خرید تور تابستانی

کماکان حامی دولت /سعید شریعتی

به گزارش انصاف نیوز، سعیدی شریعتی، فعال سیاسی در صفحه ی شخصی خود نوشت:
سالگرد تنفیذ حکم ریاست جمهوری دکتر حسن روحانی است. به رسم معمول رسانه‌ها به ارزیابی عملکرد یکساله رییس جمهور و دولتش خواهند پرداخت (کما اینکه من در مصاحبه ی مفصلی که با رونامه یومیوری ژاپن داشتم چنین کردم). اما اینجا می‌خواهم از نگاهی دیگر مرور کنم که من به عنوان یک فعال سیاسی در یکسال گذشته در تعامل با برنامه‌های اعلام شده دولت چه کردم:
۱- من در ابتدای تشکیل دولت اعلام کردم که خود را یک «همراه پرسشگر» و نه یک «همکار پاسخگو» با دولت روحانی می‌دانم. تلاش کرده‌ام که در طول یکسال گذشته در نوشته‌ها، سخنرانی‌ها، مصاحبه‌ها، کنش‌های جمعی سیاسی، تحلیل‌های درون گروهی و حزبی بر این اصل پایبند باشم. آنچه که دیگر دوستانم آن را «اتحاد در علن، انتقاد در خفا» نامیده‌اند صورت سیاست‌ورزانه‌تری از این رویکرد است.
۲- از انتخاب افراد کابینه دکتر روحانی در هنگام معرفی به مجلس به طور کلی دفاع کردم اگر چه دوست‌تر می‌داشتم دکتر نجفی وزیر آموزش و پرورش می‌شد و وزیر کشور و دادگستری نیز گزینه‌هایی مطلوب‌تر و همراه‌تر و کاربلدتر می‌بودند.
۳- از تغییر رویکرد کلی نظام با محوریت سیاست خارجی اعلام شده دکتر روحانی و مجاهدت دکتر جواد ظریف عزیز و همکارانش در پرونده هسته‌ای دفاع تمام عیار کرده‌ام و امیدوارانه منتظر به ثمر نشستن این بزرگترین دستاورد سال نخست دولت روحانی هستم.
۴- با اینکه از دریافت یارانه انصراف دادم اما سیاست تبلیغاتی دولت در تشویق مردم به انصراف از یارانه را برنامه‌ای شکست خورده اعلام کردم و رفتار دولت را در تداوم برنامه ی اعطای یارنه ی نقدی که اتلاف سرمایه‌های ملی است محافظه‌کارانه و آسیب‌زا و خارج از انتظار رفتار مقتدرانه دولت ارزیابی کرده‌ام. برنامه دولت برای مهار رشد نرخ تورم و تلاش برای خروج کشور از رکود را صادقانه ارزیابی کرده‌ام.
۵- از ثبات و آرامش نسبی سیاسی در کشور که به منزوی شدن منتقدان و مخالفان تندروی دولت و جریان اصلاحات و نیز منفعل شدن نیروهای در اندیشه ی براندازی نظام انجامیده است استقبال کرده‌ام اگر چه اذعان می‌کنم در آنچه که به عملکرد وزارت کشور در حوزه ی سیاسی و انتصابات کادرهای سیاسی کشور و نیز تعامل کلان دولت با دستگاه قضایی در پرونده های سیاسی مربوط می‌شود، انتقادهای رو به تزایدی از دولت وجود دارد.
۶- در حوزه فرهنگ و آموزش کارنامه ی دولت و وزرای فرهنگ و ارشاد و آموزش عالی را بیش از حد انتظار مثبت و راضی کننده ارزیابی کرده‌ام و همواره از رویکرد‌های آقای جنتی عزیز و دکتر فرجی دانای صبور حمایت کرده‌ام.
۷- بدون شک مجموعه گفتارها و سخنرانی‌ها و مواضع دکتر روحانی را مجموعه منسجم و روزآمدی از مانیفست اصلاح‌طلبی و ادامه ی گفتمان اصلاحات می‌دانم که نقطه ی اوج و تبلور آن یکی در همان سخنرانی روز تنفیذ و یکی در سخنرانی سالگرد ۲۴ خرداد در وزارت کشور بود‌.
کماکان خود را حامی دولت روحانی می‌دانم و به تدبیر ایشان امید بسته‌ام و البته امیدوارم که تعادل میان تدبیر و امید همواره برقرار باشد. چرا که «افراط در تدبیر» از منبع امید ارتزاق می‌کند و «شیره جان امید» را می‌مکد.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا