خرید تور نوروزی

«با توهین‌کنندگان به رییس جمهور برخورد شود»

معاون اول رئیس جمهوری گفت که معاون حقوقی بحث اهانت های آشکار به رئیس جمهوری و هیات دولت را پیگیری می کند و انتظار ما از دستگاه قضایی این است که در چنین مواردی خیلی منتظر شکایت نباشند.

به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری شامگاه یکشنبه پس از پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا دولت برنامه ای ندارد که مثلا ماموریتی به معاونت حقوقی بدهد تا تهدیدها و هجمه ها علیه دولت پیگیری حقوقی شود؟ گفت: تلاش ما بر این بوده که مساله را حتی الامکان تا آنجا که مقدور است وارد حوزه پیگیری قضائی نکنیم.

وی ادامه داد ؛ اما اگر در مواردی که به صورت آشکارا به آقای رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت اهانت شود حتما معاون حقوقی پیگیری می کند ،امروز در جلسه هیات دولت تذکر دادیم مواردی که مشخصا به آقای رئیس جمهوری اهانت می کنند ،حتما از طریق دستگاه قضایی پیگیری شود. البته انتظار ما از دستگاه قضایی این است که در چنین مواردی خیلی منتظر شکایت نباشند.

** حفظ حریم و حرمت رئیس جمهوری

جهانگیری تاکید کرد: رئیس جمهوری مقام دوم کشور است و طبق قانون باید حریم و حرمت رئیس جمهوری رعایت شود. اگر کسی اهانت کند دستگاه قضایی و دادستان بدون این که شکایتی شود برخورد می کند و قاعدتا باید برخورد کند. ما تصمیم گرفتیم که معاون حقوقی رئیس جمهوری هم این موارد را پیگیری کند.

**روز خبرنگار

با اشاره به 17 مرداد روز خبرنگار گفت که خبرنگاران مسئولیت بسیار مهم و سنگینی بر عهده دارند و در واقع ارتباط دولت و مردم را تسهیل می کنند.
جهانگیری اضافه کرد ما هم به خبرنگاران تبریک می گوییم و هم از آنها تشکر می کنیم. امیدواریم که دولت نیز بتواند تصمیماتی بگیرد که مشکلات خبرنگاران به حداقل برسد.

وی با اشاره به آئین نامه تصویب شده قانون مطبوعات گفت: این برای نخستین بار بود که مدیر، مسئولان را مکلف کرد تا خبرنگاران خود را بیمه کنند؛ هر چند که وزارت ارشاد حق و سهم خود را در این زمینه پرداخت می کند.

**اقتصاد مقاومتی

وی در پاسخ به سوالی در خصوص ارزیابی از میزان تحقق اقتصاد مقاومتی هم گفت: فکر می کنم اقتصاد کشور در حرکت صحیحی قرار گرفته است. تمرکزی هم که امسال بر اساس سیاست های اقتصاد مقاومتی دادیم دستاوردهایش در این مدت برای ما قابل قبول است. دستاوردهای مشخصی دارد.
جهانگیری در خصوص جلسه دیروز خود با استانداران در خصوص اقتصاد مقاومتی گفت: از سه، چهار شاخصی که دیروز اشاره کردم یکی صادرات بود که در چهار ماهه از نظر ارزشی حدود 21درصد و از نظر وزنی حدود 36درصد رشد داریم.

** آئین نامه های ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

وی به مبارزه با قاچاق که یکی دیگر از شاخص های مطروحه در جلسه روز گذشته بود هم اشاره کرد و افزود: میزان کشفیات امسال 9برابر سال گذشته در همین مدت بود که همین امروز در جلسه دولت گزارش داده شد. آئین نامه های بسیار خوبی برای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصویب کردیم تا به کالاهایی که کشف می شود اگر به تولید داخل کشور آسیب بزنند به هیچ وجه نباید اجازه دهند، وارد بازار شود.

معاون اول رئیس جمهوری ادامه داد: در تسهیلات بانکی، یکی از جهت گیری های اصلی ما این بود که نظام بانکی ما باید امسال به کمک تولید بیاید که 44درصد در سه ماهه رشد دارد. در بخش کشاورزی 70درصد رشد دارد. در بخش مسکن حدود 78درصد تسهیلات بانک مسکن در چهار ماهه امسال نسبت به چهار ماهه سال گذشته در خرید و ساخت مسکن رشد دارد.

وی ادامه داد: مجموعه شاخص هایی که برای اقتصاد کشور می تواند مشخص کننده روند اقتصاد باشد بیانگر این است که حرکت اقتصاد شروع شده و فکر می کنم انشاء الله در ماه های آینده اخبار بهتری در این زمینه داشته باشیم که به اطلاع مردم برسانیم.

**ذهنیت برخی منتقدان دولت از اقتصاد مقاومتی

معاون اول رئیس جمهوری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که منظور از کسانی که ‘ اقتصاد مقاومتی را نخوانده اند’ مخالفان و منتقدان دولت هستند ، توضیح داد: من همه را نگفتم. گفتم برخی از کسانی که راجع به اقتصاد مقاومتی حرف می زنند و دولت را نقد می کنند بعد که مطلبشان خوانده می شود از اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد کوچک در حد مرغداری و گاوداری و چهار کار کوچکی که در صنایع منطقه انجام می شود در ذهنشان است.

جهانگیری افزود: اقتصاد مقاومتی در مورد اقتصاد ایران دارد صحبت می کند که بیستمین اقتصاد دنیاست؛ اقتصادی است که تولید ناخالص داخلی آن به قدرت خرید مردم 1400 میلیارد دلار است. اقتصاد مقاومتی می خواهد این اقتصاد را وادار به حرکت کند.

وی افزود: وقتی راجع به چنین اقتصادی حرف می زنیم برایش تعامل با دنیا، واردات و صادرات و تولید مهم است. یک بخش تولید آن که تولید نفت و گاز است ملیاردها دلار منابع می خواهد و ارزش صادراتش میلیاردها دلار است و ارزش سرمایه گذاری که باید در آنجا انجام شود.

** سرمایه گذاری در بخش نفت

معاون اول رئیس جمهوری اظهار داشت: در گزارشی که وزیر نفت برای من فرستاد 220 میلیارد دلار طرح برای سرمایه گذاری در بخش نفت آماده است.
وی اضافه کرد: در بخش پتروشیمی حدود 70 میلیارد دلار طرح آماده است که باید در همین دولت و دولت آینده تکمیل شود تا ظرفیت پتروشیمی کشور را به سطح بالایی برساند. همین طور در بخش دیگر صنایع معدنی، کشاورزی و صنایع مختلف.

جهانگیری گفت: وقتی راجع به این اقتصاد صحبت می کنیم، در این اقتصاد در سیاست های اقتصاد مقاومتی که ملاحظه کنید یک بخشی راجع به بهره وری است، یک بند راجع به این است که ذخایر استراتژیک نفت را چگونه افزایش دهیم، یک بخش مربوط به میادین مشترک است. مطالبی که در اقتصاد مقاومتی بوده با مطالبی که برخی دوستان می گویند متفاوت است به خاطر همین گفته ام که آنها اقتصاد مقاومتی را نخوانده اند از نظر خودشان یک اقتصاد مقاومتی در ذهنشان می آید و بر اساس آن ذهنیت اظهار نظر می کنند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا