خرید تور نوروزی

اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه درباره قطعنامه آژانس

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت که پاسخ ایران به قطعنامه ضدایرانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قاطع و متناسب خواهد بود.

به گزارش  خبرگزاری تسنیم، «سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه دولت سیزدهم در واکنش به صدور قطعنامه ضدایرانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در توییتی نوشت: آمریکا و سه کشور اروپایی با تلاش برای پیشبرد یک قطعنامه برآمده از سوءمحاسبه و مشاوره غلط علیه کشوری با شفاف‌ترین برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز در جهان، اغراض کوته‌‌بینانه خود را فراتر از اعتبار آژانس قرار دادند.

وی افزود: بانیان این قطعنامه مستقیماً مسئول تبعات بعدی هستند، پاسخ ایران قاطع و متناسب است.

 قطعنامه ضدایرانی پیشنهادشده توسط تروئیکای اروپا و آمریکا در نشست شورای حکام با وجود مخالفت روسیه و چین به تصویب رسید.

میخائیل اولیانوف در این باره در صفحه توئیتر خود نوشت: 30 عضو شورای حکام رأی مثبت دادند. روسیه و چین رأی منفی و سه کشور هند، لیبی و پاکستان رأی ممتنع دادند.

وی افزود: بنابراین کشورهایی که جمعیتشان نصف جمعیت مردم جهان است از این قطعنامه حمایت نکردند.

در این قطعنامه نویسندگان نسبت به ادعاهای ساختگی درباره پیدا شدن مواد هسته‌ای در سه مکان اعلام‌نشده در ایران ابراز نگرانی کرده و خواستار همکاری کامل ایران با آژانس بین‌المللی هسته‌ای شده‌اند.

در این قطعنامه از ایران خواسته شده است برای «انجام تعهدات قانونی خود بر اساس فوریت عمل کند و بدون تأخیر، پیشنهاد مدیرکل آژانس را برای تعامل بیشتر برای شفاف‌سازی و حل‌وفصل همه مسائل پادمان باقی‌مانده را بپذیرد.»

در قطعنامه یادشده از مدیرکل آژانس هم خواسته شده است تا زمانی که مسائل پادمانی باقی مانده است، به گزارش شورای حکام ادامه دهد.

این دومین قطعنامه ضدایرانی است که پس از اجرایی شدن برجام با فشار رژیم صهیونیستی در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صادر می‌شود، 30 خرداد 1399 هم قطعنامه مشابهی توسط سه کشور اروپایی عضو برجام و حمایت آمریکا پیشنهاد و تصویب شد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. سلام‌‌‌‌احتمالا‌بعد‌خاتمه‌جنگ‌روسیه‌با‌
    اوکراین‌‌واحتمالا‌معامله‌امریکا‌با‌روسیه
    قضیه‌فرق‌خواهد‌کرد‌اگر‌حاکمیت‌ایران
    قصد‌‌توافق‌دارد‌باید‌زیاد‌کش‌ندهد‌اما‌اگر
    نه‌خوب‌‌‌‌‌پس‌قضیه‌‌طولانی‌شدن‌‌مسئله
    چه‌تعقلی‌دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا