قوه قضاییه: فردی که یک مرکز دولتی را آتش زد به اعدام محکوم شد
میزان، خبرگزاری قوه قضاییه نوشت: «با دستورات رئیس قوه قضاییه مبنی بر رسیدگی قاطع سریع و بر مبنای عدالت و قانون و بدون هیجان زدگی به پروندههای اغتشاشات، در هفتههای اخیر، روند بررسی پرونده های متهمان اغتشاشات اخیر، آغاز و دادگاه متهمان در حال برگزاری است.
برهمین اساس، پس از برگزاری دادگاه تعدادی از متهمان اغتشاشات در استان تهران، احکام بدوی این پروندهها از سوی دادگاه انقلاب صادر شد.
براساس احکام صادره، فردی که یک مرکز دولتی را به آتش کشیده بود، به اتهام اخلال در نظم و آسایش عمومی ، اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت ملی ، محاربه و افساد فی الارض – محاربه از طریق به آتش کشیدن (تحریق و تخریب عمدی) به مجازات اعدام محکوم شد.
همچنین احکام ۵ متهم اغتشاشات اخیر نیز توسط شعبه پانزدهم و بیست و هشتم دادگاه انقلاب صادر شده است.
این متهمان براساس اتهاماتی از قبیل اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم برضد امنیت ملی و اخلال در نظم و آسایش عمومی، به مجازاتهای حبس از ۵ تا ۱۰ سال محکوم شدهاند.
گفتنی است، آرای صادره بدوی بوده و قابل اعتراض در دادگاه تجدید نظر، خواهد بود. همچنین به دلیل قطعی نشدن احکام صادره، براساس قانون، جزییات پرونده قابل انتشار نمیباشد که پس از قطعی شدن احکام در دادگاه تجدید نظر جزییات آن ها اطلاع رسانی خواهد شد»
انتهای پیام
آتش زده که زده این همه بیت المال را هدر میدن محاکمه هم نمیشن این هم وقتی کسی را نکشته نباید اعدام شود
بشین بچه
با تشکر از قوه قضائیه همیشه با صلابت باش
پس مسئولینی که در این 43 سال عمر و جان و مال مردم را هدر داده اند باعث مشکلات فراوان برای عده زیادی از مردم شده اند چرا دارن ول میگردن و روز به روز وضعشون بهتره .. عدالت و قانون فقط برای بدبخت ها و بیچاره هاست .. قوه قضاییه خیلی هوای مسئولین بی لیاقت رو داره .. یکم به خودتون بیایید و از خدا بترسید
صادر کردن حکم اعدام، اونم الان دقیقا مثل بنزین ریختن روی آتش میمونه. … بفرض اگه حتی کل یه اداره رو هم آتیش زده باشه کل خسارتش که از 92 هزارمیلیارد بیشتر نمیشه؛ پس چرا برای دزدای 92 هزار میلیارد هیچ حکم اعدامی نمی بینیم؟ اصلا رسیدگی هم ندیدیم. …
خداوند متعال سنگین ترین حکم را برای محارب تعیین کرده است.
اگر کسی عمل او مصداق محارب شد باید حکمش اجرا شود
این مساله ارتباطی به میان خسارت و این حرف ها نداره
شاید فرد مسئولی ده برابر این خسارت دزدی کرده باشد اما حکمش اعدام نیست. هر چند که به نظر بنده هم باید با مسئول دزد هم شدید برخورد شود.
احکام خدا را با هم مقایسه نکنید که هر حکمی مصلحت خودش را داره
پس چرا آن مامور نماها و بسیجی نماها که اموال مردم را آتش زدند اعدام نمی شوند؟
ببخشید خدا
اجازه میدهید حکم دیگران را به اسم حکم خدا نگذاریم
البته ببخشیدا.
…
هر کس به جان و مال مردم یا بیت المال آسیب زده باید مجازات سختی بشود و حکم اعدام اگر در نظر گرفته شده باید اجرا و بدون اغماض و ننه من غریبم بازی اقدام شود.
حتی مامور نماها و بسیجی نماها؟
اعدام نکنید. آتش زده و به مرکز دولتی آسیب زده . آدم که نکشته.
لطفا وقتی از قوانین اطلاعی ندارین بی خودی نظری ندهید چون صدور حکم مجرمیت برای همه یکسان است و اجرای عدالت برای همگی افراد یکسان است رئیس جمهور چین اختلاس کرد حکم اعدامش صادر شد و اجرا هم شد رای قاضی باید بی طرفانه و بدون در نظر گرفتن مقام و منصب و شرایط اجتماعی طرفین صادر گردد
پس با اینهمه مدیران و مقامات اختلاسگر و دزد و دروغگو که اقتصاد مملکت را به ویرانه تبدیل کردند و سرمایه های مملکت سر از کشورهای غربی برا آقازاده ها در آورد نمونه آخری ۹۲ هزار میلیارد آیا قوه قضاییه حق حساب گرفته که دزدان آزادانه میگردند ولی کسیکه چوب اقتصاد نابود شده را خورده و از جان خودش سیر شده زده به سیم آخر تبعیض تا کی
اقدام بر علیه امنیت ملی جرم است و بایستی با فرد مجرم برخورد قاطع صورت گیرد تفاوطی میان افراد در صدور حکم ندارد اما کشوری مثل آمریکا بجای حکم اعدام برای اینگونه افراد حبس ابد صادر میکند اعتراض مدنی با اقدام بر علیه امنیت ملی بسیار متفاوط است صدر در صد با فرد مجرم باید برخورد گردد چون آتش زدن اموال عمومی بیت المال است و متعلق به شخص یا دولت نیست پس چنین اقدامی در تمام دنیا جرم محسوب میشود و حکمش بستگی به سو پیشینه فرد مجرم و بستگی به نظر قاضی دارد و به صورت متفاوط صادر میشود و هیچ مقامی هم نمیتواند اختلاس کند و راست راست توی مملکت بچرخد صد در صد متواریست ویا پرونده اش درحال برسی بوده و با وثیقه آزاد است
این حکم دادگاه بدوی تازه اول راه است هنوز دو بار مهلت اعتراَض و برسی مجدد پرونده را دارد تا صدور حکم قطعی و هم میتواند خودش وکیل بگیرد و چنانچه از لحاظ مالی توانایی گرفتن وکیل را نداشته باشد از دادگاه درخواست وکیل نماید و در صورت اثبات بی گناهی و یا شرایط تخفیف مجازات حکم اعدام شکسته میشود این روند قانونی تمامی پرونده های قضایی مخصوصا در خصوص حکم اعدام که بحث گرفتن جان یک انسان است میبایستی پروسه طولانی طی شود ودر صورت تایید دیوان عالی کشور که تشکیل شده از رئیس دیوان عالی کشور و دادستان کل کشور و سه قاضی دیوان بررسی و حکم نهایی صادر میشود
ابد و یک روز بهتر نیست آیا
چرا در سخنان حرف از مهربانی و بخشش میزنیم و در عمل نه