خرید تور تابستان

درگذشت ناگهانی ابوالحسن مختاباد

آرمان ملی نوشت: ابوالحسن مختاباد براثر سکته قلبي دار فاني را وداع گفت. ابوالحسن مختاباد منتقد، پژوهشگر موسيقي و از روزنامه‌نگاران پيشکسوت و سرشناس حوزه تخصصي موسيقي براثر سکته قلبي درگذشت. سيدابوالحسن مختاباد (متولد 22 دي 1348 در امره) نويسنده، منتقد، پژوهشگر موسيقي و روزنامه‌نگار ايراني است. او همچنين، برادر عبدالحسين مختاباد خواننده شناخته شده موسيقي ايراني است. مختاباد در تابستان سال 1372 به کار در نشريه مشغول شد. به‌همن همان سال با کار در بولتن جشنواره تئاتر فجر، کار حرفه‌اي خود را آغاز کرد و سپس در بهار سال 1373، به‌عنوان عضو تحريريه روزنامه همشهري وارد اين روزنامه شد و تا همين اواخر با اين روزنامه و تعداد ديگري از رسانه‌ها همکاري داشت. مختاباد فعاليت صنفي در حوزه موسيقي را با انتخاب به‌عنوان بازرس کانون پژوهشگران خانه موسيقي در سال 81 آغاز کرد و سپس در کنار سردبيري نشريه خبري اين نهاد، در دوره‌هاي بعد به‌عنوان عضو (1383–1385)، نايب‌رئيس (1385–1387) و رئيس هيات‌مديره (1387–1389) اين کانون انتخاب شد. در اين دوره او دبيري سمينار بررسي سه دهه موسيقي ايران را در 7 ميزگرد در جشنواره موسيقي فجر سال 1387بر عهده داشت که به درخواست کامبيز روشن‌روان به‌عنوان دبير جشنواره اين ميزگردها را برگزار کرد.او همچنين دو دوره متوالي از سوي مجمع عمومي خانه موسيقي به‌عنوان بازرس اصلي اين نهاد صنفي انتخاب شد و نيز نهادينه‌کردن و برگزاري چند دوره کتاب و آلبوم سال خانه موسيقي از ابتکارات صنفي او به‌شمار مي‌رود. او موسيقي را با يادگيري آواز در سال‌هاي اوليه دهه هفتاد نزد کريم صالح عظيمي آغاز کرد و در ادامه مدتي نزد سيدنورالدين رضوي سروستاني رديف آموخت و نيز شيوه آوازي طاهرزاده به روايت نورعلي خان برومند را نيز نزد حميدرضا نوربخش فرا گرفت. ضمن آنکه چند مدتي هم نزد کمال‌الدين عباسي رديف آوازي را فرا گرفت. در اين مدت آموزه‌هاي آوازي و صداسازي را با برادرش سيدعبدالحسين مختاباد استمرار داد و تئوري موسيقي را نزد محسن الهاميان و نواختن سه تار را هم براي مدتي کوتاه نزد حميد سکوتي، رضا موسوي‌زاده، پيمان سلطاني و بهداد بابايي آموخت.

جهان صنعت نوشت: در این روزهای ناخوشایندی که رسانه‌نگاری و به ویژه روزنامه‌نگاری با آن دست به گریبان است و خبرهای خوبی از کسب‌وکار و زندگی روزنامه‌نگاران در سپهر سیاست ایران به گوش نمی‌رسد و به چشم دیده نمی‌شود، مرگ ناگهانی و دور از باور همکارمان سیدابوالحسن مختاباد دردی جانسوز است که باید کشید و سوخت. این رسانه‌نگار پرکار، نوآور و دلسوز به این مرز و بم و غمخوار همکارانش در حالی دنیای مادی را ترک کرد که آرزوهای بلندی در ذهن داشت.
سایت تازه راه‌انداخته درباره دنیای موسیقی ایران که علاقه‌مندان را به خود جذب کرده بود و نوشتن تخصصی درباره دانش و هنر موسیقی چهره‌ای ممتاز از شادروان ابوالحسن مختاباد در ذهن علاقه‌مندان به روزنامه‌نگاری تخصصی ساخته بود. او متولد ۲۲ دی ۱۳۴۸ در مازندران بود و نویسنده‌ای چیره‌دست، منتقدی منصف و پژوهشگری پیگیر در موسیقی و روزنامه‌نگاری بود. مختاباد در تابستان سال ۱۳۷۲ به کار در نشریه مشغول شد. بهمن همان سال با کار در بولتن جشنواره تئاتر فجر، کار حرفه‌ای خود را آغاز کرد و سپس در بهار سال ۱۳۷۳ به عنوان عضو تحریریه روزنامه همشهری وارد این روزنامه شد و تا همین اواخر با این روزنامه و تعداد دیگری از رسانه‌ها همکاری داشت.
مختاباد فعالیت صنفی در حوزه موسیقی را با انتخاب به عنوان بازرس کانون پژوهشگران خانه موسیقی در سال ۸۱ آغاز کرد و سپس در کنار سردبیری نشریه خبری این نهاد، در دوره‌های بعد به عنوان عضو
(۱۳۸۵-۱۳۸۳)، نایب‌رییس (۱۳۸۷-۱۳۸۵) و رییس هیات‌مدیره (۱۳۸۹-۱۳۸۷) این کانون انتخاب شد. علاوه بر این شادروان ابوالحسن مختاباد در انجمن روزنامه‌نگاران فعالیت چشمگیری داشت.
انتهای پیام

بانک صادرات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا