واکنش وزارت خارجه به قطعنامه شورای حکام
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در پاسخ به اقدام اخیر سه کشور اروپایی و آمریکا در تصویب قطعنامه علیه ایران، در نخستین گام، چند اقدام در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار گرفت.
به گزارش شفقنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص اقدامات ایران در واکنش به قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی اظهار داشت: ارائه قطعنامه به نشست اخیر شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی، اقدامی بود که با اهداف سیاسی و به منظور افزایش فشار به جمهوری اسلامی ایران در دستور کار آمریکا و سه کشور اروپایی قرار گرفت.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: صدور این قطعنامه در حالی صورت گرفت که ایران شفافترین برنامه صلح آمیز هستهای در مقایسه با میزان تأسیسات تحت نظارت آژانس در جهان و بیشترین بازرسیها و راستی آزمایی را داشته است.
کنعانی گفت: جمهوری اسلامی ایران پیشتر در خصوص پیامدهای این اقدام به طرفهای غربی هشدار داده بود، متأسفانه استفاده ابزاری از سازمانهای بین المللی علیه ملتهای مستقل به هنجار سیاست خارجی غربیها تبدیل شده است.
سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه افزود: جمهوری اسلامی ایران هیچ کاه تسلیم فشار نمیشود، ایران برنامه صلح آمیز هستهای خود را متناسب با نیازهای کشور و در انطباق با حقوق و تعهدات خود ذیل معاهدات بین المللی که طرف آنها میباشد، ادامه خواهد داد.
وی افزود: در پاسخ به اقدام اخیر سه کشور اروپایی و آمریکا در تصویب قطعنامه علیه ایران، در نخستین گام، چند اقدام در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار گرفت و اجرای آنها امروز با حضور بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی در مجتمعهای غنی سازی شهید احمدی روشن (نطنز) و دکتر علیمحمدی (فردو) انجام شد.
سخنگوی وزارت امور خارجه در پایان تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همچنان آماده است در چارچوب حقوق مسلّم خود، هر زمان که طرفهای غربی به تعهدات خود بازگشته، به آن پایبند بمانند و دست از اقدامات سیاسی بردارند، به اقدامات آنها واکنش مناسب نشان دهد.
انتهای پیام
پیشنهاد میکنم این پیام را به صورت یک مطلب مجزا منتشر کنید.
یک راه بسیار سریع و زودبازده برای بهبود اوضاع کشور وجود دارد و آن این است برگزاری رفراندوم در خصوص ادامه یا تعلیق فعالیتهای هسته ای. فواید این کار بسیار زیاد و مضرات آن در مقایسه با فواید ناچیز است اول اینکه خشم عمومی جامعه تا حد زیادی فروکش میکند و مردم یقین پیدا میکنند که حاکمیت به خواسته های ملت اهمیت میدهد. دوم اینکه اگر رای اکثریت ادامه فعالیتهای هسته ای باشد که حکومت به تمام خواسته های خود میرسد و به همه دنیا میفهماند که فعالیت هسته ای پشتوانه مردمی و دمکراتیک و قانونی دارد و حتی ماجراجویی احتمالی اسرائیل در قبال فعالیت هسته ای ایران از جهاتی خنثی میشود اما اگر خواست ملت تعلیق فعالیتهای هسته ای باشد افراطیون داخلی بهانه چندانی برای مقابله با رای اکثریت نخواهند داشت و حاکمیت با استفاده از ابزارهای مختلف میتواند با اطمینان رفع تحریمها و ارتقا وجهه جهانی خود را دنبال و وقایع اخیر را تا حد زیادی به فراموشی بسپارد. این میتواند شاهدی بر دمکراتیک بودن جمهوری اسلامی بویژه در مقایسه با حاکمیت سعودیها و اعراب حاشیه خلیج باشد.