رییس کمیته انتخابات ندا: در حال ارزیابی عملکرد دولتیم
عضو شورای مرکزی و رییس کمیته دائمی انتخابات حزب ندای ایرانیان در مورد اولویت حزب متبوعش در انتخابات سال آینده میگوید: اولویت ما حمایت از دولت روحانی است اما حمایت نقادانه، ما ضمن اینکه تاکنون برآیند عملکرد دولت را بخصوص در سیاست خارجی و موضوع برجام موفق ارزیابی میکنیم، در عین حال به عملکرد دولت در نوع مدیریت داخلی و سازمانی و نیز فرهنگی و اجتماعی نقد داریم؛ بنابراین در حال بررسی هستیم و معتقدیم در برخی از حوزهها نیاز به اصلاحات جدی و تغییر رویکرد نیاز دارد.
گفتگوی داود روشنی با خبرگزاری برنا در پی می آید:
با توجه به اینکه دو سال از تأسیس حزب ندای ایرانیان میگذرد، در حال حاضر این حزب در چه وضعیتی قرار دارد، آیا توانسته است به سازماندهی تشکیلاتی مورد نظر خود برسد؟
حزب در تمامی استانها شعبه دارد و تاکنون در ۱۲۰ شهرستان هم حوزههای حزب دایر شدهاند. شعبهها و حوزهها دارای شورای مرکزی هستند که از ۱۱ تا ۱۵ نفر تشکیل میشوند و توسط اعضای آن شعبه یا حوزه انتخاب میشوند. اعضای حزب اکثراً از جوانان تحصیلکرده، دغدغهمند و بعضاً با سابقه حضور قبلی در احزاب و تشکلهای اصلاحطلب و ستادهای انتخاباتی اصلاحطلبان در دورههای انتخابات قبلی تشکیل شدهاند. البته به دلیل توقف عضوگیری احزاب اصلاحطلب در سالهای بعد از ۸۸، انباشت نیروهای فکری متمایل به فعالیت حزبی در سطح جامعه اتفاق افتاده بود که با تأسیس حزب ندای ایرانیان بخش عظیمی از این نیروهای تازهنفس و پرانرژی علاقهمند، به حزب ندای ایرانیان پیوستند بهطوری که اکنون حزب با انبوه درخواستهای عضویت مواجه است که آمار اخیر حاکی از افزایش تعداد اعضا به ۵۶۰۰ نفر است و البته کمیته تشکیلات حزب و نیز کمیته استانها با تلاش بیوقفه سعی در ساماندهی این نیروها بر اساس تواناییها و علاقهشان در کمیتهها و شاخهها و دفاتر حزب دارند.
آیا حزب برای انتخابات آتی برنامهریزی کرده است؟
بله حزب برای انتخابات سال آینده برنامه دارد. اولین برنامه هدفگذاری عام برای کشور منطبق بر منافع ملی و بهطور خاص برای تحقق برنامههای اصلاحطلبانه است. پس از هدفگذاری، برنامهریزی برای رسیدن به اهداف است. پس از برنامهریزی، سازماندهی نیروهای حزبی و انتخاباتی در جهت اجرای برنامههاست. هماهنگی و همفکری و همکاری با نیروها و تشکلهای درون جبهه اصلاحات جهت انسجام در عملکرد هم از دیگر برنامههاست که در حال حاضر در حال طراحی و اولویتبندی برای اجرای این برنامهها هستیم.
آیا شما بخشی از ستاد انتخاباتی حامیان دولت خواهید بود؟
ما در ارکان مختلف حزب و بهویژه شورای مرکزی و سیاستگذاری در حال ارزیابی عملکرد دولت هستیم. قصد داریم در کمیته انتخابات حزب، نظرات شعبات استانی و حوزههای شهرستانی حزب را هم بهصورت مکتوب جویا شویم و پس از تحلیل کامل شرایط و ارزیابی عملکرد دولت آقای روحانی و در ماه آخر منتهی به انتخابات جمعبندی و تصمیم خود را اعلام خواهیم کنیم.
یعنی در حمایت از آقای روحانی تردید دارید؟
تردید نمیشود گفت. ابهام و سؤال داریم. هنوز در خصوص حمایت از آقای روحانی به جمعبندی کامل نرسیدهایم و چهبسا ماههای آخر دولت آقای روحانی معادلات را کمی تغییر دهد؛ اما مسلم است که، بدنه جوان حزب در کل کشور انتقاداتی را به عملکرد دولت دارند که مهمترین آن کوتاهی در استفاده از نیروهای تازهنفس و جوان نخبه در دولت است. انتقاد دیگر هم ابقا و یا بهکارگیری مخالفان دولت و سیاستهایش در بدنه دولت است که هر از چند گاهی باعث اختلال در عملکرد دولت میشوند.
بنابراین این دو موضوع یعنی عدم بهکارگیری مناسب نیروها و مدیران جوان در دولت و نیز حضور بیش از حد مخالفان دولت در مناصب حساس دولتی باعث شده نوعی یأس و سرخوردگی در بدنه جوان حزب ندای ایرانیان و دیگر احزاب اصلاحطلب ایجاد شود و اگر برای رفع این دغدغهها فکری نشود آنوقت اقناع این جمعیت عظیم برای حمایت عملی و میدانی از آقای روحانی کار بسیار سختی خواهد بود و ممکن است افراد بهصورت فعالانه جهت فعالیت انتخاباتی وارد صحنه نشوند و حداکثر روز انتخابات بیایند و رأی خودشان را بدهند و بروند و این موضوع بسیار نگرانکنندهای است.
آیا شما به کاندیداهای دیگر هم فکر میکنید؟
قطعاً. یک حزب حرفهای هیچوقت در همان ابتدا خود را محدود نمیکند. ما همه جوانب و شرایط را بررسی خواهیم کرد تا بهترین و عقلانیترین تصمیم منطبق بر منافع ملی را بگیریم. اسیر احساسات و یا رودربایستی نمیشویم، تحتفشار هم قرار نمیگیریم، اتفاقاً برنامهها و مصالح جناحی و حزبی را هم در نظر میگیریم و اگر لازم باشد با بقیه کاندیداها در خصوص برنامهها و دغدغههایمان وارد مذاکره میشویم و در نهایت تصمیم خود را خواهیم گرفت.
پس ممکن است که از روحانی عبور کنید؟
عبور که نه! اولویت ما حمایت از دولت روحانی است اما حمایت نقادانه، ما ضمن اینکه تاکنون برآیند عملکرد دولت را بخصوص در سیاست خارجی و موضوع برجام موفق ارزیابی میکنیم، در عین حال عملکرد دولت را در نوع مدیریت داخلی و سازمانی و نیز فرهنگی و اجتماعی ضعیف ارزیابی میکنیم؛ بنابراین در حال بررسی هستیم و معتقدیم در برخی از حوزهها نیاز به اصلاحات جدی و تغییر رویکرد وجود دارد و پس از تکمیل این ارزیابیها، پیشنهادات و انتظاراتمان را با دولت مطرح خواهیم کرد و بر اساس همان رایزنیها در خصوص رویکرد انتخاباتیمان تصمیم خواهیم گرفت.
انتهای پیام