جوابیه آتیهنو دربارهی چاپ مجدد
موسسه فرهنگیهنری آتیه، زیرمجموعه سازمان تامین اجتماعی و صاحب امتیاز تنها نشریه این سازمان، دربارهی خبری با تیتر «عکس مورد تایید مدیرعامل تامین اجتماعی در مجله!» [لینک]، جوابیهای به انصاف نیوز ارسال کرده است که در پی میآید:
پس از درج مطلبی در رسانهای مجازی بهنقل از «پورتال خبری تحلیلی صدای رسا» موسسه فرهنگیهنری آتیه بر خود لازم میداند جهت روشنشدن موضوع، نکاتی را به استحضار مخاطبان و افکار عمومی برساند:
۱. هفتهنامه آتیۀنو که پیشتر و از سال 1372، تحت عنوان آتیه منتشر میشد، یکی از رسانههای تخصصی با محوریت مسائل کارگری و بازنشستگی است.
۲. پس از چاپ شمارۀ 335 هفتهنامه آتیۀنو، با توجه به افت کیفیت چاپ که خصوصا در تصاویر بزرگتر مشهود بود، فایلها اصلاح و مجدداً به چاپ رسید. نسخههای چاپ پیشین نیز نگهداری شده که بهوضوح نشان میدهد افت کیفیت شدیدی پیش آمده و نسخۀ مذکور بههیچوجه مناسب توزیع نبوده است.
۳. پس از رویت افت شدید کیفیت نسخه چاپی و تصمیم اصلاح آن، هزینۀ چاپ مجدد که مبلغ 7.239.000 تومان بوده، بهصورت داوطلبانه از سوی نفرات دخیل در این ایراد، تقبل و پس از بررسی نیز مشخص شد که این اشکال، گرچه قابل پیشگیری ولی سهوی بوده است. نهایتاً مبلغ مذکور از حساب دریافتی افراد ذیمدخل کسر شد.
۴. عمدۀ سهم توزیع هفتهنامۀ آتیۀنو بهصورت دیجیتال و تیراژ چاپی آن، ۱۰۰۰ نسخه است. با توجه به تیراژ کنونی هفتهنامه، بههرحال فرصتی برای بعضی افراد فراهم آمد تا با صورتک «دلسوزی برای بیتالمال» و شعار «پرهیز از ریختوپاش»، به تخریب کل مجموعه بپردازند. جزاهم الله.
۵. شمارۀ مذکور پیش از توزیع تصحیح شد و «جمعآوری نسخههای معیوب» در کار نبوده و صحت ندارد.
۶. با توجه به درهمریختگی رنگ و مشکلات چاپ و… بدیهی است که با دیدن نسخههای چاپی، هر فرد آشنا به حرفه چاپ، تصمیم به عدمتوزیع و اصلاح کار میگرفت و اصلا نیازی به ورود و دستور مدیران بالاتر نیست؛ چه برسد به ورود مدیرعامل سازمان!
واضح است که با توجه به مشغلۀ مدیرعامل محترم سازمان تأمین اجتماعی و تعدّد مسائل و وظایف، اصلاً ورود جزئی در این موارد، نه برای ایشان میسّر بوده نه مسبوق به سابقه.
۷. در ادوار سابق تیراژ این هفتهنامه حدود ۲۰ هزار نسخه بود که در یک مرحله به ۱۰ هزار نسخه و سپس ۵ هزار کاهش پیدا کرد و در دوره مدیریت جدید نیز با هدف صرف و صلاح سازمان و امکان دسترسی آسان به نسخههای دیجیتال، تیراژ آن به ۱۰۰۰ نسخه کاهش یافته و عمده توزیع با روندی افزایشی از مسیر بسترهای مجازی صورت میگیرد.
۸. افرادی که اندک سابقهای در کار مطبوعاتی دارند، واقفاند که بروز مشکل در یک شمارۀ هفتهنامه، امری نامعمول و شاذ نیست، خصوصاً در تیراژهای پایین.
۹. بر اهل دقت پوشیده نیست که مؤسسۀ آتیه و تعداد دیگری از شرکتها و موسسات مرتبط با سازمان تأمین اجتماعی در دورۀ گذشته برای برخی افراد منافع قابلتوجهی داشته است. راهبرد مدیریت جدید سازمان مبنی بر لزوم صیانت از حقوق ذینفعان و دستور بررسی وضعیت گذشته این شرکتها، منجر به بررسیهایی در سوابق مالی و کاری مجموعهها شده که در فقره موسسه آهنگ آتیه نیز آشکارشدن حیفها و میلها و بررسیهای حسابرسان، إنشاءالله به نتیجه خواهد رسید و حقوق تضییعشدۀ بیتالمال در دورههای پیشین، از مسیرهای قانونی استیفاء خواهد شد لذا حاشیهسازیها نخواهد توانست خللی در این روند ایجاد کند خصوصاً اینکه حیف و میلهای گذشته صرفاً موجب تضییع بودجۀ این شرکت نشده بلکه به وجهه و جایگاه آن نیز بطور قابلتوجهی صدمه وارد کرده که إنشاءالله جبران خواهد شد.
۱۰. با توجه به ماهیت منابع شرکت، تضییع کوچکترین مبالغ نیز قابل گذشت نخواهد بود اما مسلماً قلب واقعیتی که درجهت پیشگیری از خطای بهرهوری و لزوم تناسب خروجی کار با هزینه مصرف شده در موسسه بوده و از کاه کوه ساختن مبلغ قریب به 7.5 میلیون تومان که ناشی از اشتباهی سهوی بوده (و به طور شخصی نیز جبران شده)، «ریخت و پاش» را استنباط کردن و از آن در جهت تخریب مدیریت سازمان و وزارت، استفاده کردن، بیارتباط با مطامع و اغراض سیاسی و منافع شخصی نیست.
۱۱. خدا را شاکریم که کارنامۀ دورۀ جدید آتیه، چندان پاک هست که حاشیهسازان و ذینفعان، اخباری ضعیف و اشتباهات غیرعمد را مستمسک قرار میدهند و از مخاطبان ارجمند عاجزانه استدعای دعای خیر داریم تا به سهو یا به عمد، موجب کوچکترین آسیبی به بیتالمال نباشیم بلکه زمینهساز رونق و رشد شویم. بِمَنِّهٖ و کَرَمِهٖ.
انتهای پیام
مسئله این است که عکس روی جلد در نسخه بعدی تغییر یافته است و با پاسخ رسانه ای هم متاسفانه چندان نمیتوان آن شائبه را از بین برد