ضدحمله جدید سینمایی: در دوره قبل به فساد مالی و اخلاقی افتادند
رییس سازمان سینمایی به مساله انتشار فیشهای حقوقی واکنش نشان داده و آن را یک «جنگ روانی انتخاباتی» توصیف کرده که به منظور کند کردن حرکت دولت طراحی شده است. اما او باز هم به نکاتی درباره مدیریت سابق سازمان سینمایی و تخلفاتی اشاره کرده که باعث ««ناپدید شدن 36 ساعته» یکی از مدیران سینمایی پیشین شده و صحبت از «فسادهای مالی و اخلاقی» کرده که میتواند واکنشهای جدیدی را باعث شود.
حجتالله ایوبی در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی دولت با تاکید بر لزوم شفافسازی در دستگاههای اجرایی و نهادهای عمومی، اصلاح ساختارها مبنی بر حذف رانت و ایجاد سیستمهای فرایندی شفاف و پاسخگو را رویکرد مهم سیاستهای مدیریت او در دوره جدید اعلام میکند. او میگوید او و مدیرانش تلاش کردند در دام جنگ زرگری کسانی که دوست دارند آرامش سینما را از بین ببرند نیفتند.
او با بیان این که در سازمانهای دولتی ارقام فیشهای حقوقی کاملا مشخص است و انتشار فیشهای حقوقی هیچ چیز را روشن نمیکند، گفته است: «به غیر از مواردی که از قانون نظام پرداخت هماهنگ، مستثنی شدهاند امکان تخلف وجود ندارد و آن چیزی که مهم است و زمینه سوء استفاده را فراهم میکند، پرداختهای غیرقانونی و پاداشهای نامتعارف است که باید بررسی شود. دیوان محاسبات در تمام سازمانها نماینده دارد، سازمان بازرسی نظارت میکند و پرداختها را بررسی میکنند، حتی آقای وزیر هم نمیتواند حقوق امثال بنده را بیشتر از آن چیزی که در قانون مشخص شده است افزایش دهد؛ من عضو هیات علمی هستم، پایه حقوقم را از دانشگاه میگیرم و مابقی را وزارت ارشاد پرداخت میکند.»
رئیس سازمان سینمایی در ادامه درباره نیت کسانی که مساله فیشهای حقوقی را مطرح کردهاند توضیح داده است: «من معتقدم اصل ماجرای فیشگیت یک جنگ روانی انتخاباتی برای کند کردن شتاب حرکت دولت و ایجاد جو سوءتفاهم بر علیه دولت بود. دستور صریح مقام معظم رهبری و برخورد صادقانه رئیس محترم جمهوری به نظرم اتفاق خوب و مثبت این رویداد بود. ضمن اینکه مدیران فعلی براساس روندها و مقرراتی که از دولتهای پیش برجای مانده این پرداختها را انجام دادهاند. پس باید به جای متهم کردن افراد و مدیران روندها را اصلاح کرد. و البته در اصلاح مقررات باید عدالت را رعایت کرد. به هر حال مدیر متخصص و شایسته و با تجربه هم طبیعی است که باید زندگیاش مطابق شئوناتش تامین شود. اگر بنا بر شایسته سالاری است هزینه این شایسته سالاری هم باید با عدالت و انصاف پرداخته شود. در غیر این صورت دولت از مدیران توانا تهی خواهد شد.»
ایوبی با تاکید بر اینکه باید روندها اصلاح شود گفت: «من از اینکه در جریان این فیشبازار سیاسی، نام برخی افراد دستکم در حوزه سینمایی بر سر زبانها افتاد به هیچ وجه راضی نیستم و امیدوارم این ماجرا به سرعت خاتمه یابد.»
اما رییس سازمان سینمایی برای اولین بار به «ناپدید شدن 36 ساعته» یکی از معاونهای سازمان سینمایی در دوره قبلی اشاره کرده و گفته است: «مجموعه ای از رخدادهای تلخ در دوره گذشته که من نمیخواهم بدان ورود کنم دیوار اعتماد بین اهالی سینما و مدیریت نظام را به کلی فروریخت. کسانی متاسفانه در ورطه فسادهای مالی و اخلاقی افتادند که پیوسته از مفاهیم ارزشمند و دین هزینه کردند و کار را بر مدیران متدین و ارزشگرای واقعی سخت کردند. اصولگرایان و انقلابیهای متدین واقعا باید مدعیان اصلی این مدیران باشند. آنها به نام انقلاب و ارزشها آمدند و این همه رویدادهای تلخ را رقم زدند.»
به نظر میرسد منظور ایوبی اتفاقهایی است که در دوران مدیریت جواد شمقدری برای معاون وقت نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی رخ داد و شایعههایی که درباره تخلفات این مدیر وجود داشت و بر اساس شایعات، آن مدیر به مدت سه روز بازداشت شده بود.
ایوبی همچنین گفته است: «من همچنان معتقدم که ماجرای فیشها عملیات ایذایی، رد گمکنی و کاملا سیاسی بود و امیدوارم دومینوی مچگیری به گونه ای نباشد که اعتماد مردم را از کلیت نظام سلب کند.»
انتهای پیام