خرید تور تابستان

وزیر رفاه پاکسازی کرده یا تسویه حساب؟ [جوابیه: افتراست]

اسناد تخلف در صندوق بیمه روستاییان ادعاهای آقای وزیر را باطل می‌کند

اسنادی به دست انصاف ‌نیوز رسیده است که نشان می‌دهد ادعاهای حجت‌اله عبدالملکی درباره پاک‌سازی آن وزارتخانه عریض و طویل از عناصر ناصالح، نادرست است و هنوز هستند زیرمجموعه‌هایی که کارکرد حیاط‌خلوتی دارند و محمل تخلفات گسترده‌اند.

روز گذشته وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در مجلس شورای اسلامی حاضر شد و گفت: «لازم است توضیح دهم که وضعیت انتصابات در این وزارتخانه در دولت قبل چطور بوده است. در حالی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک وزارتخانه اجتماعی است، در دولت گذشته به سیاسی‌ترین و امنیتی‌ترین وزارتخانه تبدیل شد به طوری که تعداد زیادی از اقوام و خویشان خود را به کار گرفته و انتصابات سیاسی در شرکت‌ها و صندوق‌ها هم وجود داشت. حتی فعالان رسانه‌ای ستادهای انتخاباتی را به کار گرفتند و آن‌ها در پست‌های مدیریتی حضور داشتند. در بین این افراد کسانی بودند که جزو متحصنان مجلس ششم و از اجزای فتنه ۸۸ بودند و حتی مسئولیت اقتصادی داشتند. وقتی عهده‌دار این مسئولیت شدم، عهد بستم که افراد ناسالم کنار گذاشته شده و امانت را به امانت‌دار برسانم. انتصابات شروع شد.» (ایسنا – ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱)

این بخش از سخنان عبدالملکی با استقبال رسانه‌های جریان اصولگرا مواجه شد و با تیترهایی چون «پاکسازی وزارتخانه از عناصر ناسالم و اصحاب فتنه» بازتاب یافت.

هم‌زمان با انتشار سخنان آقای وزیر، اسنادی به دست انصاف نیوز رسید که نشان می‌دهد تخلفات گسترده‌ای در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر صورت گرفته که تا کنون بدون واکنش مناسب و متناسب مسئولان وزارتخانه متولی امور رفاهی مانده است.

با این حساب مشخص نیست منظور آقای عبدالملکی از پاکسازی چیست و آیا تسویه‌حساب‌های سیاسی را هم ذیل عنوان آبرومند مبارزه با فساد دسته‌بندی می‌کنند؟

اسنادی که در اختیار انصاف‌نیوز قرار گرفته حاکی‌ست یکی از اعضای هیات مدیره در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، چندین و چند نوع تخلف و سوءاستفاده از موقعیت را طراحی کرده و به مرحله اجرا گذاشته در حالی‌که کوچک‌ترین برخوردی با او صورت نگرفته است.

بر پایه این اسناد، می‌توان این فرد را «عضو پا بر جای هیات مدیره» صندوق یاد شده دانست چرا که تا کنون 3 وزیر و 4 مدیرعامل را پشت سر گذاشته و همچنان بر مسند پر فیض خود تکیه زده است!

منابع غیررسمی به خبرنگار انصاف گفته‌اند سابقه وکالت مردم یکی از شهرستان‌های کردنشین در دوره نهم مجلس، ابزار کارآمدی برای ماندگاری این شخص در صندوق بیمه اجتماعی بوده‌است. طبق گفته یکی از کارمندان صندوق مذکور، عضویت در هیات‌مدیره چنان برای این نماینده اسبق اهمیت داشته که در مقطعی به توزیع شب‌نامه و سندسازی و انتشار اخبار جعلی علیه مدیرعامل و معاونین مخالف خود پرداخته و جالب‌تر این‌که از پیروزی‌اش در این کارزار به عنوان ابزاری برای تهدید سایر مدیران و معاونان مجموعه استفاده کرده است.

تصویب حقوق‌های دست‌ودل‌بازانه برای اعضای خانواده و بستگان، استخدام شبکه‌ای از دوستان و همشهریان و دانشجویان بدون رعایت تشریفات و ضوابط قانونی، دریافت تسهیلات غیرقانونی از شبکه بانکی به بهانه انتقال سپرده‌های کلان صندوق به آن بانک و زدوبند با یکی از شرکت‌های فولادی استان خراسان، بخشی از تخلفات شخص مذکور است که اسناد آن در اختیار انصاف‌نیوز قرار گرفته است.

این در حالی‌ست که در ادبیات تولید شده درباره مقابله با فساد در کشور، از جمله گزارش‌های متعدد مرکز پژوهش‌های مجلس، تصریح دارد یکی از اولین اصول مبارزه با فساد، رعایت اصل بی‌طرفی است. این گزارش‌ها نشان داده‌اند اگر مبارزه با فساد هم به ابزارهای سیاسی معمول برای کوبیدن جناح مخالف بدل شود، نه تنها کارایی خود را از دست می‌دهد بلکه به ضد خود بدل شده و سبب تعمیق و گسترش فساد می‌شود. چشم‌پوشی از تخلف و تقلب دوستان هم چه به بهانه مصلحت و چه به اسم تقویت جبهه خودی‌ها صورت بگیرد، نتیجه‌ای جز لوث کردن مبارزه با فساد ندارد.

آیا وزارتخانه مهم تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تناقض بزرگ میان حرف‌های اخیر وزیر و چشم‌پوشی از تخلفات رخ‌داده در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان توضیحات لازم را ارائه خواهد کرد؟


یکی از کارکنای این صندوق در این باره جوابیه‌ای را در ساعت ۲۴ پنجشنبه به انصاف نیوز ارسال کرده است که در لینک آمده است:

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا