خرید تور تابستان

ثبت شرکت چیست؟ چرا باید شرکت ثبت کنیم؟ ثبت شرکت رایگان به چه صورت است؟ چه مدارکی برای ثبت شرکت مورد نیاز است؟ این ها تمامی سوالاتی است که ذهن مخاطبان مارا به خود درگیر کرده و در این مقاله به شرح آن میپردازیم

رپورتاژ آگهی

با توجه به تقاضای بالا برای ثبت شرکت، و وجود افراد سودجو در این زمینه شما می توانید خودتان ثبت نام و تکمیل مدارک در سامانه را انجام دهید اما اگر در امر ثبت شرکت و امور رایانه ای ماهر نیستید به شما توصیه می شود تا طی مسیر ثبت، از مشاوره حقوقی متخصصان مجرب ثبت سفیر بهره بگیرید

ثبت شرکت

اگر به دنبال شروع فعالیت تجاری یا غیر تجاری هستین بهتر است قبل از شروع کار شرکت ثبت کنید زیرا

  • فعالیت شما به صورت قانونی انجام میشود
  • امکان دریافت وام و تسهیلات بانکی برای شما فراهم میشود
  • مخاطبان ، سازمان ها و دولت با اعتماد بیشتری با شما همکاری میکنند
  • امکان شرکت در مزایدات و مناقصه دیگر شرکت ها 
  • اعطای نمایندگی برندها و شرکت‌های بزرگ به سایر شرکت‌ها
  • مبادلات تجاری با سایر شرکت‌ها و کشورها


مراحل ثبت شرکت در اداره ثبت شرکتها به شرح زیر است:

  1. انتخاب نوع شرکتی که نیاز داری
  2. تعیین شرکای شرکت یا همان سهامداران
  3. مشخص کردن سرمایه اولیه شرکت
  4. انتخاب موضوع فعالیت مناسب برای شرکت
  5. مرحله جذاب انتخاب نام شرکت
  6. تعیین چارت سمت هر عضو و مشخص کردن اختیارات و حقوق امضاء
  7. آماده کردن مدارک لازم طبق چک لیست مورد نیاز اداره ثبت
  8. ثبت نام آنلاین و درخواست اینترنتی
  9. ارسال کردن مدارک به همراه نامه تایید نام اداره
  10. مراجعه به اداره جهت امضاء و تحویل اوراق
  11. پرداخت روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشار شرکت

بیشتر : ثبت شرکت رایگان (کلیک کنید)

ثبت شرکت

ثبت شرکت به صورت آنلاین انجام میشود و باید این نکته را مورد توجه قرار دهید که کدام شرکت مناسب نیاز شما میباشد. پس قبل از شروع کسب و کار خود را بررسی کنید و منتاسب به آن شرکت را انتخاب کنید .

چه زمانی باید شرکت ثبت کنیم؟

نکته خیلی جالب که شاید برای شما هم اتفاق بیوفتد این است که با توجه به تجربه ی بالای ما در زمینه ثبت شرکت ، تعداد زیاد افرادی که از ما در زمینه ثبت شرکت مشاوره گرفتن در آن زمان متوجه شده اند که اصلا نیازی برای ثبت کردن شرکت ندارند. با توجه به نبود آموزش های لازم در زمینه تجارت این عزیزان به دلیل عدم آگاهی برای ثبت شرکت و تبدیل کسب و کار خود به شخصیت حقوقی برای خود دردسرهایی را ایجاد می کنند.

پس تاکید می کنیم که حتما قبل از اقدام تحقیق کنید که اصلا ثبت شرکت برای شما مناسب است؟ آیا ضرورتی برای تبدیل کسب و کارتان به شخصیت حقوقی دارید؟ و اصلا شرکت چه زمانی ثبت می شود و از چه زمانی باید حواستان به تعهدهای حقوقی خصوصا موارد مالیاتی باشد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت

1- کپی شناسنامه و کارت ملی اعضا 
2- شماره همراه به نام اعضا
3- ثبت نام ثنا هر یک از اعضای هیئت مدیره

4- ثبت نام کد ثنا برای تمام اعضای هیئت مدیره (قانون جدید از آبان ماه 1400)

انواع شرکت ها

 انواع شرکتها عبارتند از: شرکت تجاری و شرکت مدنی.

بیشتر : مشخصات شرکت ها و اینکه چه شرکتی ثبت کنیم؟(کلیک کنید)

شرکت تجاری :

به عنوان یکی از انواع شرکتها، به اجتماعی از افراد گفته شده که مطابق مقررات قانون تجارت، دارای شخصیت حقوقی مستقل از تشکیل دهندگان آن بوده و ضروری است تا مطابق مقررات مربوط به ثبت شرکت ها به ثبت رسیده و آگهی ثبت آن منتشر و برای اطلاع اشخاص ثالث اعلام گردد.

شرکت تجاری در ماده 20 قانون تجارت، به هفت نوع تقسیم شده است.

انواع شرکت تجاری:

1-شرکت سهامی

انواع شرکت های سهامی:

شرکت های سهامی به دو دسته سهامی عام و سهامی خاص تقسیم می‌شوند. در ادامه مختصر توضیحاتی از انواع شرکت‌های سهامی آمده است:

 

شرکت سهامی خاص

شرکت سهامی خاص یکی از انواع شرکت ها است که تمام سرمایه آن توسط موسسین شرکت تامین می‌شود. در این نوع شرکت سرمایه به سهام‌های مساوی تقسیم شده و هر شریک مالک تعدادی از این سهام هاست. ویژگی‌های شرکت سهامی خاص به طور اختصاصی به شرح زیر می‌باشد.

1- صاحبان سهام دارای اوراق سهم هستند (نه سهم الشرکه)

2- انتقال همه سهام یا مقداری از آن برای هر شریک آزاد می‌باشد

3- شرکا حداقل سه نفر هستند

4- مسئولیت هر سهامدار به میزان سهام آن‌ها بستگی دارد

5- حق فروش سهام در بازار بورس به عموم وجود ندارد (سرمایه شرکت را صاحبان سهام باید تامین کنند)

6- سرمایه شرکت حداقل باید 1میلیون ریال (100هزار تومان) باشد.

7- در صورت کم شدن سرمایه یک سال برای جبران داده شده، در غیر این صورت نوع شرکت باید عوض شود.

8- در عنوان شرکت حتما باید کلمه “خاص” ذکر شود مثل “شرکت سهامی خاص الوند”.

شرکت سهامی عام

در شرکت سهامی عام، سرمایه به سهام‌های مساوی تقسیم شده و قسمتی از سرمایه با انتشار اوراق بهادار و فروش به مردم (یعنی سهیم کردن اشخاص ثالث در تامین سرمایه)، تامین می‌شود. ویژگی‌های شرکت های سهامی به شرح زیر هست.

1- حداقل سهامداران 5 نفر می‌باشند

2- مسئولیت سهام داران به اندازه سهام شان است (یعنی در صورتی که شرکت دچار ضرر شد، صاحبان سهام ملزم به پرداخت زیان‌ها نیستند). مثلا شرکتی که سرمایه آن سه میلیون ریال است اگر ورشکست شود به طوری که پانصد هزار ریال کسر بیاورد، طلبکاران حق مطالبه طلب خود از شرکا را نخواهند داشت چون شخصیت و اعتبار شرکا به هیچ وجه در شرکت دخالتی ندارد.

3- کلمه “سهامی عام” باید قبل یا بعد از نام شرکت در کلیه اوراق‌ها، اطلاعیه‌ها و آگهی‌های شرکت به صورت روشن و خوانا قید شود.

شرکت با مسئولیت محدود

شرکت با مسئولیت محدود، از جمله شرکت‌هایی است که برای انجام امور تجاری بین دو یا چند نفر تشکیل می‌شود. در این نوع شرکت بدون آن که سهام به قسمت‌های مساوی تقسیم شود، هر کدام از شرکا به اندازه سرمایه‌شان مسئول قرض‌ها و تعهدات شرکت هستند.  ویژگی‌های شرکت با مسئولیت محدود عبارت است از؛

1- مسئولیت شرکا به اندازه سهم الشرکه آن‌ها در هنگام سرمایه گذاری است.

2- مسئولیت شرکا در قبال قرض‌ها و هزینه‌ها به اندازه سهم الشرکه می‌باشد.

3- سهم الشرکه به طور آزاد قابل انتقال نیست.

4- این نوع شرکت حداقل بین دو نفر قابل تشکیل شدن است.

5- برای کلیه فعالیت‌های بازرگانی، مهندسی، صنعتی، فناوری اطلاعات و. مناسب هست (محدودیت فعالیتی ندارد).

شرکت تضامنی

صاحبان شرکت‌های تضامنی تحت عنوان اسمی اقدام به فعالیت‌های تجاری می‌کنند. اگر شرکت تضامنی دچار زیان و بدهی شود، صاحبان شرکت هر کدام موظف به پرداخت تمام بدهی هستند (درست بر خلاف شرکت‌های سهامی خاص). چرا که در شرکت‌های تضامنی شخصیت و اعتبار هر یک از شرکا شاخص شرکت هست.

اما چرا کسی باید چنین شرکتی را به ثبت برساند؟ کسانی که با این شرکت‌ها همکاری دارند، راحت تر اعتماد و معامله می‌کنند. چرا که می‌دانند در صورت بروز مشکلی بدهی آن‌ها حتما داده می‌شود، پس شرکت‌های فعال در حوزه ارز (صرافی‌ها) و دیگر کسب و کارهای از این قبیل علاقه به تشکیل شرکت تضامنی دارند.

شرکت نسبی

شرکت نسبی یکی از انواع شرکت است که شباهت بسیاری به شرکت‌های تضامنی دارد. تنها تفاوت اصلی این دو شرکت در مقدار مسئولیت صاحبان در پرداخت قروض است. در شرکت‌های نسبی اگر مقدار بدهی بیشتر از دارایی شرکت باشد، هر یک از شرکا به نسبت سرمایه‌ای که در شرکت داشته‌اند، موظف به پرداخت بدهی‌ها هستند.

شرکت های مختلط

شرکت‌های مختلط از یک یا چند شریک ضامن و یا شریک با مسئولیت محدود و یا شرکاء سهامی تشکیل می‌شوند. به دلیل همین ادغام به این نوع شرکت‌ها مختلط می‌گویند. معمولا شرکت‌های مختلط در اثر ادغام چند شرکت سرمایه‌ای و تضامنی ایجاد شده‌اند. 

شرکت‌های مختلط به دو دسته؛ شرکت مختلط سهامی و شرکت مختلط غیرسهامی تقسیم می‌شود.

انواع شرکت‌های مختلط

شرکت مختلط سهامی:

این نوع شرکت در واقع ترکیبی از شرکت سهامی و تضامنی است. پس شرکت مختلط سهامی تحت نامی بین چند شریک سهام دار و چند شریک ضامن اداره می‌شود.

شرکت مختلط غیر سهامی:

در این نوع شرکت چند شریک ضامن با شرکای با مسئولیت محدود تحت نامی تجارت می‌کنند. یعنی در این حالت شرکت مختلط ترکیبی از شرکت تضامنی و شرکت با مسئولیت محدود است.

شرکت تعاونی

شرکت تعاونی یکی از انواع شرکت‌هاست که جهت رفاه و بهبود وضعیت اجتماعی تشکیل دهندگان آن (حداقل 7نفر با تابعیت ایرانی)، با هدف تولید و توزیع از طریق همکاری تشکیل می‌شوند. انواع شرکت‌های تعاونی را می‌توان به چهار گروه تقسیم کرد:

  1. شرکت های تعاونی تولید شهری
  2. شرکت های تعاونی توزیع شهری
  3. شرکت های تعاونی تولید روستایی
  4. شرکت های تعاونی توزیع روستایی

باید نوع فعالیت و نوع شرکت اعم از تولیدی یا توزیعی بودن قید شود و یک شرکت تعاونی می‌تواند در عین حال شرکت تعاونی تولید و مصرف و اعتبار باشد.

ثبت شرکت فوری

احتمالا برای شما سوال است که شرکت فوری یعنی چه؟

این به این معنا نیست که به صورت غیر قانونی کاری انجام شود. تاسیس فوری زمانی انجام می شود که امکان انجام کار شما خارج از نوبت برای موسسه فراهم باشد. اما ما این اطمینان را به شما خواهیم داد که برای کلیه خدمات مورد نیاز امکان اخذ فوری خدمات را برای شما در نظر بگیریم.

بیشتر: مراحل اخذ کارت بازرگانی (کلیک کنید)

ثبت شرکت چه مدت زمانی طول می کشد؟

مدت زمانی که ثبت شرکت به طول می انجامد در همه موارد یکسان نیست. اما در بیشتر موارد حدود 14 روز کاری زمان نیاز است تا شما صاحب شرکت خود شوید.

برای ثبت شرکت چه مجوزی نیاز داریم؟

بستگی به نوع شرکت شما دارد. برخی شرکتها هستند که اداره ثبت شرکتها از شما برای ثبت مجوز آن کار را درخواست می کنند. اما در بیشتر موارد نیازی به داشتن مجوز خاصی نیست. و با کمترین دردسر و بروکراسی اداری امکان تاسیس را دارید.

تاسیس و راه اندازی شرکت های حقوقی ممکن است در ابتدا بسیار ساده به نظر برسد. اما کافیست به اداره ثبت، اداره مالیات و دارائی، دادگاه های حقوقی و سایر مراجع مرتبط سر بزنید.

مطمئن باشید تعداد بسیار زیادی از افراد را مشاهده می کنید که متاسفانه به دلیل عدم آگاهی کافی حقوقی در زمان تاسیس شرکت خود در ادامه با چه مشکلاتی روبرو شده اند.

ما قصد داریم به شما این آگاهی را بدهیم که اگر از مشاوره ثبتی معتبر در زمان راه اندازی شرکت خود کمک نگیرید، در ادامه حتما با مشکلاتی روبرو خواهید شد که قیمت آن ممکن است چندین برابر باشد. ما در ثبت سفیر آماده خدمت رسانی به شما عزیزان هستیم، کافیست تماس بگیرید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان میتوانید با

موسسه حقوقی ثبت سفیر تماس بگیرید  02188548054   

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا