خرید تور نوروزی

دیدار خاتمی با سوروس و ناتو دروغ است

فلاحت‌پیشه می‌گوید: یک مقام مسئول به‌ویژه وقتی به خارج از کشور می‌رود، پروتکل کاملی برای دیدار‌ها و گفتگو‌ها دارد و اصلا موضوع دیدار با ناتو و موارد مشابه این‌گونه نیست که کسی سر‌خود برود و نهاد‌های دیگر نفهمند.

شرق نوشت: «مرحوم فیروزآبادی در سال ۸۸ در کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت سیدمحمد خاتمی در حوادث ۸۸ با فرمانده ناتو دیدار داشت و از آن‌ها خواست کار ما در داخل که جلو رفت، شما وارد شوید»؛ این جدیدترین ادعای جواد کریمی‌قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی است.

البته اظهارنظر‌هایی از این دست از سوی تندرو‌ها کم نیست که اصولا هم تکذیب می‌شوند؛ اما این تکذیب‌ها منجر به واقع‌گویی نشده‌اند. برای نمونه اتهامات مکرر شریعتمداری که با تکذیب‌های مکرر همچنان بیان می‌شود. «آقای خاتمی دو بار با جورج سوروس (سرمایه‌دار صهیونیست آمریکایی و پشتیبان و تأمین‌کننده مالی فتنه آمریکایی- اسرائیلی ۸۸) ملاقات داشته است»؛ این اظهارات تکراری حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان، در رابطه با جنجال قدیمی‌اش با محمد خاتمی است. ادعایی که بار‌ها از سوی سید‌محمد خاتمی و وکیل‌شان بی‌اساس خوانده شده، ولی حسین شریعتمداری همچنان روی این ادعا استوار است، هرچند نه مدرک و سندی تاکنون در این زمینه منتشر کرده و نه شکایت از او به جایی رسیده است. اکنون نیز ادعای کریمی‌قدوسی تکذیب شده است.

فلاحت‌پیشه، نماینده سابق مجلس که سال ۸۸ نیز عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بوده است، درباره این موضوع صحبت کرده که آیا فیروزآبادی در کمیسیون چنین چیزی مطرح کرده است یا خیر.

فلاحت‌پیشه در این رابطه می‌گوید: بنده سال ۸۸ عضو کمیسیون امنیت ملی بودم و چنین اتفاقی هم اصلا سابقه نداشته است که آقای فیروزآبادی به کمیسیون بیاید و چنین مسائلی مطرح کند؛ بنابراین باید از خود آقای کریمی‌قدوسی بپرسید که شاید خودشان چنین جلسه‌ای گذاشته باشند؛ چون شخصا این سخنان را نشنیدم و به شما می‌گویم هیچ‌گاه از سوی هیچ‌کسی مطرح نشده و دروغ است و به‌طور مشخص این اتهامات را اساسا قبول ندارم. یکی از مشکلات کشور ما این است که برخی افراد به‌راحتی اتهاماتی را وارد می‌کنند، در‌صورتی‌که معتقدم به هر حال سیاست‌مداران بزرگ ما از ذخایر کشور هستند و در شرایط حساس می‌توانند به کشور کمک کنند.

فلاحت‌پیشه می‌گوید: کمیسیون امنیت ملی یک مثلث سه‌ضلعی شامل وزارت خارجه و سیاست خارجی است، ضلع دیگر دستگاه‌های امنیتی و انتظامی و ضلع سوم امور دفاعی است. این کمیسیون از مهم‌ترین کمیسیون‌های مجلس است و همه افراد در این حوزه‌هایی که ذکر کردم، گذرشان به کمیسیون می‌خورد. حتی دستگاه‌هایی که ارتباط چندانی با پارلمان ندارند، زمان بررسی بودجه وقت می‌گیرند برای حضور در جلسات. اما شیوه اینکه چه سخنانی مطرح می‌شود، این است که همان زمان بعد از جلسه، سخنگوی کمیسیون، متنی از خلاصه جلسه را با هماهنگی رئیس کمیسیون در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهد. این سخنان را من در آن زمان اصلا نشنیده‌ام.

یک مقام مسئول به‌ویژه وقتی به خارج از کشور می‌رود، پروتکل کاملی برای دیدار‌ها و گفتگو‌ها دارد و اصلا موضوع دیدار با ناتو و موارد مشابه این‌گونه نیست که کسی سر‌خود برود و نهاد‌های دیگر نفهمند.

او ادامه داد: این سخنان نه‌تنها دردی را دوا نمی‌کند، بلکه مسئله‌ساز هم هست. امیدوارم روزی در کشور بیاید که هیچ فردی نتواند به‌راحتی افراد را متهم کند. این سخنان به حدی زیاد شده است که افراد حتی دیگر پاسخ هم نمی‌دهند. این سخنان تأثیر منفی در جامعه دارد. معتقدم بسیاری از افرادی که چنین اتهاماتی به آن‌ها وارد می‌شود، از بسیاری افراد که ادعای حمایت از منافع ملی را دارند، سالم‌تر هستند. فقط دعا می‌کنم زمانی برسد که نتوان به‌راحتی اتهام زد و ذخیره‌های نظام پای کار بیایند و سامانی به جامعه بدهند. در جامعه‌ای که دروغ و اتهام‌زنی زیاد می‌شود، اعتماد عمومی از بین می‌رود و در نهایت به کشور ضربه می‌زند.

در این بین، روز گذشته کاظم دلخوش، سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس، در گفتگو با تسنیم از تدوین طرحی برای مقابله با نشر اکاذیب گفته است: «کمیسیون قضائی مجلس طرحی را تهیه و تدوین کرده است که هرکسی در فضای مجازی اخبار نادرستی را نشر دهد یا آن را بزرگ‌نمایی کند، باید پاسخ‌گوی عملکرد خود در دادگاه باشد و این موضوع برای فرد یا رسانه‌ای تفکیک قائل نیست و همه را در بر می‌گیرد».

حشمت الله فلاحت پیشه
حشمت الله فلاحت پیشه

او ادامه داد: «در این طرح، برای افراد و رسانه‌هایی که اخبار کذب منتشر یا شایعه‌سازی می‌کنند و باعث تشویش اذهان عمومی می‌شوند، مجازات‌های سنگین در نظر گرفته شده است که دیگر مرتکب این عمل نشوند؛ زیرا این درست نیست که هرکسی با خبرسازی کاذب فضای جامعه را ملتهب کند و سپس بدون پرداخت تاوان پای خود را از ماجرا بیرون بکشد».

حال که نمایندگان مجلس با این طرح به دنبال جلوگیری از انتشار هر نوع خبر نادرست در فضای مجازی هستند، شاید نیم‌نگاهی نیز به سخنان برخی مسئولان و مدیران و حتی خود نمایندگان مجلس داشته باشند؛ زیرا افکار عمومی دیگر چشم‌پوشی بر ادعا‌های کذب تا اتهام‌زنی‌هایی را که یک رویه عادی در میان تندرو‌های اصولگرا شده است، نمی‌پذیرد. هر سخن، خبر و ادعای کذبی بدون در نظر گرفتن جایگاه و موقعیت گوینده آن، نیاز به رسیدگی و برخورد دارد تا شاهد تبعیض در برقراری عدالت نباشیم.

از این‌رو انتظار می‌رود قوه مقننه در تدوین و قانون‌گذاری نگاهی جامع‌تر داشته باشد و بر اجرای قوانین فعلی هم نظارت کند؛ زیرا قانون برای برخورد با اتهام‌زنی و ادعا‌های کذب کم نیست، اما در مقام اجرا در مواردی به وضوح نادیده گرفته می‌شوند.


حمید شجاعی در آرمان ملی نوشت: تخریب، تخطئه، هجمه یا هر چیز دیگری که بتوان نامش را گذاشت طی سال های اخیر رواج داشته و به خصوص از سوی برخی جریانات و رسانه های دلواپس انجام شده و برخی چهره های سیاسی و مقامات هدف این حمالت قرارگرفته اند. سیدمحمد خاتمی، رئیس جمهور اسبق؛ یکی از این افراد بوده که طی سال های گذشته همواره مورد تخریب و تخطئه قرار گرفته است. تخریب هایی که بعضا با شکایت از جانب تخریب شوندگان همراه می شد و راه به جایی نمی برد. یکی از مسائلی که طی این سال ها بسیار در مورد آن مانور داده شده بحث دیدار سیدمحمد خاتمی و »جورج سوروس« بوده که برای تخریب
رئیس جمهور اسبق بارها مطرح شده است. جالب اینکه اخیرا عبدالرضا داوری، مشاور سابق احمدی نژاد که خود مدت ها سرمقاله نویس کیهان بوده گفته است که خبر جعلی دیدار سیدمحمد خاتمی و جورج سوروس را خودش شخصا ساخته است. اما بازهم اتهام دیگری آمده مبنی بر دیدار خاتمی با فرمانده ناتو در سال ۸۸ که آن هم از سوی یک عضو کمیسیون امنیت ملی وقت مجلس تکذیب شده است. این مساله را می توان به عنوان مشتی نمونه خروار در نظر گرفت و بیشتر اتهامات اینگونه ای که به چهره ها و برخی مقامات زده می شود نه تنها صحت ندارد بلکه در جامعه نیز تاثیرات منفی گذاشته و موجبات کاهش اعتماد عمومی را فراهم می آورد.
فراتر از یک نماینده
کمتر نماینده ای در مجالس یازده گانه پس از انقلاب بوده که با رفتارها و اظهاراتش به نوعینشان دهد که گویی در جایگاهی فراتر از یک نماینده مجلس قرار دارد و شاید در این میان یکی از این معدود افراد »جواد کریمی قدوسی«، نماینده مشهد باشد که گویی حد و مرزی نیز برای کسی قائل نیست و با سند و بی سند، با ربط و بی ربط در اظهاراتش اتهاماتی را متوجه برخی مقامات و چهره های سیاسی می کند. اگر صرفا به عملکرد کریمی قدوسی طی حضور در سه دوره مجالس نهم تا یازدهم نگاهی بیندازیم به راحتی به دست می آید که وی تا چه میزان در حوزه و ظایف نمایندگی خود عمل کرده و چه میزان از این عملکرد خارج از وظایف نمایندگی و فراتر از یک نماینده بوده است. چه اینکه کمتر دیده شده که وی به مسائلی در چارچوب حوزه انتخابیه خود و مسائل و مشکالت مشهد بپردازد و مطالبات مردم حوزه انتخابیه خود را مدنظر قرار دهد. انگار وی خود را به جای مشهد، نماینده کل ایران میَ داند و این وظیفه را بر خود فرض می داند که در هر مساله ای ورود کند و صرفا بر مبنای استدالل های شخصی در مورد نهادها و اشخاص به اظهارنظر هایی بعضا هزینه ساز بپردازد. گرچه اگر نیک بنگریم خواهیم دید که اوج فعالیت های این نماینده مشهد در ۸ سال دولت روحانی بود که از رئیس جمهور وقت تا معاونان و وزرا را با انواع و اقسام اتهامات مواجه ساخت. از اطالق واژه های همچون نفوذی، جاسوس و خائن گرفته تا طرح مسائلی که صحت نداشته و پس از مدتی کذب بودن آن اثبات می شد. طرح موضوع مدیران دوتابعیتی در دولت روحانی که با تکذیب چندباره وزارت اطالعات همراه شد یکی از این مسائل
بود. خیانت تیم مذاکره کننده در انعقاد برجام و بستن اتهامات و افتراهایی به محمدجواد ظریف، وزیرخارجه پیشین و عباس عراقچی رئیس تیم مذاکره کننده نیز بخش دیگری از تحرکات این نماینده جنجالی ادوار مجلس بوده است. هر چند که چهره هایی چون معصومه ابتکار، معاون زنان و امور خانواده رئیس جمهور پیشین و شهیندخت موالوردی، دستیار ویژه امور حقوق شهروندی در دولت دوازدهم نیز از اتهامات و اهانت هایی وی در امان نماندند. وی چندی پیش نیز گفته بود که خانم موالوردی، معاون روحانی طرحی داشت و می خواست فاحشه ها را بیمه کند. این موضوع با واکنش موالوردی مواجه شد که وی گفت: او درد دیده شدن دارد و رسالت دارد دروغ بگوید. اما آخرین اظهارات وی سیدمحمد خاتمی رئیس جمهور پیشین را هدف قرار داده و گفته:
»مرحوم فیروزآبادی در سال ۸۸ در کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت خاتمی در فتنه ۸۸ با فرمانده ناتو دیدار داشت و از آنها خواستند کار ما در داخل که جلو رفت شما وارد شوید.« حال مشخص نیست که این نماینده مجلس بر چه مبنا و اساسی چنین مسائلی را مطرح و اتهاماترا وارد می کند.



عبدالرضا داوری، مشاور سابق احمدی نژاد که مدتی از او فاصله گرفته است، سال پیش اعتراف کرده بود که او با اسم مستعار در روزنامه کیهان به کمک شریعتمداری این ادعا را مطرح کرده بود و امسال نیز دوباره تکرار کرد و گفت که دیدار خاتمی و سوروس دروغی بیش نیست.


کریم قدوسی از اعضای نزدیک به جبهه پایداری

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

یک پیام

  1. به نظر میاد اقای فلاحت میشه داره دروغ میگه.
    چون روزنامه افتاب یزد که اتفاقا مال اصلاح طلبهاست در همان تاریخ یعنی سال 88 دقیقا این خبر را رسانه کرد. چطور الان میتونید تکذیب کنید.
    در کل چیزی که واضحه اینه که اصلاح طلبها در پی نابودی نظام با هر ابزاری هستند و در این مسیر از هر ابزاری استفاده می کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا