خرید تور نوروزی

استاندار کرمانشاه از «خودی ها»؟

مطهره شفیعی در آرمان ملی نوشت: در ماه‌های گذشته اتفاقاتی در کشور رخ داد که نشانگر ضعف برخی استانداران در مدیریت استان بود. از سوی دیگر عدم تعامل با نهادهای اقتصادی و گره‏‌گشایی از کار آنها سبب مشکلات عدیده اقتصادی در برخی استان‌هاست یا عدم پدیدآوردن زمینه گفت‏‌وگوی آرام مردم با مسئولان و به‏‌ویژه شخص استاندار یا فرماندار و بی‏‌تفاوتی برخی استانداران به فعالیت دفتر امور بانوان و همچنین مقوله کنترل آسیب‌های اجتماعی مخصوصا بحث مبارزه با موادمخدر از جمله موضوعاتی است که وزیر کشور را به سمت اتخاذ تصمیماتی سوق می‏‌دهد. استانداران یک به یک تغییر می‏‌کنند و این تغییرات متضاد آن است که وزیر کشور در اردیبهشت و آذر امسال مطرح کرد. اردیبهشت امسال وزیر کشور اخبار منتشر شده در فضای مجازی در مورد تغییر استانداران را رد کرد. احمد وحیدی تأکید کرد: لیستی که درباره تغییر استانداران در فضای مجازی منتشر شده صحت ندارد. وی گفت: «این حرف‏‌ها در فضای مجازی هیچ کمکی به مردم و بهبود اوضاع نمی‏‌کند؛ چون این استانداران شبانه‏‌روزی و با قدرت مشغول فعالیت هستند.» و بار دیگر 7 شهریور ماه احمد وحیدی گفته بود: «استانداران تمامی استان‏‌ها فعلا مُحکم سرجای خودشان بوده و مشغول انجام خدمات شبانه‌روزی هستند و بنای تغییر هیچ‏‌کدام را فعلا نداریم.»
 بازهم یک خودی استاندار شد
 دیروز وزیر کشور خبر داد که محمدطیب صحرایی به‌عنوان استاندار جدید کرمانشاه انتخاب شد. وحیدی بیان داشت: ممکن است یکی دو نفر دیگر از استانداران هم تغییر کنند. تسنیم هم نوشت: «شنیده‏‌ها حاکی از این است که قرار است در جلسه هیات دولت، استانداران جدید دو استان خوزستان و سیستان‌وبلوچستان معرفی شوند. گفته می‏‌شود محراب جایگزین خلیلیان، استاندار فعلی خوزستان و همچین محمد کرمی جایگزین مدرس خیابانی استاندار سیستان‌وبلوچستان می‏‌شود که برای چندمین‌بار استعفای خود را تقدیم رئیس‏‌جمهور کرده است.» اما خبری مبنی بر تغییر این استانداران در جلسه هیات دولت به بیرون مخابره نشد و سخنگوی دولت اظهارکرد: «در جلسه هیات دولت با تقدیر از فعالیت‏‌های قریب به یک‏‌ساله آقای امیری، استاندار کرمانشاه، با انتصاب محمدطیب صحرایی به‌عنوان استاندار جدید این استان موافقت شد.» محمدطیب صحرایی ‏‌از فعالان عرصه تعلیم و تربیت و مدیر مجتمع آموزشی امام صادق(ع) شهر تهران است. وی متولد کرمانشاه و دانش‏‌آموخته دکتری جامعه‏‌شناسی سیاسی از دانشگاه امام صادق(ع) است. از سال 1386 عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) بوده و در عین حال مسئولیت‏‌های فرهنگی و دانشجویی مختلفی مانند مسئولیت دفتر اعزام مبلغ، مدیرکل فرهنگی و قائم مقام معاونت دانشجویی دانشگاه را داشته است. وی عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) و مدیر مجتمع آموزشی امام صادق(ع) نیز بوده است. محمدطیب صحرایی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری خود را در رشته معارف اسلامی و علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق(ع) گذرانده است.
 نمایندگان از استانداران شاکی هستند
 بدون تردید ترمیم کابینه، اصل ضروری برای پیشبرد اهداف دولت است و در این مسیر تعارف دارای جایگاهی نیست چرا که مردم چشم انتظار حل مشکلات به‏‌ویژه در حوزه اقتصادی هستند. اول آذر، مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز در مجلس گفت: «الان بعضی از استانداران  ضعیف هستند، بعضی از وزرا باید جای خود را به افراد قوی‏‌تری بدهند و برخی معاونان وزرا نیاز است که تغییر کنند. خود آقای رئیس‏‌جمهور هم نیاز به ترمیم در بدنه مدیریت دولت را قبول دارد و ما از ایشان می‏‌خواهیم که هرچه سریع‏‌تر این کار را انجام دهد.» جلیل رحیمی جهان‏‌آبادی دیگر نماینده مجلس هم تاکید کرد: «تغییرات در یکی دو وزارتخانه دیگر و بعضی از استانداران می‏‌تواند در دستورکار باشد، برخی از استانداران آقای رئیسی ضعیف هستند، اگر اینها را تغییر ندهند، فشار روی دولت زیاد می‏‌شود.» حتی برخی نمایندگان به عملکرد استانداران حوزه انتخابیه خودشان اشاره دارند مانند غلامرضا شریعتی، رئیس مجمع نمایندگان مازندران که درباره ضرورت تغییر استاندار مازندران و آسیب‏‌های که متوجه استان است، گفت: «همه استانداران و مدیران به این نتیجه رسیدند که بعد از تغییر دولت مدیران استانی هم تغییر می‏‌کنند. آسیب‏‌های بلاتکلیفی در بدنه مدیریتی مازندران روزبه‌روز مشهود است. به‌نظر می‏‌رسد تداوم وضعیت فعلی چندان به نفع کابینه نیست؛ در بدنه مدیریتی استان هم به نوعی شاهد بلاتکلیفی مدیریتی هستیم، مدیران مازندران این روزها در برزخ تغییر و تحول و چشم به تغییر مدیریتی در بدنه استانداری دوخته و هر روز خبرهای مربوط به تغییر استاندار را پیگیری می‏‌کنند.
 شجاعت رحمانی فضلی 
در مقابل احمد وحیدی که ظاهرا چندان تمایلی به تغییر استانداران ندارد، باید به یادآوری برکناری‏‌ استانداران توسط رحمانی فضلی وزیر کشور دولت روحانی پرداخت. او آبان 98 تغییرات استانداران و فرمانداران را در اختیار وزیر کشور دانست و گفت: «شب انتخابات هم لازم باشد استانداران را تغییر می‏‌دهیم. وزیر کشور بنا بر مسئولیتی که دارد هر زمانی احساس کند منافع مردم، اجرای قانون و انجام مسئولیت‏‌ها در جابه‏‌جایی استانداران و فرمانداران است ما حتما این کار را انجام می‏‌دهیم.»

انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا