خرید تور تابستان

ماجرای درگیری عادل آذر و میعاد صالحی چه بود؟

بنا بر آنچه ساعتی قبل از سوی رسانه‌ها اعلام شد، عادل آذر، نماینده‌ی اسبق مجلس که در سوابق او ریاست مرکز آمار و دیوان محاسبات نیز دیده می‌شود درگذشت.

به‌گزارش انصاف نیوز، آقای آذر که در دولت سیزدهم به‌عنوان «مشاور رئیس‌جمهور و رئیس مؤسسه‌ی عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی» منصوب شده بود، در سال ۱۳۴۵ و در دهلران به دنیا آمد.

عادل آذر استاد دانشگاه تربیت مدرس بود و در دوره‌ی هفتم مجلس شورای اسلامی از حوزه‌ی انتخابیه‌ی دهلران، دره‌شهر و آبدانان به پارلمان راه یافت.

آذر که دانش‌آموخته‌ی کارشناسی مدیریت صنعتی از دانشگاه علامه طباطبایی، کارشناسی ارشد مدیریت از دانشگاه تربیت مدرس و دکترای مدیریت از دانشگاه تهران بود در سال ۱۳۸۹ با حکم رئیس‌جمهور وقت به‌عنوان ریاست مرکز آمار ایران منصوب شد. او در دولت حسن روحانی نیز تا سال ۱۳۹۵ در همین سِمَت مشغول فعالیت بود.

عادل آذر در سال ۱۳۹۵ به‌عنوان رئیس دیوان محاسبات انتخاب شد و تا ۱۳۹۹ در دیوان محاسبات حضور داشت که در نهایت مهرداد بذرپاش جایگزین او شد.

از جمله حاشیه‌های دوران فعالیت این مدیر دولتی می‌توان به درگیری میعاد صالحی، رئیس وقت صندوق بازنشستگی کشوری و عادل آذر اشاره کرد. ماجرای این درگیری از ادعای آقای صالحی شروع شد که گفته بود «رئیس دیوان محاسبات [عادل آذر] از من خواست مدیر متخلف زیر مجموعه‌ام را برکنار نکنم، به حرفش گوش ندادم و او زمینه‌ی برکناری‌‎ام از صندوق را فراهم کرد».

دیوان محاسبات در پاسخ به این اظهارات میعاد صالحی، ادعاهای مطرح‌شده از سوی او را «اقدامی با اغراض سیاسی در آستانه‌ی انتخاب رئیس کل دیوان محاسبات کشور» که «به منظور شبهه افکنی در مسیر صحیح و قانونی انتخاب رئیس کل دیوان محاسبات» انجام گرفته است دانست.

صالحی نیز در پاسخ به موارد مطرح‌شده از سوی دیوان محاسبات در بیانیه‌ای نوشت: «در بخشی از بیانیه [دیوان محاسبات] به نوعی تهدید به شکایت از اینجانب در مراجع قضایی شده است! این درحالیست که اتفاقا اینجانب با توجه به صحبت‌های اخیر رئیس محترم دستگاه قضا مبنی بر پیگیری و مواخذه مدیران دارای مسئولیت، نسبت به بیان موارد مذکور اقدام نمودم و تقاضای رسیدگی داشته‌ام و در صورتی که اصرار بر بیانیه‌پراکنی و فرافکنی داشته باشید، شکایت از جنابعالی و معاونتان به دلایل «بیان کذب، کتمان حقیقت، شائبه تبانی و سوء استفاده از جایگاه شغلی» در دستور کار قرار خواهد گرفت».

گفتنی‌ست که اشاره‌ی جوابیه‌ی صادر شده از سوی دیوان محاسبات در واکنش به اظهارات میعاد صالحی به انتخاب رئیس دیوان محاسبات از سوی نمایندگان «مجلس انقلابی» بود که بنا بر رای بهارستان‌نشینان مهرداد بذرپاش در رقابت با عادل آذر و چند چهره‌ی دیگر در فرآیندی که با حرف و حدیث‌هایی هم همراه شد به کرسی ریاست دیوان تکیه زد.

با وجود گذشت دو سال از آنچه میان میعاد صالحی و عادل آذر گذشت، هنوز مشخص نیست که آیا قوه قضاییه ادعاهای مطرح‌شده از سوی دو طرف را که حالا دیگر یکی از آن دو از دنیا رفته، بررسی کرده است یا خیر؟!

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

پیام

  1. دکتر آذر یکی از مدیران پاکدست‌ و توانمند و باسواد بودند که مانند ایشان بسیار کم داریم. اغراض و امراض حزبی و بویژه در مورد ایشان قومیتی و متاسفانه کم لطفی دولتمردان در این خصوص دولت و کشور را از تجارب و مدیریت ایشان محروم کرد. کاش دولت رییسی جدای از جوسازی ها از ایشان د مناصب دولتی بهره می برد . افسوس که دیگر دیر است….

    5
    2
  2. درگیر شدن با بزرگان توسط جوانان جویای نام همواره یکی از راهبردهای کسب شهرت و جلب توجه بوده و میعاد جوان که اکنون بدون سابقه کار در راه آهن، مدیرعامل شده خوب این را میداند… و مثل همیشه ندانستن قدر بزرگان علمی و اجرایی در کشور ما ادامه دارد…

    3
    2
  3. پروفسور عادل آذر یقینا یکی از بزرگ مردان عرصه علم و سیاست در تاریخ ایران زمین است و باید توجه داشت که در دوران حکومت جمهوری اسلامی در ایران یکی از معدود مسئولان حکومتی بود که در غم از دست دادنش تمامی مردمی که او را می‌شناختند برایش گریستند. و جالب‌تر اینکه فقدان این بزرگمرد لر تبار ایلامی که شناسنامه ای بــرای استان ایلام بود اصلا باعث نشد که صدا و سیمای میلی در مرکز ننگین ایلام چشم و لنز دوربینهایش را از دامداری‌های حوزه شمالی استان ایلام بردارد و حتی در بخش خبری استانی نیز عامدانه و از روی کینه و در راستای تبعیضات همیشگیشان، خود را به همان راه همیشگی زد و دشمنی اش را با دلسوزان مردم و علی الخصوص خود مردم برای شاید هزارمین بار نشان داد…

    3
    2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا