از سایه اصلاحات و اعتدال هم میترسند؟
مطهره شفیعی در آرمان ملی نوشت: بازهم بزرگان اعتدالی و اصلاحات به دورهم جمع شدند و دلواپسان به داستانسرایی پرداختند. داستانهایی که بعضا برای خودشان هم قابل باور نیست بلکه تنها برای تخریب رقیب ساخته و منتشر میشود. روز گذشته فارس نوشت:«وزیر دولت اصلاحات گفت: دیدار اخیر محمد خاتمی، حسن روحانی و حسن خمینی برنامهریزی شده و مربوط به انتخابات نبود. علی صوفی وزیر دولت اصلاحات، درباره دیدار اخیر سیدحسن خمینی، حسن روحانی و محمد خاتمی گفت: این ملاقاتها طبیعی است؛ اینکه چهرههای مطرح سیاسی کشور به صورت گعدهای و دورهای دور هم جمع شوند و در مورد شرایط، اوضاع و احوال مردم صحبت کنند و در مورد راهکارها تبادل نظر کنند طبیعی است. وی افزود: آنچه بنده شنیدم در همین خصوص بوده و این نشست برنامهریزی شدهای نیست. وزیر دولت اصلاحات در پاسخ به این سوال که یعنی در مورد مباحث انتخاباتی بحثی نشده است، تصریح کرد: خیر. فقط شرایط کشور مورد بحث قرار گرفته است.» این نخستین بار نیست که رسانههای منتقد اصلاحات اینچنین به هیاهو درباره جلسات جریان اصلاحات و اعتدال پرداخته و پس از مدتی مجبور به تکذیب یا توضیح درباره آن جلسات میشوند.
هراس از نشست بزرگان اعتدال و اصلاحات
چندی قبل صفحه رسمی توئیتر روزنامه دولت خبر داد حسن روحانی رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم، محمد خاتمی، حسن خمینی و علیاکبر ناطق نوری در منزل روحانی واقع در ولنجک تهران تشکیل جلسه دادهاند. این صفحه مجازی همچنین با بیان بخشی از جزئیات این دیدار، اظهار کرد: «گفته میشود اقدامات مربوط به «مباحث سیاسی انتخابات آتی»، موضوع این جلسه بوده است.» که این ادعا خیلی زود تکذیب شد چنانکه مدیرعامل بنیاد باران گفت: ناطق نوری در جلسه دیدار روحانی، خاتمی و سیدحسن خمینی حضور نداشت و این دیدارها هیچ ارتباطی با مسائل سیاسی و مشکلات امروز ندارد. جواد امام، مدیرعامل بنیاد باران در پاسخ به این سوال که روزنامه ایران با انتشار خبری با تیتر دیدار بانیان وضع موجود و انتشار عکسی مدعی دیدار جمعه شب حجتالاسلام خاتمی، حجتالاسلام حسن روحانی، حجتالاسلام ناطق نوری و حجتالاسلام حسن روحانی شد، آیا این دیدار انجام شده است، گفت: این جلسات مسبوق به سابقه است و موضوع جدیدی نیست. در این جلسه آقای ناطق نوری حضور نداشتند. جلسه دید و بازدیدی است که از قبل، حین و بعد از دولت آقای روحانی به صورت دورهای انجام میشود و هیچ ربطی هم به مسائل سیاسی و مشکلات امروز ندارد. برخی فکر میکنند با این فرافکنیها و عملیات روانی میتوانند آدرس غلط بدهند و انگشت اشاره خود را به جای دیگری نشانه میروند. اما مردم آگاه بوده و جریانهای سیاسی هم باهوش هستند. غلامحسین کرباسچی، دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی (وابسته به مرحوم هاشمی رفسنجانی) بدون اشاره به اصل خبر، نسبت به تصویر آرشیوی استفاده شده در این توئیت واکنش نشان داد؛ در همین راستا، معصومه ابتکار با استناد به تصویر آرشیوی استفاده شده در توئیت مذکور، شتابزده واکنش نشان داد و نوشت: «توئیتر روزنامه ایران با انتشار تصویر بالا، افراد حاضر یعنی آقایان حسن روحانی، سید حسن خمینی، اکبر ناطق نوری و سید محمد خاتمی را متهم به تشکیل جلسه در روزهای اخیر برای اقداماتی از جمله اعتراضات اجتماعی کرده است. تصویر پایین اما نشان میدهد که عکس به پیشنمازی مرحوم هاشمی رفسنجانی مربوط به سالها پیش است.» اما این واکنشها در حالی رقم خورد که «جواد امام» مدیرعامل بنیاد باران (وابسته به رئیس دولت اصلاحات) ضمن تأیید برگزاری این جلسه به ایلنا گفت: «ناطق نوری در جلسه جمعه شب دیدار روحانی، خاتمی و سید حسن خمینی حضور نداشت.» البته این ادعاها سابقه طولانی دارد چنانکه سال 1400 هم محمود علیزاده طباطبایی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران اعلام کرده اخیراً حسن روحانی با محمد خاتمی، ناطق نوری، اسحاق جهانگیری، محمدرضا باهنر، محسن هاشمی و علی لاریجانی دیدار کرده است. وی مدعی شد این جلسات به منظور بررسی علل کاهش مشارکت سیاسی مردم تشکیل شده و هدف آن بازسازی احزاب اصلاحطلب است اما شواهد امر نشان میدهد بانیان وضع موجود قصد دارند با تشکیل اتاقهای فکر عملیات روانی و تکیه بر فضای مجازی با هدف تخریب دولت سیزدهم، راهی برای بازگشت خود به صحنه سیاسی کشور بیابند و مجدداً در را بر همان پاشنه قبلی بچرخانند.
اتهام زنی با چاشنی ترس
این دلواپسان از حضور و نشست بزرگان جریان اصلاحات و اعتدال هراس دارند و اینگونه واهمه خود را به نمایش میگذارند: «میدانداری رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم که میراث رکود سیاسی، اقتـــــــــصادی و اجتماعی و همــــــــــچنین افزایش بیسابقه تحریمهای خارجی را برای کشور به جای گذاشته است مانند یک شوخی تلخ سیاسی است. حسن روحانی همان کسی است که وعده داد چرخ اقتصاد را خواهد چرخاند اما آن چرخ را شکست؛ رشد بیسابقه آمارهای منفی اقتصادی در مقایسه با ابتدای شروع دولت او و به تبع آن رشد معضلات اجتماعی خود شاهد آن است که آقای روحانی برای بازگشت به صحنه سیاسی کشور بسیار عجله کرده؛ چرا که حداقل باید همانند دو سال آخر دولت خود همچنان سیاست سکوت را انتخاب میکرد تا کمتر یادآور روزهای تلخ مردم باشد. از سویی دیگر حضور چهرههایی نظیر محمد خاتمی در این جلسات که سابقه و مدیریت اقدام علیه جمهوریت را در سال 88 دارد آن هم به منظور احیای جمهوریت نظام! از طنزهای تلخ روزگار است.»
انتهای پیام
به نظر بنده تا … صحبت از حزب و گروه و …. بیهوده است .چراکه هر کی انتخاب شود محکوم به … است و هر اختیاری سلب شده است .و با وجود این ساختار , رفراندوم و همه پرسی هم فرمالیته بوده و بهتر است تمام قوا انتصابی شده و با یکدست شدن قوا (مثل الان ) وضعیت صریعا تعیین تکلیف گردد .
خوبی؟ اصلا اصلاحات وجود داره که سایه داشته باشه؟
یارو مُرده عزیزم کفنش هم پوسیده آنوقت داره دست و پا میزنه که ” از سایه من میترسند!
خداوند یک عقلی به شما بدهد و یک پولی به ما!
شما از یک اکانت من بیسواد میترسید و جرات چاپ ان را ندارید انوقت دم از آزادی میزنید که سلمان رشدی حق دارد به پیامبر اسلام ص توهین کند باید به او جایزه داد و میر حسین موسوی اگر از تروریستها دفاع کند باید به او جایزه داد…!
خیلی رو باید داشت ، چرا همین آزادی های بیان را برای مخالفین خودتان و اسرائیل و هولاکاست و خبرنگاران آمریکایی که به دست اسرائیل کشته میشوند درخواست نمیکنید؟صرف ندارد؟ بله صرف به غرب دچار مخاطره خواهد شد متوجه هستم