خرید تور نوروزی

اتاق بازرگانی ایران دغدغه تولید داشته باشد نه واردات

«سعید نصراللهی»، عضو تحریره ی انصاف نیوز و کارآفرین در یادداشتی خطاب به رییس اتاق بازرگانی ایران، نوشت:

اتاق بازرگانی را پارلمان بخش خصوصی می نامند، یعنی به صورت طبیعی می بایست از بخش خصوص حمایت کند و به اصطلاح عامیانه سنگ بخش خصوصی را به سینه بزند.

جناب آقای شافعی! سالهاست که اتاق بازرگانی در قبال تولید کننده و مشکلات پیش روی آنها منفعلانه برخورد کرده است؛ شاید بتوان دلیل آن را به ترکیب هیات مدیره ی اتاق ایران که وزن بیشترش با تجار است تا تولید کننده نسبت داد.

آقای مهندس شافعی! جنابعالی در آبان سال 93 در مصاحبه با روزنامه ی دنیای اقتصاد گفتید باید وزن اتاق را بالا برد، آیا وزن اتاق همکنون بالا رفته است؟ آیا برای تولید کننده بالا رفته است؟

اعتراض اتاق به دولت و به ویژه سازمان امور مالیاتی در روزهای گذشته خبر ساز شد، اما این اعتراض تنها برای افزایش مالیات علی الحساب واردات کالاها بوده است.

در گذشته نیز نظیر چنین موضوعاتی مانند اعتراض به افزایش تعرفه ی صادرات مواد خام معدنی مثل سنگ آهن وجود داشته است.

اما اتاق تاکنون نسبت به واردات بی رویه ی برنج، غلات، مرکبات، خشکبار و دیگر کالاهای خارجی که در ایران تولید می شوند و اشتغال ایجاد می کنند اعتراض کرده است؟

اتاق ایران برای کاهش بروکراسی حاکم بر دستگاهای مرتبط با صنعت و تجارت چه گام عملی برداشته است؟

اتاق ایران تا کنون چه نتایج و دستاوردهایی در ارتباط با حل مشکلات عمده ی تولید کنندگان داشته است؟

اصلا آیا اتاق ایران هیچ بانک اطلاعاتی معتبر و به روز از اعضای خود و تولید کنندگان کشور دارد تا سرمایه گذاران داخلی و خارجی بتوانند با استناد به آن اطلاعات با چشمانی باز تصمیم بگیرند تا به قول شما در مصاحبه ای در بهمن سال 92 با روزنامه ی «جام جم»، بیش از ظرفیت مصرف رب گوجه، کارخانه ی رب گوجه نداشته باشیم؟

اتاق ایران تاکنون چند نشست مستقیم مثلا طی یک گردهمایی با تولید کنندگان برای شنیدن صدای آنان داشته است؟

بر همه روشن است که در سایه ی نظام شفاف اقتصادی است که فساد برچیده می شود و رقابت معنای درستی پیدا می کند، آیا اتاق ایران در این زمینه تلاشی کرده است؟ آیا اعضای اتاق همگی به صورت شفاف تجارت می کنند؟ آیا همگی مالیات های قانونی خود را پرداخت کرده اند؟ در صورتی که چنین است از خود شروع کرده و در این زمینه صادقانه با سایر اعضاء سخن بگویید تا در نزد افکار عمومی اعتبار بیشتری کسب کرده و به قول خود جنابعالی سوگلی های اقتصاد ایران تحت فشار بیشتری قرار بگیرند.

آقای مهندس شافعی! اکنون که فضای کسب و کار در زیر سایه ی تصمیمات خردمندانه ی سیاست خارجی قرار گرفته است و از طرفی دولت و مجلس آمادگی بیشتری برای تعامل با بخش خصوصی و شنیدن صدای آنان را دارند رخت محافظه کاری را از تن در آورید و بالا نشینی را کنار بگذارید و بخش خصوصی، به ویژه تولید کننده را دریابید، اتاق های استانها را فعالتر کرده و در جهت حل مشکل تولید کنندگان اهتمام بورزید و به قول سیاست مدار بزرگ دنیا مفید بودن بهتر از مهم بودن برای توسعه یک کشور است.

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا