خرید تور نوروزی

راهنمای جامع خرید گوشی موبایل در تیر 1401

دیجیاتو نوشت:

شاید اگر چند سال پیش برای خرید گوشی هوشمند سری به بازار می‌زدید در عرض چند ساعت بهترین را انتخاب و خریداری می‌کردید. اما حالا دوره و زمانه عوض شده و هر ماه چندین گوشی جدید وارد بازار می‌شوند و جای تعدادی گوشی قدیمی‌تر را می‌گیرند. در راهنمای خرید گوشی موبایل به‌شکل ماهانه بهترین‌ها در رده‌های قیمتی متفاوت را معرفی می‌کنیم تا به شما کمک کنیم با در نظر گرفتن بودجه خود بهترین را انتخاب نمایید.

فهرست مطالب

  • راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۳ میلیون تومان
  • راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۴ میلیون تومان
    • گلکسی A13 مدل ۴/۶۴ گیگابایتی؛ ۴٠٠٠٠٠٠ تومان
    • ردمی 10C مدل ۴/۶۴ گیگابایتی؛ ٣۶٠٠٠٠٠ تومان
  • گوشی مقاوم دوجی S40 مدل ٣/٣٢ گیگابایت؛ ٣٧٠٠٠٠٠ تومان
    • جی پلاس Z10 مدل ۶/۱۲۸ گیگابایتی؛ ٣٩٠٠٠٠٠ تومان
  • راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۵ میلیون تومان
    • گلکسی M21 2021 مدل ۴/۶۴ گیگابایتی؛ ۴٢٠٠٠٠٠ تومان
    • پوکو M4 Pro 5G مدل ۴/۶۴ گیگابایتی؛ ۴۸۰۰۰۰۰ تومان
  • راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۶ میلیون تومان
    • پوکو M4 Pro 4G مدل ٨/٢۵۶ گیگابایتی؛ ۶٠٠٠٠٠٠ تومان
    • موتورولا Moto G60s مدل ۶/۱۲۸ گیگابایتی؛ ۵٨۰۰۰۰۰ تومان
  • راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۷ میلیون تومان
    • پوکو X4 Pro مدل ۶/١٢٨ گیگابایت؛ ۶٧٠٠٠٠٠ تومان
    • ریلمی GT Master مدل ۶/١٢٨ گیگابایتی؛ ۶٧٠٠٠٠٠ تومان
  • راهنمای خرید گوشی موبایل تا ١٠ میلیون تومان
    • شیائومی 11 لایت 5G نیو ادیشن مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی؛ ٧٣٠٠٠٠٠ تومان
    • شیائومی 11T مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی؛ ٨٢٠٠٠٠٠ تومان
    • سامسونگ گلکسی A52s 5G مدل ۸/١٢٨ گیگابایتی؛ ٩٨٠٠٠٠٠ تومان
  • راهنمای خرید گوشی تا ١۵ میلیون تومان
    • گلکسی A73 مدل ٨/١٢٨ گیگابایت؛ ١١٨٠٠٠٠٠ تومان
    • آیفون SE 2020‌ مدل ۱۲۸ گیگابایتی؛ ۱۴۵۰۰۰۰۰ تومان
    • شیائومی 12X مدل ۸/٢۵۶ گیگابایتی؛ ١۵٠٠٠٠٠٠ تومان
  • راهنمای خرید گوشی تا ٢٠ میلیون تومان
    • سامسونگ گلکسی S21 FE مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی؛‌ ١٩٠٠٠٠٠٠ تومان
    • پوکو F4 GT مدل ١٢/٢۵۶ گیگابایتی؛ ١۶۵٠٠٠٠٠ تومان
    • شیائومی 12 مدل ٨/٢۵۶ گیگابایتی؛ ١۹٠٠٠٠٠٠ تومان
  • راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۳۰ میلیون تومان و بیشتر
    • شیائومی 12 پرو مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی؛‌ ۲۵۰۰۰۰۰۰ تومان
    • وان پلاس 10 پرو مدل ١٢/٢۵۶ گیگابایت؛ ٣٠٠٠٠٠٠٠ تومان
    • گلکسی S22 اولترا مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی؛‌ ۳۶۰۰۰۰۰۰ تومان
  • سوالات متداول کاربران در مورد بهترین گوشی‌های بازار

در راهنمای خرید گوشی موبایل از معرفی گوشی‌های غیر هوشمند اجتناب کرده‌ایم و تنها به مدل‌‌های با دو سیستم عامل iOS و اندروید پرداخته‌ایم. در معرفی برخی از گوشی‌ها، به مدل‌های دیگر با قیمت یا مشخصات مشابه هم اشاره کرده‌ایم.

توجه داشته باشید که قیمت‌ها بر اساس میانگین بازار و به طور حدودی اعلام شده‌اند و ممکن است در طول یک ماه نوسان داشته باشند. در این مطلب همچنین به طور دقیق شما را راهنمایی می‌کنیم که از بین مدل‌های مختلف یک گوشی، کدام ظرفیت رم و حافظه داخلی به صرفه‌تر است.

اصلی‌ترین معیاری که در راهنمای خرید گوشی موبایل برای انتخاب گوشی‌ها در نظر گرفتیم نسبت «قیمت به کارایی» است. همچنین فقط مدل‌های رجیستر شده و با گارانتی اصلی معرفی شده‌اند. در مورد مشخصات سخت‌افزاری، تنها گوشی‌های با حداقل رم ۲ گیگابایت را انتخاب کرده‌ایم و مدل‌های لوکس، با تولید محدود یا مدل‌هایی که در بازار به سختی یافت می‌شوند در این لیست جایی ندارند.

در راهنمای خرید گوشی موبایل در ماه‌های ابتدایی سال گذشته گاه مدل‌هایی در محدوده قیمت تا ۲ میلیون تومان را هم داشتیم، اما در سال‌ اخیر با قدیمی شدن برخی از مدل‌های پیشنهادی و نیز فقدان مدل‌های مناسب، شاهد حذف این رده قیمت هستیم. در رد‌ه‌های قیمت پایین‌تر هم نمی‌توان موبایلی را پیشنهاد داد که تجربه کاربری قابل قبولی را اختیارتان بگذارد و شاید بهتر باشد در این محدوده قیمت به سراغ گوشی‌های دست دوم بروید.


راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۳ میلیون تومان

در این رده قیمت گوشی‌های اقتصادی معمولا با رم ۲ یا ۳ گیگابایت و حافظه داخلی ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت قابل انتخاب هستند.


موتورولا موتو E20 مدل ۲/۳۲ گیگابایتی؛ ۲۵۰۰۰۰۰ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل موتو E20

موتورولا موتو E20‌ اولین مدلیست که در راهنمای خرید گوشی موبایل دیجیاتو در تیر ۱۴۰۱ به شما معرفی می‌کنیم و با در نظر گرفتن قیمت، بهترین گوشی موبایل تا ۳ میلیون تومان است. این گوشی به نمایشگر ۶.۵ اینچی مجهز شده و چیپ نسبتا جدید Unisoc T606 به آن نیرو می‌دهد. این چیپ در مقایسه با تراشه‌هایی که در گوشی‌های با قیمت مشابه به کار رفته قدرت بالاتری دارد و حتی در حد و اندازه یکی از چیپ‌های گوشی‌های گران‌تر یعنی اکسینوس ۸۵۰ ظاهر می‌شود.

اما یکی از مزایای موتو E20 ، همراه شدن با اندروید ۱۱ نسخه گو است که نسخه‌ای سبک‌تر از اندروید و ویژه گوشی‌های اقتصادی محسوب می‌شود. از دیگر مشخصات موتو E20 باید به حسگر اثر انگشت و لایه محافظ در برابر نفوذ آب اشاره کرد. البته نباید انتظار مقاومت بالای گوشی در برابر آب را داشت. دوربین اصلی ۱۳ مگاپیکسلی این گوشی نیز با در نظر گرفتن رده قیمتی، عملکرد قابل قبولی دارد.


گلکسی A03 مدل ٣/٣٢ گیگابایت؛ ٢٨٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل - گلکسی A03

گلکسی A03 ارزان‌ترین گوشی سامسونگ در راهنمای خرید این ماه دیجیاتو محسوب می‌شود. قیمت این دستگاه طی هفته‌های گذشته به شکل قابل‌توجهی کاهش پیدا کرده و ارزش خرید آن بیشتر شده است. این دستگاه را می‌توان بهترین گوشی ارزان‌قیمت سامسونگ دانست.

گلکسی A03 مانند موتو E20 مجهز به تراشه Unisoc T606 با قدرتی بیشتر نسبت به تراشه استفاده شده در گلکسی A13 است. دوربین اصلی این دستگاه شامل دوربین عریض ۴٨ مگاپیکسلی و دوربین عمق‌سنج ٢ مگاپیکسلی می‌شود که نسبت به این رنج قیمتی، عملکردی فراتر از انتظارات دارد.

از دیگر مشخصات این گوشی ارزان‌قیمت سامسونگ، می‌توان به نمایشگر ۶.۵ اینچی PLS LCD، جک ٣.۵ میلی‌متری هدفون و باتری ۵٠٠٠ میلی‌آمپر ساعتی اشاره کرد. یکی از نقاط ضعف قابل‌توجه در این گوشی، مربوط به استفاده از درگاه منسوخ شده MicroUSB 2.0 می‌شود. همچنین گلکسی A03 فاقد حسگر تشخیص اثر انگشت است.


نوکیا C30 مدل ۳/۶۴ گیگابایت؛ ٢٩٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید موبایل - نوکیا C30

نوکیا C30 را می‌توان یکی از متفاوت‌ترین گوشی‌ها در این بازه قیمتی دانست. اصلی‌ترین ویژگی که این دستگاه را از رقبایش متمایز می‌کند، باتری غول‌پیکر ۶۰۰۰ میلی‌آمپر‌ساعتی است. به لطف استفاده از چنین باتری حجیمی، شارژدهی نوکیا C30 طولانی‌مدت خواهد بود و احتمالا می‌توانید بدون نیاز به شارژر تا دو الی سه روز از آن استفاده کنید.

البته استفاده از باتری پر ظرفیت در این گوشی به افزایش وزن و ضخامت منجر شده و مجبور هستید تا با ضخامت ۱۰ میلی‌متری و وزن ۲۳۷ گرمی آن کنار بیایید. قدرت‌بخش نوکیا C30 تراشه ۲۸ نانومتری Unisoc SC9863A است که چندان پرقدرت و بهینه نیست، اما کارتان را راه می‌اندازد. این گوشی در سه مدل با ۲ یا ۳ گیگابایت رم و ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی روانه بازار شده که مدل ۳/۶۴ گیگابایتی آن با قیمت حدود ۳ میلیون تومان بهترین گوشی موبایل در این رده به‌شمار می‌رود.

نمایشگر IPS LCD دستگاه نیز اندازه ۶.۸۲ اینچی دارد و همین باعث می‌شود تا با گوشی بزرگ‌تری نسبت به رقبا مواجه باشیم. نوکیا C30 از دوربین اصلی دوگانه با دوربین عریض ۱۳ مگاپیکسلی و عمق‌سنج ۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد. دوربین سلفی این گوشی خیلی باکیفیت نیست و وضوح ۵ مگاپیکسلی دارد. حسگر تشخیص اثر انگشت نیز در این دستگاه تعبیه شده است.


راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۴ میلیون تومان

در این بخش راهنمای خرید گوشی موبایل گوشی‌هایی با چیپست اقتصادی قوی‌تر و مشخصات بهتر قابل خرید هستند. اگر به دنبال تهیه یک گوشی مقاوم اقتصادی هستید نیز یک مدل نسبتا ارزان هم نیز برایتان در نظر گرفته‌ایم.


گلکسی A13 مدل ۴/۶۴ گیگابایتی؛ ۴٠٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل دیجیاتو - گلکسی A13

گلکسی A13 جدیدترین گوشی اقتصادی سامسونگ است که جانشین بر حق محبوب‌ترین گوشی این کمپانی در ایران، یعنی گلکسی A12 ناچو محسوب می‌شود. این دستگاه برتری‌های بسیاری نسبت به گلکسی A12 ناچو دارد. از جمله این برتری‌های مهم می‌توان به ارائه اندروید 12 پیش‌فرض و پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌مدت‌تر، برخورداری از نمایشگر IPS LCD با نرخ رفرش ٩٠ هرتزی و طراحی مدرن‌تر اشاره کرد.

گلکسی A13 مانند گلکسی A12 ناچو از تراشه اکسینوس 850 استفاده می‌کند که قدرت مناسبی در انجام کارهای روزمره و نه چندان سنگین دارد. دوربین اصلی این محصول مجهز به دوربین عریض ۵٠ مگاپیکسلی و چند دوربین دیگر است که البته نمی‌توان روی این دوربین‌های فرعی حساب باز کرد. انرژی گلکسی A13 از طریق باتری با ظرفیت ۵٠٠٠ میلی‌آمپر ساعت تأمین می‌شود. در کل ما خرید مدل ۴/۶۴ گیگابایتی این گوشی را پیشنهاد می‌کنیم، زیرا بیشترین ارزش خرید را دارد و باقی مدل‌ها نسبت به هزینه‌ای که می‌پردازید چندان با ارزش نیستند.


ردمی 10C مدل ۴/۶۴ گیگابایتی؛ ٣۶٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل دیجیاتو - ردمی 10C

رقیب اصلی گلکسی A13 از میان محصولات شیائومی، ردمی 10C است. قیمت این گوشی طی هفته‌های گذشته نزولی بوده و اکنون ارزش خرید بیشتری دارد. این گوشی ویژگی‌های جذابی را در اختیار کاربران می‌گذارد. به عنوان مثال، مغز متفکر ردمی 10C تراشه ۶ نانومتری اسنپدراگون 680 بوده که در گوشی گران‌تری مانند ردمی نوت 11 به کار رفته است. این محصول اقتصادی به دوربین اصلی دوگانه شامل دوربین عریض ۵٠ مگاپیکسلی و دوربین عمق‌سنج ٢ مگاپیکسلی مجهز شده، هرچند که فقدان دوربین فوق‌عریض در این گوشی اقتصادی احساس می‌شود.

نمایشگر IPS LCD ردمی 10C بزرگ است و سایز آن به ۶.۷١ اینچ می‌رسد. رزولوشن این نمایشگر نسبت به گلکسی A13 پایین‌تر است. در ادامه این دستگاه به ویژگی‌هایی مانند حسگر تشخیص اثر انگشت، باتری ۵٠٠٠ میلی‌آمپر ساعتی و پشتیبانی از سرعت شارژ ١۸ واتی تجهیز شده و با وجود ارائه نسخه جدید اندروید، شاهد استفاده از اندروید 11 در این گوشی هستیم. با توجه به قیمت کمی بیشتر از ۴ میلیون تومانی مدل ۴/١٢٨ گیگابایتی ردمی 10C، خرید این مدل را هم پیشنهاد می‌کنیم.


گوشی مقاوم دوجی S40 مدل ٣/٣٢ گیگابایت؛ ٣٧٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل - دوجی S40

در راهنمای خرید بهترین موبایل این ماه دیجیاتو شاهد حضور یک گوشی مقاوم نیز هستیم. این دسته از گوشی‌ها معمولا برای تمام کاربران مناسب نیستند و از این جهت، مشخصات سخت‌افزاری چندان جذابی ندارد. در واقع گوشی‌های مقاوم برای کاربرانی طراحی شده‌اند که کارهای پر چالشی انجام می‌دهند یا زیاد به طبیعت‌گردی می‌روند. یکی از ارزان‌ترین گوشی‌های مقاومی که می‌توانید تهیه کنید، دوجی S40 نام دارد.

دوجی S40 از استانداردهای مختلفی مانند IP69K و IP68 بهره می‌برد که مقاومت بالای آن در برابر نفوذ آب پر فشار و گرد و غبار را تأیید می‌کند. در کنار این‌ها، استاندارد نظامی MIL-STD-810G هم به گوشی مقاوم دوجی اعطا شده که از مقاومت بالای آن در برابر ضربان حکایت دارد. نمایشگر دستگاه توسط شیشه کورنینگ گوریلا گلس 4 محافظت می‌شود.

همان‌طور که گفتیم، باقی مشخصات دوجی S40 ویژگی خاصی برای کاربران عادی در این رنج قیمتی ندارد. از جمله این مشخصات می‌توان به وزن بالای ٢٣٨ گرمی، تراشه مدیاتک MT6739، اندروید 9، نمایشگر ۵.۵ اینچی با رزولوشن 480p و دوربین اصلی دوگانه اشاره کرد. پس تنها در صورتی که اهل ماجراجویی هستید خرید دوجی S40 را به شما توصیه می‌کنیم.


جی پلاس Z10 مدل ۶/۱۲۸ گیگابایتی؛ ٣٩٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل - جی پلاس Z10

جی پلاس Z10 با قیمتی در مرز ۴ میلیون تومان سخت‌افزاری قدرتمند را در اختیار شما می‌گذارد. این گوشی به چیپ اقتصادی اما نسبتا قدرتمند Unisoc T610 مجهز شده که در کنار ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی، توان سخت‌افزاری کافی برای اجرای اکثر اپ‌ها و حتی بازی‌های نه‌چندان سنگین را دارد.

به‌کارگیری دوربین اصلی چهارگانه ۲+۲+۵+۴۸ مگاپیکسلی در کنار دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی نیز می‌تواند یک نقطه قوت قابل توجه دیگر در این گوشی ایرانی باشد. نمایشگر جی‌پلاس Z10 از نوع IPS LCD است با ابعاد ۶.۵۵ اینچی، محتوا را با رزولوشن اچ‌دی پلاس نمایش می‌دهد.

سیستم‌عامل پیش‌فرض این گوشی اندروید 11 بوده و محدودیتی از نظر نصب برنامه‌ها و اجرای سرویس‌های گوگل ندارد. حسگر تشخیص اثر انگشت این گوشی نیز روی فریم آن قرار گرفته و سرعت و دقت کافی دارد.


راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۵ میلیون تومان

در این رده می‌توانید گوشی‌های میان‌رده اقتصادی با مشخصاتی جذاب را خریداری کنید. یکی از گزینه‌های این لیست امکان اتصال به شبکه 5G را نیز دارد، هرچند این فناوری هنوز در ایران به‌شکل عمومی پیاده‌سازی نشده است.


گلکسی M21 2021 مدل ۴/۶۴ گیگابایتی؛ ۴٢٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل - گلکسی M21 2021

اگر در جستجوی یک گوشی با شارژدهی طولانی هستید، گلکسی M21 2021 می‌تواند یکی از گزینه‌های شما باشد. این گوشی باتری پرظرفیت 6000 میلی‌آمپر‌ ساعتی دارد که حداقل ۲ روز همراه شما خواهد بود اما با شارژ سریع ۱۵ واتی نمی‌توان روی سرعت شارژ آن حساب کرد.

تراشه ۱۰ نانومتری اکسینوس 9611 توانایی مناسبی در پردازش اطلاعات دارد و امتحان خود را پس داده است. البته خبری از قابلیت اتصال به شبکه 5G نیست. نمایشگر ۶.۴ اینچی سوپر امولد این گوشی نیز کیفیت بسیار خوبی دارد.

دوربین سه‌گانه با دوربین عریض ۴۸ مگاپیکسلی در قاب پشتی این گوشی در این بازه قیمتی عملکرد رضایت‌بخشی دارد. برای ثبت عکس‌های سلفی نیز می‌توانید از دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی این گوشی استفاده کنید. گلکسی M21 2021 در دو مدل ۴/۶۴ و ۶/۱۲۸ گیگابایتی عرضه شده اما در بازار کشورمان بیشتر مدل ۴/۶۴ گیگابایتی را پیدا می‌کنید که حدود ۴.٢ میلیون تومان قیمت دارد.


پوکو M4 Pro 5G مدل ۴/۶۴ گیگابایتی؛ ۴۸۰۰۰۰۰ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل - پوکو M4 Pro 5G

یکی از اصلی‌ترین دلایل پیشنهاد پوکو M4 Pro 5G، قیمت استثنایی این دستگاه محسوب می‌شود که طی ماه‌های گذشته به ثبات خوبی رسیده است. بنابراین می‌توان پوکو M4 Pro 5G را بهترین گوشی 5G ارزان‌قیمت بازار در نظر گرفت.

این قابلیت به لطف تراشه ۶ نانومتری قدرتمند مدیاتک دیمنسیتی 810 فراهم شده است. طراحی به‌روز این گوشی یکی دیگر از نقاط قوت آن به شمار می‌رود. برای عکاسی و فیلم‌برداری می‌توانید از دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی عریض در کنار دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی استفاده کنید؛ هرچند روی عملکرد دوربین فوق‌عریض این گوشی چندان نمی‌توان حساب کرد. 

برخورداری از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر‌ ساعتی در کنار پشتیبانی از شارژر سریع ۳۳ واتی، به جذابیت‌های این دستگاه می‌افزایند. نمایشگر ۹۰ هرتزی IPS LCD استفاده شده در این گوشی تصاویر را با کیفیت فول اچ‌دی نمایش می‌دهد که البته کیفیت آن در مقایسه با برخی رقبا چندان رضایت‌بخش نیست. در زمان نگارش این راهنما، قیمت مدل ۴/۶۴ گیگابایتی این گوشی حدود ۴.۸ میلیون تومان بوده و خرید آن را به طور ویژه‌ای پیشنهاد می‌کنیم. مدل ۶/١٢٨ گیگابایتی هم برچسب قیمتی حدود ۵.۴ میلیون تومانی را با خود یدک می‌کشد.


راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۶ میلیون تومان

در راهنمای خرید گوشی موبایل دیجیاتو برای تیر ۱۴۰۱ می‌توانید گوشی‌هایی با سخت‌افزار قوی و دوربین باکیفیت را تا بازه ۶ میلیون تومان خریداری کنید.


پوکو M4 Pro 4G مدل ٨/٢۵۶ گیگابایتی؛ ۶٠٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل دیجیاتو - پوکو M4 Pro 4G

پوکو M4 Pro 4G یک دستگاه با ارزش خرید بالاست که از یک سری ویژگی مهم نسبت به پوکو M4 Pro 5G برخوردار است. مهم‌ترین ویژگی این دستگاه، نمایشگر ۶.۴٣ اینچی AMOLED با نرخ رفرش ٩٠ هرتزی بوده که کیفیت بالایی دارد و حتی کاربران سخت‌پسند را نیز راضی می‌کند. وزن ١٨٠ گرمی این گوشی نیز باعث راحت شدن کار کردن با آن می‌شود و دستتان طی طولانی‌مدت کم‌تر خسته می‌شود. مغز متفکر پوکو M4 Pro 4G تراشه مدیاتک هلیو G96 است؛ بنابراین خبری از قابلیت اتصال به شبکه 5G در این دستگاه نیست. اسپیکر استریو در پوکو M4 Pro 4G حضور دارد.

دوربین اصلی پوکو M4 Pro 4G نسبت به برادرش پیشرفته‌تر است و شاهد به‌کارگیری دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی در آن هستیم، اما همچنان کیفیت باقی دوربین‌ها چنگی به دل نمی‌زند. در کنار این‌ها، پوکو M4 Pro 4G انرژی‌اش را از باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی تأمین می‌کند که شارژدهی بالایی دارد. این باتری از فناوری شارژ سریع ٣٣ واتی پشتیبانی می‌کند. با بودجه ۵.٣ میلیون تومانی نیز می‌توانید مدل ۶/١٢٨ گیگابایتی پوکو ام 4 پرو 4G را تهیه کنید.


موتورولا Moto G60s مدل ۶/۱۲۸ گیگابایتی؛ ۵٨۰۰۰۰۰ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل - موتورولا Moto G60s

با نماینده دیگری از موتورولا مواجه هستیم که به‌لطف فناوری شارژ سریع ۵۰ واتی طی یک ربع تا ۵۰ درصد شارژ می‌شود. البته این تنها ویژگی جذاب موتورولا Moto G60s نیست. تراشه این گوشی مدیاتک Helio G96 بوده که با وجود لیتوگرافی قدیمی، قدرت بالایی دارد و می‌تواند بسیاری از بازی‌های روز را با عملکردی مناسب اجرا کند. مدل پیشنهادی از این گوشی مجهز به ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی است. نمایشگر ۶.۸ اینچی ۱۲۰ هرتزی موتو G60s همه چیز را روان و چشم‌نواز نمایش می‌دهد. 

دوربین اصلی چهارگانه ۲+۵+۸+۶۴ مگاپیکسلی در کنار دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی، این گوشی را به گزینه‌ای قابل قبول برای عکاسی در این بازه قیمتی تبدیل می‌کند. البته این گوشی بی‌نقص هم نیست و در کنار اسپیکر مونو، وزن و ضخامت نسبتا زیادی دارد.


راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۷ میلیون تومان

بین گوشی‌های موجود تا بازه ٧ میلیون تومان، شاهد حضور مدل‌های جدیدتری هستیم که طی ماه گذشته، قیمتی نزدیک به ٨ میلیون تومان داشتند. مدل‌های حاضر در این بازه قیمتی نمایشگر با کیفیت، فناوری شارژ فوق‌سریع یا قدرت سخت‌افزاری بالاتری را در اختیارتان قرار می‌دهند.


پوکو X4 Pro مدل ۶/١٢٨ گیگابایت؛ ۶٧٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل - پوکو ایکس 4 پرو

پوکو X4 Pro تا چند وقت پس از ورود به بازار ایران، از ارزش خرید پایینی بهره‌مند بود و با توجه به قیمت حدود ٨ تا ٩ میلیون تومانی‌اش، حرف خاصی برای گفتن نداشت. نهایتا قیمت پوکو X4 Pro به شکل چشمگیری کاهش یافت و حالا می‌توان این گوشی را با قیمت پایه حدود ۶.٧ میلیون تومان تهیه کرد.

پوکو ایکس 4 پرو دارای ویژگی مهمی مانند دوربین اصلی چهارگانه شامل یک دوربین عریض ١٠٨ مگاپیکسلی است که گزینه مناسبی برای عکاسی محسوب می‌شود، اما خبری از قابلیت فیلم‌برداری 4‌K نیست. قلب تپنده این گوشی اسنپدراگون 695 نام دارد که نسبت به ریلمی جی‌تی مستر با اسنپدراگون 778G در همین رنج قیمتی، عملکرد ضعیف‌تری دارد.

نمایشگر پوکو X4 پرو از نوع AMOLED با نرخ رفرش ١٢٠ هرتزی است. این گوشی از اسپیکر استریو، جک هدفون، باتری ۵٠٠٠ میلی‌آمپر ساعتی و استاندارد IP53 برای مقاومت در برابر گرد و غبار قطرات آب هم بهره می‌برد. فناوری شارژ سریع ۶٧ واتی یکی دیگر از نقاط قوت پوکو ایکس 4 پرو به شمار می‌آید. این دستگاه با وجود عرضه شدن طی سال ٢٠٢٢، از اندروید 11 استفاده می‌کند که نسخه قدیمی‌تری از این سیستم‌عامل محسوب می‌شود.


ریلمی GT Master مدل ۶/١٢٨ گیگابایتی؛ ۶٧٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل - ریلمی GT Master

ریلمی GT Master بی‌شک یکی از دستگاه‌های خاص در این بازه قیمتی است. طراحی این گوشی بسیار جذاب بوده به طوری که در رنگ‌بندی متنوعی عرضه می‌شود و یک نسخه چرمی از آن نیز در دسترس قرار دارد.

وزن این میان‌رده ریلمی ۱۷۴ گرم است که به همین سبب می‌توان آن را از سبک‌ترین دستگاه‌های کنونی بازار در این بازه قیمتی دانست. تراشه اسنپدراگون 778G وظیفه پردازش اطلاعات در این گوشی را بر عهده دارد و به سادگی می‌تواند بازی‌های روز را اجرا کند. این گوشی در دو مدل ۶/١٢٨ و ٨/٢۵۶ گیگابایتی قابل خریداریست که البته مدل دوم، حدود ١ میلیون تومان گران‌تر بوده و ارزش خرید بالایی هم دارد.

نمایشگر ۶.۴۳ اینچی سوپر امولد با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی در این گوشی کیفیتی در سطح محصولات رده بالای بازار دارد. دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی کیفیت خوبی در ثبت تصاویر دارد. در عوض دوربین سلفی ٣٢ مگاپیکسلی این گوشی انتظارات شما را برآورده می‌کند. حسگر تشخیص اثر انگشت ریلمی GT Master زیر نمایشگر آن تعبیه شده و از نوع اپتیکال است.

در نهایت باتری ۴۳۰۰ میلی‌آمپر‌ساعتی ریلمی GT Master به لطف بهینگی دستگاه، شارژدهی خوبی دارد. برای شارژ کردن آن نیز می‌توانید از شارژر ۶۵ واتی موجود در جعبه آن استفاده کنید. این شارژر می‌تواند در حدود نیم ساعت میان‌رده ریلمی را کاملا شارژ کند.


راهنمای خرید گوشی موبایل تا ١٠ میلیون تومان

اگر برای خرید گوشی، تا ۱۰ میلیون تومان کنار گذاشته‌اید می‌توانید میان‌رده‌هایی با دوربین پیشرفته یا قاتل پرچمدارهایی با سخت‌افزار جدید و قدرتمند، پشتیبانی از 5G و دوربین‌های حرفه‌ای پیدا کنید.


شیائومی 11 لایت 5G نیو ادیشن مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی؛ ٧٣٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل دیجیاتو - شیائومی 11 لایت 5G نیو ادیشن

پیش‌تر در دیجیاتو گوشی شیائومی Mi 11 Lite 5G را در کنار گلکسی A52s مورد بررسی قرار دادیم و به جزئیات آن پرداختیم. شیائومی مدتی پیش یک نسخه جدید از این دستگاه را با تراشه اسنپدراگون 778G و رنگ‌بندی جدید روانه بازار کرد. قیمت این دستگاه برای مدتی بالا بود، اما حالا قیمت مدل ۸/١٢٨ گیگابایتی شیائومی 11 لایت 5G نیو ادیشن به ثبات مناسبی رسیده است. یکی از ویژگی‌های متفاوت این دستگاه نسبت به رقبا، به سبک طراحی آن مربوط می‌شود. این گوشی از بدنه‌ای با قاب پشتی تخت شیشه‌ای بهره می‌برد. وزن و ضخامت این میان‌رده به ترتیب برابر با ١۵٩ گرم و ۶.٨ میلی‌متر بوده که در این بازه قیمتی بی‌نظیر است.

نمایشگر ۶.۵۵ اینچی AMOLED با قابلیت نمایش بیش از ١ میلیارد رنگ، حسگر تشخیص اثر انگشت روی فریم و دوربین اصلی سه‌گانه ۵+٨+۶۴ مگاپیکسلی از دیگر ویژگی‌های کلیدی این گوشی هستند. شیائومی 11 لایت 5G نیو ادیشن در کنار اسپیکر استریو و پشتیبانی از شبکه 5G، به باتری ۴٢۵٠ میلی‌آمپر‌ ساعتی مجهز شده که با توجه به بهینگی مصرف دستگاه، شارژدهی بالایی دارد.


شیائومی 11T مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی؛ ٨٢٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل - شیائومی 11T

شیائومی 11T هم‌اکنون یکی از با ارزش‌ترین گوشی‌های زیر ١٠ میلیون تومان محسوب می‌شود. این گوشی شیائومی یکی از اولین موبایل‌های دنیا با چیپ مدیاتک دیمنسیتی ۱۲۰۰ است. این چیپست عملکرد قدرتمندی دارد و در جایگاهی نزدیک به پرچمداران و بین اسنپدراگون ۸۶۰ و ۸۷۰ قرار می‌گیرد. البته با پرچمدارانی از جمله اسنپدراگون ۸۸۸ فاصله دارد.

شیائومی 11T از نمایشگر امولد با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز بهره می‌برد و به لطف گواهینامه IP53 در برابر نفوذ گرد و غبار و پاشش آب مقاومت می‌کند. اما یکی از مهم‌ترین مزایا،‌ دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی است. با این حال شیائومی به دوربین فوق عریض اهمیت چندانی نداده و شاهد یک سنسور ۸ مگاپیکسلی هستیم. سایر دوربین‌ها شامل ۵ مگاپیکسلی تله‌فوتو ماکرو و سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هستند.

از دیگر مشخصات باید به باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، اسپیکر استریو و قابلیت شارژ سریع ۶۷ واتی اشاره کرد. این شارژر در مدت زمان حدود ۴٠ دقیقه باتری شیائومی 11T را به طور کامل شارژ می‌کند. مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی شیائومی 11T به قیمت حدود ٨ میلیون تومان به فروش می‌رسد. مدل ٨/٢۵۶ گیگابایتی این گوشی قیمت حدودا ١١ میلیون تومانی دارد و ارزش خریدش بسیار پایین‌تر است.


سامسونگ گلکسی A52s 5G مدل ۸/١٢٨ گیگابایتی؛ ٩٨٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل گلکسی A52s 5G

گلکسی A52s 5G از هر نظر یک میان‌رده کامل است و حتی ارزش خرید بالاتری در مقایسه با میان‌رده جدید سامسونگ یعنی گلکسی A53 دارد. از آن‌جایی که مدل ۸/٢۵۶ گیگابایتی این گوشی هم‌اکنون بالای ١١.۵ میلیون تومان قیمت دارد و مدل ۶/۱۲۸ گیگابایتی نیز پیشنهاد نمی‌شود، ما مدل ۸/١٢٨ گیگابایتی آن را پیشنهاد می‌دهیم که تا مدت‌ها شما را از خریدن گوشی جدید بی‌نیاز خواهد کرد.

این گوشی به چیپ اسنپدراگون 778G مجهز شده که کارایی بسیار خوبی دارد. این دستگاه میان‌رده سامسونگ همچنین به نمایشگر سوپر امولد مجهز شده که از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز نیز پشتیبانی می‌کند.

از نظر دوربین‌ها شاهد ترکیب مناسبی هستیم. دوربین عریض، سنسور ۶۴ مگاپیکسلی با کیفیت و با لرزشگیر تصویر اپتیکال دارد و در کنار آن دوربین ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض، دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی و یک دوربین بی فایده عمق سنج به چشم می‌خورد و در حفره نمایشگر هم دوربین ۳۲ مگاپیکسلی تعبیه شده است.

از مهم‌ترین مزایای گلکسی A52s 5G نسبت به بیشتر رقبا، بهره‌مندی از گواهینامه استاندارد IP67 است که به لطف آن می‌تواند به مدت ۳۰ دقیقه در عمق یک متری آب دوام آورد. سایر مشخصات این گوشی با ارزش شامل پشتیبانی از 5G، اسپیکر استریو، حسگر اثر انگشت اپتیکال زیر نمایشگر، باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و شارژ سریع ۲۵ واتی می‌شوند. در صورتی که تصمیم به خرید گلکسی A52s 5G دارید پیشنهاد می‌کنیم حتما بررسی این موبایل در دیجیاتو را بخوانید


راهنمای خرید گوشی تا ١۵ میلیون تومان

در این بازه قیمتی بالاخره می‌توان سراغ خرید برخی گوشی‌های رده بالا رفت. هر کدام از گوشی‌های موجود در این محدوده ویژگی‌های خاص خودشان را دارند و این بیشتر به سلیقه شما بستگی دارد که کدام گزینه را ترجیح می‌دهید.


گلکسی A73 مدل ٨/١٢٨ گیگابایت؛ ١١٨٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل - گلکسی A73

گلکسی A73  گران‌ترین و بهترین گوشی سری Galaxy A سامسونگ محسوب می‌شود. بسیاری از مشخصه‌های این گوشی با گلکسی A52s یکسان است اما در این بین تفاوت‌های قابل‌توجهی نیز به چشم می‌خورند. مهم‌ترین تفاوت مربوط به بخش دوربین اصلی می‌شود؛ جایی که گلکسی A73 برای اولین بار در این سری از دوربین عریض ١٠٨ مگاپیکسلی بهره می‌برد. با این وجود، وزن و ضخامت گلکسی A73 نسبت به گلکسی A52s کم‌تر شده و در عین حال، از باتری ۵٠٠٠ میلی‌آمپر ساعتی انرژی می‌گیرد.

تراشه اسنپدراگون 778G به گلکسی A73 قدرت می‌دهد که در گلکسی A52s نیز شاهد به‌کارگیری آن بودیم. یکی دیگر از تفاوت‌های مهم این گوشی با گلکسی A52s، پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌مدت تر آن است. در حالی که گلکسی A52s با اندروید 11 ارائه شده و تا اندروید 14 آپدیت دریافت می‌کند، سامسونگ گلکسی A73 را با اندروید 12 روانه بازار کرده و وعده داده که اندروید 16 را نیز برایش منتشر کند. اگر این پارامترها برایتان مهم نیستند، بهتر است همان گلکسی A52s را تهیه کنید.


آیفون SE 2020‌ مدل ۱۲۸ گیگابایتی؛ ۱۴۵۰۰۰۰۰ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل آیفون SE 2020

آیفون SE 2020 به عنوان گوشی ارزان قیمت اپل، ترکیبی از آیفون ۸ و آیفون ۱۱ است و ابعاد جمع‌و‌جوری دارد. ظاهر این گوشی مشابه آیفون ۸ است و از حسگر اثر انگشت تاچ آی دی هم بهره می‌برد. نمایشگر آیفون SE‌ 2020 ابعاد ۴.۷ اینچی (با رزولوشن ۷۵۰ در ۱۳۳۴ پیکسل) دارد و بدنه، به لطف گواهینامه IP67 در برابر نفوذ آب و گرد و غبار مقاوم است.

خوشبختانه اپل این گوشی را به A13 Bionic یعنی همان چیپست مورد استفاده در گوشی‌های سری آیفون ۱۱ مجهز کرده اما میزان رم، ۳ گیگابایت (به جای ۴ گیگابایت در آیفون ۱۱) است. البته می‌دانید که آیفون SE 2022 نیز معرفی شده و ما در دیجیاتو نیز این گوشی را بررسی کرده‌ایم، اما به‌خاطر قیمت بالا فعلا ارزش خرید ندارد. هرچند به دلیل محدودیت‌های جدید واردات آیفون، موجودی فعلی این دستگاه در ایران احتمالا با مشکل مواجه شود.


شیائومی 12X مدل ۸/٢۵۶ گیگابایتی؛ ١۵٠٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل - شیائومی 12X

شیائومی 12X یکی از جدیدترین گوشی‌های موبایل شیائومی است که در بازار ایران به فروش می‌‌رسد. این گوشی یکی از دستگاه‌های خانواده پرچمدار شیائومی 12 محسوب می‌شود. البته موجودی این گوشی کمی کاهش یافته و ممکن است تهیه آن کمی سخت باشد. قابلیت‌های این گوشی، آن را به یکی از خاص‌ترین گوشی‌های کمپانی شیائومی تبدیل کرده‌اند تا اصلی‌ترین رقیب گلکسی S21 FE، آن هم با قیمتی کم‌تر باشد.

به دلیل تفاوت نه‌چندان زیاد قیمت این گوشی با شیائومی 11T پرو و برتری‌های شیائومی 12X در برابر آن، تصمیم گرفتیم تا آن را از راهنمای خرید این ماه حذف کنیم. البته اگر سرعت شارژ و قدرت سخت‌افزاری بیشتر شیائومی 11T پرو برایتان اهمیت دارد، بهتر است آن را انتخاب کنید.

اولین چیزی که توجه همه را در مورد شیائومی 12X جلب می‌کند، طراحی متفاوت این گوشی است به طوری که ابعاد دستگاه در حد یک گوشی کوچک بوده اما نمایشگری با اندازه ۶.۲۸ اینچ در آن به چشم می‌خورد. این نمایشگر برای اولین بار قابلیت نمایش بیش از ۶۸ میلیارد رنگ را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. وزن این گوشی ۱۷۶ گرم است تا یکی از سبک‌ترین و خوش‌دست‌ترین گوشی‌های شبه پرچمدار بازار باشد. شیائومی 12X از دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی با سنسور بزرگ و لرزشگیر اپتیکال به همراه دوربین فوق‌عریض ۱۳ مگاپیکسلی و ماکرو ۵ مگاپیکسلی تشکیل شده است که می‌توان از عملکرد آن انتظارات زیادی داشت.

شیائومی ترجیح داده تا برای جلوگیری از افزایش قیمت این گوشی، به سراغ استفاده از تراشه ضعیف‌تر اسنپدراگون 870 برود که البته بهینه‌تر از اسنپدراگون 888 است و کمتر داغ می‌کند. باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی دستگاه نیز شارژدهی خوبی دارد و در کنار آن می‌‌توان از شارژر ۶۷ واتی داخل جعبه شیائومی 12X استفاده کرد. این درحالیست که رقیب اصلی این گوشی یعنی گلکسی S21 FE بدون شارژر فروخته می‌شود.


راهنمای خرید گوشی تا ٢٠ میلیون تومان

در راهنمای خرید گوشی موبایل دیجیاتو اگر دوربین گوشی برایتان اولویت دارد یا دنبال قدرتمندترین گوشی‌های قاتل پرچمدار هستید، باید در این رده قیمت به دنبال بهترین‌‌ها بگردید.


سامسونگ گلکسی S21 FE مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی؛‌ ١٩٠٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل گلکسی F21 FE

گلکسی S21 FE اگرچه کمی دیر معرفی شد و انتظار می‌رفت چند ماه قبل از راه برسد اما باز هم این گوشی یک دستگاه با ارزش محسوب می‌شود؛ به خصوص اگر خرید یک گوشی پرچمدار سامسونگ برایتان در اولویت باشد. این گوشی نسخه‌ای اقتصادی‌تر از گلکسی S21 به حساب می‌آید اما به همان اندازه قدرتمند است. چیپست پرچمدار گلکسی S21 FE مشابه مدل گران‌قیمت‌تر یعنی اکسینوس ۲۱۰۰ است که با ترکیب رم و حافظه داخلی ۶/۱۲۸، ۸/۱۲۸ یا ۸/۲۵۶ گیگابایت همراه شده است. مدل ۸/۲۵۶ گیگابایتی ١٩ میلیون تومان قیمت دارد که نسبت به ماه گذشته، حدود ٢.۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است.

گلکسی S21 FE نمایشگر ۶.۴ اینچی داینامیک امولد 2X‌ دارد که از نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز نیز پشتیبانی می‌کند. اما یکی از تفاوت‌های مهم این گوشی با مدل گران‌قیمت‌تر S21، در ترکیب دوربین‌ها است و دوربین تله‌فوتو ۸ مگاپیکسلی با دوربین ۶۴ مگاپیکسلی گلکسی S21 جایگزین شده است. از دیگر مشخصات باید به گواهینامه IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب، باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با شارژدهی نه چندان زیاد و پشتیبانی از شارژ سریع ۲۵ واتی به همراه حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر از نوع اپتیکال (در مقایسه با مدل سریع‌تر و دقیق‌تر اولتراسونیک در S21) اشاره کرد.


پوکو F4 GT مدل ١٢/٢۵۶ گیگابایتی؛ ١۶۵٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل - پوکو F4 GT

پوکو F4 GT بهترین گوشی گیمینگ در بازار ایران است. بنابراین اگر خیلی با گوشی خود بازی می‌کنید و از انتظار اجرای بازی‌ها با بالاترین کیفیت را دارید، پوکو F4 GT بهترین دستگاه موجود است. این گوشی از تراشه پرچمدار اسنپدراگون 8 نسل 1 بهره می‌برد که به لطف آن، می‌توان بازی‌های روز و پر طرفدار را به بهترین نحو اجرا کرد. تجهیزات گیمینگ این گوشی مانند دکمه‌های مغناطیسی روی فریم آن به شما کمک می‌کنند تا تجربه بسیار حرفه‌ای‌تری از بازی کردن روی گوشی موبایل داشته باشید. مدل ١٢/٢۵۶ گیگابایتی پوکو F4 GT هم‌اکنون با قیمت ١۶.۵ میلیون تومان فروخته می‌شود و احتمال می‌رود شاهد کم‌تر شدن قیمت این دستگاه باشیم.

باتری ۴٧٠٠ میلی‌آمپر ساعتی پوکو F4 GT در تأمین انرژی سخت‌افزار پر مصرف این گوشی چندان توانمند نیست، اما به لطف شارژر ١٢٠ واتی که در جعبه دستگاه جا خوش کرده می‌توان دستگاه را طی ٢٠ دقیقه به طور کامل شارژ کرد. نمایشگر ۶.۶٧ اینچی امولد با نرخ رفرش ١٢٠ هرتزی، اسپیکر استریوی چهارگانه، حسگر تشخیص اثر انگشت روی فریم، طراحی خاص و بدنه شیشه فلزی از دیگر مشخصات پوکو F4 GT هستند. با توجه به این‌که پوکو F4 GT یک گوشی گیمینگ است، پوکو برای کاهش هزینه‌ها خیلی روی بخش دوربین‌ها مانور نداده و از دوربین عریض ۶۴ مگاپیکسلی روی این دستگاه استفاده کرده که عملکرد چندان جالبی ندارد. اگر تجهیزات گیمینگ و سرعت شارژ بالای این گوشی برایتان مهم نیستند، می‌توانید شیائومی 12 را به فهرست گزینه‌های خود اضافه کنید.


شیائومی 12 مدل ٨/٢۵۶ گیگابایتی؛ ١۹٠٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل - شیائومی 12

دو راهی انتخاب از بین شیائومی 12 و پوکو F4 GT سخت است. باید بر حسب نیازهای خود بسنجید که کدام دستگاه انتخاب بهتریست؛ اما در کل اگر گیمر نیستید و بیشتر اهل عکاسی هستید، شیائومی 12 انتخاب بهتری محسوب می‌شود. این گوشی در واقع همان شیائومی 12X به شمار می‌آید اما به همراه افزایش قیمت، یک سری ویژگی پیشرفته‌تر نیز به آن افزوده شده‌اند.

اول از همه، شیائومی در این گوشی رده بالا تراشه اسنپدراگون 8 نسل 1 را به کار برده که قدرت بیشتری نسبت به اسنپدراگون 870 در شیائومی 12‌X دارد. البته همین موضوع باعث شده تا با وجود ظرفیت باتری یکسان، شارژدهی شیائومی 12 کم‌تر شود. به هر حال، شیائومی از اندروید 12 پیش‌فرض در گوشی گران‌تر خود استفاده کرده و نسخه قدیمی‌تر اندروید کنار گذاشته است. همچنین شیائومی 12 از فناوری شارژ بی‌سیم ۵٠ واتی پشتیبانی می‌کند. مدل ١٢/٢۵۶ گیگابایتی این گوشی حدود ٢١ میلیون تومان قیمت دارد اما مدل ٨/٢۵۶ گیگابایتی برچسب قیمتی حدود ١٩ میلیون تومان را با خود یدک می‌کشد و ارزش خرید بسیار بیشتری دارد.


راهنمای خرید گوشی موبایل تا ۳۰ میلیون تومان و بیشتر

در این رده قیمت، بهترین و پیشرفته‌ترین گوشی‌ها یا در واقع پرچمداران بازار قابل خرید هستند. البته در راهنمای خرید گوشی موبایل خرداد ١۴٠١ دیجیاتو، از قرار دادن گوشی‌های سری آیفون ١٣ خودداری کردیم. زیرا همان‌طور که می‌دانید، واردات آیفون‌ها به بن‌بست خورده و معلوم نیست که سرنوشت بازار این گوشی‌ها به کجا ختم خواهد شد. همچنین در راهنمای خرید موبایل این ماه، خبری از گوشی تاشوی گلکسی زد فلیپ 3 سامسونگ نیست زیرا موجودی آن بسیار کم‌تر شده و به همین ترتیب، قیمت این گوشی به بیش از ٣٠ میلیون تومان رسیده است.


شیائومی 12 پرو مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی؛‌ ۲۵۰۰۰۰۰۰ تومان

راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل - شیائومی 12 پرو

شیائومی 12 پرو بهترین و جدیدترین گوشی پرچمدار شیائومی است. این گوشی در بدو ورود به بازار کشورمان، حدود ٣۵ میلیون تومان قیمت داشت. حال با روند نزولی که قیمت این دستگاه طی کرده، می‌توانید مدل ١٢/٢۵۶ گیگابایتی آن را با ٢۵ میلیون تومان تهیه کنید. حال شیائومی 12 پرو دقیقا چه مشخصه‌های دارد؟

شیائومی 12 پرو به عنوان جدیدترین پرچمدار چینی‌ها، از نمایشگر AMOLED با اندازه ۶.٧١، رزولوشن ١۴۴٠ در ٣٢٠٠ پیکسل، نرخ رفرش متغیر ١٢٠ هرتزی و قابلیت نمایش بیش از یک میلیارد رنگ بهره می‌برد. مغز متفکر این گوشی مانند برادر کوچک‌ترش، اسنپدراگون 8 نسل 1 است. البته استفاده از این تراشه در کنار باتری ۴۶٠٠ میلی‌آمپر ساعتی، عاقبت خوشی نداشته و شارژدهی باتری شیائومی 12 پرو زیاد نیست. با وجود این‌که شیائومی 12 پرو یک پرچمدار است، اما هیچ خبری از استاندارد IP برای این گوشی نیست.

دوربین اصلی سه‌گانه ۵٠+۵٠+۵٠ مگاپیکسلی شیائومی 12 پرو در رنج قیمتی خودش عملکرد رضایت‌بخشی را به نمایش می‌گذارد و می‌توان آن را یکی از بهترین‌ها در این رنج قیمتی دانست؛ البته انتظار استفاده از دوربین تله‌فوتوی پیشرفته‌تری را در این گوشی داشتیم. اسپیکر استریوی چهارگانه، حسگر تشخیص اثر انگشت اپتیکال، فناوری شارژ فوق‌سریع ١٢٠ واتی و بدنه شیشه فلزی هم باقی مشخصات این پرچمدار را تشکیل می‌دهند.


وان پلاس 10 پرو مدل ١٢/٢۵۶ گیگابایت؛ ٣٠٠٠٠٠٠٠ تومان

راهنمای خرید بهترین گوشی موبایل - وان پلاس 10 پرو

وان پلاس 10 پرو بهترین پرچمدار فعلی این کمپانی محسوب می‌شود. این گوشی پرچمدار در بازار کشورمان یک دستگاه خاص محسوب می‌شود، اما هم‌اکنون چندین فروشگاه آن را به فروش می‌رسانند و مشکل خاصی از نظر موجودی ندارد. وان پلاس 10 پرو یکی دیگر از گوشی‌های پرچمداریست که از تراشه اسنپدراگون 8 نسل 1 بهره می‌برد.

نمایشگر پرچمدار وان پلاس از نوع Fluid AMOLED با فناوری LTPO2 برای ارائه نرخ رفرش ١ تا ١٢٠ هرتزی و رزولوشن ١۴۴٠ در ٣٢١۶ پیکسلی است که یکی از بهترین نمونه‌های دنیای موبایل نیز محسوب می‌شود. دوربین اصلی سه‌گانه وان پلاس 10 پرو شامل دوربین عریض ۴٨ مگاپیکسلی، دوربین فوق‌‌عریض ۵٠ مگاپیکسلی و دوربین ٨ مگاپیکسلی تله‌فوتو با زوم ۳.۳ برابری اپتیکال می‌شود که در کل این مجموعه دوربین عملکرد خوبی دارد.

وان پلاس 10 پرو به اسپیکر استریو، استاندارد IP68 برای مقاومت در برابر آب و گرد و غبار، حسگر تشخیص اثر انگشت و باتری ۵٠٠٠ میلی‌آمپر ساعتی با شارژدهی بالا هم مجهز است. نسخه جهانی این گوشی پرچمدار از فناوری شارژ فوق‌سریع ٨٠ وات پشتیبانی می‌کند. هم‌اکنون مدل ١٢/٢۵۶ گیگابایتی وان‌پلاس 10 پرو با قیمت حدود ٣٠ میلیون روانه بازار شده و مدل ١٢/۵١٢ گیگابایتی نیز با قیمت ٣٣ تا ٣۵ میلیون تومان معامله می‌شود.


گلکسی S22 اولترا مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی؛‌ ۳۶۰۰۰۰۰۰ تومان

راهنمای خرید گوشی موبایل - گلکسی اس 22 اولترا

گلکسی S22 اولترا بهترین گوشی پرچمدار اندرویدی است که می‌توانید خریداری کنید. این گوشی تقریبا هر انتظاری که از یک پرچمدار تمام عیار دارید را برآورده می‌کند. این گوشی در حقیقت ترکیبی از گوشی‌های سری گلکسی S با گلکسی نوت محسوب می‌شود. این گوشی پرچمدار از قلم S-Pen پشتیبانی می‌کند و برخلاف نسل قبلی، جایگاه مخصوصی برای قرارگیری این قلم در آن در نظر گرفته شده است. حتی طراحی گلکسی S22 اولترا بی‌شباهت به گوشی‌های سری گلکسی نوت نیست.

برخلاف دیگر اعضای سری گلکسی اس 22، بیشتر مدل‌های عرضه شده گلکسی اس 22 اولترا در ایران مجهز به تراشه قدرتمند اسنپدراگون 8 نسل 1 هستند. مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی این گوشی نیز ارزش خرید بیشتری در مقایسه با سایر مدل‌‌ها دارد و خرید آن را توصیه می‌کنیم. نمایشگر استفاده شده در این پرچمدار جدید سامسونگ برترین نمونه‌ای است که در میان گوشی‌های سامسونگ به چشم می‌خورد. وزن گلکسی اس 22 اولترا حدود ۲۳۰ گرم است و استفاده درازمدت از آن کار ساده‌ای نخواهد بود.

دوربین اصلی چهارگانه با سنسور اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی این گوشی بیشتر از لحاظ الگوریتم‌های پردازش تصویر پیشرفت داشته است. ویژگی‌هایی مانند قابلیت زوم اپتیکال ۱۰ برابری و زوم دیجیتال ۱۰۰ برابری نیز در این سیستم دوربین فراهم شده‌اند. دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسلی گلکسی S22 اولترا کیفیت رضایت‌بخشی دارد. باتری ۵۰۰۰ میلی‌‌آمپر ساعتی گلکسی S22 اولترا در رده پرچمداران شارژدهی خوبی دارد. این باتری از شارژر ۴۵ واتی نیز پشتیبانی می‌کند که البته باید آن را جداگانه خریداری کنید.


سوالات متداول کاربران در مورد بهترین گوشی‌های بازار

بهترین گوشی تا ۳ میلیون تومان کدام است؟

بهترین گوشی بازار تا ۳ میلیون تومان، موتورولا موتو E20 است که ۲ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی دارد.بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان کدام است؟

پوکو M4 Pro 5G با چیپ مدیاتک دیمنسیتی 810 و ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی بهترین گوشی بازار تا سقف ۵ میلیون تومان است.بهترین گوشی تا ۱۰ میلیون تومان کدام است؟

شیائومی 11T و گلکسی A52s هرکدام می‌توانند بهترین گوشی بازار تا ۱۰ میلیون تومان باشند و هرکدام نسبت به دیگری برتری‌هایی دارند.بهترین گوشی تا ۲۰ میلیون تومان کدام است؟

شیائومی 12X، گلکسی S21 FE، پوکو F4 GT و شیائومی 12 بهترین گوشی‌های بازار تا ۲۰ میلیون تومان محسوب می‌شوند.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا