ادعای دروغ اصولگرایان / دلخوری سال ۱۳۹۴ رئیسجمهور چین از روحانی ، علت رویگردانی سال ۱۴۰۱ پکن از ایران!
جماران: حسینپور، معاون وقت تشریفات دفتر رئیسجمهور گفت: دستاورد مهم آن سفر امضای ۱۷ سند همکاری میان تهران – پکن و تبادلنظر درباره سند جامع همکاریهای ۲۵ ساله بود. بلافاصله پس از آن، وانگ ئی، وزیر امور خارجه چین، سفر رئیسجمهور کشورش به ایران را مفید ارزیابی کرد و گفت که این سفر به تقویت روابط دوجانبه بسیار کمک کرده است و خبرگزاری رسمی چین (شینهوا) با پایان سفر، آن را گامی به جلو در مسیر دوستی ۲۰۰۰ ساله ایران و چین عنوان کرد.
در سفر رئیسجمهور چین به تهران در دوم بهمن ۱۳۹۴ چه گذشت؟ آیا نحوه استقبال دولت حسن روحانی از شی جین پینگ و شرایط پذیرایی از او، مورد نارضایتی طرف چینی و عامل رویگردانی از ایران بود که ۷ سال بعد، در بیانیه مشترک سران چین و شورای همکاری خلیج فارس درباره جزایر سهگانه ایرانی پس از سفر او به ریاض آشکار شد؟ این ادعای برخی رسانهها در روزهای اخیر است که البته بار اول نیست مطرح میشود؛ پس از انجام آن سفر پسابرجامی، یکی از سفرای سابق ایران در پکن چنین ادعایی مطرح کرد و پس از آن با نظارت اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور این سفر بررسی شد.
گزارش تفصیلی بهمن حسینپور، معاون وقت مراسم و تشریفات دفتر رئیسجمهور و گروه بررسی این سفر، در همان زمان این ادعاها را باطل کرد و آنچه این روزها مطرح میشود تکرار همان ادعاهای رد شده است.
بهمن حسینپور توضیح داده که پیش از انجام سفر رئیسجمهور چین، همچون دیگر سفرهای رسمی در این سطح، هیات مقدماتی ۱۵ تا ۲۰ نفره چینی به ریاست همتای او به تهران آمد و تمام ملاحظات و تشریفات سفر از اقامت تا پذیرایی در آن بررسی و توافق شد؛ حتی هتل محل اقامت شی جین پینگ نیز توسط هیات چینی انتخاب شد.
از دورههای قبل ریاستجمهوری، استقبال رئیسجمهور از همتای خود در فرودگاه منتفی شده بود
پروتکل استقبال از رئیسجمهور چین در فرودگاه نیز همانند سفرهای دیگر سران به تهران بود. از دورههای قبل ریاستجمهوری، استقبال رئیسجمهور از همتای خود در فرودگاه منتفی شده بود که مطابق آن یکی از وزرا به استقبال مهمان میرود و هیات چینی پیش از انجام این سفر از آن مطلع بود. اصولا قوانین مراسم و تشریفات مدون و غیرقابل تغییر است، بنابراین با تغییر رؤسایجمهور اصول تشریفات قابل تغییر نیست و از قبل هم به کشورهای مهمان اطلاع داده میشود.
روحانی برای استقبال هیچ یک از سران کشورها به فرودگاه نرفت؛ استقبال رسمی در سعدآباد انجام میشد
کمااینکه حسن روحانی برای استقبال هیچ یک از سران کشورها به فرودگاه نرفت و استقبال رسمی در سعدآباد انجام میشد. پس از امضای برجام فقط در یک ماه ۶ رئیسجمهور خارجی به تهران سفر کردند که ۴ نفر از آنها از کشورهای اروپایی بودند و در هیچ یک از آنها رئیسجمهور ایران طبق پروتکلهای دیپلماتیک و رعایت اصل احترام متقابل در تشریفات سفر، برای استقبال به فرودگاه نرفت.
معاون وقت مراسم و تشریفات دفتر رئیسجمهور افزود: «در جریان اقامت هیچ مشکلی پیش نیامد و ادعاها درباره استفاده رئیسجمهور چین از سرویس بهداشتی عمومی هتل به دلیل نامناسب بودن سرویس بهداشتی اتاق هتل نیز نادرست است؛ چراکه اصول امنیتی و سختگیری تیمهای حفاظتی هم چنین اجازهای نمیدهد که مهمانی در سطح سران کشورها از سرویس بهداشتی عمومی یک هتل استفاده کند.»
برخی ادعاها اعتبار و اقتدار ایران در سطح بینالمللی را هدف قرار میدهد
به گفته برخی کارشناسان سیاست خارجی، طرح چنین ادعاهایی نشانه بیاطلاعی طرحکنندگان از اصول سفرهای دیپلماتیک است و از جهت دیگر مغایر منافع ملی است که نه تیم تشریفات و دیپلماتیک دولت سابق، که اعتبار و اقتدار ایران در سطح بینالمللی را هدف قرار میدهد. ادعاهایی که البته طرف چینی هرگز مطرح نکرده و نه سفیر ایران و نه سفیر چین هیچ یک اشارهای به آن نکردند. فیلم بدرقه رئیسجمهور چین نیز گویای این است که برخلاف رویه مرسوم، شی جین پینگ با تمام اعضای تیم تشریفات دفتر رئیسجمهور ایران دست میدهد که نشانه رضایت و قدردانی او از میزبان است.
حسینپور تاکید کرد: برنامه سفر رئیسجمهور چین طبق برنامه زمانی اعلام شده انجام شد و به پایان رسید.» طبق برنامه اعلامشده توسط سخنگوی وزارت امور خارجه چین، سفر شی جین پینگ روز سهشنبه ۱۹ ژانویه ۲۰۱۶ آغاز شد و پس از دیدار رسمی از عربستان سعودی و مصر، در پایان سفر ۵ روزه منطقهای خود راهی ایران شد و مطابق زمانبندی تعیینشده از تهران به پکن بازگشت.
دستاورد مهم سفر رئیس جمهور چین به ایران در زمان روحانی
دستاورد مهم آن سفر امضای ۱۷ سند همکاری میان تهران – پکن و تبادلنظر درباره سند جامع همکاریهای ۲۵ ساله بود. بلافاصله پس از آن، وانگ ئی، وزیر امور خارجه چین، سفر رئیسجمهور کشورش به ایران را مفید ارزیابی کرد و گفت که این سفر به تقویت روابط دوجانبه بسیار کمک کرده است و خبرگزاری رسمی چین (شینهوا) با پایان سفر، آن را گامی به جلو در مسیر دوستی ۲۰۰۰ ساله ایران و چین عنوان کرد.
انتهای پیام
خدایی خودشون خجالت نمیکشند؟؟ شرم و حیا برای این کاسبان تحریم و سرکوبگران تمامیت خواه معنی نداره؟؟هر جا پا میزارن جز خرابی و فساد دستاوردی ندارند . با دروغ و رفتارهای پوپولیستی مشکلات و خرابکاری ها را فرافکنی میکنند . مردم ایران را گروگان و کشور را ملک مطلق خود میدانند . مردم ایران از شما ، خانواده هایتان و ده درصد مزدور دنباله رو شما متنفرند
افول گرایان فراموش کرده اند بنویسند که روحانی با خیانت به آریو برزن و همچنین قتل فرستاده چنگیزخان، مقصر حمله اسکندر و مغول به ایران نیز بوده است!!