آقای وزیر اعتراض کردیم کسی توجه نکرد
فریبرز ناطق الهی در خبرآنلاین نوشت:
آقای وزیر بارها نوشتم ولیکن متاسفانه آن روزها هم مثل خیلی از کارها در میهن عزیز، کسی یا احدی بفکر امروز نبود و من هم کم کم داشتم به نوشته های خود شک می کردم !
بعنوان یک معلم در دانشگاه و صرف بالای نیم قرن در آموزش و پژوهش بارها به تعطیلی مدارس در دوران کرونا اعتراض کردم. حتی بالاتر از پیمانه خود که حرف حق به هر حال طالب کم دارد! اگر حق به حقدار رسیده بود که اصلا دیگر نیازی به این بحث ها نبود !
اول طبق روال خودم، عین خبر برای صیانت از فرمایش آقای وزیر آموزش و پرورش؟
نوری: مدارس را ۳ سال تعطیل کردند و یک نفر اعتراض نکرد/ارتباط وثیقی با اولیای دانش آموزان نداریم
وزیر آموزش و پرورش: مدارس ما سه سال تعطیل بود اما یک نفر اعتراض نکرد که دانشآموزان مشکل فاصله تربیتی در بعد روانشناختی و جامعهشناختی پیدا میکنند در حالی که نهایت تعطیلی مدارس در جوامع دیگر، شش ماه بوده است. نظام سلطه به دنبال این است که مدارس و دانشگاهها را واقعا تعطیل کند.ضعفهایی در نظام آموزش و پرورش داریم از جمله اینکه ارتباط وثیقی با اولیای دانش آموزان نداریم./ایسنا
ایشان در این خبر به سه فراز مهم اشاره داشتند،
الف- تعطیلی در دوران کرونا، “دانشآموزان مشکل فاصله تربیتی در بعد روانشناختی و جامعهشناختی پیدا میکنند” ببخشید اینها بازی با کلمات است، بهم ریختن کافه با کلمات قلمه سلمبه “روانشناختی” و “جامعه شناختی” ! این نوع کلمات نزد یک معلم با تجربه حاکی از انجام ندادن تکالیف شاگرد و فقط سعی در پرت کردن حواس معلم از اصل موضوع با کلمات نه خیلی مفهوم دار است که نمره اش هم صفر است ؟ مشکل، قطع روند آموزش، پژوهش، تربیت و رشد اجتماعی است. به چندین مقاله درباره تذکر (اعتراض) این مهم از سوی نگارنده از ابتدای کرونا و مدارس در انتهای این مقاله به پیوست توجه بفرمایید!
ب- باز در مقالات نگارنده به اینکه ما فقط منابع طبیعی مثل نفت و نیروی انسانی تحصیل کرده داریم و بقیه تولیدات ما اصلا قابل مقایسه با این دو مورد نیست توجه فرمایید. قسمت اول را با سیاست های نادرست مفت فروختیم و خام فروشی کردیم، قسمت دوم هم همانطور که بارها در همین مقالات اشاره کرده ام اگر از دست بدهیم محکوم به نابودی خواهیم بود، یعنی کار دیگری برایمان نمی ماند. بله بهترین نیروهای ما را مجانی حتی با خواهش و تمنای همین بچه های فوق العاده به پیشنهاد همین بچه های تراز اول خودمان با قبول یک تراز پایین تر ! دکتری معادل فوق ! می برند و در مرتبه اول بیگاری منت دار از یک دکتری بجای یک فوق لیسانس سالها می کشند، حال بعد از مدتها شاید بجایی برسند ؟ این مطلب در حال حاضر در سطح کلاس ٧ و ٨ مطرح است کلاس های بالاتر تصمیم خود را برای مهاجرت گرفته اند !؟ خب جناب وزیر مددی ! چرا اینطور است ؟ در نهایت هر کشوری دوست دارد مفت منابع انسانی خبره دیگر کشورها را جذب کند، مشکل آنها هستند یا ما ؟
پ- وثیق را نمی دانم یعنی چی ؟ چک کردم یعنی استوار و مستند، خب حال اگر این “وثیقی” را داشتیم چه می شد !
در یک کلام، بنظر خیلی زمان بی خودی و سر ندانم کاری از دست داده ایم خواسته یا ناخواسته، باید برنامه داشته باشیم و از افراد دانا در این امور بهره بگیریم، والسلام
انتهای پیام