ادامه تلاش ها برای رد صلاحیت تاج ؛ نماینده مجلس: تاج نباید به فوتبال بازگردد!
تلاش ها برای رد صلاحیت تاج در انتخابات فدراسیون فوتبال ایران ادامه دارد و حالا رییس کمیسیون اصل 90 صراحتا میگوید تاج نباید در انتخابات حضور داشته باشد.
به گزارش انصاف ورزشی، برگزاری انتخابات 8 شهریور ریاست فدراسیون فوتبال هم کم کم دارد تبدیل به یک بحران میشود؛ فدراسیونی که از زمان انتخابات پیشین و انتخاب عزیزی خادم تقریبا یک روز خوش هم ندیده است و حالا هم به بدترین شکل با سرپرست موقت اداره میشود.
اما برگزاری انتخابات فدراسیونی که با مشکلات عدیدهای از جمله مسئله انتخاب سرمربی، مسئله حضور زنان در ورزشگاه ها، صدور محوز حرفهای باشگاه ها و بسیاری مشکلات ریز و درشت دیگر درگیر خواهد بود نیز وارد داستان های عجیبی شده است.
از طرفی کمیته بدوی فدراسیون فوتبال مهدی تاج، عزیزالله محمدی و میرشاد ماجدی را تایید صلاحیت کرد که همین موضوع با اعتراض برخی رو به رو بوده و حالا پرونده به کمیته استیناف برده شده است.
اما در این بین به واسطه آنکه قرارداد عجیب ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی که موجب آن شد تا این مربی برای مدت پنج شش ماه حضور و نتایج ضعیف میلیاردها پول از ایران بگیرد، در زمان ریاست مهدی تاج بوده است، واسطه آن شده تا تلاش همهجانبهای برای رد صلاحیت تاج انجام بپذیرد تلاشی که وارد فاز عجیب و غریبی شده است و علاوه بر رسانه ها و صداوسیمای ملی از طریق نمایندگان مجلس هم دارد پیگیری میشود و این کمی داستان را عجیب میکند.
برای مثال آنتن تلویزیون در اختیار نصرالله پژمانفر رییس کمیسیون اصل 90 مجلس و عضو جبهه پایداری قرار میگیرد آنهم در برنامه ورزشی و او میگوید که از نظر ما مهدی تاج صلاحیت حضور در انتخابات را ندارد و حضورش قانونی نیست چراکه او شائبه عدم صلاحیت دارد و ما از دستگاه قضا نیز درخواست داریم تا به پرونده قرارداد مارک ویلموتس ورود کنند.
فارغ از آنکه اساسا مهدی تاج قطعا در پرونده ویلموتس مقصر است و فارغ از آنکه همهی گروهها و جریانها درحال لابی کردن برای به کرسی نشاندن گزینه خود بر صندلی ریاست هستند، دو نکته در این داستان قابل توجه است؛ اول آنکه این حجم از تلاش برای حذف مهدی تاج کمی عجیب به نظر میرسد و دوم آنکه این حجم از دخالت سیاسی در فوتبال موضوعی است که همواره فوتبال ایران را در خطر قرار داده است و بازهم میتواند خطرآفرین باشد؛ چراکه فدراسیون فوتبال باید یک نهاد مستقل باشد که البته در پس پرده اتفاقات فوتبال این یک رویا است اما دست کم برای فرار از خطرات احتمالی هم که شده نباید این قدر عیان در فوتبال نفوذ صورت بگیرد.
به هرروی باید دید در میان این آشفته بازار لابیگری، نفوذ دستگاههای مختلف و جدال های عیان و نهان، چه برسر فوتبال ملی ایران خواهد آمد. فوتبالی که به جز ویترین پرستاره تیم ملی چیزی برای ارائه ندارد و در حال متلاشی شدن است.
به هرحال باید صبر کرد و دید کدام گروه نهایتا موفق میشود گزینه مدنظر خود را بر صندلی ریاست قرار دهد و سرانجام این انتخابات چه نتیجهای را برای بحرانهای پرشمار فوتبال ایران در بر خواهد داشت.
انتهای پیام