«سعید مرتضوی» پس از 7 سال به عذرخواهی افتاد
«سعید مرتضوی» دادستان سابق تهران ظهر امروز یکشنبه با ارائه نامهای خطاب به دادگاه رسیدگی به پرونده کهریزک بابت آن فاجعه در تیرماه ۸۸ عذرخواهی کرد.
به گزارش انصاف نیوز، متن نامه ی این دولتمرد احمدی نژاد که پرونده اش در آستانه ی صدور رای است، به نقل از خبرگزاری تسنیم در پی می آید:
ریاست محترم و هیئت محترم قضات شعبه 22 دادگاه تجدیدنظر استان تهران
با سلام بر محمد و آل طاهرینش. و با درود و سلام به پیشگاه حضرت ولی عصر و امام راحل و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر
با سلام؛ به استحضار میساند تقارن سومین جلسه دادگاه در این پرونده و نوبت دفاعیات اینجانب با نهم ذیالحجة روز عرفه را به فال نیک میگیرم. زیرا در این تقارن ایام و مناسبتهای دینی و الهی رمز و رازهایی است که آن را اتفاقی و بیحکمت و بیحاصل ندانسته و به برکت و فضل این ایام در گشایش قفلهای بسته و مشکلات بیش از پیش امیدوارم.
عرفه روزی است به زیبایی شب قدر و دریاییست به وسعت بخشش الهی؛ روز عرفه روزیست که درهای آسمان برای تضرعهای عاشقانه بندگان گشوده میشود. روزی که عارفان حق، از خیمه وجود خویش بیرون میآیند و با آتش شوق و اشتیاق به دعا و نیایش متوسل میشوند.
در این روز عزیر که سجادهای به وسعت هستی گسترده است دستهای خود را به سوی آن بینیاز بالا برده دعا مینماییم که خدایا غروب این روز را با غروب گناهان و تقصیرات ما یکی گردان.
اینجانب به عنوان دادستان عمومی و انقلاب تهران در زمان فتنه بزرگ سال 1388 مطالبی را به عنوان دفاع در پرونده منعکس نمودهام ولکن در این جلسه که نوبت به دفاع نهایی است با عنایت به اینکه انتظار بهحق رهبر معظم و عزیزتر از جانمان این بود که مهار اغتشاش و خنثی نمودن فتنه حتی در آن شرایظ اضطراری بدون ایراد خسارت و هرگونه لطمهای به شهروندان عزیر انجام شود مطالب ذیل را در تکمیل دفاعیات به عمل آمده به استحضار میرساند:
1- برخورد بسیار شایسته از طرف خانوادههای آسیبدیده قابل تقدیر و سپاس است لذا در همین رابطه رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به خاطر این متانت و بردباری و پیگیری از درون نظام و دست رد زدن به مداخله بیگانگان آنان را مورد تفقد قرار دادند؛ بنابراین مجددا مراتب ادب و احترام و تجلیل خود را از مقام شامخ این خانوادههای بزرگوار اعلام مینمایم.
2- در رابطه با واقعه خونبار تیرماه 88 که متعاقب فتنه بزرگ و توطئه پس از انتخابات ریاست جمهوری به وقوع پیوست رهبری معظم انقلاب به خاطر عمق فاجعه از آن به جنایت تعبیر فرمودند. به عنوان دادستان وقت عمیقا ابراز تأسف و اعتذار مینمایم و از مقام شهیدان مظلوم این حادثه جوادیفر، روحالامینی و کامرانی طلب پوزش نموده و علو درجات آنها را از خداوند بزرگ مسئلت مینمایم.
3- در این وقایع خونبار امام شهیدان روحشان آزرده و قلب رهبر معظم انقلاب و ملت شهیدپرور ایران عموما و خانوادههای داغدار خصوصا مکدر و جریحهدار گردید که به راحتی قابل التیام نمیباشد. ضمن اینکه با چارچوبهای عدالتمحور نظام مقدس جمهوری اسلامی و آرمانهای امام (ره) و شهیدان و رهبری معظم انقلاب اسلامی سازگاری ندارد. لذا اینجانب به سهم خود از محضر مقدس امام زمان، که صاحب اصلی انقلاب میباشند، روح بلند و ملکوتی امام راحل و شهیدان، رهبر عظیمالشأن انقلاب اسلامی و ملت بزرگوار و خانواده های این عزیزان صمیمانه پوزش طلبیده و ابراز تأسف و تأثر و اعتذار دارم و امیدورام این اعتذار و دلجویی بتواند مرهمی بر این زخم و التیامی بر این داغ باشد.
4- اینجانب به عنوان دادستان وقت تهران در پیشگاه خداوند و وجدان خود از وقوع این حادثه هولناک اگرچه خداوند باریتعالی عالم است، در شکلگیری آن هیچ عمدی نبوده، ابراز شرمندگی میکنم.
5- امیدوارم تلخی این حادثه و هزینههای عظیم این خسارت معنوی همچنان در حافظه مسئولان مربوطه باقی مانده و منبعد شاهد تکرار اینگونه وقایع تلخ در کشور عزیزمان ایران اسلامی نباشیم.
سعید مرتضوی-21 شهریور 95
انتهای پیام
تو گفتی و ما باور کردیم !
هفت سال هم زمان خواستی و آزادانه و تحت هیچ فشاری به این جمع بندی رسیدی !
آن سه قربانی هم به درجه ” مقام شهیدان مظلوم ” مزین کردی !
هنوز سعید مرتضوی هستی و سعید مرتضوی باقی خواهی ماند
زمینه چینی است برای مورد عفو قرار گرفتن سعید جان و جمع کردن بساط محاکمات ایشان . خانواده جان باختگان نیز با اشاره ای کوتاه خواهند آمد !
موارد ذیل جهت اقای مرتضوی و دیگرانی ک زندان کهریزک را مدیریت میکردند:1-همه دلسوختگان نظام جمهوری اسلامی ایران میدانند ک جنایت کهریزک موقوف بر سال 88 نبود و از سالهای قبل نیز در ان محیط تخلفات و تادیبهای غیر شرعی صورت میپذیرفت.
2-اینجانب در سال 87 نسبت ب اعمال غیر شرعی و اخلاقی صورت گرفته در ان زندان طی نامه ای ب مقامات عالی نظام هشدار دادم و حتی مثال زدم ک وقتی شیخ فضل الله نوری را جهت اعدام می بردند شیخ رو ب سرباز همراهش نمود و پرسید این سلاح تو تا چند متر اثر میکند سرباز گفت تا 200متر…شیخ گفت پس بترسید از اه مظلوم ک تا عرش خدا صدا میکند..لذا اگر همان مقطع سال 87 ب امر ب معروف و نهی از منکر این بنده کوچک عنایت میشد مواجه با ان بی ابرویی نمیشدیم.
3-البته ک خداوند ارحم الراحمین است لیکن اقای مرتضوی در موارد بسیار دیگری نیز باید از خداوند و هموطنان عزیزمان پوزش و حلالیت نماید همچون از برادر عزیز ر-ا کارشناس کانادای وزارت…در ربط با اتهام قتل ان خبرنگار…!!
4-ایکاش دیگر عوامل ذیربط در مدیریت زندان کهریزک ک بعضیهاشون محترمانه کنار رفته اند نیز از خداوند و مردم پوزش بخواهند.
5-ایکاش ایکاش متولیان امور زندانها و کارمندانشان قبل از پذیرش چنین مسئولیتهایی نسبت ب تاریخ اسلام وسیره علوی کمی اشنا شده تا نسبت ب نوع رفتار با اسیر و زندانی و امورات فرهنگی و دینی و میزان تاثیر گذاری ان در برخورد با متهمان تجدید نظر نمایند.
6-حقیقتا برایم جای بسی تعجب است ک در صدر اسلام حتی اراذل و اوباش مانند فضیل بن عیاضها و بشر حافی ها با کو چکترین کلام معصوم ع تبدیل ب اولیا الهی میشدند لیکن ما با این همه تریبونهای جمعه و جماعات نه تنها عاجز از جاذبه افراد هستیم بلکه عمدتا انان را با توجه ب نوع دیالوگها و تندرویها از جامعه و دین دور میکنیم.
جناب مخملباف ، از همین مثالی که ذکر کردید میتوان به میزان صداقت این تریبونها پی برد .
توضیح درربط با بند6 کامنتم در موضوع مرتضوی اینکه: وقتی در سال 87 اعمال غیر اخلاقی و غیر شرعی را متوجه اقایان نمودم بیان کردند در انجا اراذل و اوباش نگهداری میشوند …در ان نامه اشاره کردم چطور ناتوانید ک این اراذل و اوباش را در زندان با امور فرهنگی جذب نموده و همچون فضیل بن عیاضها ب دامن دین و جامعه بر گردانید…(لطفا در صورت درج کامنت این توضیح مرتبط با بند 6 را لحاظ نمایید).
اتفاقا همین کارهای به اصطلاح فرهنگی است که در تضاد با منش و کنش مبلغین جامعه را به این روز انداخته است ، به گفته سعدی :
سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی
به عمل کار براید به سخن دانی نیست
در اوایل پیروزی شبی مرحوم محمدی گیلانی در تلویزیون میگفت ” برادر پاسدار ، اگر دیدی کسی در خیابان تلوتلو میخورد و دهنش هم بوی عرق میدهد ، نمیتوان جلبش کرد ، شاید پزشک تجویز کرده باشد ، شاید به زور به او خورانده باشند ”
مقایسه کنید این سخنان فقیه جامع الشرایطی که از امام حکم قضاوت گرفت را با وارد شدن به خانه ها و دستگیری تعدادی جوان و شلاق خوردن انان و اعلام آن به مثابه نشان اقتدار، و همچنین مقایسه کنید این فتوحات را با فرمان هشت ماده ای امام!