برای سومین دوره متوالی تندیس زرین جایزه ملی مدیریت مالی ایران به گروه صنعتی انتخاب الکترونیک تعلق گرفت
تندیس زرین جایزه ملی مدیریت مالی ایران به گروه صنعتی انتخاب الکترونیک تعلق گرفت
رپورتاژ آگهی
گروه صنعتی انتخاب الکترونیک، برای سومین دوره متوالی، جایزه ملی مدیریت مالی ایران را دریافت کرد.
به گزارش مرکز ارتباطات رسانه ای گروه صنعتی انتخاب الکترونیک، این جایزه عالی ترین نشان شفافیت مالی و اقتصادی و پیاده سازی مدیریت مالی حرفه ای است. در مراسمی که در مرکز همایش های بین المللی ایران( سالن اجلاس سران) برگزار شد، اصغر قربانی، عضو هیات مدیره و معاون مالی و اقتصادی گروه صنعتی انتخاب به عنوان نماینده این گروه، تندیس زرین سیزدهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران را از دکتر مجید عشقی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت کرد.
این جایزه که هر سال با هدف تعالی مدیریت مالی در سازمانها و با رویکرد توسعه اقتصادی کشور برگزار می شود از سوی تعدادی از نخبگان و اساتید اقتصاد در چندین مرحله مورد داوری و ارزیابی های مختلف قرار گرفته و بر اساس شاخص های متعدد به یک مجموعه اهدا می شود. گروه صنعتی انتخاب الکترونیک نیز به دلیل عملکرد مطلوب و شایسته در حوزه های مدیریت مالی و شفافیت مالی و اقتصادی این جایزه را دریافت کرد.
در آیین سیزدهمین دوره اعطای این جایزه، رئیس مرکز پژوهش های مجلس، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، جمعی از مسئولان کشوری، شخصیت های علمی و مدیران بنگاه های بزرگ اقتصادی کشور، رئیس و دبیر جایزه ملی مدیریت مالی ایران حضور داشتند و جایزه در سه سطح تندیس، تقدیرنامه و گواهینامه به برگزیدگان اعطا شد. لازم به توضیح است سطح تندیس شامل سه سطح بلورین، سیمین و زرین است.
برگزاری جایزه ملی مدیریت مالی ایران از سال 1389 بسترساز بهبود و ارتقاء سطح مدیریت مالی و اقتصادی در شرکتها و سازمانهای شرکت کننده بوده است؛ چراکه خبره ترین اساتید حوزه مالی و اقتصادی کشور با به کارگیری معتبرترین مدل های مالی دنیا سازمان های داوطلب را ارزیابی می کنند. در این مدل، ارزیابی حوزه مالی و اقتصادی سازمانها و شرکتها با استفاده از معیارها و شاخصهای تخصصی مالی و حسابداری انجام می گیرد.
دریافت تندیس زرین جایزه ملی مدیریت مالی ایران از سوی گروه صنعتی انتخاب الکترونیک درحالی برای سومین سال متوالی برای این گروه صنعتی رقم خورد که این مجموعه به تازگی موفق شد نشان “پیشتاز اقتصاد ایران” را از سوی معاون اول رییس جمهور و وزیر امور اقتصاد و دارایی، دریافت کرده و توانسته است از میان ۲۰۰ شرکت منتخب بخش خصوصی در زمره 10 شرکت دریافت کننده این نشان قرار گیرد.
*شفافیت اقتصادی و به کارگیری آخرین استانداردهای حوزه مالی در گروه انتخاب
معاون مالی و اقتصادی گروه صنعتی انتخاب الکترونیک در حاشیه این مراسم، ضمن تبریک کسب تندیس جایزه ملی مدیریت ایران برای سومین دوره متوالی اظهار کرد: اگر امروز در مجموعه انتخاب الکترونیک به عنوان بزرگترین تولیدکننده لوازم خانگی کشور شاهد پیاده سازی مدیریت مالی حرفه ای و شفافیت مالی و اقتصادی هستیم حاصل به کارگیری آخرین استانداردها و به روزترین سیستم های مالی و در راستای شفافیت اقتصادی گروه بوده است. این امر توانسته است مجموعه انتخاب الکترونیک را به یک الگوی موفق در بین مجموعه های اقتصادی بزرگ کشور تبدیل کند.
اصغر قربانی افزود: طی سیزده دوره برگزاری این رویداد، تعداد کمتر از 10 مجموعه در ایران موفق به کسب تندیس زرین این جایزه شدند که این اتفاق بزرگ مرهون تلاش های شبانه روزی همکاران به ویژه همکاران مالی انتخاب الکترونیک در حوزه های مختلف است که از تلاش خستگی ناپذیر آنها قدردانی می کنم.
معاون مالی و اقتصادی گروه صنعتی انتخاب بیان کرد: امیدوارم با حفظ و ارتقاء این دستاورد بزرگ در مجموعه انتخاب الکترونیک، بتوانیم سهمی قابل توجه در توسعه اقتصادی کشور داشته و در سال های آینده موفق تر از قبل عمل کنیم.
در این مراسم، مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور هم اظهار کرد: متاسفانه برخی از سیاستگذاریها باعث شده تا سرمایهگذاری به شدت کمرنگتر از گذشته شود و افراد به جهت دریافت سود به دنبال خرید اقلام و فروش سریع آن باشند. سیاستگذاریها افراد را به سوداگری سوق میدهد؛ چرا که دیدگاههای کوتاه مدت در سرمایهگذاری، برای فضای اقتصادی کشور زیانبار است.
رئیس سازمان بورس تصریح کرد: باید به چارچوب بخش خصوصی احترام گذاشته شود، اما بعضا چنین دیدگاهی وجود ندارد. هنوز درگیر سیاست اشتباه قیمتگذاری دستوری هستیم؛ این مساله باعث ایجاد اختلال در ذهن سرمایهگذار، مصرفکننده و سیاستگذار میشود.
وی افزود: متاسفانه بنگاه اقتصادی را ملزم به فروش محصولات خود با قیمتگذاری دستوری میکنند و انتظار دارند که افزایش تولید و کیفیت نیز داشته باشد.
وی اضافه کرد: با توجه به وضعیت و مشکلات کنونی فضای اقتصادی، باید تصورات غلطی که در ذهن برخی تصمیمگیران ایجاد شده است، ریشهیابی شده و به دنبال برطرف کردن این گرهها باشیم.