

رئیس قوه قضاییه گفت: قرائن و شواهدی نیز وجود دارد که عده‌ای با پمپاژ دروغ و اختلاف‌افکنی میان اقشار مردم و مسئولان و تلاش برای ایجاد اختلاف میان ایران اسلامی و همسایگان و همچنین رواج هرزگی در سطح اجتماع، قصد و نیت فتنه‌گری در کشور اسلامی ما را دارند. ممکن است شخصی در حوزه رعایت قوانین شرعی و مراعات سایر مقررات، از روی غفلت یا به دلایل دیگر، خطا و گناهی را در حوزه فردی مرتکب شود که این موضوع نیز در جای خود قابل بحث و بررسی است؛ اما به نظر می‌رسد برخی افراد به‌صورت سازمان‌یافته قصد و هدف حرمت‌شکنی در جامعه اسلامی ما را دنبال می‌کنند و برآنند که به ارزش‌های اسلامی و ارزش‌های مورد قبول مردم ما دهن‌کجی کنند و در برابر قانون بایستند و از این طریق احساسات مردم متدین ایران اسلامی را جریحه‌دار کنند؛ لذا ما مسئولان به‌ویژه در قوه قضائیه مسئولیت سنگین و مضاعفی را برای مقابله با این ناهنجاری‌ها بر عهده داریم. برخی از این ناهنجاری‌های سازمان یافته مقدمه‌ای برای مخدوش کردن امنیت مردم ماست.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه؛ حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، امروز (دوشنبه 22 فروردین) در جلسه شورای عالی قوه قضائیه با گرامیداشت وفات حضرت خدیجه (س) به نقش تأثیرگذار این بانوی بزرگوار در تحقق اهداف اسلامی و اهداف متعالی پیامبر اکرم(ص) اشاره کرد و ایشان که ثروتش را در راه نشر اسلام صرف کرد، الگویی ارزنده برای همه زنان و انسان‌ها دانست.

رئیس قوه قضائیه در ادامه از همه نیکوکاران و خیّرین که در ماه مبارک رمضان سفره‌های احسان خود را گسترانده‌اند و به‌ویژه کمک و مساعدت‌های خود را از زندانیان نیازمند و واجد شرایط دریغ نمی‌کنند، تقدیر کرد.

رئیس دستگاه قضا همچنین با اشاره به ضرورت ایجاد شفافیت کامل و رفع تمامی ابهامات در فرآیندهای بورسی از مسئولان بازار سرمایه که اخیراً در راستای شفافیت‌بخشی به فرآیندهای بورسی و رفع دغدغه‌های مردم و سرمایه‌گذاران، قدم‌هایی را برداشتند و دسترسی همه معامله‌گران آنلاین به تمام سفارش‌های خرید و فروش در سامانه‌های معاملاتی بر خط کارگزاران را فراهم آوردند، تقدیر به عمل آورد.

گفتنی است؛ در تاریخ 20 آذر سال گذشته بود که رئیس دستگاه قضا در دیدار با مسئولان سازمان بورس توصیه‌ها و نکاتی را در باب ضرورت شفافیت و رفع ابهامات در فرآیندهای بورسی مطرح و مشخصاً بیان کرد: کارگزاری‌ها و سازمان بورس به تمام ردیف‌ها و سفارشات عرضه و تقاضا دسترسی دارند ولی سهامداران عادی به صورت آنلاین حداکثر 5 ردیف از سفارشات را می‌توانند مشاهده کنند و همین موضوع سبب ایجاد رانت و فساد شده است.

این گزارش می‌افزاید؛ محسنی‌اژه‌ای در ادامه نشست امروز شورای عالی قوه قضائیه با گرامیداشت 20 فروردین روز ملی فناوری هسته‌ای و تجلیل و تکریم شهدای هسته‌ای کشور بر نقش ارزنده این شهدای والامقام در تولید قدرت برای ایران اسلامی اشاره کرد و گفت: امروز استقلال و عزتی که در ایران اسلامی برقرار است در هیچ کشور دیگری وجود ندارد و این مهم مرهون خون‌های پاک شهدای والامقام ماست.

رئیس قوه قضائیه در ادامه نشست امروز، نسبت به فتنه‌انگیزی دشمنان و شیطان‌صفتان وابسته به شیطان بزرگ و صهیونیست‌ها که طی سال‌های 98 تا 1400 در پیشبرد توطئه‌های خود علیه امنیت مردم ایران ناکام ماندند، هشدار و تحذیر داد و گفت: اینچنین به نظر می‌رسد و قرائن و شواهدی نیز وجود دارد که عده‌ای با پمپاژ دروغ و اختلاف‌افکنی میان اقشار مردم و مسئولان و تلاش برای ایجاد اختلاف میان ایران اسلامی و همسایگان و همچنین رواج هرزه‌گی در سطح اجتماع، قصد و نیت فتنه‌گری در کشور اسلامی ما را دارند.

رئیس دستگاه قضا در همین زمینه گفت: ممکن است شخصی در حوزه رعایت قوانین شرعی و مراعات سایر مقررات، از روی غفلت یا به دلایل دیگر، خطا و گناهی را در حوزه فردی مرتکب شود که این موضوع نیز در جای خود قابل بحث و بررسی است؛ اما به نظر می‌رسد برخی افراد به‌صورت سازمان‌یافته قصد و هدف حرمت‌شکنی در جامعه اسلامی ما را دنبال می‌کنند و برآنند که به ارزش‌های اسلامی و ارزش‌های مورد قبول مردم ما دهن‌کجی کنند و در برابر قانون بایستند و از این طریق احساسات مردم متدین ایران اسلامی را جریحه‌دار کنند؛ لذا ما مسئولان به‌ویژه در قوه قضائیه مسئولیت سنگین و مضاعفی را برای مقابله با این ناهنجاری‌ها بر عهده داریم.

رئیس عدلیه تصریح کرد: برخی از این ناهنجاری‌های سازمان یافته مقدمه‌ای برای مخدوش کردن امنیت مردم ماست.

محسنی‌اژه‌ای ضمن توصیه به همه مسئولان در قوای مختلف از آنها خواست که اهتمام نسبت به رعایت و لحاظ هنجارها و ارزش‌های جامعه اسلامی را از خود و مجموعه و محیط کار خود شروع کنند.

رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به فواید فضای مجازی و ضرورت بهره‌گیری و حمایت از آزادی‌های مشروع جامعه در این فضا به شورای عالی فضای مجازی نیز توصیه کرد با توجه به اینکه بسیاری از دروغ‌ها و جعلیات با هدف تحت تأثیر قرار دادن محیط امن و آرام مردم، در فضای مجازی پمپاژ می‌شود، اقدام فوری‌تری را در راستای تکالیف قانونی خود در دستور کار قرار دهد.

قاضی‌القضات در ادامه نشست امروز شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به اهمیت و لازم‌الاجرا بودن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به رئیس سازمان بازرسی کل کشور دستور داد که در راستای انجام وظیفه نظارت بر حُسن اجرای قوانین، بر نحوه اجرایی و عملیاتی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در همه دستگاه‌ها نظارت کند و نخست این نظارت ویژه از قوه قضائیه ظرف دو روز اتی آغاز شود و نتایح بررسی و نظارت مزبور نیز به‌صورت عمومی اعلام شود تا مردم در جریان قرار گیرند.

رئیس دستگاه قضا در همین زمینه گفت: سازمان بازرسی کل کشور طی دو روز آتی (سه‌شنبه و چهارشنبه) بررسی کند که بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر قوانین و مقررات لازم‌الاجرا آیا قوه قضائیه به وظایف و مسئولیت‌های خود عمل کرده است یا خیر؟ و از هفته آینده پس از انجام بررسی‌ها، نتایج را اعلام کند.

وی ادامه داد: اینطور نیست که همه گزارش‌های سازمان بازرسی کل کشور در همه جهات محرمانه باشد؛ لذا سازمان بازرسی بررسی اجرایی شدن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی را از خود قوه قضائیه آغاز کند.

محسنی‌اژه‌ای در پایان بخش نخست جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه با تبریک و تسلیت شهادت دو طلبه جهادگر در سومین روز از ماه مبارک رمضان در حرم مطهر رضوی از دستور هفته گذشته خود به رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی برای رسیدگی هر چه سریعتر به جنبه‌های حقوقی این موضوع خبر داد و همچنین به سیستم اطلاعاتی و امنیتی توصیه کرد این مسأله – که می‌تواند حلقه‌ای از حلقات توطئه‌های ضدامنیت مردم باشد و سرنخ‌هایی به‌دست دهد – را از ابعاد دیگر مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

دسترسی مردم به خدمات قضائی ارزان می‌شود

بخش دوم جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه به موضوع «سهولت دسترسی مردم به خدمات قضائی و رایگان یا ارزان‌تر شدن این خدمات» اختصاص داشت. محسنی‌اژه‌ای در این بخش با یادآوری حکم ابلاغ شده از ناحیه مقام معظم رهبری در دهم تیرماه سال 1400 و تأکید معظم‌له بر «گسترش فناوری‌های نوین و تضمین دستیابی آسان و رایگان مردم به خدمات قضائی» به تشریح و تبیین دستاوردهای فناورانه قوه قضائیه در راستای تسهیل و تسریع دسترسی مردم به عدالت پرداخت و همچنین بر لزوم انجام اقدامات گسترده‌تر در راستای ارائه خدمات الکترونیکی به مردم و مراجعان به دستگاه قضائی با هدف کاهش هزینه‌های آنها تأکید کرد.

رئیس عدلیه همچنین به رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه دستور داد که طی روزهای آتی جلسه و نشست مشترکی با یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که برنامه‌ای تحت عنوان «دادخواست از راه دور، زیرساخت بنیادین دستگاه قضائی» آماده کرده، داشته باشد و ظرف مدت دو هفته گزارش خود را در خصوص جوانب مختلف چگونگی اجرایی شدن این برنامه ارائه دهد.

رئیس قوه قضائیه در ادامه این جلسه با اشاره به ضرورت ایجاد شفافیت در سطوح و حوزه‌ها، مقوله ارتباط متقابل سامانه‌های دستگاه‌های مختلف با یکدیگر را یکی از زمینه‌های بروز و ظهور بیشتر شفافیت در دستگاه‌های اداری و حاکمیتی دانست و بر تحقق هرچه بیشتر این مهم تأکید کرد.

رئیس عدلیه همچنین بر اهتمام قوه قضائیه برای اتصال سامانه‌های خود به سامانه‌های مرتبط با دستگاه‌هایی نظیر بانک مرکزی و ناجا در راستای ایجاد شفافیت بیشتر در فرآیندهای اداری و سازمان اشاره کرد.

1101 فوتی در حوادث رانندگی نوروز 1401

همچنین در این جلسه، عباس مسجدی، رئیس سازمان پزشکی قانونی به ارائه آمار اولیه از فوتی‌های ناشی از تصادفات در نوروز سال 1401 پرداخت و گفت: فوتی‌های ناشی از تصادفات از روز 29 اسفند تا 13 فروردین، هزار و 101 نفر بود که کم‌ترین آمار مربوط به اردبیل با 4 مورد فوتی بوده است؛ همچنین در این مدت 16 هزار و 189 نفر بر اثر تصادفات، دچار مصدومیت شدند.

مسجدی در ادامه از انجام 35 هزار و 273 مورد معاینه بالینی از 29 اسفند تا 13 فروردین از سوی کشیک‌های سازمان پزشکی قانونی خبر داد و افزود: متوفیان ناشی از غرق‌شدگی نیز در این 14 روز، 43 نفر بودند که استان‌های خوزستان، هرمزگان و گیلان بیشترین آمار فوتی‌ها در این حوزه را دارا هستند.

دستگیری کارمندان متخلف اداره ثبت پاکدشت

حجت‌الاسلام عبداللهی، رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه نیز در این جلسه از دستگیری کارمندان متخلف اداره ثبت پاکدشت که از طریق تجمیع سند، قصد فروش 32 هزار متر زمین را داشتند، خبر داد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. ۱۱۰۱ نفر در تصادفات امسال فوت کردند و بیمه ها باید خسارت جانی و مالی مردم را بدهند ، ….حالا ، در دو سالی که کرونا بود و مسافرت هم نبود که افرادی فوت کنند ، بیمه ها هم حق بیمه را کامل گرفتند و اکثر خودروها هم در منازل پارک بود و در این صورت تصادفی رخ نداد که بیمه پولی پرداخت کند لذا پولی که بیمه ها گرفتند آیا درست است ؟ نباید در این دو سال به مردم تخفیف میدادند؟ به هر حال بیمه ها پول کلانی از همه مردم گرفتند اما کرونا آمد و مردم از وسیله نقلیه خود استفاده نکردند !! این همه پول ؟؟ حداقل از این پول به بعضی جاهها می توانستند کمک کنند خصوصا در بخش زندانها !!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا