کلاهبرداری دو میلیاردی در «شاد»
کلاهبرداران اینترنتی این بار در نقش اپراتور پشتیبان در شبکه آموزشی شاد ظاهر شدند و نقشه مجرمانه خود را اجرا کردند.
به گزارش اعتماد آنلاین، بهدنبال شکایت چند نفر مبنی بر دسترسی غیرمجاز به حساب کاربریشان در شبکه اجتماعی تلگرام و کلاهبرداری از مخاطبان آنها، بررسی موضوع در دستور کار پلیس فتا پایتخت قرار گرفت.
در تحقیقات اولیه مشخص شد مجرمان با ایجاد چندین اکانت در شبکه شاد با نام اپراتور پشتیبان پیامی تحت عنوان حذف حساب کاربری برای کاربران ارسال و افراد را ترغیب کرده بودند برای تایید هویت خود کد ۵ رقمی که از طریق پیامک برای آنها ارسال میشود، برای پشتیبان ارسال کنند.
مجرمان بعد از آنکه طعمههایشان کد را ارسال کردند، با دسترسی غیرمجاز به شبکه اجتماعی تلگرام آنها از شماره تلفن و هویت این افراد سوءاستفاده و اقدام به کلاهبرداری از مخاطبان آنان کردند.
سرهنگ داوود معظمی گودرزی ، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به اینکه این پرونده تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر شاکی دارد و تعداد شکات پرونده همچنان در حال افزایش است، ادامه داد: افسران سایبری پلیس فتا پایتخت با بررسی همه جوانب پرونده و بکارگیری روشهای فنی و علمی موفق شدند متهمان را در فضای مجازی شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر دو مجرم را در محل اختفای خود در حاشیه تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل کند.
رئیس پلیس فتا پایتخت با اشاره به اینکه این باند بیش از 20 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بودند، خاطرنشان کرد: این مجرمان با سوءاستفاده از عدم آگاهی برخی از کاربران شبکه آموزشی شاد که بیشتر از طیف سنی نوجوانان بودند اقدامات مجرمانه خود را پیش برده بودند و زندگی شهروندان زیادی را بازیچه اهداف شوم خود قرار داده بودند.
سرهنگ گودرزی با اشاره به لزوم فعالسازی تایید رمز دومرحله ای برای حساب های کاربری شبکههای اجتماعی به شهروندان توصیه کرد: در هنگام فعالیت در شبکههای اجتماعی تنظیمات امنیتی و حریم خصوصی را رعایت کنند و از در اختیار گذاشتن اطلاعات حساب کاربری خود به دیگران خودداری کنند.
انتهای پیام