خرید تور نوروزی

سکته ی پرونده بورسیه ها و مرگ یک دانشجو

به گزارش انصاف نیوز، علی غزالی در فیسبوک نوشت:
دکتر صادق زیباکلام در یادداشتی مرتبط با خودکشی حسین خجسته نیا دانشجوی ممتاز دکترای روابط بین الملل دانشگاه تهران به موضوعی اشاره کردند که چون مرتبط با اهداف و منافع قبیله های سیاست زده نبود مغفول ماند.
ایشان در مرتبط کردن خودکشی این جوان ساده و بی ارتباط با قبیله های سیاسی آن هم در دانشگاه و با خوردن قرص سیانور به مساله ی بورسیه ها و جذب هیات علمی های صورت گرفته به درستی به حقیقتی تلخ اشاره کردند.
شاید برای بسیاری از ما پیش آمده که در مواجهه با جریانات مافیایی در حوزه های مختلف و در صورتی که خود را بی پارتی و ناتوان در دفاع از حقوق خود میبینیم دپ کرده تا خانه خود را میکشانیم و تا صبح در رختخواب از این پهلو به آن پهلو شده و شیرینترین چیزی که در آن لحظات آرزوی آن را داریم مرگ است!
جوانی ساده و شهرستانی با هزار مانع و مشکل با اعتماد به آن جمله ی کلیشه ای که در دوران کودکی بارها از پدر و مادر و معلمان شنیده بود که، اگر می خواهی برای خودت کسی شوی و پولدار شوی و… درس بخوان! درس خواند و تا درجه ی دکترا در بهترین دانشگاه کشور خود را بالا کشاند اما چیزی جز آینده ای نامعلوم به خاطر رشد سرطان گونه ی تبعیض و نابرابری در برابر خود ندید و خسته از سالها سختی و درد راه البته اشتباه خودکشی و ترک جهان نابرابر امروز ما را انتخاب کرد.
این جوان در مرگ هم شامل همان مظلومیت تبعیض فضای سیاست زده ی امروز ما شد. چون عضو جریانی نبود تا برایش مرثیه بخوانند و های و هوی کنند. نه تحکیمی بود، نه انجمنی و نه جامعه ای و نه در مشارکت حضور داشت و نه در رهروان و نه در پایداری، حسین خجسته فر فقط یک دانشجوی شهرستانی ساده بود که بی هیچ حاشیه ای به امید آتیه ای بهتر فقط درس خوانده بود.
دکتر زیباکلام که البته خود حامی جریان زرسالار سیاسیست و عموما مسایل را یکطرفه و با موضع حمایت از جریانی خاص می بیند چنانکه 170 نماینده ای که از رحیمی پول گرفته اند را میبیند که البته درست هم هست ولی پنج میلیاردی که نزدیکان یک کاندیدا از بابک زنجانی گرفته است را نمی بیند! اینبار به نکته ی دقیق و درستی درباره ی دیده نشدن فاجعه ی جذب اعضای هیات علمی در سالیان گذشته اشاره کرده است.
[توضیح انصاف نیوز: ادعای کمک بابک زنجانی به یکی از کاندیداهای انتخابات سال 92 که از سوی حمید رسایی مطرح شده، روز گذشته تکذیب شد]
جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه ها در سال های گذشته به دنبال جریان بورسیه ها فاجعه ای بود به مراتب ناگوارتر از ماجرای بورسیه ها که متاسفانه در فضای غبارآلود سیاسی دیده نشد.
در بیانیه ی وزارت علوم در باره ی بورسیه ها عنوان شد که پرونده های بورسیه ها بعد از سال 89 بررسی شده و متاسفانه پرونده های بورسیه های قبل از این سال مورد توجه قرار نگرفت! می دانید چرا؟!
چون بیش از هزار تن از افرادی که قبل از این سال بورسیه شده بودند فارغ التحصیل شده و جذب دانشگاه های کشور شدند!
و حال درک کنید حال امثال حسین خجسته نیا هایی را که با هزار زحمت و کمبود امکانات مادی توانسته بودند از سدهای کنکورهای کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا و مصاحبه دکترا و… عبور کنند و حالا خود را در برابر برخی مقربین، پاک باخته می دیدند.
امروز بعد از خواندن مطلب دکتر زیباکلام نگاهی با نفرت به لیست این 1300 نفر بورسیه هیات علمی شده انداختم و تاسف خوردم برایشان که تک تکشان در عقبا باید جلوی امثال حسین خجسته نیا پاسخگو باشند. و یاد سخن مولایم حسین افتادم که بترس از ظلم به کسی که جز خدا یاوری ندارد.
دکتر زیباکلام گله کردند که چرا به ماجرای جذب هیات علمی های بی ضابطه ی سالهای گذشته مانند بورسیه ها پرداخته نشد و ای کاش ایشانی که به چنین مهمی اعتقاد داشتند در آن روزهایی که هم قبیله هایشان به من به دلیل افشای قسمتی از این لیست می تاختند و استیضاح وزیر را گردن من می انداختند و وزیر نیز پشت تریبون مجلس من را به انواع برخوردها تهدید می کرد به میدان می آمدند که بدون نگاه سیاسی و فقط به خاطر حق و عدالت محض و بدون نیات حزبی و جریانی این پرونده تا انتها دنبال و به نتیجه می رسید که اگر چنین می شد شاید امروز حسین خجسته نیا با هزار آرزوی بر دل مانده زیر خروارها خاک نمی رفت.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا