خرید تور نوروزی

روز تصویب برجام به تقویم اضافه شد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: هشت مناسبت تقویمی در جلسه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.

به گزارش ایرنا، محمدرضا مخبر دزفولی درباره مصوبات جلسه 783 این شورا که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی برگزار شد، اظهار کرد: هفتم فروردین برای روز هنرهای نمایشی شامل تئاتر، سینما و مجموعه های مرتبط با آن نظیر تعزیه و روز هفتم اردیبهشت به عنوان روز ایمنی و حمل و نقل تعیین شد.

وی افزود: روز 25 اردیبهشت برای پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت فردوسی، روز 31 اردیبهشت به عنوان روز اهدای عضو، اهدای زندگی، روز 23 تیر به عنوان روز گفت و گو و تعامل سازنده با دنیا، روز 22 مرداد به عنوان روز تشکل ها و مشارکت های اجتماعی، روز 15 مهر به عنوان روز روستا و عشایر، روز 21 اسفند به عنوان روز بزرگداشت نظامی گنجوی از دیگر مناسبت های مورد تصویب برای درج تقویم در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی بودند.

مخبر دزفولی همچنین گفت: روز پنجم آذر به عنوان روز قیام مردم گرگان و روز 17 دی به عنوان روز بزرگداشت خاجوی کرمانی دیگر مناسبت ها بودند که برای درج در ضمیمه تقویم به تصویب رسیدند.

وی در ادامه گفت: تقاضاهای متعددی از جانب اقشار مختلف برای درج روزهایی با موضوعات گوناگون در تقویم پیشنهاد می شود که پس از درج در تقویم آن موضوع مورد توجه، گرامیداشت و تکریم قرار خواهد گرفت.

مخبر دزفولی افزود: مناسبت های تقویم هر سال پس از بررسی توسط شورای فرهنگ عمومی برای تصویب به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد می شود.

** برگزاری اولین جلسه ستاد مهندسی فرهنگی در شهریور

به گفته مخبر دستور اصلی این جلسه مسائل مرتبط با حکم مقام معظم رهبری برای اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که امسال سال آخر این حکم است.

رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به گزارش دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درخصوص محورهای مطالبات مقام معظم رهبری از شورا گفت: کارها و اقدامات صورت گرفته در کشور درمورد علم و فناوری که با محوریت ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور پی گیری می شود، یکی از بخش های این گزارش بود که توفیقات خوبی با پی گیری های این ستاد در زمینه نقشه جامع علمی حاصل شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به موضوع علوم انسانی و گزارش رییس شورای تحول علوم انسانی و وزیر علوم در جلسه گفت: همکاری های مناسب بین شورای تحول علوم انسانی و وزارت علوم از اهم موارد مورد اشاره بود که در جلسه نیز درخصوص تسریع، تعمیق و وسیع تر شدن این اقدامات تاکید شد.

مخبر دزفولی گفت: در زمینه مهندسی فرهنگی نیز علی رغم تلاش های صورت گرفته و تصویب این سند جامع در شورای عالی انقلاب فرهنگی، اصلاح مجدد آن و ابلاغ آن توسط رییس جمهور هنوز ستاد راهبری اجرای مهندسی فرهنگی تشکی جلسه نداده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه رئیس جمهوری پس از ارائه این گزارش مقرر کرد که در شهریور ماه و قبل از مهر اولین جلسه ستاد مهندسی فرهنگی تشکیل شود، گفت: امیدواریم با تشکیل این ستاد شاهد هم افزایی بهتر میان دستگاه های فرهنگی کشور برای پیشرفت در عرصه فرهنگ و رفع موانع موجود باشیم.

وی اضافه کرد: در خصوص نهادهای گوناگون جبهه فرهنگی انقلاب و حمایت شورا برای تسهیل فعالیت های آنها نیز حدود 15 نهاد مردمی که در عرصه ازدواج آسان، کاهش نرخ طلاق، مبارزه با اعتیاد و… فعال هستند مورد حمایت دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته اند و قرار شد این حمایت ها وسیع تر و با کیفیت بهتر مورد توجه قرار گیرد.

مخبر دزفولی افزود: در زمینه کاستی هایی که درمورد مطالبات رهبر معظم انقلاب از شورا وجود دارد نیز مقرر شد این موضوع در جلسات آتی در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا