در خوزستان حدود 600 نفر دارای علائم تنفسی بستری شدند
دکتر حبیب حیبر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد بیمار ۵۹۱ نفر به صورت سرپایی درمان شده و ۴۶ نفر در بخش های عادی بیمارستان های استان بستری شدند.
وی افزود: همچنین بر اثر پدیده گرد و غبار ۱۶ نفر از مردم خوزستان در بخش های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت هستند.
حی بر گفت: در وضعیت بروز گرد و خاک از عموم مردم به ویژه بیماران قلبی، تنفسی و سالمندان درخواست می شود توصیه های پزشکی را کاملا رعایت کرده و در هنگام قرار گرفتن شاخص آلایندگی در وضعیت خطرناک، حتی الامکان از منزل خارج نشوند.
به گزارش ایرنا از اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، میزان گرد و غبار با اندازه ۱۰ میکرون (PM۱۰) در ساعت ۷ روز سه شنبه، در شهرستانهای آبادان یک هزار و ۶۲۵، امیدیه ۲ هزار و ۷۰۸، اندیمشک ۲ هزار و ۳۶۱، اهواز ۲ هزار و ۶۲۰، بندرامام ۲ هزار و ۶۶۲، بهبهان ۲ هزار و ۶۲۵، حمیدیه یک هزار و ۶۰۷، دشت آزادگان یک هزار و ۶۷۰، شادگان ۲ هزار و ۷۶، شوش ۲ هزار و ۱۱۰، شوشتر سه هزار و ۳۰۴، گتوند یک هزار و ۶۸۶، ماهشهر ۲ هزار و ۶۵۴، مسجدسلیمان ۲ هزار و ۱۲۱ و هندیجان ۲ هزار و ۶۱۱ میکروگرم برمترمکعب بوده است.
حدمجاز غبار در هوا ۱۵۰ میکروگرم برمترمکعب است.
توده گرد و غبار با منشاء کانونهای کشور عراق و سوریه از عصر دوشنبه وارد خوزستان شده و در اغلب شهرستانها به بیش از ۲۰ برابر حدمجاز رسید. بیشترین میزان گرد و غبار در ساعت ۲۲ در حمیدیه و در ساعت ۲۳ در بندرامام ۱۰ هزار میکروگرم برمترمکعب ( ۶۷ برابر حدمجاز) گزارش شده که حداکثر توان اندازه گیری ایستگاههای سنجش هوا در استان است..
پدیده گرد و غبار هشت استان کشور را به تعطیلی کشانده و پروازهای فرودگاههای اهواز، آبادان و دزفول را نیز با اختلال مواجه کرده است
انتهای پیام